Dermatotropinové fondy GALDERMA Baziron AC - přehled

Zde je stejný dobrý účinek z Beloderm. Ale bylo to mnohem levnější.

Myslela jsem, že hledám alternativu, hlavní věcí je mít vliv bez závislostí. A Beloderm je v červeném balení?

Dovolte mi, abych se klínoval dovnitř. Beloderm má jádro další aktivní látku, je levnější, ale má mnohem více kontraindikací, velmi závažné nežádoucí účinky a je mnohem invazivnější než bason.

Je zřejmé, že jsem si uvědomil, že druhá kompozice. Mnoho recenzí se podívalo na fondy od 100 a více. Experiment s novým je proto odložen. Děkuji!

Beloderm-hormonální preparát, který je návykový a indikace pro použití v něm jsou především alergická dermatitida, ekzém, ale rozhodně není akné. Kromě toho je pimpingem hirsutismus, změna pigmentace. Bazon (benzoylpyroxid) je jediným lékem na akné, který není návykový, na rozdíl od Zinerite a antibiotik. Pomohl mi hodně.

jsi moc krásná! a já, upřímně řečeno, na fotce "před" neviděl nic smrtícího! Společné problémy, které jsou téměř všechny))

Pouze trochu to není jasné, proč na fotografii "před" - na čele a na fotografii "po" plátku tváře?)))

A ještě na mě otázka není v tématu - vy obarvíš obočí nebo jsou tak temní?

Každopádně zánět je nepříjemný pohled. Rozhodl se varovat)))

Čelo "před" a "po" pole nefungovalo stejně, doma je velmi tmavé. Proto "po" čele jako ze strany, ale vypadá to, jako by to bylo vidět. A tvář s fotografií není z čela, je oddělená)) Není ani z fotografie z čela, ona je s makro. Zapomněl jsem jednu fotku. Přikládám to níže.

Tmavě obočí se obočí, ale někdy barvam Estel.

Skvělý výsledek! A přesto - velmi vizuální a informační místo!

skvělá zpětná vazba, ráda fotky)) před 4 lety jsem ji koupil a protože mi to nepomohlo, po tomhle chcete koupit odpověď)

Děkuji! Možná to nevyhovovalo, vybral jsem si mezi basirion, skinnoren, zenerite. Zatímco se zastavil u bazilie))

Zkoušel jsem to všechno, Baziron je nejsilnější!

Výborný výsledek a krásná kůže)), což znamená, že po dobu dvou týdnů léčby nebo po dobu 7 měsíců skutečně nerozuměl.

kde byla fotografie "DO" v květnu kolem 2 týdnů, vše bylo ještě horší. Skutečnost, že "AFTER" je již po šesti měsících, fotka od října do listopadu.

Také jsou vždy zachráněni) Jak mi doporučil můj kosmetolog asi před pěti lety, takže teď vždy držím jednu tubu doma)

Po pěti letech si myslím, že budu říkat totéž))

Byl také krém koupil na doporučení lékárníka v lékárně (po neúspěšné pokusy s skinorenom), ale bohužel jsem neměl tak dobrý účinek, zdá se, že tato záležitost je v důsledku poškození v kořenu problému, tak říkajíc.

Skinoren to zhoršilo? Kůže je ve stávce a to nepomůže, zastavil jsem se u některých zařízení, která pomáhají alespoň udržovat to, co je.

Horší to nebylo, ani lepší. Také jsem si myslel, že uschnul kůži, ale neovlivnil zánět. Také mám pravidelně výraznou kůži a mimochodem vyrážky jsou především v oblasti lícních kostí. Zkoušel už spoustu věcí, pomohl jednou banální tinktury levomycetinové 2%, ale to netrvalo dlouho))) na celé tělo si zvyklo na čas

Vidím. Často jsem měla v oblasti lícních kostí malou vyrážku, ošetřovala čajovníkem, bazilikou, tonikou a natolik podivně jsem měla tablety pro intestinální bififormní látku. Čištění tak, abych mluvila přibližně každé 2 měsíce.

Oh, mám každému byvaet- a malou a velkou sooooo saphenous a boljuchih (((pít příliš myslet něco takového bifiform laktofiltrum, nebo alespoň jako profylaxe))), ale nijak zvlášť těšíme se na některých závažných výsledků)) ).

