Baziron AC

Zajímavá je vaše zpětná vazba ohledně užívání přípravku Baziron AC pro akné. Účinnost, vedlejší účinky,...

12/26/2009 9:39 PM, Liska
3 týdny používám Baziron, množství akné se nezmenšilo (kůže se suší silně a odlupuje se (nevím, co dělat, nic mi pomůže..

07.08.2010 19:35, Sasha
Na základě zkušeností s léčbou přípravkem BASIRON bych chtěla říci, že při prvním použití trochu pomohlo a následně pouze vysušilo celou kůži, došlo k olupování a akné se objevilo více než zmizelo.

08.09.2011 8:33, Catherine
Moje rada pro vás je, jak rychle se zbavit akné, mám tuto metodu po dlouhou dobu používání, umyjte si obličej s mýdlem, takže to bylo sucho, pak namazhte akné linkomycin (v lékárně stojí 15 rublů). A jestliže akné vyčnívá každé léto na čelo, je to každé ráno a večer, aby rozmazané čelo neobývané, to je látka přírodního původu. Neoselen je možné zakoupit on-line nebo v prodejnách života, jako je akné nemá rád jablečného octa, takže může vaše akné namazat kyselé jablko.

09/03/2013 07:05, jaro
Čím více usušíte kůži, mýdlo, tím více se ji snaží odstranit, a pak se tento mast zvětší a kde se salát pupeny (

09/28/2011 13:13, Inna
Mám stejný případ: používám bazilon, ale suší kůži a akné, jako jste vy, objevíte se.

02/02/2013 22:50, Lisa
Baziron musí být aplikován bod po bodě, na akné, nikoliv na celou tvář)

04/06/2013 11:34, Mari
Mám od něj alergii. Za prvé, můj obličej spálil strašně malé malé vodní pupínky, které svědčí. Dal jsem mu velké naděje (((

17.1.2013 19:10, Tifa
Mari jste právě vypálili z tohoto léku, musíte ho aplikovat v malém a v menším dávkování nebo použít dětský krém pár hodin po aplikaci

07/27/2013 18:36, Vladimir
Chci vyprávět zajímavý příběh. Ve skutečnosti mučil akné a volba padla na „baziron Jako“ první trubka opravdu pomohl, a efekt byl patrný během jednoho týdne, nebyly žádné problémy, po měsíci koupil 1 tubu, a pak to začalo na 2den použití (toooonenkim vrstva) pokožky pokryté hromadu skvrn a stále ještě není jasné a to všechno na obličeji. Rozhodl sám si naordinovat léčbu na dům bez východu, pil jsem tavegil, ale bohužel, o týden později, nic se nestalo. Rozhodl jsem se jít do soukromé kliniky, protože oprava v průběhu 5 minut od domu, a hádejte co, doktor řekl, že nastal čas, protože oko začal otok, jmenoval spoustu věcí. jmenovitě; 4 kapky 500ml kapaliny, 7 vnutrimyshechnyh (v zadku), injekce každý den, kapátko každý druhý den. Home pití 2vida tablety a potřísněné určitou mastí, kluci mi věřit, že je lepší, aby pára pupínků než jakákoli osoba nepoymi co, teď je všechno pryč, ale stále mají jít do 2ukola a 1kapelnitsu, baziron této chemikálie, a alergická svým vlastnostem v 70protsentov, nemyslete si, že budete nosit. Doufám, že mi někdo zachrání tvář.

08.08.2013 15:07, Anastasia
A víte, že takové slovo je falešný? Nebylo vás divu, že jste z první trubky neměli nic. a z druhé to je to, co. tak snadné byste se mohli dostat do falešného, ​​to je všechno.

21.2.2013 10:47, Maria
Také se rozhodl koupit „zázračný lék“ Baziron řečník, na začátku užívání účinku byla evidentní, pokožka se stala hladká, pupínky prakticky zmizel, ale do konce roku používání tváře na které se vztahuje, jako je akné, že životní prostor není nalezen, nestydí jít ven, a ne Baziron již nepomohlo průběh léčby skončil, já nevím, dělat teď, býval jeden nebo dva pupínky, a poté, co Baziron obecně noční můry, hrůza.. slova nemohou popsat

11/29/2013 7:37 PM, Tatiana
Podporuji svůj názor. Baziron AC klidná hrůza využila 2krát týdně tiché hrůzy na tváři. Nepoužívejte.

12.12.2013 14:52, Tanyuha
Opravdu !! Zde jsem vylezl na toto fórum. Mám také otoky očí! napsali pouze tablety z alergií. Pálení na obličeji. U mě už po prvním dni aplikace přípravku. už dva dny jdu s edémem, těžko jsem spal! Myslíš, že už musíš podniknout nějaké kroky? sám neprojde.

05/05/2014 10:39, Elena
Souhlasím. I škrábnutí týden, vidím, že jsem pokrytý meyelenkoe vyrážka. jako kopřivka, nemá to svědění, ale červený skromný výtěžek pupienků mluví více o alergiích: (omlouvám se

05/03/2014 15:44, Lana
Akné (akné) způsobuje streptokok (bakterie), může být zničen antibiotikem, na který je citlivá, například erythromycin nebo antibiotika série penicilinu. Je třeba léčit složitým způsobem, s výjimkou použití antibiotika, je nutné ošetřit pokožku, snížit aktivitu mazových žláz, ne vysušit kůži. Můžete použít peroxid nebo hydroperit pro kauterizaci akné. Antikoncepční prostředky, hormonální látky také pomáhají. Akné vznikají z nárůstu testosteronu v těle, zatímco estrogen klesá kvůli tomu, dochází k aktivaci mazových a potních žláz, naším úkolem je normalizovat množství těchto hormonů. V kombinaci s antikoncepcí existuje další množství ženských hormonů

08.11.2011 13:14, Prêt-à-Porter
pokuste se jít o dietu: vyloučit mastné, smažené, solené, sladké k řezu. propyl nebo drog Laktrofiltrum Dyuffalak a používat každou noc (první týden) bílého kosmetické hlíny, pak 2 krát týdně, jen jsem zabránit hlínu v uhličité minerální vody (teplé), a na obličeji 20 minut za měsíc, tváří se stala jasnější, jemnější kůže)

04.09.2012 11:33, Selena
zkusit antibiotikum erythromycin. masť vnější aplikace, stojí jen 30 rublů, pomáhá v týdnu)

03/01/2013 17:51, katen'ka
Pochybuji, že antibiotikum za tuto cenu opravdu pomáhá. Akné je onemocnění, které musí být léčeno, odstraněno a většina antibiotik potlačuje infekci a "klepá" dále a hlouběji. Externě akné odchází, ale na vnitřní úrovni se zhoršuje. Ale to je všechno, pak to vyjde. Je lepší léčit se přirozenou cestou, provádět masky sami, z improvizovaných prostředků.

08.08.2013 15:11, Anastasia
Dívka)), například antibiotikum Ammoksitsilin stojí méně než 50 rublů. ale pomáhá hodně z řady nemocí. tak nikdy nehodnoť za cenu nikdy. pamatujte si, zda dražší neznamená lepší!

