Bazironum jako gel na mytí recenzí

Zajímavá je vaše zpětná vazba ohledně užívání přípravku Baziron AC pro akné. Účinnost, vedlejší účinky,...

06/27/2010 10:15, Elena
Problém byl původně uvnitř těla. Akné je reakce. Je nezbytné léčit jak kůži, tak gastrointestinální trakt. Nejčastěji reaguje naše pankreas. Odložte kávu a výsledek vás nenechá čekat. Červené víno, sladkosti, slanost, uzené výrobky jsou vyloučeny. Dokonce i když máte hormonální selhání, všechny tyto přípravky způsobují jen zhoršení situace. Nikdo nechce jíst ráno ráno. Je chybou myslet si, že jogurt a jogurt jsou řešení problému. Kyselost žaludeční šťávy se pro všechny liší. Mnoho lidí je alergičtí na mléčné výrobky. Ještě víc. všechny práškové. Ráno je potřeba ovesné vločky. Pro pokožku: 1. Uryazh - neutrální gel na mytí 2. Maska z ovesné kaše 3. NO tonální krémy. prášek, krémy. NIKDY. Pouze praní a tření heřmánek, lipa Nepokoušejte se potírat problémy s pokožkou tonalnikami, krémy, prášky, lotiony. V obchodech, když začínají chválit všechny zázraky. Nenechte se zmást! NIKDY k pokožce není NECESSARILY. Pouze praní a odvar z bylin. Otírejte se s TOWEL! Koupit vycpané disky a namočit pokožku po mytí.

08.07.2010 23:49, YUZHANKA
Jak chodit BEZ PRÁŠKEM a pokud Tonalka čenich tvář skvrny různého svěžesti a akné? NEREALNO.MY TÉTO žen a bolshinsvo Každý z nás se snaží maskovat.

21.7.2010 18:38, Maria
Pro mě lékař zapsal tablety Junidoks Salutab, Baziron a Zinerit. a tak z basidonu se projevil pouze první měsíc (používám zinerit a než jsem věděl, co to bylo).

08/16/2010 09:31, Olga
Horší rada neslyšela. A vy jste měli silné akné, se kterým se styděte, abyste vyšli na ulici? Tráva-müsli, zatraceně. mrtvý obklad.

02/02/2013 11:00, Liza
Um, ale nejsem vůbec

10.7.2010 23:17, Lisa
Naopak, v městských podmínkách je nutné používat tón a prášek, vysoce kvalitní kosmetika chrání kůži. Bojím se, abych si představil, jak můžete vyjít s pouhou kůží ven na ulici, nikdy si to nechám udělat sám. A potřebujete léčit kůži chemickými léky, s vážnými problémy všemi druhy bylin, chamomile lipové nepomůže. Před léčbou byste měli vždy konzultovat s dermatologem. Kontroluje se na vlastní zkušenosti.

17.11.2010 13:34, Stranger
Používám již 2 tuby Baziron. Líbí se mi to. Četla jsem hodně recenzí o podrážděnosti a zarudnutí kůže. Nevím... Myslím, že je to všechno zvlášť, protože mi to pomohlo hodně, ačkoli jsem nikdy neměl moc bolestí s akné! Takže radím všem, je to lepší než Klerasil, vrtule a co ještě je.

17.1.2010 19:57, Ulyana
Na mě Baziron způsobil strašlivou alergii. Večer jsem spatřil akné pichlavý, ráno všichni čelili červeným skvrnám, svědění a pálení, pod levým okem se silně zvětšily! Prostě hrůza! Dermatolog jmenoval nebo nominoval Spastin, masť Lokoid a otřel tvář infuzí z heřmánku, celandinu a nealkoholu (led). Uvidíme, co se stane zítra.

29.5.2012 10:04, Vera
Ulyana, mám stejnou reakci, můj obličej byl oteklý, že jsem zavolal sanitku! čerpané I drogu, nádor spal celý den sedí ve vodě a kaše, ale dnes ráno červené skvrny po celém těle, a to i s hlavou a poškrábal po celém těle, oči oteklé, že pití léky proti alergiím. Řekni mi, prosím, jak dlouho jste alergičtí na basidon?

Středa, 14 Červen 2012 21:02, Ulyana
Víra, začal jsem mít 3 dny nežádoucí účinky! Dobře, alespoň další komplikace nebyly! Ale nemohlo se dostat z domu! Kůže se pak dlouhou dobu obnovila, stala se ještě citlivější! Nyní se osvědčuje jen to, že používám. Taková hrůza nepřežije!

04/06/2013 11:53, Mari
V dívkách. A jsem tam také. Sedím na tabletech před tím, než za 20 minut zbarvím v nezvěstném (antialergenním), až poté, co nádor vypadne, jsem obarven. oko je také opuštěno (((Když jsem se probudil a uviděl jsem, že jsem byl trochu šílený, ani nevím, co předstírat.) Musel jsem nejprve vyzkoušet mého manžela))))

08.08.2013 21:53, Vika
Mně také Baziron způsobil nebo vyvolal alergii: na místě, kde se vyskytují problémy, je na místě. Večera, obličej pokrytý skvrnami, av nejbližších dnech, tvář byla oteklá, jako kdybych byl kousnut roj včel !! Saw Suproastin, rozmazaný s masti, Všechny alergické reakce byl jen jeden týden. Během této doby jsem musel snášet nesnesitelné svědění, pálení, a dokonce vyšplhala kůže je velmi silná, měl obrovský smear vrstvu krému nějak hydratuje a zklidňuje pokožku. Naštěstí v létě jsem mohl nosit sluneční brýle, protože to byla nějaká hrůza! Takže byste si neměli koupit žádné léky, ale nejprve požádejte o radu odborníka. Teď používám "Zenirite", efekt na další den, pokud v noci na nátěr. Ale kůže se velmi rychle používá, proto používám pouze v tomto období, kdy existují vyrážky, před kritickými dny.

25.2.2013 01:07, Alexandra
Mně se také objevila alergická reakce na Baziron, obličej prostě cítil jako u Frediho Krugera. ))))) Všechny červené, dokonce ani kůže a vyrážky po celé tváři a dokonce i na krku, všechno hoří a svědí! První dva týdny pomohly masti, ale teď je to prostě plné! Napiji přípitek, doktorovi další 3 dny.

18.1.2010 16:43, Stranger
Je kůže tak citlivá. U mne je kůže nakloněna k alergiím.