Oksane, nevím, co se tady děje, ale kůže vypadá dobře (podle mých standardů, on) :)

Můj brady udeří a černé body jsou v úderu))) vzpomněl si na váš příspěvek o způsobech boje, naposledy se zasekl na polovinu, post byl velký))))

musíme se také pokusit. a pak vaše kůže "před", ve srovnání s mým "nyní", jen dokonalý = _ =

Teď mám jakousi kůže „na“ třikrát horší než u autora, zánět je mnohem červenější a více No, přezkum se mi líbil poměrně podrobný, mám rád, když dobrý vyzařují vůni, protože můj nos „strašidelný Sniffer“ a voní mám celek problém! Také teď mám tendenci koupit Baziron, říkáte o 5% lépe?

Podle mého kosmetička se ostatní v Rusku neprodávají v maloobchodě.

Nejdřív to všechno bylo červené, mohly být vidět velké pupínky s bílými abscesy, poškrábal jsem si tváře, byly to rány. Takže můj "před" je již léčen. Vůně není, že to není, ale můj vybíravý nos obvykle vnímá. Ne víšnevského masti a voní, jen když si okouzlíte. Ačkoli opět někdo jako, níže pod Svetlana píše pachy zhnitých vajec))

Neustále to či ono držím i já, on také vždy zachraňuje, na každé tváři a je také bodově. Skvělá věc! Ale tady je vůně. jak vůbec není vůně? Takový smrad, brrr, šedá vůně, zkažené vejce. Ale trpím, co mám dělat.

Spousta lidí zde slyšela o basironu, ale nějak se nevěnovala pozornosti, teď se o ni velmi zajímalo. Velmi informativní, děkuji.

Jsi velmi krásná!

Dobře pomáhal smetaně, výsledek je patrný. Budu si objednat takovou trubicu, možná mi to pomůže)))

Děkuji, ano, jsem velmi potěšen. Pro mě bylo na začátku sada nástrojů, která byla na fotografii pomohla: basilon, dermalogica, čajový strom. Používáno neustále, nyní jen přidáno.

Eh, výsledek je dobrý, já bych ho koupil, ale teď ho používám nizya. Budeme tedy čekat, až bude možné, mohu a koupím, pokud to bude nutné. děkuji

Skvělý tip! A jaký hydratační přípravek používáte?

Děkuji! přírodní siberika den pro suchou pokožku, tělocvična čajový strom (ze série jako křoviny na fotografii), jestliže kůže zcela vysuší do oblastí, které jsem rozmazal obyčejný bór +, je tlustý, ale nic na mé tváři způsobuje.

Máte velmi zajímavou tvář - je zde důvod se na to podívat. Myslím, že bych ani nevěnoval pozornost vašim kožním problémům z minulosti. Pro mě, bohužel, "Baziron" šíleně nejen suší, ale přímo hoří kůži. Neměl jsem od něj obličej, ale strašně bolestná a svědící maska ​​spálené kůže.

Že mám zajímavou tvář, kterou slyším jen málokdy. Když jsem je nepoužil pečlivě, udělal mi také suchou masku, dokonce i červené plochy, které se svědčí a svědí. Moje kůže je náchylná k mastné, tam by byla suchá nebo citlivá bason pravděpodobně nezapadá.

Baziron je dobrý prostředek proti akné! Použijte čtvrtý měsíc, dobře zdobené lobeshnik, dobře, tam byly malé a nenápadné, ale zúčtovány prostřednictvím mesyatsok identity. Ale tam každý den vidět výsledek, hlavní netrogat těchto místech, a radím, aby se odstranily z domu na všech zrcadlech, nebo v jeho blízkosti, na non-invertující důrazem na jejich vzhledu)), pak afigeete!) A další otázka vědět, zda Baziron může odstranit jizvy a komedony na nose (černé body tj.) ?? A pliz recept jak odstranit jizvy a černé tečky, pokud Baziron není schopen tak učinit. U starších díky a přeji všichni lidé, kteří je používají dokonalý vzhled pro všechny gryaznyulki vyklouzl ze svého krásného licheka *** A tady je odpověď čekám))

"lízat" je v pohodě

Jizvy nemohou být z bazilie odstraněny, černé tečky se kvůli suchu pokožky jen trochu zmenší, komedony ano, budou se protáhnout na povrch, ale budou procházet tak dlouho. O jizvoch google nebo jít k dermatologovi / chirurgovi, nikdo vám neřekne přesně, jizva jizvy se liší.

