Baziron AC

Výrobek: Gel

Elena (pozitivní zpětná vazba)

Záchranný kroužek pro problémovou pokožku.

Dlouho jsem bojoval s mou problémovou kůží, ale všechno je neúčinné. Upřímně, když jsem viděl reklamu Baziron AS, nevěřil jsem, že by mohl pomoci. Věřil, že je to jen rozvod za peníze. Rozhodla jsem se však znovu, abych využila šanci a zkusila to. Koupil nebo koupil trubku 40 g, přečetl instrukce. Aplikovat je nutné ráno a večer po dobu až tří měsíců. Mírně kolem krému: velmi mírně konzumované (po uplynutí tří měsíců) příjemně voní, ne mastné. První týden užívání výsledků nevypadal, protože jsem si myslel, že se nic nezměnilo a krém nefunguje. Ale byl jsem překvapen zjištěním, že počet míst byl snížen, stanou se méně nápadné, ale z těch, kteří byli absolutně žádné stopy! Od té chvíle jsem se rozhodl, že projdu celou cestou léčby až do konce. Existuje jedno varování (je to uvedeno v pokynech): aplikujte výrobek pouze na problémové oblasti, abyste předešli vysušení a odlupování zdravé pokožky.

Tatiana (pozitivní zpětná vazba)

Pomohl s akné

Po léčbě léky, které obsahují hormony, často začínám nalévat. Sypet v podstatě na čele a bradě. Chůze s takovou "krásou" na obličeji není pohodlná a nemožná. Byla nalezena záchrana - Baziron AS. Konzistence připomíná gelový krém, tenká vrstva by měla být aplikována na oblast pokožky, která byla posypaná pupeny. Ten se rychle vstřebává do pokožky, vyrážku schne dobře, přes den 2 dávkách významně sníženou akné, a pak projít, opouštět žádné jizvy na kůži. Mám suchou pokožku, takže gel lehce překonává, takže musíte dodatečně použít hydratační krém. Láhev Baziron je velká, dost dlouho na to.

Tatiana (pozitivní zpětná vazba)

Akné asistent

Mám zajímavý příběh s Basilonem AS. Jako dítě jsem neměl věk přechodu. Nechtěla jsem trpět akné a pupínky, a teď v mé tváři to šlo bláznivě. Zjevně si uvědomil, že mám také potíže. Obličej byl pokryt akné a pupeny jakékoliv velikosti, dokonce i nemocné červené pustuly. Zkoušel jsem mnoho masti, odvarky, krémy, masky, lotiony a gely, výsledkem je ZERO! Známý doktor doporučil Bazironovi, nebyla žádná naděje, ale výsledek byl úžasný. Nemůžu říct, že všechno šlo po tři dny - ne, je to jen sen. Ale po čtyřech dnech došlo k prvnímu zlepšení. O týden později byla všechna špatná akné pryč. Po nějaké době se kůže stala mnohem krásnější a čistější. Jsem potěšen skutečností, že jizvy a jizvy z takových hrůz nezůstaly. Koneckonců existují i ​​"otvory", ale Baziron vyčistil všechno, zúžil póry a vyčistil mi obličej. Proto jej mohu bezpečně doporučit, protože jsem zažil tento gel na sobě.

Alexandra (pozitivní zpětná vazba)

Nebude se vyléčit jednou provždy, ale efekt je rychlý a silný

Drahé, ale mohly mě úplně zbavit pupíků. Velmi pěkný gel - žádné stopy na pokožce nezanechává se vstřebává, aniž by zbývající zasychá během pěti minut - bez potisku na polštář nebo cokoliv jiného, ​​co prizhimaetsya.V v tvář poprvé, když se používá, měl strach, protože Baziron velmi dráždí kůži - způsobil já, a ve středu v noci vyčistit kůži v noci probudil, protože vše, zrudl, kůže oteklá, bolestivá byla. Jedná se o dočasnou kožní reakci, po 4 dnech mé podráždění uplynulo a čím déle ji používám, tím méně je citlivá na gel. Bazironova tvář byla zcela vyčištěna někde za 1,5 měsíce - a malé pupínky byly pryč a velké akné. A akné není zralá pro expozici znamená - prostě začnou klesat, svraštit, promění kůry a vše, po drhnout kůže čistý absolutně! Takže efekt je poměrně rychlý - ve srovnání s jinými gely a krémy, a velmi silný. Je škoda, že je to dočasné, protože pokud přestanou používat Baziron, po 3 až 4 dnech se znovu objeví pupínky. Používám to dvakrát týdně, to stačí k podpoře výsledku - ano, nemohu ji úplně opustit, ale zatím nenalezl další lék, který by léčil. Používám a nekrváním - můj tlustý kůži není zcela suchý, takže nevidím žádné škody.

Recenze Baziron

Jak jsem zkoušel Baziron AC

  • Recenze Baziron
  • Co lékárny pomáhají s akné
  • Existují analogie "Zinerit"

Účinek 100%

Od doby, kdy mi bylo 13 let, trpím problémovou kůží. Teď jsem 21 let a před pouhými půl rokem jsem našel tento úžasný nástroj. Před Bazironem jsem se snažil v mnoha cenových kategoriích hodně akné, ale nic mi pomohlo. Po měsíci, kdy jsem použil Basiron ac, jsem viděl zlepšení a po dalších dvou měsících jsem se začal radovat z mé reflexe. Děkujeme vám výrobcům!

Další zbytečná droga

Opět jsem byl veden k reklamě - koupil jsem si krém z Acne Baziron akné. Opět jednoduché čerpání peněz. Pokusil se jej použít jednou 10 - to všechno bez úspěchu. Možná trochu zarudnutí ustoupí. A pimples jsou stále tam. Ne, možná pod mým typem kůže to nesedí, koupil jsem si sám, bez konzultace s lékařem. Obecně se mi nelíbilo.

Krém pro akné Bazon Ac

Volba v lékárně byla skvělá, upřímně jsem si vybral dražší způsob akné - basuron ac. Jak ukazuje praxe, levné nejsou dobré. Jako výsledek - je to docela šťastné, krém mi pomáhá. Používám je podle potřeby, většinou v noci. Ráno se pupínek snižuje a může být maskovaný.