18.1.2011 13:25, dívka
bazilon pomáhá více akné než pupínky, ale celkový účinek je viditelný, používám týden, dokud žádné podráždění a alergie samozřejmě nezůstane, ale co dělat

03.07.2011 01:16, RocketQueen
Baziron začít používat do konce ledna, jediná věc, kterou nevolal mi Baziron a Benzac AC 5%. Moji příbuzní z Evropy mi poslali, říkají to! Výsledkem je, ale že takový super viditelný, pak ne! Mám velmi dlouhou historii, akné začalo ve věku 13 let, nyní 17 let. Jsem vyléčen po dobu 3 let! V minulém roce a byl ošetřen začal skinorenom zineritom někam Použití v prosinci, a výsledek, jsem se docela do konce března, toyst trvalo asi čtyři měsíce zcela eliminovat akné. Asi rok mi akné vůbec netrápilo, byla tam čistá tvář, ani jizva. Na začátku ledna dva týdny jsem byl posypán úhoři jako nikdy předtím. Pokud dříve jich bylo jen akné na tvářích, ale teď mám celý obličej byl v nich, a čelo a bradu a tváře. Začalo jít do kosmetička, v uplynulém měsíci žádný výsledek, jsem: kryo postup (což jsem jen dráždí kůži a tyto nové postupy objeví boljuchih úhoři) z 3 loupání účinek také ne, a 20 ošetření laserem čištění krve. Kosmetička mi nic nepomohlo ani mi nepodporovalo, a tak jsem stále přijal trihopol, rozmazaný metrogilový gel. Adresované dermatology taky žádné výsledky, demodikózy Nenašel jsem a bylo mi řečeno, že to není náš problém, přejděte na gastroenterologa a endokrenologu. Určeno gastroenterologist jsem jmenován spoustu testů: jaterních testů, testů na Giardia a jinými parazity, samopal gastrointestinálním traktu, také požití sondu pro identifikaci hilakbaktera. Obecně jsem našel lambliu, teď se věnuji léčbě lambliázy, doufám, že to pomůže. Užívám Unidox Solutab asi měsíc. 3x denně užívám následující léky: Baziron, Skinoren, Isotrexin. Samozřejmě trochu člověk vrátí k normálu, zánět prošel, pravda přišla podkožní pimples boljuchih, které jsou dávno pryč, ale nejsou nijak zvlášť patrné. Jediná věc, kterou chci říct, nepoužívejte tónové zdroje, jsou hrozně ucpávají póry, osobně jsem se od tonalok objeví ještě více pupínků, ale tito boljuchih. Samozřejmě nepříjemné chodit po ulici a všimněte si sami zmrazených pohledy kolemjdoucích, ale opravdu nic dělat. Nejsem zadlužen těmto lidem a jejich názor není absolutně zajímavý pro mě! Nejsme zvyklí, abychom byli v rozpacích našich onemocnění, a akné je onemocnění!

Gel na mytí "Baziron"

Ideální stav pokožky tváře je sen mnoha dívek, a to nejen v dospívání. Nenávistné akné, akné, záněty, zarudnutí mohou doprovázet člověka po celý život. Zabraňte výskytu zánětlivých ložisek léčiv.

Použitím pouze kosmetologie je obtížné vyléčit příčinu vyrážky. Lékárna série "Baziron" znamená zejména gely pro praní, bude se vyrovnávat s problémem neideální pokožky. Tato profesionální lékařská kosmetika zahrnuje všechny nezbytné kroky k čištění a zvlhčení.

Kromě kosmetologie je podle mnoha spotřebitelů důležité použít terapeutické léčivo "AS" ve formě gelu z řady "Baziron". "AS" se aplikuje přímo na postižené oblasti akné a záněty epidermis.

Užitečné vlastnosti

Externí ošetření dosahuje vysokých výsledků vzhledem k účinným vlastnostem kosmetických přípravků řady Baziron. Významnými znaky aplikace těchto léků jsou:

  • Snížení hladiny mastných kyselin v důsledku snížení syntézy mazu;
  • Snížení počtu komedonů, akné;
  • Normalizace rovnováhy lipidů;
  • Antimikrobiální účinky;
  • Absence antibiotik, alkoholů a aromatických přísad;
  • Zrychlená regenerace;
  • Optimální hydratace;
  • Vylepšená barva pokožky při podráždění;
  • Spolehlivá ochrana proti škodlivému UV-A a UV-B záření;
  • Snížení počtu patogenních bakterií.

Dokonce i problémová osoba může mít různé typy, takže byly vyvinuty dva typy čisticích prostředků "Control". Jsou schopni co nejdříve změnit stav kůže k lepšímu.

Pro snížení obsahu tuku v kůži

Navrhovaný nástroj ve formě gelu "Control" dokonale zvládne popsané problémy. Zároveň pokrývá pokožku čerstvou, odpočinutou, bez nadbytečného mastného lesku na obličeji. Tento účinek je dosažen hlubokým čištěním pórů a obnovou pokožky.

Konzistence gelu pro praní od firmy Baziron je homogenní, pach je příjemně trávovitý, lék je výrazně pěnivý a nevysušuje kůži. Má bohatou přírodní složení. Doporučeno pro majitele mastné pokožky bez zánětu a normální kůže s akné.

Základem léku je výtažek listů aloe barbadensis. Tato rostlina hydratuje a nasycuje pokožku vitamíny. Dalšími složkami jsou výtažky z kaštanu a mořské želvy, které mají protizánětlivé a antioxidační vlastnosti. Ke snížení a odstranění obsahu tuku pomůže glukonát zinečnatý, který je součástí čistícího gelu.

Baziron gel na praní: návod k použití

Ne všichni lidé se mohou pochlubit ideální podmínkou kůže.

Obzvlášť často se tyto problémy vyskytují během dospívání.

Vyhněte se tomuto porušení snadno pomůže lékárnickým prostředkům.

Gel na mytí Baziron umožňuje v krátké době významně zlepšit stav kůže.

Složení

Složení přípravku zahrnuje přírodní složky, které mají hypoalergenní vzorec. Zahrnují:

  • výtažky aloe vera a měsíčku - zmírní podráždění, změkčují pokožku, uklidňují;
  • Propylenglykol a glycerin - účinně hydratuje pokožku;
  • tridecet sulfát sodný - poskytuje vynikající čistění dermis.

Náklady na gel Baziron AC závisí na cenové politice lékárny. V průměru cena 120 ml prostředků je 550-600 rublů.

Užitečné vlastnosti

Uvolňující gel na mytí Baziron Control řeší mnoho kožních problémů. Díky použití je možné:

  • sníží syntézu kožního mazu;
  • otevřít póry;
  • zvládnout zánětlivé procesy na pokožce;
  • normalizovat lipidovou rovnováhu;
  • snížit počet výskytů akné;
  • snížit hladinu mastných kyselin;
  • snížit počet komedonů.

Gel z akné Baziron Nezahrnuje alkohol a aromatické přísady. Proto je hrozba alergie minimalizována.

Jako součást neexistují žádné antibakteriální složky, není návyková.

Aplikace tohoto výrobku urychluje proces odlupování mrtvých buněk, což umožňuje rychlé zotavení dermis.

Funkce aplikace

Bazinový gel z akné je potřeba aplikujte na vyčištěnou pokožku na místech lokalizace vyrážky. Přípravek se doporučuje aplikovat dvakrát denně - ráno a večer. Koncentrace účinné látky by měla být předepsána lékařem.

Pokyny pro použití gel Baziron poznamenává, že minimální doba trvání léčby je 4 týdny. Abyste se plně vyrovnali s erupcí akné a akné, musíte kompozici aplikovat nejméně po dobu 3 měsíců.

Během léčebného období je třeba užívat malé přestávky po několik dní každé 2 týdny.

Agenta prakticky nevyvolává závislost, ale proto, že může být používán po dlouhou dobu. Po dokončení úplné léčby byste měli vždy konzultovat s dermatologem.

Pokud nebyl dosažen požadovaný výsledek, je důležité podstoupit komplexní vyšetření a zjistit příčiny vyrážky.

Gel, který snižuje obsah tuku v pokožce, Měl by být aplikován pouze po čištění obličeje nečistot a kosmetiky. Tato látka se nedoporučuje kombinovat s produkty obsahujícími alkohol. To může způsobit suchost a podráždění dermis.