11.07.2012 01:08, Оленька
Používané Baziron, nic moc pomog..tolko vysuší pokožku a pupínky objeví snova.Devchonki, navrhuji, abyste po vyprání na první noc otřít obličej vatovým tamponem měsíčku tinktury a pak krém (v jeho složení jsou: kyselina salicylová, kafr alkoholu, síra lékárna, chloramfenikol tablety.. vše mix, získaný krém. tyto léky lze koupit v lékárně. není drahý.) je-li před týdnem začal dělat tento postup již můžeme vidět výsledek. Radím vám vyzkoušet!

11.8.2012 14:14, Catherine
Dívka a v jakých poměrech se míchá priparaty pro losonu?

11.8.2012 18:58, Alina
přibližně 1: 1

06.10.2013 14:28, Devchula
S tímto domácí mléko je opatrnější. můžete spálit. musí být aplikován přesně.

31.3.2012 20:23, Elena
U mě je také velmi loupané a na čele dokonce "se objevil popálení", takže kosmetička řekla nebo řekla. na začátku akné skutečně rychle prošel.. teď přestal používat to.. kůže je příliš zanícená. zatím používám hydratační krém

11.8.2012 18:56, Alina
A zředíte ji vodou a poté aplikujte, kůže z tohoto peelingu bude pryč a bude platit pouze pro noc

03.03.2013 14:39, Olya-la
pak příčina není v kůži, ale v těle, jděte na gynekologa a endokrinologa.

03/26/2013 17:59, Marya
Výsledkem bude až po 3 měsících užívání, potřebujeme víc, je nutné vnitřní terapii a strava (ne hladovku, a jiný, užitečnější stravu) více začlenit do stravy oranžové, zelené zeleniny a ovoce, vitamíny lékárna prostřednictvím lepšího doktora!

09/01/2013 09:45, denis
Věř mi! Bazironum by měl být používán třikrát denně, vždy na suché kůži. Nebuďte líní, abyste mohli používat instrukce. Během týdne, jak píšete zde, nevidíte výsledek. Tři měsíce. Jděte a neváhejte a jděte do kosmetičky. Jsem hodně mladý muž, ale můj obličej na některých místech jsou všechny jizvy a otvory z toho, že jsem je běžel. A tento problém musí být okamžitě vyřešen, jak se zdá. Řekněme děkuji rodičům, kteří vám říkají, že se jedná o přechodný věk a vše projde. Jděte k kosmetologovi, procedura trvá 2 hodiny, ale stojí to za to. Neříkám, že se Tipo vyrovnal a pohledný. Prostě neexistuje žádná jiná cesta. A snažím se to zvládnout.

11/11/2014 9:34 PM, Irinka
pouze od začátku srpna, před tím člověk byl tlustý, pupínky zde byly pryč 4 měsíce, tvář hladký, čistý, pravidelně existuje několik míst v přední části PMS, i když je kůže suchá, šupinatá, ale rozmazané jako zvlhčovač) A tak jsem nedoporučujeme házení )) Pokračujte ve stejném duchu k rozmazání) Vše je před námi))

06/07/2015 12:44, Kate
je nutné hydratovat pokožku, koupit hydratační krém na obličej a používat ji společně s bazírem. Léčba je dlouhá, ale citlivá, musíte být trpěliví.

01.12.2010 14:08, Emy
Zpočátku mu pomohl, ale na konci tuby usušil kůži. Nicméně, možná je to kvůli začátku polární noci a zimy.

01/21/2010 08:27 AM, elinabony
Baziron, na rozdíl od zineritom není návykový, mám skoro rok ho používají, snaží se dělat přestávky, takže rozhodně nejsou vyschnou kůže, ale je třeba léčit zevnitř (najít příčinu), radím vám koupit Dorsenval a léčit komplex

14.1.2013 20:27, Lera
Ano, o zenerite je stejný příběh, tři roky jsem si to užil super a teď nemůžu bez něj, nepoužil jsem půl roku a kůže se stala problematickou. zde studuji recenze týkající se basie, vím, že existují i ​​tablety.

29.01.2010 09:49, Tatiana, 26
Basiron ke mně nepomog, oči se zvětšily a skvrny na místě

03/02/2010 23:10, Kira
Použil jsem na radu lékárníka (vlastní matka, která nebude přát špatné), a „Baziron“ a „Differin“ současně. Ceny nejsou malé, ale neviděl jsem výsledek velkého. Dokud nebyla kůže způsobena závislostí, zdálo se, že všechno se zlepšuje, méně tuku, méně zarudnutí. ale po několika týdnech se všechno stalo normálním, ale nebylo nic, co by se mělo oloupat. Stejný účinek jako Skinoren. Kompozice podle mého názoru je podobná. Ale rád bych osobně dodat sám od sebe, že jsem sobstenno zkušenosti si uvědomil, že Lechiva tento problém pouze ve vzhledu - nic moc vliv bude (Začínám být léčeny uvnitř každé byliny, léky působící na žaludek, střeva ZERO účinek může být způsobeno.... věk sedí na „dietu“ každý den za litr a půl litrem kefíru nebo bioyoghurt nulu v peří na tváři -... není výsledkem takového člověka, jak to je nyní nikdy jsem neměl jeden morální pocity a morální propadne zbytek.... - se nemění ((každý den používám krém s hlasovou frekvencí Ale maska ​​je časté mytí jako běžné pravidlo, a navíc, kosmetička jednou nebo dvakrát za 2 měsíce. Proto všechny individuálně a závisí na těle a dědičnosti ((

16.03.2010 00:16, Alexander
Souhlasím s tím, že jsem 27, akné začala léčit 17 let mám rodiče, že přechodový věku, ale neprobudil posledních 10 let jsem vlastně zkušený pouze v době od 17 do 22 let, pak jak to zvykli, ale někdy je to nepříjemné v létě oni jsou méně v zimě a na jaře, mnozí léčit mnoho různých způsobů metod strávil asi 1000 cu. stejná dědičnost se ucítila i jako otec

07.11.2011 11:21, Mary
Alexander neví, jestli máte ještě akné. Ale poradím. Pokud mají vaši rodiče příležitost, nechte je poslat do Francie! V drahém kosmetickém salonu. Ujišťuji Tama, že všechno bude vyléčeno.. Zde v Rusku nebudeš pomáhat.. Jen v zahraničí.. =)) Hodně štěstí.

06/23/2014 16:48, eric
Žil ve Francii po dobu 5 let, navštívil ani jednoho kosmetička a dermatologa, nic mi pomohlo), aby vaše Francie, klobouk!

12.7.2011 13:54, Alice
Nemyslel jsem si, že bys mohl mít krevní problém? Měl jsem jednoho přítele také dědičného, ​​něco s krví, ale ona byla očistěna v několika zasedáních, a to pomohlo, teď je tvář naprosto čistá)

05/13/2012 01:16, Victoria
No, s tváří je vše upravené?

15.04.2013 18:15, Stas
Plně souhlasím s tímto komentářem, že jsem se nepokusil po dobu 5 let, pokusil se a zevnitř a zevnějšku, abych zacházel s nulovými výsledky.