Celá pravda o Bazironu jako

Basiron ac je zcela zbytečná droga. Byl mi doporučen jeho dermatolog. Za takové peníze jsem čekal zázrak, a podle recenzí je chválen. Ale zdá se, že ne všichni se hodí. Používalo je šest měsíců, ale není žádný výsledek! Kůže se nezměnila, všechny problémy zůstaly. I v některých místech se to zhoršovalo. Velmi zklamán. Možná mám falešné, ale nebudu mít žádné další riziko.

Baziron

Baziron - jeden z nejlepších 5 let trpí pro mě anti-akné sypi.Ugrevoy vyrážka, a poprvé jsem pomáhal něco, který se používá měsíčně, téměř byly uzavřeny všechny viditelné léze, byly malé stopy, ale byly také na jevišti naneste tenkou zazhivleniya.Gel vrstvu po celém obličeji, večer před snom.Kozha mírně spálili, ale to je v pořádku, pak všechno šlo, ale věřte mi, trpí stoit.I přáteli, to je nejlepší umýt s vařeným vodoy.Eto příliš důležitá! Můj milý, za 1 měsíc zapomeneš na pimples, jestli budeš používat barizon. Hodně štěstí !!

Zpětná vazba Basilon As

Problém v pimples a akné stojí před mnou od raného dospívání. Pravděpodobně jsem už všechny drogy zkusil. Nedávno jsem koupil bashron jako. Zatím je používám pouze. Ve srovnání s podobnými látkami je jeho účinek zřejmý - odstraní zarudnutí, sníží velikost akné. Obvykle platí to v noci, protože pod lehkým make-up upozornil na oblasti, na které někdo utrpěl, a silná vrstva make-upu neplatí. V noci funguje perfektně a kůže dýchá.

Basiron Review

Má tento krém přibližně před měsícem. Poprvé jsem o tom slyšel v reklamě. Když jsem přišel do lékárny, chtěl jsem si koupit další, ale viděl jsem bas-ar, vzpomněl jsem si na reklamu a rozhodl se to zkusit. Krém nehoří, výsledek je viditelný následující den. Jediným negativním je, že barva krému je bílá a je patrné, pokud není potlačena pokožka po aplikaci.

Jmenuji se Mark, už dlouho trpím akné

Ale když v lékárně nalezeno baziron AU okamžitě se rozhodl vyzkoušet, protože Ylö nový lék po 2 týdnech léčby začala zlepšovat zarudnutí stal méně pleť se zlepšila! O měsíc později jsem se setkal s jedním z jeho přátel byl ohromen mé kůže na obličeji a po 3 měsících dokonce zapomněl na akné.

Baziron AC

Baziron AC je velmi účinný antimikrobiální prostředek. Začalo se používat na radu kosmetologa. Vhodný pro téměř jakýkoliv typ kůže a nezpůsobuje návyk, že pro mě alergie je nesmírně důležitá. Výsledky aplikace se po prvním týdnu objevily, což je příjemné překvapení. Množství akné klesalo, kůže se stala méně mastnou. Okamžitě odstraňuje zarudnutí od prvního dne! Obrovský plus Baziron - rychle vstřebává, to znamená, že se téměř necítí na kůži a nepociťuje nepohodlí. Obličej se po šesti měsících používání zcela čistý.

Baziron AC

Zaregistrujte se, abyste nechali recenzi.
Trvá méně než 1 minutu.

Velmi efektivní! Osobně jsem nepoužil to nejlepší, šel jsem rovnou na 100%, hodil vše, co bylo před Bazironem! Po měsíci používání mám naprosto čisté čelo a téměř čistou bradku a předtím, než se objevily takové hluboké pupínky, které dozrávaly dva týdny a velmi hodně na tomto nemocném. Nyní jsem si udělal přestávku a nepoužívám to na týden, nic se nevrátilo, kůže je stále čistá, obával jsem se zrušení účinků, ale jak se ukázalo marně!
Droga je velmi úsporná, tady je doslova kapka jedné aplikace, takže se nenechte zaujmout levnou cenou, protože ji užijete dlouho.

Přípravek Baziron se vyrábí v různých koncentracích účinné látky - 2,5%, 5%, 10%. Pokud jde o léčbu akné často doporučují Baziron AC v koncentraci 5%, použijte krém s vyšší koncentrací nedoporučoval se akné jít rychleji, ale kožní problémy vznikají.
Baziron odkazuje na léky průměrné cenové kategorie, ale kvůli aplikaci jednou denně, nazval bych to ekonomickým. Prvním výsledkem jsem si všiml až po měsíci, trvalý efekt nastal někde měsíc až 3. Baziron příznivě s jinými protizánětlivými léky, takže efekt je dosažen bez závislosti na droze. Gel je třeba aplikovat na čistou pokožku, na celou oblast zánětu, a nejen na individuální akné.
Účinek přípravku Baziron se mi líbil, ale nebylo vhodné užívat drogu. Za prvé, v průběhu léčby se nedoporučuje používat kosmetické přípravky (zejména tonální zdroje a prach, které jsou tak nutné při akné), zobrazí se jejich použití opačný efekt, jen vyčistit póry se opět ucpané a tam se opakují záněty. Za druhé, bělivý efekt společnosti Baziron vyžaduje pečlivé použití, pokud nedovolíte, aby produkt úplně vyschlý, můžete poškodit vlasy a oblečení.
No poslední, droga nemůže být použita s prostředky na udržování alkoholu, dokonce i destiláty jsou zakázány (

Basiron AS je prezentován ve formě gelu. Produkt je zaměřen na odstranění problémů s kůží. Používám je pravidelně, když na tváři je akné nebo akné.
Lék má hlavní indikaci - je to léčba problémové pokožky. Gel má silný antibakteriální a dezinfekční účinek. Při správném užívání je lék snadno snášen kůží a není návykový.
Nepoužívejte gel na obličej po dobu delší než 5-7 dní v řadě, pokud jsou vyrážky jednotlivé.
Při silných potížích s pokožkou doporučuje výrobce do 3 měsíců umístit gel na problémové místa. Pokud je gel aplikován na zdravou pokožku, může se objevit olupování a svědění.
Ujistěte se, že používáte přestávky.
Pokud mám na mojí pokožce malé vyrážky, které mohou být odstraněny bez použití gelu, pak používám antiseptiky. Baziron odchází pro "vážné případy".
Produkováno ve Francii ve zkumavce o objemu 40 ml. Spotřebuje se z ekonomického hlediska, protože musí být použit v malých množstvích.
Výrobek má příjemnou konzistenci, střední hustotu. Není vůně. Po nanesení na pokožce nezůstane žádná lepivost a mastnota.
Pozitivní účinek je patrný po 3-5 dnech.

