Acid Remedy Baziron AC - recenze

Zajímavá je vaše zpětná vazba ohledně užívání přípravku Baziron AC pro akné. Účinnost, vedlejší účinky,...

12/26/2009 9:39 PM, Liska
3 týdny používám Baziron, množství akné se nezmenšilo (kůže se suší silně a odlupuje se (nevím, co dělat, nic mi pomůže..

07.08.2010 19:35, Sasha
Na základě zkušeností s léčbou přípravkem BASIRON bych chtěla říci, že při prvním použití trochu pomohlo a následně pouze vysušilo celou kůži, došlo k olupování a akné se objevilo více než zmizelo.

08.09.2011 8:33, Catherine
Moje rada pro vás je, jak rychle se zbavit akné, mám tuto metodu po dlouhou dobu používání, umyjte si obličej s mýdlem, takže to bylo sucho, pak namazhte akné linkomycin (v lékárně stojí 15 rublů). A jestliže akné vyčnívá každé léto na čelo, je to každé ráno a večer, aby rozmazané čelo neobývané, to je látka přírodního původu. Neoselen je možné zakoupit on-line nebo v prodejnách života, jako je akné nemá rád jablečného octa, takže může vaše akné namazat kyselé jablko.

09/03/2013 07:05, jaro
Čím více usušíte kůži, mýdlo, tím více se ji snaží odstranit, a pak se tento mast zvětší a kde se salát pupeny (

09/28/2011 13:13, Inna
Mám stejný případ: používám bazilon, ale suší kůži a akné, jako jste vy, objevíte se.

02/02/2013 22:50, Lisa
Baziron musí být aplikován bod po bodě, na akné, nikoliv na celou tvář)

04/06/2013 11:34, Mari
Mám od něj alergii. Za prvé, můj obličej spálil strašně malé malé vodní pupínky, které svědčí. Dal jsem mu velké naděje (((

17.1.2013 19:10, Tifa
Mari jste právě vypálili z tohoto léku, musíte ho aplikovat v malém a v menším dávkování nebo použít dětský krém pár hodin po aplikaci

07/27/2013 18:36, Vladimir
Chci vyprávět zajímavý příběh. Ve skutečnosti mučil akné a volba padla na „baziron Jako“ první trubka opravdu pomohl, a efekt byl patrný během jednoho týdne, nebyly žádné problémy, po měsíci koupil 1 tubu, a pak to začalo na 2den použití (toooonenkim vrstva) pokožky pokryté hromadu skvrn a stále ještě není jasné a to všechno na obličeji. Rozhodl sám si naordinovat léčbu na dům bez východu, pil jsem tavegil, ale bohužel, o týden později, nic se nestalo. Rozhodl jsem se jít do soukromé kliniky, protože oprava v průběhu 5 minut od domu, a hádejte co, doktor řekl, že nastal čas, protože oko začal otok, jmenoval spoustu věcí. jmenovitě; 4 kapky 500ml kapaliny, 7 vnutrimyshechnyh (v zadku), injekce každý den, kapátko každý druhý den. Home pití 2vida tablety a potřísněné určitou mastí, kluci mi věřit, že je lepší, aby pára pupínků než jakákoli osoba nepoymi co, teď je všechno pryč, ale stále mají jít do 2ukola a 1kapelnitsu, baziron této chemikálie, a alergická svým vlastnostem v 70protsentov, nemyslete si, že budete nosit. Doufám, že mi někdo zachrání tvář.

08.08.2013 15:07, Anastasia
A víte, že takové slovo je falešný? Nebylo vás divu, že jste z první trubky neměli nic. a z druhé to je to, co. tak snadné byste se mohli dostat do falešného, ​​to je všechno.

21.2.2013 10:47, Maria
Také se rozhodl koupit „zázračný lék“ Baziron řečník, na začátku užívání účinku byla evidentní, pokožka se stala hladká, pupínky prakticky zmizel, ale do konce roku používání tváře na které se vztahuje, jako je akné, že životní prostor není nalezen, nestydí jít ven, a ne Baziron již nepomohlo průběh léčby skončil, já nevím, dělat teď, býval jeden nebo dva pupínky, a poté, co Baziron obecně noční můry, hrůza.. slova nemohou popsat

11/29/2013 7:37 PM, Tatiana
Podporuji svůj názor. Baziron AC klidná hrůza využila 2krát týdně tiché hrůzy na tváři. Nepoužívejte.

12.12.2013 14:52, Tanyuha
Opravdu !! Zde jsem vylezl na toto fórum. Mám také otoky očí! napsali pouze tablety z alergií. Pálení na obličeji. U mě už po prvním dni aplikace přípravku. už dva dny jdu s edémem, těžko jsem spal! Myslíš, že už musíš podniknout nějaké kroky? sám neprojde.