08.08.2013 15:17, Anastasia
Gdea.A jste si nemysleli, že s problémem kůže.. na kterém akné by neměl používat tonalnikom. Zablokuje pouze póry a pokožku mastné pokožky. Znám sám. Už přestal používat, když to dlouho kosmetika tak silná. to je základ a tonalník, méně akné se stalo

03/26/2010 10:48, Andrew
Stačí jen říct, Baziron - jeden z nejúčinnějších pro mě s jeho klady a zápory (nebudeme je popisovat, protože účinnost je v první řadě). ALE. Jakýkoli způsob akné začíná být skutečně účinný pouze v komplexním, tj. je dieta, sportovní, vzdát se všech špatných návyků, hygieny, příjem vitaminů skupiny A, B, posiluje imunitní systém finančních prostředků, atd Zkoušel mnoho věcí, jsou ty, které opravdu mi pomohl: Zener, Baziron, Skinoren (ztížené, silné svědění kůže), Differin (pouze v noci, tak je to napsáno v návodu). Zenerovy efekt z větší části na povrchu zánětu a jak se mi zdálo, neléčí, to složité Erythromycin-zinek právě zabíjení příčinou zánětu a zabránit jejich znovuobjevení, připomenout, že Zenerova docela efektivní nástroj, ale to se chová - Skinoren komplex Baziron a Differin 1 denně, Differin v noci. Skutečné výsledky budou viditelné po 2-3 týdnech aplikace, po 3 (maximálním) měsíci aplikace všech výše uvedených, budete příjemně překvapeni. Pokud zahájíte léčbu, nemějte paniku, na začátku se může obecný obraz zánětu zhoršit, není to dlouho. Ale. máte onemocnění zažívacího ústrojí, urogenitální systém, hormonální změny, které vyvolávají vznik akné, je třeba vzít v úvahu, a přijmout opatření k jejich odstranění. Hodně štěstí všem, doufám, že moje zkušenost někomu pomůže! Hodně štěstí!

18.04.2010 22:24, Naděje
Použitý měsíční účinek Baziron je dobrý, méně akné a nejdůležitější akné, které je obtížné stáhnout. Nelze použít delší dobu. začaly alergie, obličej, zvětraly oči, zčervenal den. po zastavení akné zpět. Používám bodově, někdy je to účinek

19.6.2011 11:38, lyaisan
Ahoj všichni, poprvé na vašich stránkách, taky strašně sužovaném akné, trpí leze zineritom 3 roky 4krát účinek je již nula, začali používat domácí léčbu, otřete tvář s 70% alkoholem, pak maska ​​s medem a solí v poměru až 20 minut, poté otřete tvář led z vývar s řetězci, a tak každý den, účinek je tam, ale co je nejdůležitější, že (akné), není v žádném případě nemožné, aby se zasadila a poškrábání, která byla dané PTS pro mě těžké. všechny úspěchy

07.08.2011 19:21, Andrew
Dobrý den! Prosím, řekněte mi, kdo může znaet..u drobné skvrnky 9malenkie pryshchichki) Kazhe na hrudi a zadní straně předloktí yagoditsah.periodichesk4i poyavlyayutsya jim gnoynye..hodil dermatologa v KVD. tam oni říkali, že kůže je tolik v tom, co jsem silně pochybovat Pts. a jak s tím vypořádat.

10/29/2011 00:54, kosmetička Jamil
Dobrý den, Andrew. Pokuste se připravit takové lotion: 200 ml alkoholu, 4 tablety aspirinu, 4 tablety levomycetinu, 4 tablety streptocidu. 1. Po koupání, pěnové problémy s dětským nebo mýdlem mýdlem, nalít na malé mýdlo se solným mýdlem a pečlivě škrábat. 2.Protrietsya lotion pak FOOTLY posypeme dětským práškem. První týden soli denně, druhý za tři dny, potřetí v týdnu nedelyu.Tri otřete pleťovou vodu a prach sypané každý den.K tentokrát, problém by měl zmizet, ale pro prevenci může být 1-2 krát týdně otřel losonom.Metod kontrolovat, !! Přeji vám hodně štěstí!

12.05.2012 14:10, Anastasia
Dobrý den, a jaký druh alkoholu mohu vzít? Mohu mít vodku?

20.04.2015 21:32, Leila
Zkuste řeč o resorcinolu, je připravena v lékárnách, jistě to pomůže

02.08.2012 06:42, Olka
Napište svůj názor zde

11.4.2012 20:30, Kisa
Baziron pomohl, ale pouze po 3 měsících užívání. za 3 dny přesně nepomůže, jak píše zde, je to delirium.

Acid Remedy Baziron AC - recenze

Negativní zpětná vazba

To bylo moje největší zklamání!

Už jsem si všiml zlepšení během několika týdnů, bolavé skvrny začaly pryč. Doslova o měsíc jsem si téměř úplně vyčistil obličej. Nemohl jsem dostat dost. Neustále si vzpomínala na svou nedůvěru k této droze a polkala se.

A pak, když jsem byl připraven vzdát se využívání Baziron (od počátku příjmu Je to už 2 měsíce), sypané můj obličej znovu! A bylo to ještě hroznější než poprvé. Nyní, můj čelo byl pokryt s malým pryshchichki (více jako vyrážky nebo alergie), lícní kosti byly opět poseté velkými boljuchih červené pupínky, ale nyní také na tvářích se objevily drobné pupínky (stejně jako na čele). Tedy. Dotčené oblasti byly ZVYŠOVÁNY a stav kůže - WASH. Když jsem se k tomuto problému obrátil k lékaři, nemohla říct nic srozumitelného, ​​kromě "prostředků se nepřišli." Problém je však v tom, že to nebylo něco, co se nezměnilo, přineslo návratný efekt. A toto jsem také nepoužíval po dobu 3 měsíců (pouze 2,5 měsíce).

SHRNUTÍ POUŽITÍ PŘÍPRAVY:

Kdo zvládl vše, co jsem napsal výše, už jsem pochopil, že pro mě nejsou žádné výhody.

Stručně upozorním na nevýhody použití Baziron AS.

  • strašně suchá kůže, ne každý hydratační přípravek může pomoci obnovit pokožku;
  • velmi poškozuje citlivou pokožku;
  • způsobuje škálování, může způsobit nespálení pokožky, pokud se nesprávně používá;
  • Nezdravuje akné, maimuje kůži (v mém případě).

Můj názor je čistě subjektivní. Droga vůbec nepomohla, jen situaci zhoršila. Jsem velmi šťastná, pokud jsou ti, kteří jsou spokojeni s jeho akcí a zbavili se akné. Ale jsem z této drogy zklamaný a nedoporučuji mu koupit.

Nevýhody: Je to nebezpečné pro citlivou pokožku.

Pozitivní účinky aplikace:

  • Méně komedonov.Deystvitelno uzavřen, „boule“ na častém používání méně, menší zmizely, na straně není dotčena.
  • Prevence akné. Staly se méně než před použitím bazalku, ale nebylo to obrovský výsledek.
  • Kožený mat.

To je konec plusů.