K tomuto přípravě je nutné si zvyknout na několik týdnů, abys dal nebo udělat trochu, pak je to možné. Poté je třeba pleť navlhčit. To je můj absolutní nutnost, vždycky v mém kosmetickém vaku.

Souhlasím, je lepší nejprve zkontrolovat reakci pleti. Nenašel jsem žádnou náhradu po dvou letech, vždy jsem to měl jen pro případ.

Dobrá droga, obzvláště vhodná pro lidi s mastnou pokožkou. A moje je příliš citlivá. Používám metrogylový gel k léčbě akné. Nepoškozuje pokožku a zároveň má vynikající antimikrobiální vlastnosti.

Mám také citlivou pleť, hlavní přístup zde. O metrogil už zajímala, ale existují i ​​jiné účinné látky a je to jako antibiotikum, neodvážil jsem se ho koupit, i když to stojí několikrát levnější.

Když jsem začal používat pouze, spálil jsem pokožku na kůži. Obličej byl červený, jen ošuntělý rakovina. Nyní platí norma. nebo používáno.

Mám kryt rovný-k-nebylo, ale v některých místech, kůže zčervená a dehydrataci, je nyní jen krém, hydratační masku a nanoshu jediný bod, v případě, že byla naléhavá potřeba zbavit zánětu))

Baziron as 2 recenze

Zajímavá je vaše zpětná vazba ohledně užívání přípravku Baziron AC pro akné. Účinnost, vedlejší účinky,...

12/26/2009 9:39 PM, Liska
3 týdny používám Baziron, množství akné se nezmenšilo (kůže se suší silně a odlupuje se (nevím, co dělat, nic mi pomůže..

07.08.2010 19:35, Sasha
Na základě zkušeností s léčbou přípravkem BASIRON bych chtěla říci, že při prvním použití trochu pomohlo a následně pouze vysušilo celou kůži, došlo k olupování a akné se objevilo více než zmizelo.

08.09.2011 8:33, Catherine
Moje rada pro vás je, jak rychle se zbavit akné, mám tuto metodu po dlouhou dobu používání, umyjte si obličej s mýdlem, takže to bylo sucho, pak namazhte akné linkomycin (v lékárně stojí 15 rublů). A jestliže akné vyčnívá každé léto na čelo, je to každé ráno a večer, aby rozmazané čelo neobývané, to je látka přírodního původu. Neoselen je možné zakoupit on-line nebo v prodejnách života, jako je akné nemá rád jablečného octa, takže může vaše akné namazat kyselé jablko.

09/03/2013 07:05, jaro
Čím více usušíte kůži, mýdlo, tím více se ji snaží odstranit, a pak se tento mast zvětší a kde se salát pupeny (

09/28/2011 13:13, Inna
Mám stejný případ: používám bazilon, ale suší kůži a akné, jako jste vy, objevíte se.

02/02/2013 22:50, Lisa
Baziron musí být aplikován bod po bodě, na akné, nikoliv na celou tvář)

04/06/2013 11:34, Mari
Mám od něj alergii. Za prvé, můj obličej spálil strašně malé malé vodní pupínky, které svědčí. Dal jsem mu velké naděje (((

17.1.2013 19:10, Tifa
Mari jste právě vypálili z tohoto léku, musíte ho aplikovat v malém a v menším dávkování nebo použít dětský krém pár hodin po aplikaci