05/05/2014 10:39, Elena
Souhlasím. I škrábnutí týden, vidím, že jsem pokrytý meyelenkoe vyrážka. jako kopřivka, nemá to svědění, ale červený skromný výtěžek pupienků mluví více o alergiích: (omlouvám se

05/03/2014 15:44, Lana
Akné (akné) způsobuje streptokok (bakterie), může být zničen antibiotikem, na který je citlivá, například erythromycin nebo antibiotika série penicilinu. Je třeba léčit složitým způsobem, s výjimkou použití antibiotika, je nutné ošetřit pokožku, snížit aktivitu mazových žláz, ne vysušit kůži. Můžete použít peroxid nebo hydroperit pro kauterizaci akné. Antikoncepční prostředky, hormonální látky také pomáhají. Akné vznikají z nárůstu testosteronu v těle, zatímco estrogen klesá kvůli tomu, dochází k aktivaci mazových a potních žláz, naším úkolem je normalizovat množství těchto hormonů. V kombinaci s antikoncepcí existuje další množství ženských hormonů

08.11.2011 13:14, Prêt-à-Porter
pokuste se jít o dietu: vyloučit mastné, smažené, solené, sladké k řezu. propyl nebo drog Laktrofiltrum Dyuffalak a používat každou noc (první týden) bílého kosmetické hlíny, pak 2 krát týdně, jen jsem zabránit hlínu v uhličité minerální vody (teplé), a na obličeji 20 minut za měsíc, tváří se stala jasnější, jemnější kůže)

04.09.2012 11:33, Selena
zkusit antibiotikum erythromycin. masť vnější aplikace, stojí jen 30 rublů, pomáhá v týdnu)

03/01/2013 17:51, katen'ka
Pochybuji, že antibiotikum za tuto cenu opravdu pomáhá. Akné je onemocnění, které musí být léčeno, odstraněno a většina antibiotik potlačuje infekci a "klepá" dále a hlouběji. Externě akné odchází, ale na vnitřní úrovni se zhoršuje. Ale to je všechno, pak to vyjde. Je lepší léčit se přirozenou cestou, provádět masky sami, z improvizovaných prostředků.

08.08.2013 15:11, Anastasia
Dívka)), například antibiotikum Ammoksitsilin stojí méně než 50 rublů. ale pomáhá hodně z řady nemocí. tak nikdy nehodnoť za cenu nikdy. pamatujte si, zda dražší neznamená lepší!

11.07.2012 01:08, Оленька
Používané Baziron, nic moc pomog..tolko vysuší pokožku a pupínky objeví snova.Devchonki, navrhuji, abyste po vyprání na první noc otřít obličej vatovým tamponem měsíčku tinktury a pak krém (v jeho složení jsou: kyselina salicylová, kafr alkoholu, síra lékárna, chloramfenikol tablety.. vše mix, získaný krém. tyto léky lze koupit v lékárně. není drahý.) je-li před týdnem začal dělat tento postup již můžeme vidět výsledek. Radím vám vyzkoušet!

11.8.2012 14:14, Catherine
Dívka a v jakých poměrech se míchá priparaty pro losonu?

11.8.2012 18:58, Alina
přibližně 1: 1

06.10.2013 14:28, Devchula
S tímto domácí mléko je opatrnější. můžete spálit. musí být aplikován přesně.

31.3.2012 20:23, Elena
U mě je také velmi loupané a na čele dokonce "se objevil popálení", takže kosmetička řekla nebo řekla. na začátku akné skutečně rychle prošel.. teď přestal používat to.. kůže je příliš zanícená. zatím používám hydratační krém

11.8.2012 18:56, Alina
A zředíte ji vodou a poté aplikujte, kůže z tohoto peelingu bude pryč a bude platit pouze pro noc

03.03.2013 14:39, Olya-la
pak příčina není v kůži, ale v těle, jděte na gynekologa a endokrinologa.

03/26/2013 17:59, Marya
Výsledkem bude až po 3 měsících užívání, potřebujeme víc, je nutné vnitřní terapii a strava (ne hladovku, a jiný, užitečnější stravu) více začlenit do stravy oranžové, zelené zeleniny a ovoce, vitamíny lékárna prostřednictvím lepšího doktora!

09/01/2013 09:45, denis
Věř mi! Bazironum by měl být používán třikrát denně, vždy na suché kůži. Nebuďte líní, abyste mohli používat instrukce. Během týdne, jak píšete zde, nevidíte výsledek. Tři měsíce. Jděte a neváhejte a jděte do kosmetičky. Jsem hodně mladý muž, ale můj obličej na některých místech jsou všechny jizvy a otvory z toho, že jsem je běžel. A tento problém musí být okamžitě vyřešen, jak se zdá. Řekněme děkuji rodičům, kteří vám říkají, že se jedná o přechodný věk a vše projde. Jděte k kosmetologovi, procedura trvá 2 hodiny, ale stojí to za to. Neříkám, že se Tipo vyrovnal a pohledný. Prostě neexistuje žádná jiná cesta. A snažím se to zvládnout.