  • Sucho, je to nejlépe, když uděláte přestávku v čase.
  • Burns. Zvláště nezaznamenal, protože v té době jsem nebyl na tom. Byl jsem v duchovním úpadku. Přípravek je velmi silný a žíravý, je schopen to vytvořit.
  • Alergie (?). Ve skutečnosti se jednalo o podnět k konečnému zrušení prostředků. Stále nemohu říci, zda je alergická nebo ne, ale po basidonu to nebyla žádná šance a nemohla být.
  • Bolest, bolesti a bolesti znovu, nejenže kůže samotná je zraněna, takže i samotné pupínky jsou mnohem bolestivější a to je těžké říct. Z kontaktu s vodou, kůže jako oheň krev!
  • Bez ohledu na to, jak se otočíš, ale na okraji kolem očí dostaneš. To je pro mne tajemství. Jsem velmi vzdálený od očních víček, nic jsem neudělal na vrchol, ale jsem si neotřásl obličej, a tak byla kůže oloupaná a spálená.
  • Od ženy k hadi. Ne, nebude vás probudit k šelmě, ale kůže by ses pustil.))
  • Rozloučení, moje oblíbené věci. Ano, je opravdu schopný odbarvit látky, kontrolovat si na polštáři.
  • Dobrý den, stáří. Z aplikace se začaly objevovat vrásky. Rád bych žil s akné, než předtím zestárl. Naštěstí po ukončení používání všichni se vrátili na své sedadla))

Závěry, výsledky, doporučení.

Bude to trochu nudné, ale problém pupienků by měl být hledán zevnitř. Žádní bashrooni, kteří jste takový problém, neletíte ven, je to jen simtomatický nástroj. Ukončete používání a všechny problémy přicházejí zpět. Ano, existují případy, kdy příčina akné nemůže být odstraněna, nebo dočasně nemůžete, jako v mém případě. Poté jsou potřeba stejné symptomatické prostředky. Ale, děvčata, proboha, začněte s malými, se stejnou hlínou a salicylkou. Nechť basilon je poslední opatření!

Oh, já a namuchalsya s tímto baseron AU! Koupil, zaplatil 600р. Je to škoda, že jsem si koupil a hodil peníze. Pocit po aplikaci byl strašidelný! Popálení kůže, červená, stále hořel, a účinek 0. jsem si myslel, že to možná není mi vyhovovalo, protože struktury pokožky, nabídl svou sestru, její kůže se liší svou strukturou. Takže je to stejné, tam byly popáleniny, díkybohu jsme mazali masti „záchranář“, díky němu jsme se rychle prošel popáleniny. Nejen to, on opouští popáleniny, tak také velmi uschnout kůži, pak jít zlomil na různých zvlhčující krémy. Obecně, dívky, přemýšlejte o tom.

Used Baziron p1.5 měsíce, rozmazané pouze před spaním! Pomáhá dobře, ale bohužel přečíst komentáře hned! Už třetí den v slzách! Můj obličej je úplně červený, oteklý, v některých malých úchytech! Strašidelné k hrůze. Prochází to? Chcete léčit kůži z těchto důsledků? Prosím, řekněte mi (((

Buďte opatrní s Baziron I po jedné aplikaci se pokožka stala se cítí jako dřevo, ale poté, co druhá tvář byla červená a oteklá, kožní puchýře šly, a to vše „krása“ na dlouhou dobu neprošel. Dřívější taková nikdy nebyla, kůže na mě nebyla citlivá.

Koupil jsem BASIRON AS v lékárně.
3. den, odhalil strašný alergie -Face všechny oteklé, zarudlou, silné svědění, zhzhenie.Do to nikdy žádné alergie ne bylo.Uzhas místo krému!
BASIRON AS - ALERGIE NA FACE.

Osušte kůži. Bílé oblečení a prádlo se neumývají. Nedoporučuji to. Dodatečné náklady Incuru. Existuje dostatek a nikoli nový způsob, jak sušit jednotlivé vyrážky nebo oblasti pokožky - ne tak drahé a ne s tímto účinkem. Jakákoli náprava se vybírá individuálně, ale nejúčinnější lze považovat: kyselinu salicylovou v bodě nebo v oblasti vyrážky; masky bílé / zelené hlíny; maska ​​s blátem mrtvého moře a vyloučení provokativních faktorů - všichni se liší.

Vůbec nepomohla. Byl rozmazaný po dobu 2 týdnů, ve většině případů působil. Také je to drahé. Pravděpodobně je kůže už zvyklá na všechna tato antibiotika.

Chlapci, také jsem narazil na tento hrozný krém Baziron. A zpočátku jsem ho obdivoval. Jak rychle odstraní pimples. Dokud jsem se nějak nevzpamatoval s otřesy pod očima. Uvědomil jsem si, že alergie. Ale nebyla žádná myšlenka, že by tato smetana. Předtím jsem jedl houby slané. Šel do alergologa, ona mě na hypoalergenní dietu, předepsané antihistaminika (v mém případě Lomilan od Fenistil usnout) a pití polisorbenty. A mimochodem řekla, že se vzdal celého makeupu. Seděl jsem na dietu, pil jsem tablety, všechno je v pořádku, byl jsem nadšený. A večer jsem se rozhodl znovu pomazat touto smetanou. Od rána jsem se nemohl podívat na sebe. Červená obličej, svrbení, proplachované tváře, vaky pod očima. Vylezl jsem nahoru, abych četl recenze o krému a šokoval. Nyní mám v slunečních brýlích. Piju můj Lomilan a počkám, až zavěšené tašky pod očima zmizí. A Baziron vypadá velmi dobře v koši, ale ne na mém obličeji.

Neutrální zpětná vazba

První použití: Z počátku se zdálo, že akné se stalo mnohem víc, ale to bylo naopak. Bazirona AS řídil všechny pimples na svobodu, vyšli ven. Byly velmi nemocné a červené. Tento účinek trval přibližně 3-4 týdny. Pak se pupínky začaly objevovat trochu méně, ale byly. Mnozí vybuchli a já je jemně vymačkal, za pár dní zcela prošli. Aby společnost Baziron mohla pokračovat, AU pokračovala. Objevily se některé pupínky, ale nepřestával jsem se mým cílem.

Jaký je výsledek po téměř 4 měsících používání?

Okamžitě řeknu, že se změnil přístup k odstranění akné.

Nyní téměř nepoužívám náš gel, začal jsem používat náš druh, známý Garnier, a také používal různé prostředky akné (penki, smetana).

Náš Baziron SS je téměř u konce, s účtem, který jsem použil 3 měsíce nepřetržitě 2 krát denně.

Přestal používat nápravu, ani horší ani lepší. Zdá se mi, že droga je návyková. Dermatotropní přípravek GALDERMA Baziron AS radši nedoporučuji!

Vzhledem k tomu, že po tak dlouhou dobu použití není výsledek tak působivý.

Cena se kousí, potěší, že náklady jsou velmi ekonomické.

Výhody: rychle vstřebává, je k dispozici k prodeji, léčí akné, usuší kůži, snižuje obsah tuku v pokožce.

Nevýhody: je možné odlupovat, jestliže aplikovat tlusté vrstvy - popáleniny, nezabrání znovuobjevení, nezbarví některé typy tkání a suší kůži.

Baziron je druhý prostředek, který jsem se pokusil použít. Prvním byl Zinerit. Podle mého názoru však ukázal dobré výsledky, ale vše se stalo s novým.