07/27/2013 18:36, Vladimir
Chci vyprávět zajímavý příběh. Ve skutečnosti mučil akné a volba padla na „baziron Jako“ první trubka opravdu pomohl, a efekt byl patrný během jednoho týdne, nebyly žádné problémy, po měsíci koupil 1 tubu, a pak to začalo na 2den použití (toooonenkim vrstva) pokožky pokryté hromadu skvrn a stále ještě není jasné a to všechno na obličeji. Rozhodl sám si naordinovat léčbu na dům bez východu, pil jsem tavegil, ale bohužel, o týden později, nic se nestalo. Rozhodl jsem se jít do soukromé kliniky, protože oprava v průběhu 5 minut od domu, a hádejte co, doktor řekl, že nastal čas, protože oko začal otok, jmenoval spoustu věcí. jmenovitě; 4 kapky 500ml kapaliny, 7 vnutrimyshechnyh (v zadku), injekce každý den, kapátko každý druhý den. Home pití 2vida tablety a potřísněné určitou mastí, kluci mi věřit, že je lepší, aby pára pupínků než jakákoli osoba nepoymi co, teď je všechno pryč, ale stále mají jít do 2ukola a 1kapelnitsu, baziron této chemikálie, a alergická svým vlastnostem v 70protsentov, nemyslete si, že budete nosit. Doufám, že mi někdo zachrání tvář.

08.08.2013 15:07, Anastasia
A víte, že takové slovo je falešný? Nebylo vás divu, že jste z první trubky neměli nic. a z druhé to je to, co. tak snadné byste se mohli dostat do falešného, ​​to je všechno.

21.2.2013 10:47, Maria
Také se rozhodl koupit „zázračný lék“ Baziron řečník, na začátku užívání účinku byla evidentní, pokožka se stala hladká, pupínky prakticky zmizel, ale do konce roku používání tváře na které se vztahuje, jako je akné, že životní prostor není nalezen, nestydí jít ven, a ne Baziron již nepomohlo průběh léčby skončil, já nevím, dělat teď, býval jeden nebo dva pupínky, a poté, co Baziron obecně noční můry, hrůza.. slova nemohou popsat

11/29/2013 7:37 PM, Tatiana
Podporuji svůj názor. Baziron AC klidná hrůza využila 2krát týdně tiché hrůzy na tváři. Nepoužívejte.

12.12.2013 14:52, Tanyuha
Opravdu !! Zde jsem vylezl na toto fórum. Mám také otoky očí! napsali pouze tablety z alergií. Pálení na obličeji. U mě už po prvním dni aplikace přípravku. už dva dny jdu s edémem, těžko jsem spal! Myslíš, že už musíš podniknout nějaké kroky? sám neprojde.

05/05/2014 10:39, Elena
Souhlasím. I škrábnutí týden, vidím, že jsem pokrytý meyelenkoe vyrážka. jako kopřivka, nemá to svědění, ale červený skromný výtěžek pupienků mluví více o alergiích: (omlouvám se

05/03/2014 15:44, Lana
Akné (akné) způsobuje streptokok (bakterie), může být zničen antibiotikem, na který je citlivá, například erythromycin nebo antibiotika série penicilinu. Je třeba léčit složitým způsobem, s výjimkou použití antibiotika, je nutné ošetřit pokožku, snížit aktivitu mazových žláz, ne vysušit kůži. Můžete použít peroxid nebo hydroperit pro kauterizaci akné. Antikoncepční prostředky, hormonální látky také pomáhají. Akné vznikají z nárůstu testosteronu v těle, zatímco estrogen klesá kvůli tomu, dochází k aktivaci mazových a potních žláz, naším úkolem je normalizovat množství těchto hormonů. V kombinaci s antikoncepcí existuje další množství ženských hormonů

08.11.2011 13:14, Prêt-à-Porter
pokuste se jít o dietu: vyloučit mastné, smažené, solené, sladké k řezu. propyl nebo drog Laktrofiltrum Dyuffalak a používat každou noc (první týden) bílého kosmetické hlíny, pak 2 krát týdně, jen jsem zabránit hlínu v uhličité minerální vody (teplé), a na obličeji 20 minut za měsíc, tváří se stala jasnější, jemnější kůže)

04.09.2012 11:33, Selena
zkusit antibiotikum erythromycin. masť vnější aplikace, stojí jen 30 rublů, pomáhá v týdnu)

03/01/2013 17:51, katen'ka
Pochybuji, že antibiotikum za tuto cenu opravdu pomáhá. Akné je onemocnění, které musí být léčeno, odstraněno a většina antibiotik potlačuje infekci a "klepá" dále a hlouběji. Externě akné odchází, ale na vnitřní úrovni se zhoršuje. Ale to je všechno, pak to vyjde. Je lepší léčit se přirozenou cestou, provádět masky sami, z improvizovaných prostředků.