11/11/2014 9:34 PM, Irinka
pouze od začátku srpna, před tím člověk byl tlustý, pupínky zde byly pryč 4 měsíce, tvář hladký, čistý, pravidelně existuje několik míst v přední části PMS, i když je kůže suchá, šupinatá, ale rozmazané jako zvlhčovač) A tak jsem nedoporučujeme házení )) Pokračujte ve stejném duchu k rozmazání) Vše je před námi))

06/07/2015 12:44, Kate
je nutné hydratovat pokožku, koupit hydratační krém na obličej a používat ji společně s bazírem. Léčba je dlouhá, ale citlivá, musíte být trpěliví.

01.12.2010 14:08, Emy
Zpočátku mu pomohl, ale na konci tuby usušil kůži. Nicméně, možná je to kvůli začátku polární noci a zimy.

01/21/2010 08:27 AM, elinabony
Baziron, na rozdíl od zineritom není návykový, mám skoro rok ho používají, snaží se dělat přestávky, takže rozhodně nejsou vyschnou kůže, ale je třeba léčit zevnitř (najít příčinu), radím vám koupit Dorsenval a léčit komplex

14.1.2013 20:27, Lera
Ano, o zenerite je stejný příběh, tři roky jsem si to užil super a teď nemůžu bez něj, nepoužil jsem půl roku a kůže se stala problematickou. zde studuji recenze týkající se basie, vím, že existují i ​​tablety.

29.01.2010 09:49, Tatiana, 26
Basiron ke mně nepomog, oči se zvětšily a skvrny na místě

03/02/2010 23:10, Kira
Použil jsem na radu lékárníka (vlastní matka, která nebude přát špatné), a „Baziron“ a „Differin“ současně. Ceny nejsou malé, ale neviděl jsem výsledek velkého. Dokud nebyla kůže způsobena závislostí, zdálo se, že všechno se zlepšuje, méně tuku, méně zarudnutí. ale po několika týdnech se všechno stalo normálním, ale nebylo nic, co by se mělo oloupat. Stejný účinek jako Skinoren. Kompozice podle mého názoru je podobná. Ale rád bych osobně dodat sám od sebe, že jsem sobstenno zkušenosti si uvědomil, že Lechiva tento problém pouze ve vzhledu - nic moc vliv bude (Začínám být léčeny uvnitř každé byliny, léky působící na žaludek, střeva ZERO účinek může být způsobeno.... věk sedí na „dietu“ každý den za litr a půl litrem kefíru nebo bioyoghurt nulu v peří na tváři -... není výsledkem takového člověka, jak to je nyní nikdy jsem neměl jeden morální pocity a morální propadne zbytek.... - se nemění ((každý den používám krém s hlasovou frekvencí Ale maska ​​je časté mytí jako běžné pravidlo, a navíc, kosmetička jednou nebo dvakrát za 2 měsíce. Proto všechny individuálně a závisí na těle a dědičnosti ((

16.03.2010 00:16, Alexander
Souhlasím s tím, že jsem 27, akné začala léčit 17 let mám rodiče, že přechodový věku, ale neprobudil posledních 10 let jsem vlastně zkušený pouze v době od 17 do 22 let, pak jak to zvykli, ale někdy je to nepříjemné v létě oni jsou méně v zimě a na jaře, mnozí léčit mnoho různých způsobů metod strávil asi 1000 cu. stejná dědičnost se ucítila i jako otec

07.11.2011 11:21, Mary
Alexander neví, jestli máte ještě akné. Ale poradím. Pokud mají vaši rodiče příležitost, nechte je poslat do Francie! V drahém kosmetickém salonu. Ujišťuji Tama, že všechno bude vyléčeno.. Zde v Rusku nebudeš pomáhat.. Jen v zahraničí.. =)) Hodně štěstí.

06/23/2014 16:48, eric
Žil ve Francii po dobu 5 let, navštívil ani jednoho kosmetička a dermatologa, nic mi pomohlo), aby vaše Francie, klobouk!

12.7.2011 13:54, Alice
Nemyslel jsem si, že bys mohl mít krevní problém? Měl jsem jednoho přítele také dědičného, ​​něco s krví, ale ona byla očistěna v několika zasedáních, a to pomohlo, teď je tvář naprosto čistá)

05/13/2012 01:16, Victoria
No, s tváří je vše upravené?

15.04.2013 18:15, Stas
Plně souhlasím s tímto komentářem, že jsem se nepokusil po dobu 5 let, pokusil se a zevnitř a zevnějšku, abych zacházel s nulovými výsledky.