Mám 17 let a trpím ne méně než 3 roky, jako bych si nepamatoval. Má kůže je mastná. Možná, že akné se dostalo kvůli hormonům (jedna podíl shchitovidki na mě je trochu zvýšena), jako u mě nevyvážené dodání, ale nejsou žádné špatné návyky.

První dermatolog z kozhvendispansera (!) Napsal mi salicylový alkohol a některé chatrčí. Ale to mi nepomohlo. Zdá se, že je ještě horší a zanedbávám léčbu. Když jsem vstoupil na vysokou školu, přihlásil jsem se na schůzku s dermatologem na studentské klinice. Potom mi vydal Zinerit a pak Baziron (5%). Stále ho používám. Koupil jsem 700 rublů. Pravda udělala malou přestávku za týden, z čehož vyskočilo malé množství pimplesů, z nichž některé byly bolestivé.

Obecněji dám malý popis. Baziron je bílá konzistence s mírným specifickým zápachem. Rychle vstřebává.

Používám ráno a večer. Před aplikací si umyj tvář studenou vodou obvyklým mýdlem. Po vysušení pokožky jsem položil na problémové stránky tenkou vrstvu. A na ty pupínky, které většinou způsobují nepříjemnosti, aplikuji trochu více gelu.

Z nevýhod: vysušte kůži. To se může stát, pokud se na kůži příliš hodíte. Osobně mám také zarudnutí. A ještě jedna věc. Dávám také gel na ramena, protože můj tričko má trochu vybledlé rukávy.

V zásadě je velmi dobrý lék na akné.

Naposledy dermatolog jmenoval nebo nominoval na mě Baziron po leštění laserem v případě, že pryshchik skáče na lokalizaci. Takový případ přišel - vyskočil dostatek hlubokého pupíku na tvář (a očividně to bylo vyvoláno použitím tohoto opalovacího krému). Ale Baziron mě vůbec nepomáhal, dokonce i při dlouhotrvajícím užívání, jen kůže jim vypálila. Myslím, že věřím, že pro gel není dobře absorbován. I když to nejde o nejúčinnější prostředek - dosavadní rekord pro úplný nedostatek účinku přinesl další oblíbený krém - Aven Triacneal, stejně jako zcela zbytečný gel Curiosine. A konečně, Baziron je poměrně drahý - 600-700 rublů.

Závěr: Baziron je v mé lékárničce, ale zřídka ho používám. Používám pro malé zánětlivé elementy, které občas odlepit v nasolabiálních trojúhelníku a pro vážnější akné za použití účinnější prostředky na kombinovanou konstrukci, dokonale zvládnout akné - gel Effezel, stejně jako velmi dobré zápasy akné vysoce efektivní antibiotikum, objevený mi nedávno - gel Clenzite-C.

Jaké výhody jsem viděl v Bazironu?

  • podsushivanie pryshchikov, v důsledku čehož tvoří kůru a zmizí;
  • má protizánětlivý účinek;
  • snižuje obsah tuku v kůži, ale moje kůže je suchá, takže není nic, co by se snížilo;
  • řeší komedony, které jsou často příčinou podkožní.

Chcete-li dosáhnout požadovaného účinku, aniž byste poškodili kůži, neměli byste se přehýbat použitím přípravku Baziron. V případě, že akné nepokrývá celou plochu, je nutné aplikovat krém posetou tenkou vrstvou, stejně jako jsem to - jen nesou na čele v místech, kde byly byaki.

Používá se 2 krát denně - ráno a večer. Po použití musíte umýt ruce.

Ale stále se situace změnila k lepšímu a částka se snížila, ačkoli Baziron působil slabě na podvodníky a procházeli svým vlastním tempem. Ale lehké malé nebo purulentní se rychle uzdravily. Ale v ideálním případě čistá osoba nakonec bohužel nefungovala. Později se obličej stal čistějším, ale stále viditelným zčervenání a po akné. Na fotografii níže je výsledkem prášek na obličeji. Stopy stále viditelné, a blokovat jim může jen tonalnik + prášku spolu, ale nejsem fanoušek „štukatér“, takže i nadále hledat nové prostředky po akné.

Zaznamenávám odhalené nedostatky krému:

Pro vlastníky suchou pleť krém bude sloužit ne horoschie služby, jak on a sušení byak vyschne a kůže, takže pokud máte stále v úmyslu použít Baziron, je třeba se postarat o hydrataci pokožky.

pokud by došlo k oloupání, pak byste měli snížit množství aplikované smetany a dokonce ji přestat používat úplně.

k nevýhodám lze přičíst a vysokou cenu

neschopnost použití během těhotenství a kojení. Doporučuji však těm, kterým pomáhá, více než ti, kterým nezapadal.

Baziron pouze 3 nedeli.Pervye pěti dny byly absolutně žádný výsledek, ale na konci prvního týdne došlo zázrak akné začaly mizet jen v hodinkách, ale zároveň tam byl hrozný peeling, kůže doslova „slezl dolů“ a aplikovat make-up byl jen prostředek nevozmozhno.No způsobil jsem spoustu nepřípustné, a to i před aplikací problémových oblastí lihem (!) s roztokem kyseliny salicylové, takže v případě takové sucho, těsnost a odlupování vinovata.No já sám jako kůže opravdu mnohem čistší, rozhodl jsem se riskovat a vytáhnout další používání bazironom.Kozha byl peeling strašně 6 dní a pak to všechno hrůza začala procházet a pupínky, mezitím pokračovaly mizet, že jsem byl nesmírně radovalo.Seychas začíná 4. týden mého experimentu s Baziron a mohu říci, že těsnost a odlupování úplně pryč ale tam je mírné zarudnutí (stejně jako po spálení sluncem) a malý zud.V většinou poškrábal tvář, ale že „svědí“ docela terpima.Kozha tedy vypadá téměř dokonalé, existuje jen málo stop pryschey.Ne vědět, co se stane, atd.

Dobrý den. Bazironum AC se používá dlouho, pomohl jsem velmi dobře, ale nedávno také alergie zmizely. Všechny znaky jsou uvedeny výše: zarudnutí, svědění, celá kůže na obličeji hoří.

Nejdřív jsem si myslel ne od něho přestal používat, a včera se rozhodl zkusit to znovu a znovu dnes, takže mám stejnou reakci po celém obličeji krasnoe.Teper mast musorke.Baziron AC je dobrá věc, ale pokud to nebude trvat dlouho.

Právě jsem ho začal používat (asi týden). Bála jsem se a moje kůže byla už docela vysušená. Ale on mi řekl, že za hodinu úžasné odstranit nejsilnější zarudnutí (což jsem nemohl skinorenom měsíc žádosti dosáhnout), ale spíše efekt není příliš nápadné. Samozřejmě, že se stalo mnohem lepší než to bylo, ale stále na ulici vyděsuji lidi. Kůže je příliš suchá. Dehydrované tlusté čelo - není to příjemný pohled. Zbytek tváře je jednoduše dehydratován.. a nos je tak úplně bahnitý pofigu. Zatímco rozprašuji panthenol.

Říká se, že v prvním týdnu přechází většina takové reakce.