08.08.2013 15:11, Anastasia
Dívka)), například antibiotikum Ammoksitsilin stojí méně než 50 rublů. ale pomáhá hodně z řady nemocí. tak nikdy nehodnoť za cenu nikdy. pamatujte si, zda dražší neznamená lepší!

11.07.2012 01:08, Оленька
Používané Baziron, nic moc pomog..tolko vysuší pokožku a pupínky objeví snova.Devchonki, navrhuji, abyste po vyprání na první noc otřít obličej vatovým tamponem měsíčku tinktury a pak krém (v jeho složení jsou: kyselina salicylová, kafr alkoholu, síra lékárna, chloramfenikol tablety.. vše mix, získaný krém. tyto léky lze koupit v lékárně. není drahý.) je-li před týdnem začal dělat tento postup již můžeme vidět výsledek. Radím vám vyzkoušet!

11.8.2012 14:14, Catherine
Dívka a v jakých poměrech se míchá priparaty pro losonu?

11.8.2012 18:58, Alina
přibližně 1: 1

06.10.2013 14:28, Devchula
S tímto domácí mléko je opatrnější. můžete spálit. musí být aplikován přesně.

31.3.2012 20:23, Elena
U mě je také velmi loupané a na čele dokonce "se objevil popálení", takže kosmetička řekla nebo řekla. na začátku akné skutečně rychle prošel.. teď přestal používat to.. kůže je příliš zanícená. zatím používám hydratační krém

11.8.2012 18:56, Alina
A zředíte ji vodou a poté aplikujte, kůže z tohoto peelingu bude pryč a bude platit pouze pro noc

03.03.2013 14:39, Olya-la
pak příčina není v kůži, ale v těle, jděte na gynekologa a endokrinologa.

03/26/2013 17:59, Marya
Výsledkem bude až po 3 měsících užívání, potřebujeme víc, je nutné vnitřní terapii a strava (ne hladovku, a jiný, užitečnější stravu) více začlenit do stravy oranžové, zelené zeleniny a ovoce, vitamíny lékárna prostřednictvím lepšího doktora!

09/01/2013 09:45, denis
Věř mi! Bazironum by měl být používán třikrát denně, vždy na suché kůži. Nebuďte líní, abyste mohli používat instrukce. Během týdne, jak píšete zde, nevidíte výsledek. Tři měsíce. Jděte a neváhejte a jděte do kosmetičky. Jsem hodně mladý muž, ale můj obličej na některých místech jsou všechny jizvy a otvory z toho, že jsem je běžel. A tento problém musí být okamžitě vyřešen, jak se zdá. Řekněme děkuji rodičům, kteří vám říkají, že se jedná o přechodný věk a vše projde. Jděte k kosmetologovi, procedura trvá 2 hodiny, ale stojí to za to. Neříkám, že se Tipo vyrovnal a pohledný. Prostě neexistuje žádná jiná cesta. A snažím se to zvládnout.

11/11/2014 9:34 PM, Irinka
pouze od začátku srpna, před tím člověk byl tlustý, pupínky zde byly pryč 4 měsíce, tvář hladký, čistý, pravidelně existuje několik míst v přední části PMS, i když je kůže suchá, šupinatá, ale rozmazané jako zvlhčovač) A tak jsem nedoporučujeme házení )) Pokračujte ve stejném duchu k rozmazání) Vše je před námi))

06/07/2015 12:44, Kate
je nutné hydratovat pokožku, koupit hydratační krém na obličej a používat ji společně s bazírem. Léčba je dlouhá, ale citlivá, musíte být trpěliví.

01.12.2010 14:08, Emy
Zpočátku mu pomohl, ale na konci tuby usušil kůži. Nicméně, možná je to kvůli začátku polární noci a zimy.