Je důležité, aby se gel nedostal na sliznici. Také se nedoporučuje aplikovat na kůži kolem očí. Pokud by kompozice náhodně spadla na citlivé oblasti, měla by být omyta teplou vodou.

Nežádoucí účinky

V některých případech tento lék způsobuje nežádoucí účinky na zdraví. Patří sem:

  • podráždění dermis;
  • zvýšené sucho;
  • alergie;
  • peeling.

Pokud se objeví tyto příznaky, měli byste navíc používat hydratační krém s nízkým obsahem tuku.

V tomto případě by měla být frekvence aplikace gelu snížena - musí být aplikována každý druhý den. Můžete také použít menší množství léku, které ho aplikuje v tenké vrstvě.

Nepoužívejte dekorativní kosmetiku v procesu léčby, protože to povede k ucpání pórů.

To vyvolá druhý zánět, který je plný vzhledu nové akné. Zvláště je škodlivé použití tónových léků a prášku.

Kontraindikace

Baziron gel je v těchto případech zakázán:

  • přítomnost tendence k alergickým reakcím;
  • těhotenství;
  • laktace;
  • věku méně než 12 let.

Pokud se produkt náhodně dostane na sliznice, musí být opláchnuty vodou. Je důležité, abyste se okamžitě po použití gelu vyhnuli přímému slunečnímu záření, protože to může vést k podráždění.

V případě předávkování lékem mohou se vyskytnout nežádoucí reakce. Výsledkem je zánět nebo podráždění pokožky. V tomto případě musíte několik dní přestat používat gel a pokusit se nepoužívat vysoušecí prostředky.

Gel Baziron je považován za poměrně účinný produkt, který pomáhá snižovat obsah tuku v pokožce a vyrovnává se s erupcí akné. K droze nevede k negativním důsledkům, je velmi důležité dodržovat pokyny jasně.

Pokud se vyskytnou vedlejší účinky Frekvence používání nástroje by měla být snížena.

WomMi.ru

Hlavní navigace

Gel na praní Baziron Galderma

Můj známý s produkty Galderma začal používat gel Baziron pro léčbu akné. Zkušenosti s používáním byly pozitivní, takže když jsem viděl v lékárně, prostředky na mytí Baziron jsem se rozhodl vyzkoušet je.

Existují dva gely: snížení obsahu tuku v pokožce a uklidnění. Oba gely jsou dobré a každý se dokonale vyrovná s těmito úkoly, které jsou uvedeny na obalu. Textura gelů není příliš hustá, výdaj, jak bych řekl, obvykle, jedna láhev stačí na 2 měsíce aplikace dvakrát denně. Náklady na 400 až 600 rublů. Jednou jsem měl štěstí a koupil jsem je za 200 rublů. s uplynutím doby trvanlivosti (zůstalo asi šest měsíců).

Baziron Control uklidňující

Uklidňující gel na mytí Baziron dobře zvládne svou hlavní úlohu a doslova na pár dní snižuje aktivní zánět, odstraňuje zčervenání. Nemohu říci, jak dobře se vyrovná s alergickými reakcemi, protože v zásadě netrpím alergiemi.

Z dlouhodobého hlediska dlouhodobé užívání - gel dobře čistí pokožku a nové kapky se stávají méně. Přestože se postupně snižuje účinek gelu, který se zklidňuje.

Pěnový gel je dobrý, vůně má příjemnou, neutrální povahu, kůže vůbec nevyschne. Objem je poměrně malý 120 ml.

Baziron Control Snížení obsahu tuku v pokožce

Gel Baziron Snížení obsahu tuku v pokožce se mi v letním období obzvlášť líbilo skutečností, že je to stále jediný lék, ze všeho, co slibuje snížit množství mastného lesku, který se vyrovnal s jeho úkolem.

Kůže se stává méně mastnou z tohoto poklesu a počtem nových zánětů.

Gel, stejně jako předchozí, čistí pokožku dobře, dobře pěny, má příjemný neutrální pach a nevysuší pokožku. Objem je stejný 120 ml.

Jedinou nevýhodou obou způsobů je cenová a slabá distribuce v lékárnách, získání gelu je těžké, máme ho pouze v jednom lékárenském řetězci.

Myslím, že pro lepší účinek by oba gely měly pracovat ve spojení: existují záněty - používejte uklidňující gel, žádné záněty - snižte obsah tuku, abyste se jim v budoucnu vyhnuli.

Gely z Galdermy jsou většinou pokřtěny za vysokou cenu a malý objem. Mezi recenze existují obvinění, že gely jsou nejběžnější a jejich peníze nestojí za to, ale osobně bych je vybral mezi běžnou kosmetiku. Podle mého názoru jsou mnohem lepší než mnoho umyvadel, které lze koupit v každém supermarketu. Umožňuje dosáhnout dobrého výsledku na obličeji a dlouhou dobu držet.

Využil jsem je dlouhou dobu, přestal jsem je používat a stále se k nim vrátil. Zatímco to je nejlepší, co jsem zkoušel na kůži, ačkoli je cena opravdu nadhodnocená.

Komentáře k léčivému přípravku Basiron ac

Zjistili jsme skutečné recenze o produktu Basirron, který publikují naši uživatelé. Nejčastěji jsou odpovědi napsány matkami malých pacientů, ale také popisují osobní historii užívání léku na sebe.

Diskuse

. Kristin, přemýšlíš o tom, jak se to všechno stane, když potřebuješ něco, co se změní v životě (např. Výživa). A ze všech krémů a mluvčích, všechno, co se mi líbilo, bylo Basiron AC krém, 600 rublů v lékárně, to bude trvat dost dlouho. pouze pupeny na pupíku a ne celou tvář. Obsahuje antibiotika a proto se okamžitě odstraní bolestivé pocity (podle CD.

. o v dospívání - jako mrtvý obklad. Již po dobu 6 let jsem z pimples zachránil kombinací OK, bylo to úžasné, žádné problémy. Po jejich zrušení použila Baziron AS krém, pomohla perfektně, ale s těhotenstvím to není možné. Ze všech méně účinných prostředků k akné podle pokynů nalezeno Skinoren krém, nyní používají je, výsledek je vynikající - hladká pokožka a jeden pupínek. Výňatek z pokynů: v průběhu těhotenství a kojení grudyuRezultaty studiích embryotoxicity a teratogenity léku, stejně jako jeho akce v perinatálním období a postanal nenaznačují existenci jakéhokoliv rizika při užívání v těhotenství.

. pečené v troubě, ovoce není sladkiePreparaty a léčba: Na kůži obličeje, hrudníku, zad, protizánětlivé prvky řešení Zerkalin ráno a večer, následované nanesením Baziron gelu tečku (okamžitě bez čekání na sušení zerkalina) na vlasaté kůže Belosalik skalp krém třít noc den 2 nedelipotom 2 krát týdně - 2 nedelipotom 1 krát týdně 2 mesyatsaPerhotal + 1% šampon na čištění pokožky obličeje, hrudníku, zádech, nebo dehtu MYLO.NO IT v mém případě. _______________________________________________________________________________ Závěr: akné není stiskneme, jíme jen zdravé jídlo a obloha jdou k lékaři, a on naznachaetlechenie _________________.

basrimon eso dobře pomáhá

. Okolo jen málo lidí tráví, dobře, jen když si myslíte moudře. že může být absorbován v případě, že horní vrstvy epidermis (stratům corneum, kde přímá stěr dokonce i bez nádoby). baziron přesně přátelský, ale poté, co firma netestovala, a proto je povinen zapsat, že se nedoporučuje, a vzít pokrytí těchto kosmetických přípravků s benzoylperoxid, takže již není ani slovo o tom, protože kosmetika prostě nedělají to bylo popsáno, pak se celá věc v papírových problémech s vydáváním osvědčení o drogách. Differin taky, pokud je to přiměřeně odrážejí, navryatli škodlivé, je to málo vstřebává a ve skutečnosti je to velmi důležité, ty, vitamin, že i když najednou a dostat se do krve.