Měl jsem akné od puberty, a to je, když to koupil Baziron jsem již na druhý den cítil, že začnou sohnut.Cherez týden můj obličej již bylo jasné, (p / s myslím, že to, co jsem trpěl mnoho let s těmito skvrnami, pokud by snadno mohl být vyléčen) Ale tady mě těší několik měsíců a všechno je dobré, občas být na samostatném, vzácných pupínky, a včera k prevenci aplikovat na celý obličej (a dříve to udělal), to bylo v ranním obličeji začala svědit hrozně jsem se probudila s červená tvář, cítila celý den jako horečka

Mám kůži, když jsem ji popadl, zvláště v prvních dnech. Zřejmě proto, že má také keratolytickou vlastnost.

Poté přestala (ale po tzv. Basilionu také smetana zvlhčující nebo zvlhčující nebo vymačkané.

Léčba akné asi za měsíc, dokonce i méně (čtyři plné týdny), by bylo v zásadě dost a dva, ale rozhodl se dokončit kurz zcela.

Pozitivní zpětná vazba

Sakra, kluci, o čem mluvíte o hororových příbězích? Baziron je vynikajícím nástrojem. Může dojít k alergii pouze na nesnášenlivost komponentů - ale na suchou kůru místo kůže - ano, musíte jít hrůzou střílet! Dobrým nástrojem, hlavním úkolem je využít to nejlepší. A obecně předat analýzu hormonů!
V moderování))) dobře, dobře :) není hororový příběh vůbec, zřejmě většina z nich dělá. Nejsem výjimkou, zažil jsem to před rokem touto hrůzou, rozhodl jsem se, že na bradě šířím jeden pupík, až do konce dne začne kopřivka a můj krk je oteklý. Duck, nezničte své zdraví! Výsledek nezávisí na použitém množství!

Pluses: opravdu pomáhá, zmírňuje návrší, uvolňuje akné, je to ekonomické.

Má kůže je mastná, ale akné trpělo jen v mládí. A teď, když jsem použil jednu nízkokvalitní tonálku, začal jsem vypadat, jako kdyby se pod kůží rozpadly hradby kvůli zaneseným pórám, dokud nebyly vytlačeny ven a seděly. V létě situace vystupňovala a uvědomila jsem si, že na masku na půl hodiny už nemám sílu. Četl jsem recenze a začal si vybrat mezi ZINERITE a BASINON AS, Baziron převážil.

Koupil nebo koupil v lékárně za 480 rublů 5% agent a začal ekzekutsiju nad kůží. Připravovala jsem se na nejhorší: zarudnutí a popáleniny kůže. Nikdy jsem nic takového necítil. Aplikoval jsem nejprve celou cestu na celou obličej (tenkou vrstvu), protože všude byly všude horniny, později byly aplikovány bodově. Jakmile rozmačkáte, začne se pokožka začne mírně mravenit, pak se objeví matný film. Ráno všechny tyto projevy zmizí.

První 2 týdny jsem rozmazal ráno a večer. Příznivý účinek se objevil po týdnu užívání. Kůže se stala rovnoměrnější. V tomto případě jsem aktivně opaloval (léto a moře, kde bez něj). Za celou dobu používat Baziron nikdy potřísněné hydratační krémy (v létě, nemohu stát je), a to i kůže se stala méně mastná. O měsíc prošel jsem přestal používat pravidelně Baziron, ale tvář je čistá a jakmile pupínek, jsem pomlouvat mou nádhernou látku, a ráno všechno půjde tak, jak se později ukázalo, žádný návyku účinek. Trubička ještě neskončila a mé pocity nemohou být řečeny slovem. Tonalka a prášek nejsou pro mě nezbytné, pokožka je čistá a rovnoměrná, stejně jako předtím.

Můj první týdenní dojem:

Jsem první týden stěru, stěru, a výsledek nedával vnimanie.Potomu, které vypadají v zrcadle ještě nechtěl, protože kromě ošklivé obličeje, bych neviděl tam. Ale co bylo moje překvapení, když se akné dohodlo a většina prošla, víte bez stopy. Akné pořád zůstalo na kůži, ale uplynulo jen týden!

Upozornění z osobních zkušeností.

Nedělejte si obličej na tváře, pokud nejsou postiženy akné. Nebo se objevily drobné pupínky. Ale já jsem s hloupou myslí dal nebo vykládal není přesně, a jako krém, a že si myslíte. Druhé ráno: Svrbení, odlupování, zarudnutí, okamžitě jsem začal rozmazávat všechno známé Boro plus, pak se to všechno zastavilo, to znamená, že je to jen v případě potřeby a v místech potíží.

Protože léčba trvala téměř 3 měsíce.

Obličej získal normální lidskou podobu. Vyjíždění bez make-upu se již zdaleka nelíbí a také jsem přestal potřebovat spoustu převleků.

  • Zóna T není přehnaná a nevyklouzá (alespoň mě. Pokud je sucho, nutně aplikujte hydratační krém)
  • Odstraní začervenost. Mám na mysli počáteční fázi akné, když se právě začínáte objevovat červené skvrny a procházíte do obrovské pupínky.
  • Velmi efektivní. Moje fotografie vám všechno sdělují.
  • Akné na čele skočí méně často, ale stále se objevují.
  • Není návyková.
  • Nehodláme hodně. Lokálně a pouze v problémových oblastech.
  • Ne pro suchou pokožku na obličeji, protože to způsobí škrábance.
  • Během aplikace nepoužívejte dobré oblečení, pokud je výrobek uvíznutý. bude spálit látku na "THAIL".

Používám ji od konce roku 2006. Na problémech pokožka připomíná pár pimples během období PMS. Před Baziron zkoušel všechno, včetně isotretinoinu (viděl rok po zvednutí tváří se stal ještě horší než před recepci), darsonval také pokusil. moje kůže baziron na vrcholu sušení, loupání byl i nyní v běžném používání uvlazhnyalkami platí zejména v zimě - poslední z řady Lanza hydratační emulze. A proč Baziron nebyla vynalezena dříve? :-( Byl jsem 8 let promuchalas akné bez tonalnika nemohl žít, spoustu peněz na všechny druhy skinoren vyčerpaný, normadermy a tak dále, a na isotretinoin a dermotolog v procesu přijímání dalších 60 tisíc.

Měl jsem výsledek asi za 2 týdny. Akné je prostě „vyschnou“, mám kůže sama o sobě je mastná, a po Baziron stal normální) Nyní netrpí) vždycky měla akné, někteří byli ještě objevil, a teď, pokud se objeví před ICP a poté zmizí, protože za Bazironova ruka)))))

Používalo bazilon na začátku podzimu, ať už na pozadí hormonů, ať už stále přitahovalo mnoho pryshchikova na bradu a červené makuly se dostaly ven.
Za měsíc, o všech odstraněných (ačkoli, kromě bazilonu, jsem ještě používá krém, ráno jsem použil umyvadla, jako je čistící gel, dobře, jednou týdně, drhnout.
Je příjemné ji používat, když ji položíte - kůže se trochu ztuhne, ale okamžitě jsem rozmazal krém, takže nebyly žádné nepříjemné důsledky.