Baziron je relativně levný, trubka o objemu 40 g stojí asi 800 rublů. Mnoho prostředků na akné v této výši je mnohem dražší. Existuje 2 hlavní typy - 2,5% a 5% - podílem účinné látky - benzoylperoxidu. Samotný gel je bílý, konzistence je normální, není vůně. Aplikuje se na pokožku dvakrát denně, je nutné pokrýt pouze problematické oblasti. Kůže samozřejmě suší. Mám to docela tlustý, skoro jsem si toho nevšiml, ale s přítelem, který měl suchou pokožku, aplikace Bazironu vedla k peelingu. On také hodně zkazí oblečení, je lepší se vyvarovat nošení dobrých věcí při léčbě.
Akné je léčeno stejně dobře ve všech fázích. Pokud se začne objevovat jen to, že je pouze začervenalost a malá rána, gel mu nedovoluje vyvinout se v plné síle. Zapálené pupínky s hnisem se vyřeší, ale to trvá trochu víc času. Celkově po dobu jednoho týdne se obličej stává trochu čistší, ale plný výnos je viditelný až po měsíci nepřetržitého používání. Na krém se nezvykne, protože nedodržuje stravu a hygienu, akné se vrátilo, opětovné ošetření opět stejně efektivně pomohlo. Neměl jsem pilulky.

Zatímco nikdo nekladl otázky. Vaše otázka bude první!

Baziron ac zákaznické recenze

Zajímavá je vaše zpětná vazba ohledně užívání přípravku Baziron AC pro akné. Účinnost, vedlejší účinky,...

12/26/2009 9:39 PM, Liska
3 týdny používám Baziron, množství akné se nezmenšilo (kůže se suší silně a odlupuje se (nevím, co dělat, nic mi pomůže..

07.08.2010 19:35, Sasha
Na základě zkušeností s léčbou přípravkem BASIRON bych chtěla říci, že při prvním použití trochu pomohlo a následně pouze vysušilo celou kůži, došlo k olupování a akné se objevilo více než zmizelo.

08.09.2011 8:33, Catherine
Moje rada pro vás je, jak rychle se zbavit akné, mám tuto metodu po dlouhou dobu používání, umyjte si obličej s mýdlem, takže to bylo sucho, pak namazhte akné linkomycin (v lékárně stojí 15 rublů). A jestliže akné vyčnívá každé léto na čelo, je to každé ráno a večer, aby rozmazané čelo neobývané, to je látka přírodního původu. Neoselen je možné zakoupit on-line nebo v prodejnách života, jako je akné nemá rád jablečného octa, takže může vaše akné namazat kyselé jablko.

09/03/2013 07:05, jaro
Čím více usušíte kůži, mýdlo, tím více se ji snaží odstranit, a pak se tento mast zvětší a kde se salát pupeny (

09/28/2011 13:13, Inna
Mám stejný případ: používám bazilon, ale suší kůži a akné, jako jste vy, objevíte se.

02/02/2013 22:50, Lisa
Baziron musí být aplikován bod po bodě, na akné, nikoliv na celou tvář)

04/06/2013 11:34, Mari
Mám od něj alergii. Za prvé, můj obličej spálil strašně malé malé vodní pupínky, které svědčí. Dal jsem mu velké naděje (((

17.1.2013 19:10, Tifa
Mari jste právě vypálili z tohoto léku, musíte ho aplikovat v malém a v menším dávkování nebo použít dětský krém pár hodin po aplikaci

07/27/2013 18:36, Vladimir
Chci vyprávět zajímavý příběh. Ve skutečnosti mučil akné a volba padla na „baziron Jako“ první trubka opravdu pomohl, a efekt byl patrný během jednoho týdne, nebyly žádné problémy, po měsíci koupil 1 tubu, a pak to začalo na 2den použití (toooonenkim vrstva) pokožky pokryté hromadu skvrn a stále ještě není jasné a to všechno na obličeji. Rozhodl sám si naordinovat léčbu na dům bez východu, pil jsem tavegil, ale bohužel, o týden později, nic se nestalo. Rozhodl jsem se jít do soukromé kliniky, protože oprava v průběhu 5 minut od domu, a hádejte co, doktor řekl, že nastal čas, protože oko začal otok, jmenoval spoustu věcí. jmenovitě; 4 kapky 500ml kapaliny, 7 vnutrimyshechnyh (v zadku), injekce každý den, kapátko každý druhý den. Home pití 2vida tablety a potřísněné určitou mastí, kluci mi věřit, že je lepší, aby pára pupínků než jakákoli osoba nepoymi co, teď je všechno pryč, ale stále mají jít do 2ukola a 1kapelnitsu, baziron této chemikálie, a alergická svým vlastnostem v 70protsentov, nemyslete si, že budete nosit. Doufám, že mi někdo zachrání tvář.

08.08.2013 15:07, Anastasia
A víte, že takové slovo je falešný? Nebylo vás divu, že jste z první trubky neměli nic. a z druhé to je to, co. tak snadné byste se mohli dostat do falešného, ​​to je všechno.