Baziron AU zkus. Nepomohl jsem během těhotenství.

Vždycky jsem vždy pečlivě přečtěte poznámky)) I používali krém Baziron Ac lépe pomáhá, ve svých poznámkách psáno, že by neměl být používán během těhotenství.. A zineritom nejsou zapsány v poznámkách. A mimochodem není antibiotikum. A taková místní akce, krev neklesá žádným způsobem a neovlivňuje dítě.

. než šel subkutánně, velmi bolest, který netrval měsíc. Samozřejmě, mé standardní nastavení pro obličej (umýt krém Shiseido a Clarans) mě nezachránilo. Rozhodl jsem se zkusit Bazironovi, kdyby nebyl v pořádku. Po použití bazídu šli cystické přílohy, které byly na 3-5 kusů v jednom. Nikdy jsem neměl. Spadl jsem do zoufalství. Rozhodla jsem se jít online, abych vyřešila moje problémy. Nakonec co mi pomohlo a co v současné době používám: 1. Po umytí potřísím obličej papírovými ubrousky na jedno použití. Aby nedošlo k přenosu bakterií. 2. Aplikuji krém na obličej po 10-15 minutách. po umytí nevím, co pomáhá, ale poradili. 3. Pít kolekci bylin Elekasol 2 krát.

Lék "Baziron Control": pokyny a recenze

Problémová kůže vyžaduje zvláštní péči a výběr speciálních prostředků. Farmaceutický průmysl nabízí širokou škálu léků určených k odstranění vyrážky, mastného lesku, akné. Obrovskou popularitu získala řada prostředků "Baziron Control". Zvažme podrobněji, jaké produkty nabízí výrobce a zda je mají používat.

O výrobci

Problémová kůže může obtěžovat nejen adolescenty. S charakteristickými nepříjemnými příznaky ve formě akné, akné, zvýšené práce na mazových žlázách, muži i ženy čelí v každém věku. Chcete-li zlepšit kvalitu života a zbavit se defektů, jsou schopné pouze lékařská kosmetika. Kvalitní výrobky pro péči o pleť vyrábí společnost Galderma, dceřiná společnost takových známých značek jako jsou Loreal a Nestle.

V roce 2002 se výrobce ohlásil na domácím trhu. Všechny produkty vytvořené společností splňují požadavky dermatologů. Společnost si je vědoma toho, jak důležité je pro lidi všech věkových kategorií mají zdravou kůži a vyrábí produkty pro péči o pleť, efektivně vypořádat s různými problémy pokožky.

Pro problémovou pokožku

Každý výrobce speciální léčivé kosmetiky vyrábí výrobky určené pro péči o problémovou pokožku. Mezi výrobky firmy "Galderma" patří profesionální řada "Baziron Control". Série produktů má složitý účinek na pokožku a pomáhá ji vrátit zpět do normálu. Terapeutická kosmetika má následující užitečné vlastnosti:

  • může snížit obsah tuku v pokožce, regulovat práci mazových žláz;
  • zlepšuje barvu pokožky a eliminuje podráždění;
  • chrání před škodlivým vlivem ultrafialového záření;
  • má antiseptický účinek;
  • hydratuje a zabraňuje vzplanutí suchosti;
  • pečlivě a důkladně čistí kůži od make-upu a nečistot.

Lékařské kosmetické prostředky se odkazují na nekomedogenní a nevyvolávají vzhled akné.

Sestavení série

Specialisté společnosti se postarali o vytvoření celé řady výrobků pro péči o pleť náchylných na vyrážky a akné. Pro dosažení pozitivního účinku a zlepšení stavu epidermis doporučuje výrobce používat celou řadu "Baziron Control", která se skládá z následujících nástrojů:

  1. Čisticí pleťová voda.
  2. Gel na praní "Snížení obsahu tuku v kůži."
  3. Gel s uklidňujícím účinkem.
  4. Vyčistěte z černých teček.
  5. Hydratační krém s ochranou SPF 15.

Co slibuje výrobce?

Řada "Baziron Control" vám umožní pečlivě vyčistit problémovou pokožku a zabránit tvorbě nových vyrážky. To platí zejména v období zánětu, kdy hrozí nebezpečí kontaminace čistých oblastí epidermis. Prostředky mohou eliminovat akné, vyčistit kůži komedonů a akné, vyhlazovat tón a obnovovat obličej.

Aplikujete celou řadu lékařských kosmetických přípravků pravidelně, po 3-4 týdnech můžete vidět první pozitivní změny. Terapeutický účinek bude trvalejší, pokud používáte přípravek po dobu 3 měsíců. V případě potřeby a doporučení dermatologa se postup opakuje.

Gel na praní

První stupeň očisty pokožky je použití gelu "Baziron Control" pro mytí. Jeho složky pečlivě vyčistí epidermis z různých kontaminantů a eliminují podráždění. Podle návodu, jsou přírodní složky ve složení prostředků: měsíček extrakt z aloe a (vyživují, uklidnění dermis), propylenglykolu a glycerolu (má zmírňující účinek). Purifikace epidermis je podporována látkou, jako je tridecet-sulfát sodný (surfaktant). Produkt se uvolní do láhve o objemu 120 ml.

Gel je vhodný pro každodenní použití. Výrobce doporučuje používat ho ráno a večer po dobu 4 týdnů. Pomůže to snížit tvorbu kožního mazu, odstranit zánět, snížit množství vyrážky a komedony, normalizovat rovnováhu lipidů, otevřít póry. Kompozice neobsahuje škodlivé přísady a alkohol

Čisticí pleťová voda

Lotion "Baziron Control" je určen k hlubokému čištění. Může se použít po odstranění zbytků make-upu po gelu. Ve svém složení jsou látky, jako je propylenglykol, cetyl- a stearylalkoholu, laurylsulfát sodný, butylparaben, methylparaben a propylparaben. Pleťový krém nevysuší pokožku a účinně odstraňuje mastný lesk.

Výrobce doporučuje použití při atopické dermatitidě, pimples, komedonech, zvýšené tukové tkáni pokožky, ekzému.

Produkt je k dispozici ve velké lahvičce o objemu 200 ml. Má gelovitou konzistenci a zvláštní vůni. Podle instrukcí je třeba na obličej aplikovat malé množství vody a lehce masírovat. Poté jsou zbytky léku odstraněny pomocí bavlněné vložky nebo ubrousku. V důsledku toho se epidermis stává nudným a příjemným na dotek. Účinek šití pokožky a pocit filmu na obličeji chybí.

Krém "Baziron Control"

Hydratační krém je určen speciálně pro pokožku trpící akné. Příručka naznačuje, že jeho složení obsahuje takové aktivní složky, jako Parsol 1789 (která chrání proti UV-A záření), oktokrylenu (chrání před ultrafialovým zářením B), glycerol, disoprolil adipát, tokoferol acetát, polymethylmethakrylát, cyklomethikon. Produkt má vlastnosti proti slunečnímu záření díky přítomnosti dvou filtrů najednou.