08.08.2013 15:17, Anastasia
Gdea.A jste si nemysleli, že s problémem kůže.. na kterém akné by neměl používat tonalnikom. Zablokuje pouze póry a pokožku mastné pokožky. Znám sám. Už přestal používat, když to dlouho kosmetika tak silná. to je základ a tonalník, méně akné se stalo

03/26/2010 10:48, Andrew
Stačí jen říct, Baziron - jeden z nejúčinnějších pro mě s jeho klady a zápory (nebudeme je popisovat, protože účinnost je v první řadě). ALE. Jakýkoli způsob akné začíná být skutečně účinný pouze v komplexním, tj. je dieta, sportovní, vzdát se všech špatných návyků, hygieny, příjem vitaminů skupiny A, B, posiluje imunitní systém finančních prostředků, atd Zkoušel mnoho věcí, jsou ty, které opravdu mi pomohl: Zener, Baziron, Skinoren (ztížené, silné svědění kůže), Differin (pouze v noci, tak je to napsáno v návodu). Zenerovy efekt z větší části na povrchu zánětu a jak se mi zdálo, neléčí, to složité Erythromycin-zinek právě zabíjení příčinou zánětu a zabránit jejich znovuobjevení, připomenout, že Zenerova docela efektivní nástroj, ale to se chová - Skinoren komplex Baziron a Differin 1 denně, Differin v noci. Skutečné výsledky budou viditelné po 2-3 týdnech aplikace, po 3 (maximálním) měsíci aplikace všech výše uvedených, budete příjemně překvapeni. Pokud zahájíte léčbu, nemějte paniku, na začátku se může obecný obraz zánětu zhoršit, není to dlouho. Ale. máte onemocnění zažívacího ústrojí, urogenitální systém, hormonální změny, které vyvolávají vznik akné, je třeba vzít v úvahu, a přijmout opatření k jejich odstranění. Hodně štěstí všem, doufám, že moje zkušenost někomu pomůže! Hodně štěstí!

18.04.2010 22:24, Naděje
Použitý měsíční účinek Baziron je dobrý, méně akné a nejdůležitější akné, které je obtížné stáhnout. Nelze použít delší dobu. začaly alergie, obličej, zvětraly oči, zčervenal den. po zastavení akné zpět. Používám bodově, někdy je to účinek

19.6.2011 11:38, lyaisan
Ahoj všichni, poprvé na vašich stránkách, taky strašně sužovaném akné, trpí leze zineritom 3 roky 4krát účinek je již nula, začali používat domácí léčbu, otřete tvář s 70% alkoholem, pak maska ​​s medem a solí v poměru až 20 minut, poté otřete tvář led z vývar s řetězci, a tak každý den, účinek je tam, ale co je nejdůležitější, že (akné), není v žádném případě nemožné, aby se zasadila a poškrábání, která byla dané PTS pro mě těžké. všechny úspěchy

07.08.2011 19:21, Andrew
Dobrý den! Prosím, řekněte mi, kdo může znaet..u drobné skvrnky 9malenkie pryshchichki) Kazhe na hrudi a zadní straně předloktí yagoditsah.periodichesk4i poyavlyayutsya jim gnoynye..hodil dermatologa v KVD. tam oni říkali, že kůže je tolik v tom, co jsem silně pochybovat Pts. a jak s tím vypořádat.

10/29/2011 00:54, kosmetička Jamil
Dobrý den, Andrew. Pokuste se připravit takové lotion: 200 ml alkoholu, 4 tablety aspirinu, 4 tablety levomycetinu, 4 tablety streptocidu. 1. Po koupání, pěnové problémy s dětským nebo mýdlem mýdlem, nalít na malé mýdlo se solným mýdlem a pečlivě škrábat. 2.Protrietsya lotion pak FOOTLY posypeme dětským práškem. První týden soli denně, druhý za tři dny, potřetí v týdnu nedelyu.Tri otřete pleťovou vodu a prach sypané každý den.K tentokrát, problém by měl zmizet, ale pro prevenci může být 1-2 krát týdně otřel losonom.Metod kontrolovat, !! Přeji vám hodně štěstí!

12.05.2012 14:10, Anastasia
Dobrý den, a jaký druh alkoholu mohu vzít? Mohu mít vodku?

20.04.2015 21:32, Leila
Zkuste řeč o resorcinolu, je připravena v lékárnách, jistě to pomůže

02.08.2012 06:42, Olka
Napište svůj názor zde

11.4.2012 20:30, Kisa
Baziron pomohl, ale pouze po 3 měsících užívání. za 3 dny přesně nepomůže, jak píše zde, je to delirium.

Recenze Baziron

Jak jsem zkoušel Baziron AC

  • Recenze Baziron
  • Co lékárny pomáhají s akné
  • Existují analogie "Zinerit"

Účinek 100%

Od doby, kdy mi bylo 13 let, trpím problémovou kůží. Teď jsem 21 let a před pouhými půl rokem jsem našel tento úžasný nástroj. Před Bazironem jsem se snažil v mnoha cenových kategoriích hodně akné, ale nic mi pomohlo. Po měsíci, kdy jsem použil Basiron ac, jsem viděl zlepšení a po dalších dvou měsících jsem se začal radovat z mé reflexe. Děkujeme vám výrobcům!

Další zbytečná droga

Opět jsem byl veden k reklamě - koupil jsem si krém z Acne Baziron akné. Opět jednoduché čerpání peněz. Pokusil se jej použít jednou 10 - to všechno bez úspěchu. Možná trochu zarudnutí ustoupí. A pimples jsou stále tam. Ne, možná pod mým typem kůže to nesedí, koupil jsem si sám, bez konzultace s lékařem. Obecně se mi nelíbilo.