21.2.2013 10:47, Maria
Také se rozhodl koupit „zázračný lék“ Baziron řečník, na začátku užívání účinku byla evidentní, pokožka se stala hladká, pupínky prakticky zmizel, ale do konce roku používání tváře na které se vztahuje, jako je akné, že životní prostor není nalezen, nestydí jít ven, a ne Baziron již nepomohlo průběh léčby skončil, já nevím, dělat teď, býval jeden nebo dva pupínky, a poté, co Baziron obecně noční můry, hrůza.. slova nemohou popsat

11/29/2013 7:37 PM, Tatiana
Podporuji svůj názor. Baziron AC klidná hrůza využila 2krát týdně tiché hrůzy na tváři. Nepoužívejte.

12.12.2013 14:52, Tanyuha
Opravdu !! Zde jsem vylezl na toto fórum. Mám také otoky očí! napsali pouze tablety z alergií. Pálení na obličeji. U mě už po prvním dni aplikace přípravku. už dva dny jdu s edémem, těžko jsem spal! Myslíš, že už musíš podniknout nějaké kroky? sám neprojde.

05/05/2014 10:39, Elena
Souhlasím. I škrábnutí týden, vidím, že jsem pokrytý meyelenkoe vyrážka. jako kopřivka, nemá to svědění, ale červený skromný výtěžek pupienků mluví více o alergiích: (omlouvám se

05/03/2014 15:44, Lana
Akné (akné) způsobuje streptokok (bakterie), může být zničen antibiotikem, na který je citlivá, například erythromycin nebo antibiotika série penicilinu. Je třeba léčit složitým způsobem, s výjimkou použití antibiotika, je nutné ošetřit pokožku, snížit aktivitu mazových žláz, ne vysušit kůži. Můžete použít peroxid nebo hydroperit pro kauterizaci akné. Antikoncepční prostředky, hormonální látky také pomáhají. Akné vznikají z nárůstu testosteronu v těle, zatímco estrogen klesá kvůli tomu, dochází k aktivaci mazových a potních žláz, naším úkolem je normalizovat množství těchto hormonů. V kombinaci s antikoncepcí existuje další množství ženských hormonů

08.11.2011 13:14, Prêt-à-Porter
pokuste se jít o dietu: vyloučit mastné, smažené, solené, sladké k řezu. propyl nebo drog Laktrofiltrum Dyuffalak a používat každou noc (první týden) bílého kosmetické hlíny, pak 2 krát týdně, jen jsem zabránit hlínu v uhličité minerální vody (teplé), a na obličeji 20 minut za měsíc, tváří se stala jasnější, jemnější kůže)

04.09.2012 11:33, Selena
zkusit antibiotikum erythromycin. masť vnější aplikace, stojí jen 30 rublů, pomáhá v týdnu)

03/01/2013 17:51, katen'ka
Pochybuji, že antibiotikum za tuto cenu opravdu pomáhá. Akné je onemocnění, které musí být léčeno, odstraněno a většina antibiotik potlačuje infekci a "klepá" dále a hlouběji. Externě akné odchází, ale na vnitřní úrovni se zhoršuje. Ale to je všechno, pak to vyjde. Je lepší léčit se přirozenou cestou, provádět masky sami, z improvizovaných prostředků.

08.08.2013 15:11, Anastasia
Dívka)), například antibiotikum Ammoksitsilin stojí méně než 50 rublů. ale pomáhá hodně z řady nemocí. tak nikdy nehodnoť za cenu nikdy. pamatujte si, zda dražší neznamená lepší!

11.07.2012 01:08, Оленька
Používané Baziron, nic moc pomog..tolko vysuší pokožku a pupínky objeví snova.Devchonki, navrhuji, abyste po vyprání na první noc otřít obličej vatovým tamponem měsíčku tinktury a pak krém (v jeho složení jsou: kyselina salicylová, kafr alkoholu, síra lékárna, chloramfenikol tablety.. vše mix, získaný krém. tyto léky lze koupit v lékárně. není drahý.) je-li před týdnem začal dělat tento postup již můžeme vidět výsledek. Radím vám vyzkoušet!

11.8.2012 14:14, Catherine
Dívka a v jakých poměrech se míchá priparaty pro losonu?

11.8.2012 18:58, Alina
přibližně 1: 1

06.10.2013 14:28, Devchula
S tímto domácí mléko je opatrnější. můžete spálit. musí být aplikován přesně.

31.3.2012 20:23, Elena
U mě je také velmi loupané a na čele dokonce "se objevil popálení", takže kosmetička řekla nebo řekla. na začátku akné skutečně rychle prošel.. teď přestal používat to.. kůže je příliš zanícená. zatím používám hydratační krém

11.8.2012 18:56, Alina
A zředíte ji vodou a poté aplikujte, kůže z tohoto peelingu bude pryč a bude platit pouze pro noc

03.03.2013 14:39, Olya-la
pak příčina není v kůži, ale v těle, jděte na gynekologa a endokrinologa.

03/26/2013 17:59, Marya
Výsledkem bude až po 3 měsících užívání, potřebujeme víc, je nutné vnitřní terapii a strava (ne hladovku, a jiný, užitečnější stravu) více začlenit do stravy oranžové, zelené zeleniny a ovoce, vitamíny lékárna prostřednictvím lepšího doktora!

09/01/2013 09:45, denis
Věř mi! Bazironum by měl být používán třikrát denně, vždy na suché kůži. Nebuďte líní, abyste mohli používat instrukce. Během týdne, jak píšete zde, nevidíte výsledek. Tři měsíce. Jděte a neváhejte a jděte do kosmetičky. Jsem hodně mladý muž, ale můj obličej na některých místech jsou všechny jizvy a otvory z toho, že jsem je běžel. A tento problém musí být okamžitě vyřešen, jak se zdá. Řekněme děkuji rodičům, kteří vám říkají, že se jedná o přechodný věk a vše projde. Jděte k kosmetologovi, procedura trvá 2 hodiny, ale stojí to za to. Neříkám, že se Tipo vyrovnal a pohledný. Prostě neexistuje žádná jiná cesta. A snažím se to zvládnout.