Krém "Baziron Control" (hydratační) lze použít pro různé typy pleti. Účinně odstraňuje suchost a pocit těsné kůže.

Produkt se uvolní do vhodné lahvičky s dávkovačem. Má lehkou strukturu a dobře se absorbuje.

Jak jej používat správně?

Výrobce doporučuje použití krému s ochranou proti ultrafialovému záření po předběžném čištění epidermis. To znamená, že by měl být aplikován po mytí s použitím jiných produktů z linky - gel a lotion.

V některých případech je terapie doplněna terapeutickým krémem "Baziron AS", který obsahuje benzoylperoxid. Léčba má výrazný antibakteriální účinek a obvykle se používá k léčbě mírného až středně závažného akné. Nicméně, bez předchozí konzultace s dermatologem, je nejlepší, že ji nepoužíváte.

Nepoužívejte hydratační krém "Baziron Control" na kůži v oblasti očí. Pokud dojde k podráždění nebo nepohodlí, je nutné jeho použití opustit.

Vyčistěte

Obličejové křupky jsou velmi oblíbené, protože mají nejvýraznější účinek a dokonale čistí pokožku. Výrobek, který nabízí společnost "Galderma", opravdu zaslouží pozornost.

Křovina ze série "Baziron Control" je vhodná pro všechny typy pleti. Ve svém složení existují takové přírodní složky, jako jsou mikrokrystaly z oxidu hlinitého, rýžový extrakt, bambucké máslo, alantoin. V komplexu tyto látky poskytují protizánětlivý, exfoliační a zvlhčující účinek. Navíc křovina zabraňuje vzniku komedonů a zabraňuje ucpání pórů.

Aplikujte výrobek lépe na pálenou a zvlhčenou pokožku tváře, krku. Po ukončení procedury opláchněte teplou vodou.

Čistící částice jsou velmi malé, ale dobře plní svůj úkol a nepoškozují dermis. Použijte výrobce křovin doporučuje se nejedovat dvakrát týdně.

Výhody léčivé kosmetiky

K léčbě akné, komedonů, akné, tuků je důležité vybrat správnou léčbu. Většina produktů prezentovaných v konvenčních obchodech s krásou není určena pro profesionální péči a nemá náležitý dopad. Optimální volbou, která opravdu pomáhá obnovit normální vzhled pokožky, je použití léčivé kosmetiky.

Společnost "Galderma" se již podařilo získat důvěru díky vývoji a výrobě takových známých prostředků pro problémovou pokožku jako "Baziron" a "Differin". Série "Baziron Control" získala také popularitu. Hodnocení tohoto řádku od dermatologů je pozitivní. Výhody těchto fondů zahrnují přítomnost přírodních složek ve složení, předběžné testování všech výrobků, plnění stanovených úkolů značky.

S využitím celé řady přípravků pro péči o problémovou pokožku v měsíci můžete vidět pozitivní výsledky a výrazné zlepšení stavu pokožky. Stále stojí za to navštívit odborníka, který určí potřebu využití těchto prostředků.

Recenze

Řada profesionálních lékařských přípravků pro problematický typ epidermis získala obrovskou popularitu. Většina pacientů, kteří byli doporučeni dermatologem k použití těchto přípravků v komplexu, byli spokojeni s výsledkem. Pacienti poznamenávají, že nejúčinnějším je gel, který snižuje obsah tuku v kůži, mléce a křoví.

Nejzávažnější reakcí byl hydratační krém "Baziron Control". Z přehledu vyplývá, že produkt je špatně vstřebáván, zanechává mastný film na dermis a upchává póry. Proto je lepší používat je pro ty, jejichž kůže je náchylná k suchu.

Průměrné náklady na léčivé přípravky činí 540-600 rublů. Můžete je zakoupit pouze v lékárnách.

Acid Remedy Baziron AC - recenze

Negativní zpětná vazba

To bylo moje největší zklamání!

Už jsem si všiml zlepšení během několika týdnů, bolavé skvrny začaly pryč. Doslova o měsíc jsem si téměř úplně vyčistil obličej. Nemohl jsem dostat dost. Neustále si vzpomínala na svou nedůvěru k této droze a polkala se.

A pak, když jsem byl připraven vzdát se využívání Baziron (od počátku příjmu Je to už 2 měsíce), sypané můj obličej znovu! A bylo to ještě hroznější než poprvé. Nyní, můj čelo byl pokryt s malým pryshchichki (více jako vyrážky nebo alergie), lícní kosti byly opět poseté velkými boljuchih červené pupínky, ale nyní také na tvářích se objevily drobné pupínky (stejně jako na čele). Tedy. Dotčené oblasti byly ZVYŠOVÁNY a stav kůže - WASH. Když jsem se k tomuto problému obrátil k lékaři, nemohla říct nic srozumitelného, ​​kromě "prostředků se nepřišli." Problém je však v tom, že to nebylo něco, co se nezměnilo, přineslo návratný efekt. A toto jsem také nepoužíval po dobu 3 měsíců (pouze 2,5 měsíce).

SHRNUTÍ POUŽITÍ PŘÍPRAVY:

Kdo zvládl vše, co jsem napsal výše, už jsem pochopil, že pro mě nejsou žádné výhody.

Stručně upozorním na nevýhody použití Baziron AS.

  • strašně suchá kůže, ne každý hydratační přípravek může pomoci obnovit pokožku;
  • velmi poškozuje citlivou pokožku;
  • způsobuje škálování, může způsobit nespálení pokožky, pokud se nesprávně používá;
  • Nezdravuje akné, maimuje kůži (v mém případě).

Můj názor je čistě subjektivní. Droga vůbec nepomohla, jen situaci zhoršila. Jsem velmi šťastná, pokud jsou ti, kteří jsou spokojeni s jeho akcí a zbavili se akné. Ale jsem z této drogy zklamaný a nedoporučuji mu koupit.

Nevýhody: Je to nebezpečné pro citlivou pokožku.

Pozitivní účinky aplikace:

  • Méně komedonov.Deystvitelno uzavřen, „boule“ na častém používání méně, menší zmizely, na straně není dotčena.
  • Prevence akné. Staly se méně než před použitím bazalku, ale nebylo to obrovský výsledek.
  • Kožený mat.

To je konec plusů.

  • Sucho, je to nejlépe, když uděláte přestávku v čase.
  • Burns. Zvláště nezaznamenal, protože v té době jsem nebyl na tom. Byl jsem v duchovním úpadku. Přípravek je velmi silný a žíravý, je schopen to vytvořit.
  • Alergie (?). Ve skutečnosti se jednalo o podnět k konečnému zrušení prostředků. Stále nemohu říci, zda je alergická nebo ne, ale po basidonu to nebyla žádná šance a nemohla být.
  • Bolest, bolesti a bolesti znovu, nejenže kůže samotná je zraněna, takže i samotné pupínky jsou mnohem bolestivější a to je těžké říct. Z kontaktu s vodou, kůže jako oheň krev!
  • Bez ohledu na to, jak se otočíš, ale na okraji kolem očí dostaneš. To je pro mne tajemství. Jsem velmi vzdálený od očních víček, nic jsem neudělal na vrchol, ale jsem si neotřásl obličej, a tak byla kůže oloupaná a spálená.
  • Od ženy k hadi. Ne, nebude vás probudit k šelmě, ale kůže by ses pustil.))
  • Rozloučení, moje oblíbené věci. Ano, je opravdu schopný odbarvit látky, kontrolovat si na polštáři.
  • Dobrý den, stáří. Z aplikace se začaly objevovat vrásky. Rád bych žil s akné, než předtím zestárl. Naštěstí po ukončení používání všichni se vrátili na své sedadla))

Závěry, výsledky, doporučení.