Krém pro akné Bazon Ac

Volba v lékárně byla skvělá, upřímně jsem si vybral dražší způsob akné - basuron ac. Jak ukazuje praxe, levné nejsou dobré. Jako výsledek - je to docela šťastné, krém mi pomáhá. Používám je podle potřeby, většinou v noci. Ráno se pupínek snižuje a může být maskovaný.

Celá pravda o Bazironu jako

Basiron ac je zcela zbytečná droga. Byl mi doporučen jeho dermatolog. Za takové peníze jsem čekal zázrak, a podle recenzí je chválen. Ale zdá se, že ne všichni se hodí. Používalo je šest měsíců, ale není žádný výsledek! Kůže se nezměnila, všechny problémy zůstaly. I v některých místech se to zhoršovalo. Velmi zklamán. Možná mám falešné, ale nebudu mít žádné další riziko.

Baziron

Baziron - jeden z nejlepších 5 let trpí pro mě anti-akné sypi.Ugrevoy vyrážka, a poprvé jsem pomáhal něco, který se používá měsíčně, téměř byly uzavřeny všechny viditelné léze, byly malé stopy, ale byly také na jevišti naneste tenkou zazhivleniya.Gel vrstvu po celém obličeji, večer před snom.Kozha mírně spálili, ale to je v pořádku, pak všechno šlo, ale věřte mi, trpí stoit.I přáteli, to je nejlepší umýt s vařeným vodoy.Eto příliš důležitá! Můj milý, za 1 měsíc zapomeneš na pimples, jestli budeš používat barizon. Hodně štěstí !!

Zpětná vazba Basilon As

Problém v pimples a akné stojí před mnou od raného dospívání. Pravděpodobně jsem už všechny drogy zkusil. Nedávno jsem koupil bashron jako. Zatím je používám pouze. Ve srovnání s podobnými látkami je jeho účinek zřejmý - odstraní zarudnutí, sníží velikost akné. Obvykle platí to v noci, protože pod lehkým make-up upozornil na oblasti, na které někdo utrpěl, a silná vrstva make-upu neplatí. V noci funguje perfektně a kůže dýchá.

Basiron Review

Má tento krém přibližně před měsícem. Poprvé jsem o tom slyšel v reklamě. Když jsem přišel do lékárny, chtěl jsem si koupit další, ale viděl jsem bas-ar, vzpomněl jsem si na reklamu a rozhodl se to zkusit. Krém nehoří, výsledek je viditelný následující den. Jediným negativním je, že barva krému je bílá a je patrné, pokud není potlačena pokožka po aplikaci.

Jmenuji se Mark, už dlouho trpím akné

Ale když v lékárně nalezeno baziron AU okamžitě se rozhodl vyzkoušet, protože Ylö nový lék po 2 týdnech léčby začala zlepšovat zarudnutí stal méně pleť se zlepšila! O měsíc později jsem se setkal s jedním z jeho přátel byl ohromen mé kůže na obličeji a po 3 měsících dokonce zapomněl na akné.

Baziron AC

Baziron AC je velmi účinný antimikrobiální prostředek. Začalo se používat na radu kosmetologa. Vhodný pro téměř jakýkoliv typ kůže a nezpůsobuje návyk, že pro mě alergie je nesmírně důležitá. Výsledky aplikace se po prvním týdnu objevily, což je příjemné překvapení. Množství akné klesalo, kůže se stala méně mastnou. Okamžitě odstraňuje zarudnutí od prvního dne! Obrovský plus Baziron - rychle vstřebává, to znamená, že se téměř necítí na kůži a nepociťuje nepohodlí. Obličej se po šesti měsících používání zcela čistý.

Baziron AC

Formy uvolnění

Pokyn Basilonu AC

Basiron AS (účinná látka - benzoylperoxid) je antiseptikem pro léčbu akné. Téměř každý člověk měl smůlu čelit problému akné, tj. úhoře. A pokud někteří z nich mohou vypadat jako jediné přechodné vyrážky, pak ostatní jsou mnohem těžší. Nejčastější akné se vyskytuje ve věku 12 až 24 let. Křivka výskytu dále klesá a po 25 letech se akné vyskytuje pouze u 10% lidí. Muži v důsledku anatomických rysů obličeje pravděpodobně trpí akné. Má se za to, že základem pro vývoj akné jsou dvě vzájemně mechanismy: Androgenní hyperstimulace mazových žláz (což s sebou nese hyperproduction mazu) a follikuyarny hyperkeratóza (což vede k narušené evakuačním mazu a aerobní mikroflóra se začíná rychle množit). Patogenní bakterie v folikulů, mazové žlázy začít sekvenci imunitně zánětlivé reakce, které ničí stěnu žláz, což vede k výstupu z obsahu do dermis tvoří nodulární-pustulární nebo cystických-nodulární prvků. Kromě toho, aerobní patogeny (např., Propionbacteria akné), vylučují proteáz, lipáz, giauluronidazu a podporovat tvorbu volných mastných kyselin, který posune pH pokožky na zásadité a snižuje potenciální baktereostatichesky mazu. Základní léky pro léčbu nodulární-pustulární akné (také volal papuly pustulleznymi) jsou systémové nebo lokální antibiotika. Nedávné významnou nevýhodou je ztráta jejich účinnosti po delším používání v důsledku tvorby mikrobiální rezistence a rozvoj alergických reakcí. U jedinců s již vytvořenou rezistencí na externí antibiotikum se také projevuje necitlivost systémových antibakteriálních léků. V této souvislosti existuje naléhavá potřeba alternativních aktuálních antibiotických antimikrobiálních léků jsou účinné při akné zánětlivého původu. V posledních letech rostoucí popularita praktických lékařů získává drogu basiron AS.