11/11/2014 9:34 PM, Irinka
pouze od začátku srpna, před tím člověk byl tlustý, pupínky zde byly pryč 4 měsíce, tvář hladký, čistý, pravidelně existuje několik míst v přední části PMS, i když je kůže suchá, šupinatá, ale rozmazané jako zvlhčovač) A tak jsem nedoporučujeme házení )) Pokračujte ve stejném duchu k rozmazání) Vše je před námi))

06/07/2015 12:44, Kate
je nutné hydratovat pokožku, koupit hydratační krém na obličej a používat ji společně s bazírem. Léčba je dlouhá, ale citlivá, musíte být trpěliví.

01.12.2010 14:08, Emy
Zpočátku mu pomohl, ale na konci tuby usušil kůži. Nicméně, možná je to kvůli začátku polární noci a zimy.

01/21/2010 08:27 AM, elinabony
Baziron, na rozdíl od zineritom není návykový, mám skoro rok ho používají, snaží se dělat přestávky, takže rozhodně nejsou vyschnou kůže, ale je třeba léčit zevnitř (najít příčinu), radím vám koupit Dorsenval a léčit komplex

14.1.2013 20:27, Lera
Ano, o zenerite je stejný příběh, tři roky jsem si to užil super a teď nemůžu bez něj, nepoužil jsem půl roku a kůže se stala problematickou. zde studuji recenze týkající se basie, vím, že existují i ​​tablety.

29.01.2010 09:49, Tatiana, 26
Basiron ke mně nepomog, oči se zvětšily a skvrny na místě

03/02/2010 23:10, Kira
Použil jsem na radu lékárníka (vlastní matka, která nebude přát špatné), a „Baziron“ a „Differin“ současně. Ceny nejsou malé, ale neviděl jsem výsledek velkého. Dokud nebyla kůže způsobena závislostí, zdálo se, že všechno se zlepšuje, méně tuku, méně zarudnutí. ale po několika týdnech se všechno stalo normálním, ale nebylo nic, co by se mělo oloupat. Stejný účinek jako Skinoren. Kompozice podle mého názoru je podobná. Ale rád bych osobně dodat sám od sebe, že jsem sobstenno zkušenosti si uvědomil, že Lechiva tento problém pouze ve vzhledu - nic moc vliv bude (Začínám být léčeny uvnitř každé byliny, léky působící na žaludek, střeva ZERO účinek může být způsobeno.... věk sedí na „dietu“ každý den za litr a půl litrem kefíru nebo bioyoghurt nulu v peří na tváři -... není výsledkem takového člověka, jak to je nyní nikdy jsem neměl jeden morální pocity a morální propadne zbytek.... - se nemění ((každý den používám krém s hlasovou frekvencí Ale maska ​​je časté mytí jako běžné pravidlo, a navíc, kosmetička jednou nebo dvakrát za 2 měsíce. Proto všechny individuálně a závisí na těle a dědičnosti ((

16.03.2010 00:16, Alexander
Souhlasím s tím, že jsem 27, akné začala léčit 17 let mám rodiče, že přechodový věku, ale neprobudil posledních 10 let jsem vlastně zkušený pouze v době od 17 do 22 let, pak jak to zvykli, ale někdy je to nepříjemné v létě oni jsou méně v zimě a na jaře, mnozí léčit mnoho různých způsobů metod strávil asi 1000 cu. stejná dědičnost se ucítila i jako otec

07.11.2011 11:21, Mary
Alexander neví, jestli máte ještě akné. Ale poradím. Pokud mají vaši rodiče příležitost, nechte je poslat do Francie! V drahém kosmetickém salonu. Ujišťuji Tama, že všechno bude vyléčeno.. Zde v Rusku nebudeš pomáhat.. Jen v zahraničí.. =)) Hodně štěstí.

06/23/2014 16:48, eric
Žil ve Francii po dobu 5 let, navštívil ani jednoho kosmetička a dermatologa, nic mi pomohlo), aby vaše Francie, klobouk!

12.7.2011 13:54, Alice
Nemyslel jsem si, že bys mohl mít krevní problém? Měl jsem jednoho přítele také dědičného, ​​něco s krví, ale ona byla očistěna v několika zasedáních, a to pomohlo, teď je tvář naprosto čistá)

05/13/2012 01:16, Victoria
No, s tváří je vše upravené?

15.04.2013 18:15, Stas
Plně souhlasím s tímto komentářem, že jsem se nepokusil po dobu 5 let, pokusil se a zevnitř a zevnějšku, abych zacházel s nulovými výsledky.

08.08.2013 15:17, Anastasia
Gdea.A jste si nemysleli, že s problémem kůže.. na kterém akné by neměl používat tonalnikom. Zablokuje pouze póry a pokožku mastné pokožky. Znám sám. Už přestal používat, když to dlouho kosmetika tak silná. to je základ a tonalník, méně akné se stalo

03/26/2010 10:48, Andrew
Stačí jen říct, Baziron - jeden z nejúčinnějších pro mě s jeho klady a zápory (nebudeme je popisovat, protože účinnost je v první řadě). ALE. Jakýkoli způsob akné začíná být skutečně účinný pouze v komplexním, tj. je dieta, sportovní, vzdát se všech špatných návyků, hygieny, příjem vitaminů skupiny A, B, posiluje imunitní systém finančních prostředků, atd Zkoušel mnoho věcí, jsou ty, které opravdu mi pomohl: Zener, Baziron, Skinoren (ztížené, silné svědění kůže), Differin (pouze v noci, tak je to napsáno v návodu). Zenerovy efekt z větší části na povrchu zánětu a jak se mi zdálo, neléčí, to složité Erythromycin-zinek právě zabíjení příčinou zánětu a zabránit jejich znovuobjevení, připomenout, že Zenerova docela efektivní nástroj, ale to se chová - Skinoren komplex Baziron a Differin 1 denně, Differin v noci. Skutečné výsledky budou viditelné po 2-3 týdnech aplikace, po 3 (maximálním) měsíci aplikace všech výše uvedených, budete příjemně překvapeni. Pokud zahájíte léčbu, nemějte paniku, na začátku se může obecný obraz zánětu zhoršit, není to dlouho. Ale. máte onemocnění zažívacího ústrojí, urogenitální systém, hormonální změny, které vyvolávají vznik akné, je třeba vzít v úvahu, a přijmout opatření k jejich odstranění. Hodně štěstí všem, doufám, že moje zkušenost někomu pomůže! Hodně štěstí!