Bude to trochu nudné, ale problém pupienků by měl být hledán zevnitř. Žádní bashrooni, kteří jste takový problém, neletíte ven, je to jen simtomatický nástroj. Ukončete používání a všechny problémy přicházejí zpět. Ano, existují případy, kdy příčina akné nemůže být odstraněna, nebo dočasně nemůžete, jako v mém případě. Poté jsou potřeba stejné symptomatické prostředky. Ale, děvčata, proboha, začněte s malými, se stejnou hlínou a salicylkou. Nechť basilon je poslední opatření!

Oh, já a namuchalsya s tímto baseron AU! Koupil, zaplatil 600р. Je to škoda, že jsem si koupil a hodil peníze. Pocit po aplikaci byl strašidelný! Popálení kůže, červená, stále hořel, a účinek 0. jsem si myslel, že to možná není mi vyhovovalo, protože struktury pokožky, nabídl svou sestru, její kůže se liší svou strukturou. Takže je to stejné, tam byly popáleniny, díkybohu jsme mazali masti „záchranář“, díky němu jsme se rychle prošel popáleniny. Nejen to, on opouští popáleniny, tak také velmi uschnout kůži, pak jít zlomil na různých zvlhčující krémy. Obecně, dívky, přemýšlejte o tom.

Used Baziron p1.5 měsíce, rozmazané pouze před spaním! Pomáhá dobře, ale bohužel přečíst komentáře hned! Už třetí den v slzách! Můj obličej je úplně červený, oteklý, v některých malých úchytech! Strašidelné k hrůze. Prochází to? Chcete léčit kůži z těchto důsledků? Prosím, řekněte mi (((

Buďte opatrní s Baziron I po jedné aplikaci se pokožka stala se cítí jako dřevo, ale poté, co druhá tvář byla červená a oteklá, kožní puchýře šly, a to vše „krása“ na dlouhou dobu neprošel. Dřívější taková nikdy nebyla, kůže na mě nebyla citlivá.

Koupil jsem BASIRON AS v lékárně.
3. den, odhalil strašný alergie -Face všechny oteklé, zarudlou, silné svědění, zhzhenie.Do to nikdy žádné alergie ne bylo.Uzhas místo krému!
BASIRON AS - ALERGIE NA FACE.

Osušte kůži. Bílé oblečení a prádlo se neumývají. Nedoporučuji to. Dodatečné náklady Incuru. Existuje dostatek a nikoli nový způsob, jak sušit jednotlivé vyrážky nebo oblasti pokožky - ne tak drahé a ne s tímto účinkem. Jakákoli náprava se vybírá individuálně, ale nejúčinnější lze považovat: kyselinu salicylovou v bodě nebo v oblasti vyrážky; masky bílé / zelené hlíny; maska ​​s blátem mrtvého moře a vyloučení provokativních faktorů - všichni se liší.

Vůbec nepomohla. Byl rozmazaný po dobu 2 týdnů, ve většině případů působil. Také je to drahé. Pravděpodobně je kůže už zvyklá na všechna tato antibiotika.

Chlapci, také jsem narazil na tento hrozný krém Baziron. A zpočátku jsem ho obdivoval. Jak rychle odstraní pimples. Dokud jsem se nějak nevzpamatoval s otřesy pod očima. Uvědomil jsem si, že alergie. Ale nebyla žádná myšlenka, že by tato smetana. Předtím jsem jedl houby slané. Šel do alergologa, ona mě na hypoalergenní dietu, předepsané antihistaminika (v mém případě Lomilan od Fenistil usnout) a pití polisorbenty. A mimochodem řekla, že se vzdal celého makeupu. Seděl jsem na dietu, pil jsem tablety, všechno je v pořádku, byl jsem nadšený. A večer jsem se rozhodl znovu pomazat touto smetanou. Od rána jsem se nemohl podívat na sebe. Červená obličej, svrbení, proplachované tváře, vaky pod očima. Vylezl jsem nahoru, abych četl recenze o krému a šokoval. Nyní mám v slunečních brýlích. Piju můj Lomilan a počkám, až zavěšené tašky pod očima zmizí. A Baziron vypadá velmi dobře v koši, ale ne na mém obličeji.

Neutrální zpětná vazba

První použití: Z počátku se zdálo, že akné se stalo mnohem víc, ale to bylo naopak. Bazirona AS řídil všechny pimples na svobodu, vyšli ven. Byly velmi nemocné a červené. Tento účinek trval přibližně 3-4 týdny. Pak se pupínky začaly objevovat trochu méně, ale byly. Mnozí vybuchli a já je jemně vymačkal, za pár dní zcela prošli. Aby společnost Baziron mohla pokračovat, AU pokračovala. Objevily se některé pupínky, ale nepřestával jsem se mým cílem.

Jaký je výsledek po téměř 4 měsících používání?

Okamžitě řeknu, že se změnil přístup k odstranění akné.

Nyní téměř nepoužívám náš gel, začal jsem používat náš druh, známý Garnier, a také používal různé prostředky akné (penki, smetana).

Náš Baziron SS je téměř u konce, s účtem, který jsem použil 3 měsíce nepřetržitě 2 krát denně.

Přestal používat nápravu, ani horší ani lepší. Zdá se mi, že droga je návyková. Dermatotropní přípravek GALDERMA Baziron AS radši nedoporučuji!

Vzhledem k tomu, že po tak dlouhou dobu použití není výsledek tak působivý.

Cena se kousí, potěší, že náklady jsou velmi ekonomické.

Výhody: rychle vstřebává, je k dispozici k prodeji, léčí akné, usuší kůži, snižuje obsah tuku v pokožce.

Nevýhody: je možné odlupovat, jestliže aplikovat tlusté vrstvy - popáleniny, nezabrání znovuobjevení, nezbarví některé typy tkání a suší kůži.

Baziron je druhý prostředek, který jsem se pokusil použít. Prvním byl Zinerit. Podle mého názoru však ukázal dobré výsledky, ale vše se stalo s novým.

Mám 17 let a trpím ne méně než 3 roky, jako bych si nepamatoval. Má kůže je mastná. Možná, že akné se dostalo kvůli hormonům (jedna podíl shchitovidki na mě je trochu zvýšena), jako u mě nevyvážené dodání, ale nejsou žádné špatné návyky.

První dermatolog z kozhvendispansera (!) Napsal mi salicylový alkohol a některé chatrčí. Ale to mi nepomohlo. Zdá se, že je ještě horší a zanedbávám léčbu. Když jsem vstoupil na vysokou školu, přihlásil jsem se na schůzku s dermatologem na studentské klinice. Potom mi vydal Zinerit a pak Baziron (5%). Stále ho používám. Koupil jsem 700 rublů. Pravda udělala malou přestávku za týden, z čehož vyskočilo malé množství pimplesů, z nichž některé byly bolestivé.