01/21/2010 08:27 AM, elinabony
Baziron, na rozdíl od zineritom není návykový, mám skoro rok ho používají, snaží se dělat přestávky, takže rozhodně nejsou vyschnou kůže, ale je třeba léčit zevnitř (najít příčinu), radím vám koupit Dorsenval a léčit komplex

14.1.2013 20:27, Lera
Ano, o zenerite je stejný příběh, tři roky jsem si to užil super a teď nemůžu bez něj, nepoužil jsem půl roku a kůže se stala problematickou. zde studuji recenze týkající se basie, vím, že existují i ​​tablety.

29.01.2010 09:49, Tatiana, 26
Basiron ke mně nepomog, oči se zvětšily a skvrny na místě

03/02/2010 23:10, Kira
Použil jsem na radu lékárníka (vlastní matka, která nebude přát špatné), a „Baziron“ a „Differin“ současně. Ceny nejsou malé, ale neviděl jsem výsledek velkého. Dokud nebyla kůže způsobena závislostí, zdálo se, že všechno se zlepšuje, méně tuku, méně zarudnutí. ale po několika týdnech se všechno stalo normálním, ale nebylo nic, co by se mělo oloupat. Stejný účinek jako Skinoren. Kompozice podle mého názoru je podobná. Ale rád bych osobně dodat sám od sebe, že jsem sobstenno zkušenosti si uvědomil, že Lechiva tento problém pouze ve vzhledu - nic moc vliv bude (Začínám být léčeny uvnitř každé byliny, léky působící na žaludek, střeva ZERO účinek může být způsobeno.... věk sedí na „dietu“ každý den za litr a půl litrem kefíru nebo bioyoghurt nulu v peří na tváři -... není výsledkem takového člověka, jak to je nyní nikdy jsem neměl jeden morální pocity a morální propadne zbytek.... - se nemění ((každý den používám krém s hlasovou frekvencí Ale maska ​​je časté mytí jako běžné pravidlo, a navíc, kosmetička jednou nebo dvakrát za 2 měsíce. Proto všechny individuálně a závisí na těle a dědičnosti ((

16.03.2010 00:16, Alexander
Souhlasím s tím, že jsem 27, akné začala léčit 17 let mám rodiče, že přechodový věku, ale neprobudil posledních 10 let jsem vlastně zkušený pouze v době od 17 do 22 let, pak jak to zvykli, ale někdy je to nepříjemné v létě oni jsou méně v zimě a na jaře, mnozí léčit mnoho různých způsobů metod strávil asi 1000 cu. stejná dědičnost se ucítila i jako otec

07.11.2011 11:21, Mary
Alexander neví, jestli máte ještě akné. Ale poradím. Pokud mají vaši rodiče příležitost, nechte je poslat do Francie! V drahém kosmetickém salonu. Ujišťuji Tama, že všechno bude vyléčeno.. Zde v Rusku nebudeš pomáhat.. Jen v zahraničí.. =)) Hodně štěstí.

06/23/2014 16:48, eric
Žil ve Francii po dobu 5 let, navštívil ani jednoho kosmetička a dermatologa, nic mi pomohlo), aby vaše Francie, klobouk!

12.7.2011 13:54, Alice
Nemyslel jsem si, že bys mohl mít krevní problém? Měl jsem jednoho přítele také dědičného, ​​něco s krví, ale ona byla očistěna v několika zasedáních, a to pomohlo, teď je tvář naprosto čistá)

05/13/2012 01:16, Victoria
No, s tváří je vše upravené?

15.04.2013 18:15, Stas
Plně souhlasím s tímto komentářem, že jsem se nepokusil po dobu 5 let, pokusil se a zevnitř a zevnějšku, abych zacházel s nulovými výsledky.