Jeho exkluzivita spočívá v kombinaci farmakologických a kosmetických vlastností. Benzoylperoxid - účinná látka léčiva - je silný oxidant a při kontaktu s bakteriální membránou vykazuje výrazný baktericidní účinek. Kyselina benzoová, vzniklá během rozkladu benzoylperoxidu, inhibuje růst a vývoj bakterií, tj. působí bakteriostaticky. Nehromadí se v tkáních, neabsorbuje se do systémového krevního oběhu a je vylučován ledvinami ve svém původním stavu. Protizánětlivé působení benzoylperoxidu je způsobeno destrukcí volných mastných kyselin a inaktivací volných kyslíkových radikálů v zánětlivém zaměření. Kvůli peroxidu chemické struktury má benzoylperoxid také bělící účinek, který se odráží v odbarvení post-zánětlivých hyperpigmentovaných bodů a jizev. Akrylátový kopolymer basolonu AS gelové báze aktivně absorbuje kožní mazu, potlačí seboreu a snižuje lesk pokožky o 35%. V přípravku je jako pomocná látka glycerin změkčuje a zvlhčuje pokožku, jak se uvolňuje, a vyrovnává dráždivý účinek účinné látky. Baziron AC aktivní proti hlavních představitelů patogenních mikroorganismů, se zasela u pacientů s akné: Staphylococcus epidermidis a P. acnes. Odolnost proti drogu se nevytváří, což umožňuje jeho použití v rámci dlouhodobých léčebných kurzů. Jak ukazují laboratorní studie, benzoylperoxid inhibuje růst P acnes dvakrát tak účinně jako místní formy klindamycinu a erythromycinu. Úspěch léčby proti akné je založen na délce trvání užívání léků. Studie provedená ruskými vědci na základě SPbGMU. acad. IPPavlova ukázala, že stabilní pozitivní účinek užívání basidonu AC byl dosažen pouze s pravidelnou farmakoterapií po dobu 4-6 měsíců.

Baziron AS - můj názor, recenze a zpětná vazba

Baziron AC - jeden z nejúčinnějších prostředků při externí léčbě akné. Podle mého příkladu jsem byl přesvědčen, že Baziron dokáže v co nejkratším čase poskytnout nejlepší výsledky. To je hlavní výhoda tohoto nástroje. Další užitečné vlastnosti, aplikace, kontraindikace, můj názor a zpětnou vazbu budou diskutovány v dnešním článku.

Baziron je nový paprsek naděje v konfrontaci s pupínky. Tento lék již shromáždil tisíce pozitivních recenzí, včetně mého. Spolu s Skinoren a Zinerite - toto je nejúčinnější prostředek pro externí léčbu akné.

Přestaňte se podvádět

Dříve než budu číst dále, budu se vás zeptat na jednu otázku. Stále se snažíte zbavit akné? Soudě podle skutečnosti, že čtete tento článek - vítězství není na vaší straně.

A samozřejmě znáte z první ruky, jaké jsou kožní problémy:

  • Neustálé hledání prostředků z akné
  • Denní vychystávání a vymačkání
  • Nízká sebeúcta
  • Nedostatečná pozornost od opačného pohlaví
  • Výdaje na kosmetiku

A teď odpovězte na otázku: Udělejte to? Jsi z toho unavený? A kolik peněz, času a úsilí jste už vynaložili na kosmetičky a léčbu akné? To je pravda - je čas, aby byla kůže dokonalá, jednou provždy! Souhlasíte?

Provedli jsme vyšetřování, zkoumali spoustu materiálů a nejdůležitější bylo, že jsme prakticky zkontrolovali téměř všechny léky na akné a našli jsme jedinou účinnou drogu, Instaskin

Bylo to Instaskin ušetří vás z akné ne na týden, měsíc nebo rok, ale na celý život!

Užitečné vlastnosti Bazironu

Hlavní účinnou látkou přípravku Baziron je benzoylperoxidu (nebo benzoylperoxid).