18.04.2010 22:24, Naděje
Použitý měsíční účinek Baziron je dobrý, méně akné a nejdůležitější akné, které je obtížné stáhnout. Nelze použít delší dobu. začaly alergie, obličej, zvětraly oči, zčervenal den. po zastavení akné zpět. Používám bodově, někdy je to účinek

19.6.2011 11:38, lyaisan
Ahoj všichni, poprvé na vašich stránkách, taky strašně sužovaném akné, trpí leze zineritom 3 roky 4krát účinek je již nula, začali používat domácí léčbu, otřete tvář s 70% alkoholem, pak maska ​​s medem a solí v poměru až 20 minut, poté otřete tvář led z vývar s řetězci, a tak každý den, účinek je tam, ale co je nejdůležitější, že (akné), není v žádném případě nemožné, aby se zasadila a poškrábání, která byla dané PTS pro mě těžké. všechny úspěchy

07.08.2011 19:21, Andrew
Dobrý den! Prosím, řekněte mi, kdo může znaet..u drobné skvrnky 9malenkie pryshchichki) Kazhe na hrudi a zadní straně předloktí yagoditsah.periodichesk4i poyavlyayutsya jim gnoynye..hodil dermatologa v KVD. tam oni říkali, že kůže je tolik v tom, co jsem silně pochybovat Pts. a jak s tím vypořádat.

10/29/2011 00:54, kosmetička Jamil
Dobrý den, Andrew. Pokuste se připravit takové lotion: 200 ml alkoholu, 4 tablety aspirinu, 4 tablety levomycetinu, 4 tablety streptocidu. 1. Po koupání, pěnové problémy s dětským nebo mýdlem mýdlem, nalít na malé mýdlo se solným mýdlem a pečlivě škrábat. 2.Protrietsya lotion pak FOOTLY posypeme dětským práškem. První týden soli denně, druhý za tři dny, potřetí v týdnu nedelyu.Tri otřete pleťovou vodu a prach sypané každý den.K tentokrát, problém by měl zmizet, ale pro prevenci může být 1-2 krát týdně otřel losonom.Metod kontrolovat, !! Přeji vám hodně štěstí!

12.05.2012 14:10, Anastasia
Dobrý den, a jaký druh alkoholu mohu vzít? Mohu mít vodku?

20.04.2015 21:32, Leila
Zkuste řeč o resorcinolu, je připravena v lékárnách, jistě to pomůže

02.08.2012 06:42, Olka
Napište svůj názor zde

11.4.2012 20:30, Kisa
Baziron pomohl, ale pouze po 3 měsících užívání. za 3 dny přesně nepomůže, jak píše zde, je to delirium.

Basiron AS krém 5% Galdermy

Zpětná vazba

Po dlouhou dobu jsem psát recenze, ale tohle už asi asi 7 měsíců shromáždil. Můj záznam.) Nejdéle bylo sbírat fotografie.

Raději se nehledejte jako slabé srdce.

Takže, co jsem měl předtím:

Kombinace kůže (mastná T-zóny a suché na lících někdy), zánět, zhoršení bylo v důsledku nesprávně uzavřeno nebo vhodné prostředky pro mě (tónový, umyvalki, prášek), které způsobují alergie a vést k komedonů. Takové uzavřené pachy prošel po dlouhou dobu a nepřišel ven. Pak tam byla hora postakne, skvrny neprošli po celé měsíce, vrstevnaté a všechny tyto hrozivé jizvy a již nějaké kožní onemocnění. Přechodný věk již dávno prošel a bylo nutné provést dlouhý třesk, koupit dobře překrývající se tónové, salicyliky atd. Tehdy se těžké dělostřelectvo dostalo do akce.))

Samotný gel v tubě, který je pro takové lékárny běžný, je vytlačen co nejvíce, já osobně nemám žádné stížnosti. Volba byla procentní a typová masť nebo gel. Byl pouze 5%, přičemž třetí trubici, slovo mast jednou napjaté, takže se gel, mast může a nějak to přijde.

Je to vlastně vypadá (foto provedena na helluin rozhodl diverzifikovat depresivní přezkoumání něco není tak ošklivý, jak čelit hrůze):

Nyní o konzistenci, aplikaci apod. Gel je středně hustý, bíle zbarvený, téměř bez zápachu, pokud je něco, co není úplně odporné, pro mě je to plus. Vyschne rychle. Použijte pouze ne v kosmetice! Aplikuje-li se na celou plochu, je střední vrstva pokryta bílým suchým filmem, který při kontaktu s vodou může být rozveden. S make-up může udělat takovou kaši, že musíte všechno vyprané. Dávám nebo činím v noci po smyvkách a maximální losoně, krém je lepší po tom.

První trubka rychle zmizela, protože na obličeji nebyla téměř žádná tvář, oblékla se na celou tvář. Pak, když byl výsledek již bodem. Je lepší provést test na alergie. Vyschne velmi dobře, pro mě to je srovnatelné s klinikovskim losonom. Po jedné době se může objevit shellusinki, po dvou zčervenání kůže vysuší více. Obecně platí, že pokud to přehnáte, bude to suchý suchar. Dobře hydratační krém je na dosah ruky během období používání bazilonu.

Nyní výsledky. Fotky se provádějí za týden nebo dva. Děsivější foto šíření nebude to opravdu děsivé.)), Konkrétně dělat fotografie box sprchový kout, v žádném případě ne obličeje Za čistotu experimentu.

Můj kus zblízka po:

A tady je další fotka s make-up, která nebyla v žádném případě zachycena, a to zvlášť. U makra je něco vidět, ale byla šokovaná, když se pokožka stala jasnější po všech mých zkouškách a zdokonalení léčby.

A nakonec fotografie v editoru. Doufám, že při čtení mé dlouhé recenze nikdo nespal.

Mnozí vědí o basrisonu a kdo jiný pochyboval, doufám, že moje detailní recenze jsou užitečné!))