Obecněji dám malý popis. Baziron je bílá konzistence s mírným specifickým zápachem. Rychle vstřebává.

Používám ráno a večer. Před aplikací si umyj tvář studenou vodou obvyklým mýdlem. Po vysušení pokožky jsem položil na problémové stránky tenkou vrstvu. A na ty pupínky, které většinou způsobují nepříjemnosti, aplikuji trochu více gelu.

Z nevýhod: vysušte kůži. To se může stát, pokud se na kůži příliš hodíte. Osobně mám také zarudnutí. A ještě jedna věc. Dávám také gel na ramena, protože můj tričko má trochu vybledlé rukávy.

V zásadě je velmi dobrý lék na akné.

Naposledy dermatolog jmenoval nebo nominoval na mě Baziron po leštění laserem v případě, že pryshchik skáče na lokalizaci. Takový případ přišel - vyskočil dostatek hlubokého pupíku na tvář (a očividně to bylo vyvoláno použitím tohoto opalovacího krému). Ale Baziron mě vůbec nepomáhal, dokonce i při dlouhotrvajícím užívání, jen kůže jim vypálila. Myslím, že věřím, že pro gel není dobře absorbován. I když to nejde o nejúčinnější prostředek - dosavadní rekord pro úplný nedostatek účinku přinesl další oblíbený krém - Aven Triacneal, stejně jako zcela zbytečný gel Curiosine. A konečně, Baziron je poměrně drahý - 600-700 rublů.

Závěr: Baziron je v mé lékárničce, ale zřídka ho používám. Používám pro malé zánětlivé elementy, které občas odlepit v nasolabiálních trojúhelníku a pro vážnější akné za použití účinnější prostředky na kombinovanou konstrukci, dokonale zvládnout akné - gel Effezel, stejně jako velmi dobré zápasy akné vysoce efektivní antibiotikum, objevený mi nedávno - gel Clenzite-C.

Jaké výhody jsem viděl v Bazironu?

  • podsushivanie pryshchikov, v důsledku čehož tvoří kůru a zmizí;
  • má protizánětlivý účinek;
  • snižuje obsah tuku v kůži, ale moje kůže je suchá, takže není nic, co by se snížilo;
  • řeší komedony, které jsou často příčinou podkožní.

Chcete-li dosáhnout požadovaného účinku, aniž byste poškodili kůži, neměli byste se přehýbat použitím přípravku Baziron. V případě, že akné nepokrývá celou plochu, je nutné aplikovat krém posetou tenkou vrstvou, stejně jako jsem to - jen nesou na čele v místech, kde byly byaki.

Používá se 2 krát denně - ráno a večer. Po použití musíte umýt ruce.

Ale stále se situace změnila k lepšímu a částka se snížila, ačkoli Baziron působil slabě na podvodníky a procházeli svým vlastním tempem. Ale lehké malé nebo purulentní se rychle uzdravily. Ale v ideálním případě čistá osoba nakonec bohužel nefungovala. Později se obličej stal čistějším, ale stále viditelným zčervenání a po akné. Na fotografii níže je výsledkem prášek na obličeji. Stopy stále viditelné, a blokovat jim může jen tonalnik + prášku spolu, ale nejsem fanoušek „štukatér“, takže i nadále hledat nové prostředky po akné.

Zaznamenávám odhalené nedostatky krému:

Pro vlastníky suchou pleť krém bude sloužit ne horoschie služby, jak on a sušení byak vyschne a kůže, takže pokud máte stále v úmyslu použít Baziron, je třeba se postarat o hydrataci pokožky.

pokud by došlo k oloupání, pak byste měli snížit množství aplikované smetany a dokonce ji přestat používat úplně.

k nevýhodám lze přičíst a vysokou cenu

neschopnost použití během těhotenství a kojení. Doporučuji však těm, kterým pomáhá, více než ti, kterým nezapadal.

Baziron pouze 3 nedeli.Pervye pěti dny byly absolutně žádný výsledek, ale na konci prvního týdne došlo zázrak akné začaly mizet jen v hodinkách, ale zároveň tam byl hrozný peeling, kůže doslova „slezl dolů“ a aplikovat make-up byl jen prostředek nevozmozhno.No způsobil jsem spoustu nepřípustné, a to i před aplikací problémových oblastí lihem (!) s roztokem kyseliny salicylové, takže v případě takové sucho, těsnost a odlupování vinovata.No já sám jako kůže opravdu mnohem čistší, rozhodl jsem se riskovat a vytáhnout další používání bazironom.Kozha byl peeling strašně 6 dní a pak to všechno hrůza začala procházet a pupínky, mezitím pokračovaly mizet, že jsem byl nesmírně radovalo.Seychas začíná 4. týden mého experimentu s Baziron a mohu říci, že těsnost a odlupování úplně pryč ale tam je mírné zarudnutí (stejně jako po spálení sluncem) a malý zud.V většinou poškrábal tvář, ale že „svědí“ docela terpima.Kozha tedy vypadá téměř dokonalé, existuje jen málo stop pryschey.Ne vědět, co se stane, atd.

Dobrý den. Bazironum AC se používá dlouho, pomohl jsem velmi dobře, ale nedávno také alergie zmizely. Všechny znaky jsou uvedeny výše: zarudnutí, svědění, celá kůže na obličeji hoří.

Nejdřív jsem si myslel ne od něho přestal používat, a včera se rozhodl zkusit to znovu a znovu dnes, takže mám stejnou reakci po celém obličeji krasnoe.Teper mast musorke.Baziron AC je dobrá věc, ale pokud to nebude trvat dlouho.

Právě jsem ho začal používat (asi týden). Bála jsem se a moje kůže byla už docela vysušená. Ale on mi řekl, že za hodinu úžasné odstranit nejsilnější zarudnutí (což jsem nemohl skinorenom měsíc žádosti dosáhnout), ale spíše efekt není příliš nápadné. Samozřejmě, že se stalo mnohem lepší než to bylo, ale stále na ulici vyděsuji lidi. Kůže je příliš suchá. Dehydrované tlusté čelo - není to příjemný pohled. Zbytek tváře je jednoduše dehydratován.. a nos je tak úplně bahnitý pofigu. Zatímco rozprašuji panthenol.

Říká se, že v prvním týdnu přechází většina takové reakce.

Měl jsem akné od puberty, a to je, když to koupil Baziron jsem již na druhý den cítil, že začnou sohnut.Cherez týden můj obličej již bylo jasné, (p / s myslím, že to, co jsem trpěl mnoho let s těmito skvrnami, pokud by snadno mohl být vyléčen) Ale tady mě těší několik měsíců a všechno je dobré, občas být na samostatném, vzácných pupínky, a včera k prevenci aplikovat na celý obličej (a dříve to udělal), to bylo v ranním obličeji začala svědit hrozně jsem se probudila s červená tvář, cítila celý den jako horečka

Mám kůži, když jsem ji popadl, zvláště v prvních dnech. Zřejmě proto, že má také keratolytickou vlastnost.

Poté přestala (ale po tzv. Basilionu také smetana zvlhčující nebo zvlhčující nebo vymačkané.

Léčba akné asi za měsíc, dokonce i méně (čtyři plné týdny), by bylo v zásadě dost a dva, ale rozhodl se dokončit kurz zcela.