Basironovi bylo doporučeno, aby použil kamaráda, která měla s obličejem velmi velké problémy. Jsme opravdu blízko k ní, a tak mi vyprávěla o mnoha lécích, které použila: zinnit, odlišně a pokožku. A já mám velké problémy s tváří nikdy nebyl, ale jen strašně start do 23 ((. Nové body se objeví téměř každý den + velmi zvýšil olejnatost kůže. Ano, existuje růže! Všechny mé minulosti úhledných póry byly ucpané komedonů.

S kamarádem jsme tehdy začali vidět méně. Zkoušel jsem spoustu peněz. Jednou jsme se setkali a mluvili jsme o mém trápení s těmi pupeny. Doporučila používat Baziron. Koupil jsem je, rozmazal jsem je, všechno je standardní :). O tři dny později jsem si všiml, že obsah tuku v kůži se mírně snížil. Když se kadeřník dostal do čistění, vymačkal všechny černé tečky. Poté Baziron právě začal dělat zázraky! Jsem vážný! Po 2 týdnech byl skvělý výsledek (co je nejdůležitější, že kůže se stala zase normální a není mastný. I dokončil jej pomocí o měsíc později, kdy se vše vrací do normálu. Později doktor přítel řekl, že s největší pravděpodobností se jednalo o krátké vspleks. Přítelkyni Zatím děkuji :).

Komentáře k léčivému přípravku Basiron ac

Zjistili jsme skutečné recenze o produktu Basirron, který publikují naši uživatelé. Nejčastěji jsou odpovědi napsány matkami malých pacientů, ale také popisují osobní historii užívání léku na sebe.

Diskuse

. Kristin, přemýšlíš o tom, jak se to všechno stane, když potřebuješ něco, co se změní v životě (např. Výživa). A ze všech krémů a mluvčích, všechno, co se mi líbilo, bylo Basiron AC krém, 600 rublů v lékárně, to bude trvat dost dlouho. pouze pupeny na pupíku a ne celou tvář. Obsahuje antibiotika a proto se okamžitě odstraní bolestivé pocity (podle CD.

. o v dospívání - jako mrtvý obklad. Již po dobu 6 let jsem z pimples zachránil kombinací OK, bylo to úžasné, žádné problémy. Po jejich zrušení použila Baziron AS krém, pomohla perfektně, ale s těhotenstvím to není možné. Ze všech méně účinných prostředků k akné podle pokynů nalezeno Skinoren krém, nyní používají je, výsledek je vynikající - hladká pokožka a jeden pupínek. Výňatek z pokynů: v průběhu těhotenství a kojení grudyuRezultaty studiích embryotoxicity a teratogenity léku, stejně jako jeho akce v perinatálním období a postanal nenaznačují existenci jakéhokoliv rizika při užívání v těhotenství.

. pečené v troubě, ovoce není sladkiePreparaty a léčba: Na kůži obličeje, hrudníku, zad, protizánětlivé prvky řešení Zerkalin ráno a večer, následované nanesením Baziron gelu tečku (okamžitě bez čekání na sušení zerkalina) na vlasaté kůže Belosalik skalp krém třít noc den 2 nedelipotom 2 krát týdně - 2 nedelipotom 1 krát týdně 2 mesyatsaPerhotal + 1% šampon na čištění pokožky obličeje, hrudníku, zádech, nebo dehtu MYLO.NO IT v mém případě. _______________________________________________________________________________ Závěr: akné není stiskneme, jíme jen zdravé jídlo a obloha jdou k lékaři, a on naznachaetlechenie _________________.

basrimon eso dobře pomáhá

. Okolo jen málo lidí tráví, dobře, jen když si myslíte moudře. že může být absorbován v případě, že horní vrstvy epidermis (stratům corneum, kde přímá stěr dokonce i bez nádoby). baziron přesně přátelský, ale poté, co firma netestovala, a proto je povinen zapsat, že se nedoporučuje, a vzít pokrytí těchto kosmetických přípravků s benzoylperoxid, takže již není ani slovo o tom, protože kosmetika prostě nedělají to bylo popsáno, pak se celá věc v papírových problémech s vydáváním osvědčení o drogách. Differin taky, pokud je to přiměřeně odrážejí, navryatli škodlivé, je to málo vstřebává a ve skutečnosti je to velmi důležité, ty, vitamin, že i když najednou a dostat se do krve.

Baziron AU zkus. Nepomohl jsem během těhotenství.

Vždycky jsem vždy pečlivě přečtěte poznámky)) I používali krém Baziron Ac lépe pomáhá, ve svých poznámkách psáno, že by neměl být používán během těhotenství.. A zineritom nejsou zapsány v poznámkách. A mimochodem není antibiotikum. A taková místní akce, krev neklesá žádným způsobem a neovlivňuje dítě.

. než šel subkutánně, velmi bolest, který netrval měsíc. Samozřejmě, mé standardní nastavení pro obličej (umýt krém Shiseido a Clarans) mě nezachránilo. Rozhodl jsem se zkusit Bazironovi, kdyby nebyl v pořádku. Po použití bazídu šli cystické přílohy, které byly na 3-5 kusů v jednom. Nikdy jsem neměl. Spadl jsem do zoufalství. Rozhodla jsem se jít online, abych vyřešila moje problémy. Nakonec co mi pomohlo a co v současné době používám: 1. Po umytí potřísím obličej papírovými ubrousky na jedno použití. Aby nedošlo k přenosu bakterií. 2. Aplikuji krém na obličej po 10-15 minutách. po umytí nevím, co pomáhá, ale poradili. 3. Pít kolekci bylin Elekasol 2 krát.

Baziron AC

Popis je aktuální 06/02/2014

  • Latinský název: Basiron AC
  • ATX kód: D01AE01
  • Aktivní složka: Benzoylperoxid (benzoylperoxid)
  • Výrobce: Laboratoires Galderma (Francie)

Složení

Složení Baziron AS je následující: 2,5% gel obsahuje 2,5 g benzoylperoxid vodný, v gelu 5% obsahuje 5 g účinné složky, v gelu 10% až 10 g účinné látky.

Gel také obsahuje řadu pomocných látek: poloxamer, kopolymer kyseliny methakrylové, glycerol, edetát disodný, karbomer, propylenglykol, sodný dokusát, hydroxid sodný, koloidního oxidu křemičitého, vody.

Forma vydání

K dispozici jako krém a gel pro vnější použití, prodává se v trubkách o objemu 40 gramů, které jsou baleny v kartonových obalech.

Farmakologický účinek

Basiron AC má výrazný antimikrobiální účinek na tělo, působí ve vztahu k Staphylococcus epidermidis a Propionibacterium acnes. Také má droga komedonolytický a protizánětlivý účinek, aktivuje se okysličení tkáně. Pod vlivem činidla se sekrece mazu v mazových žlázách snižuje, zajišťuje absorpci nadměrného množství sebakteriální sekrece a podporuje zvlhčení pokožky.

Benzoylperoxid Je aktivní oxidační činidlo, které poskytuje baktericidní účinek na mikroorganismy, které již nemohou produkovat kmeny odolné vůči benzoylperoxidům.

Protizánětlivý účinek léčiva spočívá v inaktivaci volných radikálů na místě, kde dochází k zánětlivému procesu, a rovněž v procesu inhibice volných mastných kyselin.