Recenze Baziron

5 - 0

4 - 0

3 - 1

2: 0

1: 0

Jsem velmi rád, že jsem našel dobrý prostředek pro léčbu akné. Baziron.AS dokonale zvládne svůj úkol. Díky němu se pokožka stává zdravou a hladkou. Jedna trubice je dostatečná pro celou léčbu.

Na začátku podzimu, pravděpodobně kvůli změnám počasí, můj obličej neustále hučí a já s tím nemohu nic dělat. Aby pomohla přijít s různými léky, letos se rozhodl zkusit novou masti (dříve než o tom ani neslyšel), Barizon koupil apteku za 137 hřiven.
Krém správné konzistence neteče, ale také není tlustý, je snadno položen na kůži na obličeji. Nemá parfémy, které mě příjemně potěšily, nemám rád nepříjemné pachy masti. Pro aplikaci je nutné pouze poukázat na to, že na celém obličeji není nutné, krém příliš silný a může způsobit podráždění.

Acid Remedy Baziron AC - recenze

Negativní zpětná vazba

To bylo moje největší zklamání!

Už jsem si všiml zlepšení během několika týdnů, bolavé skvrny začaly pryč. Doslova o měsíc jsem si téměř úplně vyčistil obličej. Nemohl jsem dostat dost. Neustále si vzpomínala na svou nedůvěru k této droze a polkala se.

A pak, když jsem byl připraven vzdát se využívání Baziron (od počátku příjmu Je to už 2 měsíce), sypané můj obličej znovu! A bylo to ještě hroznější než poprvé. Nyní, můj čelo byl pokryt s malým pryshchichki (více jako vyrážky nebo alergie), lícní kosti byly opět poseté velkými boljuchih červené pupínky, ale nyní také na tvářích se objevily drobné pupínky (stejně jako na čele). Tedy. Dotčené oblasti byly ZVYŠOVÁNY a stav kůže - WASH. Když jsem se k tomuto problému obrátil k lékaři, nemohla říct nic srozumitelného, ​​kromě "prostředků se nepřišli." Problém je však v tom, že to nebylo něco, co se nezměnilo, přineslo návratný efekt. A toto jsem také nepoužíval po dobu 3 měsíců (pouze 2,5 měsíce).

SHRNUTÍ POUŽITÍ PŘÍPRAVY:

Kdo zvládl vše, co jsem napsal výše, už jsem pochopil, že pro mě nejsou žádné výhody.

Stručně upozorním na nevýhody použití Baziron AS.

  • strašně suchá kůže, ne každý hydratační přípravek může pomoci obnovit pokožku;
  • velmi poškozuje citlivou pokožku;
  • způsobuje škálování, může způsobit nespálení pokožky, pokud se nesprávně používá;
  • Nezdravuje akné, maimuje kůži (v mém případě).

Můj názor je čistě subjektivní. Droga vůbec nepomohla, jen situaci zhoršila. Jsem velmi šťastná, pokud jsou ti, kteří jsou spokojeni s jeho akcí a zbavili se akné. Ale jsem z této drogy zklamaný a nedoporučuji mu koupit.

Nevýhody: Je to nebezpečné pro citlivou pokožku.

Pozitivní účinky aplikace:

  • Méně komedonov.Deystvitelno uzavřen, „boule“ na častém používání méně, menší zmizely, na straně není dotčena.
  • Prevence akné. Staly se méně než před použitím bazalku, ale nebylo to obrovský výsledek.
  • Kožený mat.

To je konec plusů.

  • Sucho, je to nejlépe, když uděláte přestávku v čase.
  • Burns. Zvláště nezaznamenal, protože v té době jsem nebyl na tom. Byl jsem v duchovním úpadku. Přípravek je velmi silný a žíravý, je schopen to vytvořit.
  • Alergie (?). Ve skutečnosti se jednalo o podnět k konečnému zrušení prostředků. Stále nemohu říci, zda je alergická nebo ne, ale po basidonu to nebyla žádná šance a nemohla být.
  • Bolest, bolesti a bolesti znovu, nejenže kůže samotná je zraněna, takže i samotné pupínky jsou mnohem bolestivější a to je těžké říct. Z kontaktu s vodou, kůže jako oheň krev!
  • Bez ohledu na to, jak se otočíš, ale na okraji kolem očí dostaneš. To je pro mne tajemství. Jsem velmi vzdálený od očních víček, nic jsem neudělal na vrchol, ale jsem si neotřásl obličej, a tak byla kůže oloupaná a spálená.
  • Od ženy k hadi. Ne, nebude vás probudit k šelmě, ale kůže by ses pustil.))
  • Rozloučení, moje oblíbené věci. Ano, je opravdu schopný odbarvit látky, kontrolovat si na polštáři.
  • Dobrý den, stáří. Z aplikace se začaly objevovat vrásky. Rád bych žil s akné, než předtím zestárl. Naštěstí po ukončení používání všichni se vrátili na své sedadla))

Závěry, výsledky, doporučení.

Bude to trochu nudné, ale problém pupienků by měl být hledán zevnitř. Žádní bashrooni, kteří jste takový problém, neletíte ven, je to jen simtomatický nástroj. Ukončete používání a všechny problémy přicházejí zpět. Ano, existují případy, kdy příčina akné nemůže být odstraněna, nebo dočasně nemůžete, jako v mém případě. Poté jsou potřeba stejné symptomatické prostředky. Ale, děvčata, proboha, začněte s malými, se stejnou hlínou a salicylkou. Nechť basilon je poslední opatření!

Oh, já a namuchalsya s tímto baseron AU! Koupil, zaplatil 600р. Je to škoda, že jsem si koupil a hodil peníze. Pocit po aplikaci byl strašidelný! Popálení kůže, červená, stále hořel, a účinek 0. jsem si myslel, že to možná není mi vyhovovalo, protože struktury pokožky, nabídl svou sestru, její kůže se liší svou strukturou. Takže je to stejné, tam byly popáleniny, díkybohu jsme mazali masti „záchranář“, díky němu jsme se rychle prošel popáleniny. Nejen to, on opouští popáleniny, tak také velmi uschnout kůži, pak jít zlomil na různých zvlhčující krémy. Obecně, dívky, přemýšlejte o tom.