Pozitivní zpětná vazba

Sakra, kluci, o čem mluvíte o hororových příbězích? Baziron je vynikajícím nástrojem. Může dojít k alergii pouze na nesnášenlivost komponentů - ale na suchou kůru místo kůže - ano, musíte jít hrůzou střílet! Dobrým nástrojem, hlavním úkolem je využít to nejlepší. A obecně předat analýzu hormonů!
V moderování))) dobře, dobře :) není hororový příběh vůbec, zřejmě většina z nich dělá. Nejsem výjimkou, zažil jsem to před rokem touto hrůzou, rozhodl jsem se, že na bradě šířím jeden pupík, až do konce dne začne kopřivka a můj krk je oteklý. Duck, nezničte své zdraví! Výsledek nezávisí na použitém množství!

Pluses: opravdu pomáhá, zmírňuje návrší, uvolňuje akné, je to ekonomické.

Má kůže je mastná, ale akné trpělo jen v mládí. A teď, když jsem použil jednu nízkokvalitní tonálku, začal jsem vypadat, jako kdyby se pod kůží rozpadly hradby kvůli zaneseným pórám, dokud nebyly vytlačeny ven a seděly. V létě situace vystupňovala a uvědomila jsem si, že na masku na půl hodiny už nemám sílu. Četl jsem recenze a začal si vybrat mezi ZINERITE a BASINON AS, Baziron převážil.

Koupil nebo koupil v lékárně za 480 rublů 5% agent a začal ekzekutsiju nad kůží. Připravovala jsem se na nejhorší: zarudnutí a popáleniny kůže. Nikdy jsem nic takového necítil. Aplikoval jsem nejprve celou cestu na celou obličej (tenkou vrstvu), protože všude byly všude horniny, později byly aplikovány bodově. Jakmile rozmačkáte, začne se pokožka začne mírně mravenit, pak se objeví matný film. Ráno všechny tyto projevy zmizí.

První 2 týdny jsem rozmazal ráno a večer. Příznivý účinek se objevil po týdnu užívání. Kůže se stala rovnoměrnější. V tomto případě jsem aktivně opaloval (léto a moře, kde bez něj). Za celou dobu používat Baziron nikdy potřísněné hydratační krémy (v létě, nemohu stát je), a to i kůže se stala méně mastná. O měsíc prošel jsem přestal používat pravidelně Baziron, ale tvář je čistá a jakmile pupínek, jsem pomlouvat mou nádhernou látku, a ráno všechno půjde tak, jak se později ukázalo, žádný návyku účinek. Trubička ještě neskončila a mé pocity nemohou být řečeny slovem. Tonalka a prášek nejsou pro mě nezbytné, pokožka je čistá a rovnoměrná, stejně jako předtím.

Můj první týdenní dojem:

Jsem první týden stěru, stěru, a výsledek nedával vnimanie.Potomu, které vypadají v zrcadle ještě nechtěl, protože kromě ošklivé obličeje, bych neviděl tam. Ale co bylo moje překvapení, když se akné dohodlo a většina prošla, víte bez stopy. Akné pořád zůstalo na kůži, ale uplynulo jen týden!

Upozornění z osobních zkušeností.

Nedělejte si obličej na tváře, pokud nejsou postiženy akné. Nebo se objevily drobné pupínky. Ale já jsem s hloupou myslí dal nebo vykládal není přesně, a jako krém, a že si myslíte. Druhé ráno: Svrbení, odlupování, zarudnutí, okamžitě jsem začal rozmazávat všechno známé Boro plus, pak se to všechno zastavilo, to znamená, že je to jen v případě potřeby a v místech potíží.

Protože léčba trvala téměř 3 měsíce.

Obličej získal normální lidskou podobu. Vyjíždění bez make-upu se již zdaleka nelíbí a také jsem přestal potřebovat spoustu převleků.

  • Zóna T není přehnaná a nevyklouzá (alespoň mě. Pokud je sucho, nutně aplikujte hydratační krém)
  • Odstraní začervenost. Mám na mysli počáteční fázi akné, když se právě začínáte objevovat červené skvrny a procházíte do obrovské pupínky.
  • Velmi efektivní. Moje fotografie vám všechno sdělují.
  • Akné na čele skočí méně často, ale stále se objevují.
  • Není návyková.
  • Nehodláme hodně. Lokálně a pouze v problémových oblastech.
  • Ne pro suchou pokožku na obličeji, protože to způsobí škrábance.
  • Během aplikace nepoužívejte dobré oblečení, pokud je výrobek uvíznutý. bude spálit látku na "THAIL".

Používám ji od konce roku 2006. Na problémech pokožka připomíná pár pimples během období PMS. Před Baziron zkoušel všechno, včetně isotretinoinu (viděl rok po zvednutí tváří se stal ještě horší než před recepci), darsonval také pokusil. moje kůže baziron na vrcholu sušení, loupání byl i nyní v běžném používání uvlazhnyalkami platí zejména v zimě - poslední z řady Lanza hydratační emulze. A proč Baziron nebyla vynalezena dříve? :-( Byl jsem 8 let promuchalas akné bez tonalnika nemohl žít, spoustu peněz na všechny druhy skinoren vyčerpaný, normadermy a tak dále, a na isotretinoin a dermotolog v procesu přijímání dalších 60 tisíc.

Měl jsem výsledek asi za 2 týdny. Akné je prostě „vyschnou“, mám kůže sama o sobě je mastná, a po Baziron stal normální) Nyní netrpí) vždycky měla akné, někteří byli ještě objevil, a teď, pokud se objeví před ICP a poté zmizí, protože za Bazironova ruka)))))

Používalo bazilon na začátku podzimu, ať už na pozadí hormonů, ať už stále přitahovalo mnoho pryshchikova na bradu a červené makuly se dostaly ven.
Za měsíc, o všech odstraněných (ačkoli, kromě bazilonu, jsem ještě používá krém, ráno jsem použil umyvadla, jako je čistící gel, dobře, jednou týdně, drhnout.
Je příjemné ji používat, když ji položíte - kůže se trochu ztuhne, ale okamžitě jsem rozmazal krém, takže nebyly žádné nepříjemné důsledky.

Basironovi bylo doporučeno, aby použil kamaráda, která měla s obličejem velmi velké problémy. Jsme opravdu blízko k ní, a tak mi vyprávěla o mnoha lécích, které použila: zinnit, odlišně a pokožku. A já mám velké problémy s tváří nikdy nebyl, ale jen strašně start do 23 ((. Nové body se objeví téměř každý den + velmi zvýšil olejnatost kůže. Ano, existuje růže! Všechny mé minulosti úhledných póry byly ucpané komedonů.

S kamarádem jsme tehdy začali vidět méně. Zkoušel jsem spoustu peněz. Jednou jsme se setkali a mluvili jsme o mém trápení s těmi pupeny. Doporučila používat Baziron. Koupil jsem je, rozmazal jsem je, všechno je standardní :). O tři dny později jsem si všiml, že obsah tuku v kůži se mírně snížil. Když se kadeřník dostal do čistění, vymačkal všechny černé tečky. Poté Baziron právě začal dělat zázraky! Jsem vážný! Po 2 týdnech byl skvělý výsledek (co je nejdůležitější, že kůže se stala zase normální a není mastný. I dokončil jej pomocí o měsíc později, kdy se vše vrací do normálu. Později doktor přítel řekl, že s největší pravděpodobností se jednalo o krátké vspleks. Přítelkyni Zatím děkuji :).

Recenze Baziron

CLEANSITE C