1 Hlavní výhodou benzoylperoxidu je jeho keratolytický účinek (odlupování horních vrstev kůže, sušení). Díky této akci se na pupících objeví kůra a procházejí.

2 Tento peroxid má také protizánětlivý účinek, což významně potlačuje reprodukci bakterie Propionibacterium acnes, která je hlavním původcem akné.

3 Další užitečná vlastnost spočívá v tom, že bason umožňuje snížit obsah tuku v kůži, čímž se sníží "dávkování" dříve známých bakterií.

4 Baziron může rozpouštět komedony a ve skutečnosti se často objevují zanícené pupínky. Jak jsem často říkal, zbavit se komedonů je důležitou součástí budování čisté a zdravé pokožky.

5 Kvůli svým keratolytickým vlastnostem je lék schopen bojovat a po akné (zejména s místy po akné).

V prodeji je BASR k dispozici ve třech typech (hmotnostních a procento benzoylperoxidu)

Baziron AC 2,5% 25 gramů.

Baziron AC 5% 50 gramů.

Baziron AC 10% 100 gramů.

Není těžké vypočítat, že gel obsahuje benzoylperoxid o 10%, zbytek je obsazen pomocnými látkami (glycerin atd.). Nejběžnější byl 5% gel.

Teorie byla zvažována, teď se pusťme do cvičení.

Aplikace Baziron

Aplikační dávka společnosti Baziron AS je 3 měsíce. Výrobci říkají, že po třech měsících vůbec projíždí pimples. V tomto ohledu můžete argumentovat s nimi, protože zbavit se akné zahrnuje mnoho položek (vnější prostředky, vnitřní, dietní, kosmetické procedury). Protože po absolvování léčebného postupu, podle dalších pravidel, máte vynikající šanci zapomenout na to, co je akné.

Baziron se aplikuje dvakrát denně, ráno a večer. Můžete aplikovat v závislosti na závažnosti akné: pokud je na obličeji málo akné, je nejlepší použít basilon vpravo; pokud jsou pupínky rozptýleny, oblékáme celou tvář.

Jak napsal na samém začátku, BAS je nejrychlejším lékem na léčbu akné (podle mého názoru). Takže uvidíte viditelný výsledek v týdnu aplikace.

Nepoužívejte příliš tlustou vrstvu bazalky - dostatečně malé množství k úplnému vyplnění povrchu kůže. Ano, a bude lépe absorbován.

Kontraindikace a negativní body použití:

1 Hlavní nevýhodou tohoto léku (stejně jako jakéhokoliv ACT léku pro léčbu akné) je suchá kůže. Ano, basilion velmi vysušuje kůži. Ale pokud je pokožka dobře zvlhčená, pak nebudou mít žádné problémy. Koupit v lékárně nějaký hydratační krém v případě problémů.

Ano, již jsem napsal v předchozích článcích, ale opakuji! Nemyslete si, že pokud se pokožka odlupuje, pak ji aktualizuje a další nesmysly... Takže kůže naopak posílá signály, že jste příliš unášet léčbou. Důsledkem nadměrného vysychání může být silné zarudnutí a vzhled ještě většího počtu akné.

2 Druhé mínus Baziron je jeho cena. Je opravný prostředek pro 500 až 700 v závislosti na regionu. Ačkoli, pokud ji používáte ekonomicky (tj. Nepoužívejte obrovskou silnou vrstvu), bude to trvat velmi dlouho.

3 Nelze použít během těhotenství (odečtené v pokynech :))

4 Po skončení kurzu může dojít k návyku a léčba přestane pomoci. Taková věc je k dispozici téměř pro všechny dobré případy léčby akné (výjimkou je možná i mluvčí), což je nejživější příklad tohoto Zinerit.

Basiron AU: recenze a názory

Z mé zkušenosti jsem se dozvěděl, že Baziron je jedním z nejúčinnějších externích agentů pro léčbu akné. Navíc, obrovský plus pro líné lidi - působí dostatečně rychle.

Ale na Baziron neklade příliš velké očekávání. Po přečtení recenzí na internetu (níže uvedu několik) jsem viděl, že názory byly rozděleny. Někdo Baziron velmi pomohl, ale někdo neviděl vůbec žádný účinek nebo příliš usušil kůži. Ovšem v zásadě jsou recenze samozřejmě pozitivní.

A zde jsou slíbené recenze. Napíše Lyuda

Luda: Byl jsem doporučen, abych použil basilonku pro kamaráda, která měla předtím velké problémy s tváří. Jsme opravdu blízko k ní, a tak mi vyprávěla o mnoha lécích, které použila: zinnit, odlišně a pokožku. A já mám velké problémy s tváří nikdy nebyl, ale jen strašně start do 23 ((. Nové body se objeví téměř každý den + velmi zvýšil olejnatost kůže. Ano, existuje růže! Všechny mé minulosti úhledných póry byly ucpané komedonů.