Farmakodynamika a farmakokinetika

Benzoylperoxid velmi neprostupuje pokožce velmi aktivně. V podstatě se postupně mění benzoylperoxid benzoové kyseliny. Po absorpci se objevuje v krevním řečišti a následně se aktivně vylučuje ledvinami. Kumulace v tkáních chybí. Při místní aplikaci neužívá masť Baziron AS vývoj systémových vedlejších účinků.

Indikace pro použití

Droga je používána akné. Léčba se někdy používá k léčbě komedony bez přítomnosti akné. Masť je také použita, když trofické vředy dolní končetiny.

Kontraindikace

Kontraindikace léčby tímto léčivem jsou:

  • vysoká citlivost vůči složkám činidla;
  • věk pacienta je až 12 let.

Nežádoucí účinky

Ve vzácných případech se vyskytují následující nežádoucí účinky na místě aplikace:

  • podráždění kůže;
  • alergické reakce;
  • suchá kůže;
  • peeling;
  • pocit pálení.

Instrukce pro Baziron AS (metoda a dávkování)

Gel se aplikuje na suchou a čistou pokožku, kde je akné. Masť by měla být aplikována 1-2 krát denně. To může být provedeno ráno nebo večer. Návod k použití Bazirona obsahuje informace, že průběh léčby trvá zpravidla tři měsíce. Vzhled terapeutického účinku by měl být očekáván čtyři týdny po zahájení léčby.

Pokud je taková potřeba, může být provedena druhá léčba.

Předávkování

Pokud byla na kůži náhodně aplikována velká dávka léčiva, může se na tomto místě objevit silné podráždění. V případě předávkování by léčba měla být zcela přerušena a měla by být provedena symptomatická léčba.

Interakce

Neexistují žádné údaje o interakci přípravku Baziron AC s jinými léky.

Obchodní podmínky

Lék je vydáván bez lékařského předpisu.

Podmínky skladování

Výrobek uchovávejte v původním obalu, přičemž teplota skladování nesmí překročit 25 stupňů Celsia.

Datum vypršení platnosti

Uchovávejte Baziron nemůže trvat déle než 36 měsíců.

Zvláštní instrukce

Pokud lék na akné Baziron AC působí silně podráždění, musí být zrušena a nahrazena jinou drogu.

Nepoužívejte tento prostředek pro pupínky na obličeji na těch místech, kde na pokožce dochází k poškození.

Pokud se gel dostal do očí nebo na sliznice nosu nebo úst, okamžitě je umyjte teplou vodou.

Nedovolte, aby přímé sluneční paprsky dosáhly míst, kde je léčivo aplikováno, protože to může přispět k dalšímu podráždění.

Nedoporučuje se současně s léky užívat léky, které suší nebo dráždí pokožku. Během tohoto období je lepší nepoužívat křoviny, obsahujících alkohol.

Analogy Baziron AC

Cena za gel je poměrně vysoká, takže velmi často spotřebitelé mají otázku, zda existují levné analogy Baziron AC. K dnešnímu dni neexistují žádné domácí analogy této drogy. V některých případech lze tento lék nahradit léky Desquam, Proderm, Clerical Ultra, Benzakn, Uggesol, Eklaran, které mají podobný účinek. Cena analogů je v některých případech mírně nižší než cena společnosti Baziron.

Který je lepší: Baziron nebo Differin?

Účinná látka přípravku Differin je adapalen, syntetický analog vitamín A. Lék neobsahuje hormonální složky a antibiotika. Používá se k odstranění komedonů, akné ve světlé a střední formě gravitace. Baziron a Differin by neměly být používány společně, protože to může vést k silnému podráždění a vysušení pokožky.

Což je lepší: Zinerit nebo Basiron AC?

Zinerit Používá se pro akné a obsahuje erythromycin (antibiotikum), který je velmi dlouho používán v přítomnosti akné. Na rozdíl od přípravku Baziron může být masť Zinerit aplikována na kůži pod kosmetickými výrobky. Nicméně, Zinerite může způsobit návykové účinky, takže může být použita ne déle než 3 měsíce, po kterém je nutná přestávka.

Který je lepší: Skinoren nebo Baziron?

Léčba Skinoren je také k dispozici ve formě gelu nebo krému. Jeho hlavní složkou - azelaové kyseliny, což také vede k výraznému účinku v boji proti akné a sušení na pokožce. Gel by měl být přednost před těmi, kteří mají mastnou pleť, krém pro lidi se suchou kůží. Skinoren, na rozdíl od přípravku Baziron, lze aplikovat zcela na celou pokožku a nikoliv bodově.

Takže všechny tyto léky jsou schopny aktivně bojovat proti akné. Ale pokud je osoba konfrontována s otázkou, co si vybrat - Skinoren nebo Baziron, nebo Zinerit, je lepší nejprve konzultovat lékaře a nezapomeňte vzít v úvahu všechny individuální charakteristiky.

Děti

Gel může být použit k léčbě dětí, které jsou již 12 let.

V těhotenství

Basiron AC at těhotenství, stejně jako během kojení užívání se nedoporučuje, neboť nebyly provedeny klinické studie o takovém užívání drogy. Přesto nebyly zaznamenány žádné toxické účinky na plod. Proto v těhotenství může být Basirone AC používán k léčbě pouze tehdy, pokud očekávaný přínos z takové terapie překročí potenciální riziko.

Recenze Baziron

Lidé, kteří trpí akné, po vyzkoušení tohoto krému na akné, recenze na Baziron AS odchod v podstatě pozitivní. Svědectví lékařů naznačuje, že účinná látka benzoylperoxidu je zdaleka jedním z nejúčinnějších prostředků k překonání akné.

Gel velmi rychle vám umožní dosáhnout výrazných výsledků a zbavit se akné. O tom svědčí řada pozitivních recenzí o Bazironu AS, fotografie před a po, které vyrobili ti, kteří používali masti podle pokynů.

Zaznamenává se protizánětlivý účinek prostředku, který umožňuje rychlé vysychání pokožky a eliminuje vyjádřené akné. V přehledech je také zmíněna schopnost činidla snížit skvrny, které zůstávají po akné. Masť snižuje obsah tuku v pokožce, což zabraňuje tvorbě nového akné.

Jako nevýhoda tohoto léku se zmínil jeho vedlejší účinek - vysoušení pokožky a výskyt podráždění po častém užívání. Chcete-li tomu zabránit, musíte častěji zvlhčit pokožku.

Cena Baziron AU, kde koupit

Cena gelu Baziron v lékárnách v Rusku je v průměru 550 až 700 rublů. Pokud je to Ukrajina, cena Baziron AC v lékárně je přibližně 250-400 UAH. pro jednu trubku. Kolik stojí krém v lékárnách, měl bych se na konkrétních prodejních místech dozvědět, protože její cena v Donecku a v Kyjevě se může lišit. Náklady na drogu v Bělorusku jsou vyšší, jelikož si můžete koupit pouze analogy drogy v Minsku a Baziron AS mast je třeba objednat. V Kazachstánu není společnost Baziron AS realizována, musí být navíc objednáno.

Wen na obličeji, víčko, blízko očí - fotografie, důvody, jak se zbavit lipomu

Jak se zbavit kouzel na kněze rychle a navždy