08.08.2013 15:17, Anastasia
Gdea.A jste si nemysleli, že s problémem kůže.. na kterém akné by neměl používat tonalnikom. Zablokuje pouze póry a pokožku mastné pokožky. Znám sám. Už přestal používat, když to dlouho kosmetika tak silná. to je základ a tonalník, méně akné se stalo

03/26/2010 10:48, Andrew
Stačí jen říct, Baziron - jeden z nejúčinnějších pro mě s jeho klady a zápory (nebudeme je popisovat, protože účinnost je v první řadě). ALE. Jakýkoli způsob akné začíná být skutečně účinný pouze v komplexním, tj. je dieta, sportovní, vzdát se všech špatných návyků, hygieny, příjem vitaminů skupiny A, B, posiluje imunitní systém finančních prostředků, atd Zkoušel mnoho věcí, jsou ty, které opravdu mi pomohl: Zener, Baziron, Skinoren (ztížené, silné svědění kůže), Differin (pouze v noci, tak je to napsáno v návodu). Zenerovy efekt z větší části na povrchu zánětu a jak se mi zdálo, neléčí, to složité Erythromycin-zinek právě zabíjení příčinou zánětu a zabránit jejich znovuobjevení, připomenout, že Zenerova docela efektivní nástroj, ale to se chová - Skinoren komplex Baziron a Differin 1 denně, Differin v noci. Skutečné výsledky budou viditelné po 2-3 týdnech aplikace, po 3 (maximálním) měsíci aplikace všech výše uvedených, budete příjemně překvapeni. Pokud zahájíte léčbu, nemějte paniku, na začátku se může obecný obraz zánětu zhoršit, není to dlouho. Ale. máte onemocnění zažívacího ústrojí, urogenitální systém, hormonální změny, které vyvolávají vznik akné, je třeba vzít v úvahu, a přijmout opatření k jejich odstranění. Hodně štěstí všem, doufám, že moje zkušenost někomu pomůže! Hodně štěstí!

18.04.2010 22:24, Naděje
Použitý měsíční účinek Baziron je dobrý, méně akné a nejdůležitější akné, které je obtížné stáhnout. Nelze použít delší dobu. začaly alergie, obličej, zvětraly oči, zčervenal den. po zastavení akné zpět. Používám bodově, někdy je to účinek

19.6.2011 11:38, lyaisan
Ahoj všichni, poprvé na vašich stránkách, taky strašně sužovaném akné, trpí leze zineritom 3 roky 4krát účinek je již nula, začali používat domácí léčbu, otřete tvář s 70% alkoholem, pak maska ​​s medem a solí v poměru až 20 minut, poté otřete tvář led z vývar s řetězci, a tak každý den, účinek je tam, ale co je nejdůležitější, že (akné), není v žádném případě nemožné, aby se zasadila a poškrábání, která byla dané PTS pro mě těžké. všechny úspěchy

07.08.2011 19:21, Andrew
Dobrý den! Prosím, řekněte mi, kdo může znaet..u drobné skvrnky 9malenkie pryshchichki) Kazhe na hrudi a zadní straně předloktí yagoditsah.periodichesk4i poyavlyayutsya jim gnoynye..hodil dermatologa v KVD. tam oni říkali, že kůže je tolik v tom, co jsem silně pochybovat Pts. a jak s tím vypořádat.

10/29/2011 00:54, kosmetička Jamil
Dobrý den, Andrew. Pokuste se připravit takové lotion: 200 ml alkoholu, 4 tablety aspirinu, 4 tablety levomycetinu, 4 tablety streptocidu. 1. Po koupání, pěnové problémy s dětským nebo mýdlem mýdlem, nalít na malé mýdlo se solným mýdlem a pečlivě škrábat. 2.Protrietsya lotion pak FOOTLY posypeme dětským práškem. První týden soli denně, druhý za tři dny, potřetí v týdnu nedelyu.Tri otřete pleťovou vodu a prach sypané každý den.K tentokrát, problém by měl zmizet, ale pro prevenci může být 1-2 krát týdně otřel losonom.Metod kontrolovat, !! Přeji vám hodně štěstí!

12.05.2012 14:10, Anastasia
Dobrý den, a jaký druh alkoholu mohu vzít? Mohu mít vodku?

20.04.2015 21:32, Leila
Zkuste řeč o resorcinolu, je připravena v lékárnách, jistě to pomůže

02.08.2012 06:42, Olka
Napište svůj názor zde

11.4.2012 20:30, Kisa
Baziron pomohl, ale pouze po 3 měsících užívání. za 3 dny přesně nepomůže, jak píše zde, je to delirium.

Dieta s pupínky a akné: užitečné produkty a přibližné menu pro den

Co je lepší aplikovat na léčbu akné: Skinoren nebo Baziron?