S kamarádem jsme tehdy začali vidět méně. Zkoušel jsem spoustu peněz. Jednou jsme se setkali a mluvili jsme o mém trápení s těmi pupeny. Doporučila používat Baziron. Koupil jsem je, rozmazal jsem je, všechno je standardní :). O tři dny později jsem si všiml, že obsah tuku v kůži se mírně snížil. Když se kadeřník dostal do čistění, vymačkal všechny černé tečky. Poté Baziron právě začal dělat zázraky! Jsem vážný! Po 2 týdnech byl skvělý výsledek (co je nejdůležitější, že kůže se stala zase normální a není mastný. I dokončil jej pomocí o měsíc později, kdy se vše vrací do normálu. Později doktor přítel řekl, že s největší pravděpodobností se jednalo o krátké vspleks. Přítelkyni Zatím děkuji :).

Druhý tip od uživatele ALEX.

Alex: vůbec nepomohl. Byl rozmazaný po dobu 2 týdnů, ve většině případů působil. Také je to drahé. Pravděpodobně je kůže už zvyklá na všechna tato antibiotika.

Obecně, pokud chcete vědět můj názor, Basiron AS - jeden z nejvíce pracovních nástrojů v léčbě akné. A pokud jste to zkusili, tak to stojí za to vyzkoušet.

Veškeré otázky a zkušenosti s používáním napíšete v komentářích. Uvidíme se brzy!

Našel jsem dobrý přehled o společnosti Baziron, v zásadě to, co jsem řekl, ale pro obecný vývoj bude užitečné podívat se:

Vyvodit závěry

Na našem webu existuje mnoho technik, které vám pomohou zbavit se akné, ale existuje jeden VUT. Ne všichni jsou touto nebo touto technikou nápomocni, takže jsme vyvinuli podrobný popis pokyny krok za krokem, který pomůže doma úplně zbavit se akné, akné a černých skvrn za 10 dní naprosto všechno na 100%.

Tímto způsobem více než 500 mužů a žen zcela vyčistilo kůži, a to jsou pouze ti, kteří poslali svou zpětnou vazbu a díky. K dnešnímu dni nebyl zaznamenán nikdo, komu tuto techniku ​​nepomohlo.

Tento pokyn jsme dali bezplatně, kromě toho nedostáváme penny z prodeje léků, které je třeba koupit. Při kopírování článku je třeba odkaz na tento web!

Pozor prosím! Postup funguje pouze v případě, že jsou dodrženy všechny níže popsané položky. Nezapomeňte, že neexistuje žádná magická pilulka nebo masti, která okamžitě vyčistí, abyste očistili kůži.

Přípravná fáze:

1) Jdeme do na tomto webu a řád Intraskin (toto je nejdůležitější lék, který má terapeutický účinek). Hlavním rysem drogy je to, že proniká do pórů a léčí kůži zevnitř, což je důvod, proč po léčbě je výsledek zachován navždy. Navíc není návyková, na rozdíl od nákladných protějšků.

2) Aby mohl Intraskin proniknout do pórů, je nutné je zcela vyčistit, jinak to nebude možné. Čistit póry, budeme používat černá maska. Můžete to udělat sami (čtěte na internetu), ale je těžké najít všechny potřebné komponenty, takže je jednodušší koupit. A domácí maska ​​čistí póry mnohem horší. Objednejme si černou masku na tomto webu. Bude trvat 2 balíčky, pokud nabízejí více - odmítnout. Existuje mnoho padělků, takže pokud se rozhodnete koupit masku, pak pouze na oficiálních stránkách, které jsem uvedl výše.

3) Doporučujeme také zakoupit tento psací stroj pro úplné čištění vašich pórů.

Neboj se, že je nutné koupit všechno. Souhlasíte, stojí za to, pokud víte, že 100% se zbavuje akné ne na týden, měsíc nebo rok, ale na celý život!

Takže jste si zakoupili všechny potřebné komponenty..

Začínáme léčbu:

1) Snížit spotřebu všech sladkých a mastných potravin alespoň dvakrát. Doporučujeme konzumovat více zeleniny. Nebojte se, je to dočasné opatření, stačí jen počkat 10 dní!

2) Použijte černá maska na obličeji počkejte 5 minut a poté opatrně jej vyjměte. Maska bude vypadat z tváře tenkým filmem, na něm bude vidět celý hnis, který byl v tvých pórech tloukl. Tento postup by měl být proveden po dobu prvních 3 dnů, jednou denně (nejlépe v noci). Potom odstraňte zbývající hnis z pórů se strojem Spot Cleaner (pokyny pro čistič místností uvnitř krabice)

3) Po úplném vyčištění pórů se intraskinový krém roztřepí v kruhových pohybech na postižené oblasti pokožky a bez vyplachování jdeme do postele. Tento postup se provádí každý den po dobu 10 dnů.

To je všechno. Říkáte, že je to příliš složité. Nikdo neřekl, že by to bylo snadné. Ale když jsou všechny tyto položky splněny, my garantujeme kompletní likvidaci akné a černých skvrn za 10 dní!

Differin

Pro jaké vnitřní orgány jsou akné na obličeji