Used Baziron p1.5 měsíce, rozmazané pouze před spaním! Pomáhá dobře, ale bohužel přečíst komentáře hned! Už třetí den v slzách! Můj obličej je úplně červený, oteklý, v některých malých úchytech! Strašidelné k hrůze. Prochází to? Chcete léčit kůži z těchto důsledků? Prosím, řekněte mi (((

Buďte opatrní s Baziron I po jedné aplikaci se pokožka stala se cítí jako dřevo, ale poté, co druhá tvář byla červená a oteklá, kožní puchýře šly, a to vše „krása“ na dlouhou dobu neprošel. Dřívější taková nikdy nebyla, kůže na mě nebyla citlivá.

Koupil jsem BASIRON AS v lékárně.
3. den, odhalil strašný alergie -Face všechny oteklé, zarudlou, silné svědění, zhzhenie.Do to nikdy žádné alergie ne bylo.Uzhas místo krému!
BASIRON AS - ALERGIE NA FACE.

Osušte kůži. Bílé oblečení a prádlo se neumývají. Nedoporučuji to. Dodatečné náklady Incuru. Existuje dostatek a nikoli nový způsob, jak sušit jednotlivé vyrážky nebo oblasti pokožky - ne tak drahé a ne s tímto účinkem. Jakákoli náprava se vybírá individuálně, ale nejúčinnější lze považovat: kyselinu salicylovou v bodě nebo v oblasti vyrážky; masky bílé / zelené hlíny; maska ​​s blátem mrtvého moře a vyloučení provokativních faktorů - všichni se liší.

Vůbec nepomohla. Byl rozmazaný po dobu 2 týdnů, ve většině případů působil. Také je to drahé. Pravděpodobně je kůže už zvyklá na všechna tato antibiotika.

Chlapci, také jsem narazil na tento hrozný krém Baziron. A zpočátku jsem ho obdivoval. Jak rychle odstraní pimples. Dokud jsem se nějak nevzpamatoval s otřesy pod očima. Uvědomil jsem si, že alergie. Ale nebyla žádná myšlenka, že by tato smetana. Předtím jsem jedl houby slané. Šel do alergologa, ona mě na hypoalergenní dietu, předepsané antihistaminika (v mém případě Lomilan od Fenistil usnout) a pití polisorbenty. A mimochodem řekla, že se vzdal celého makeupu. Seděl jsem na dietu, pil jsem tablety, všechno je v pořádku, byl jsem nadšený. A večer jsem se rozhodl znovu pomazat touto smetanou. Od rána jsem se nemohl podívat na sebe. Červená obličej, svrbení, proplachované tváře, vaky pod očima. Vylezl jsem nahoru, abych četl recenze o krému a šokoval. Nyní mám v slunečních brýlích. Piju můj Lomilan a počkám, až zavěšené tašky pod očima zmizí. A Baziron vypadá velmi dobře v koši, ale ne na mém obličeji.

Neutrální zpětná vazba

První použití: Z počátku se zdálo, že akné se stalo mnohem víc, ale to bylo naopak. Bazirona AS řídil všechny pimples na svobodu, vyšli ven. Byly velmi nemocné a červené. Tento účinek trval přibližně 3-4 týdny. Pak se pupínky začaly objevovat trochu méně, ale byly. Mnozí vybuchli a já je jemně vymačkal, za pár dní zcela prošli. Aby společnost Baziron mohla pokračovat, AU pokračovala. Objevily se některé pupínky, ale nepřestával jsem se mým cílem.

Jaký je výsledek po téměř 4 měsících používání?

Okamžitě řeknu, že se změnil přístup k odstranění akné.

Nyní téměř nepoužívám náš gel, začal jsem používat náš druh, známý Garnier, a také používal různé prostředky akné (penki, smetana).

Náš Baziron SS je téměř u konce, s účtem, který jsem použil 3 měsíce nepřetržitě 2 krát denně.

Přestal používat nápravu, ani horší ani lepší. Zdá se mi, že droga je návyková. Dermatotropní přípravek GALDERMA Baziron AS radši nedoporučuji!

Vzhledem k tomu, že po tak dlouhou dobu použití není výsledek tak působivý.

Cena se kousí, potěší, že náklady jsou velmi ekonomické.

Výhody: rychle vstřebává, je k dispozici k prodeji, léčí akné, usuší kůži, snižuje obsah tuku v pokožce.

Nevýhody: je možné odlupovat, jestliže aplikovat tlusté vrstvy - popáleniny, nezabrání znovuobjevení, nezbarví některé typy tkání a suší kůži.

Baziron je druhý prostředek, který jsem se pokusil použít. Prvním byl Zinerit. Podle mého názoru však ukázal dobré výsledky, ale vše se stalo s novým.

Mám 17 let a trpím ne méně než 3 roky, jako bych si nepamatoval. Má kůže je mastná. Možná, že akné se dostalo kvůli hormonům (jedna podíl shchitovidki na mě je trochu zvýšena), jako u mě nevyvážené dodání, ale nejsou žádné špatné návyky.

První dermatolog z kozhvendispansera (!) Napsal mi salicylový alkohol a některé chatrčí. Ale to mi nepomohlo. Zdá se, že je ještě horší a zanedbávám léčbu. Když jsem vstoupil na vysokou školu, přihlásil jsem se na schůzku s dermatologem na studentské klinice. Potom mi vydal Zinerit a pak Baziron (5%). Stále ho používám. Koupil jsem 700 rublů. Pravda udělala malou přestávku za týden, z čehož vyskočilo malé množství pimplesů, z nichž některé byly bolestivé.

Obecněji dám malý popis. Baziron je bílá konzistence s mírným specifickým zápachem. Rychle vstřebává.

Používám ráno a večer. Před aplikací si umyj tvář studenou vodou obvyklým mýdlem. Po vysušení pokožky jsem položil na problémové stránky tenkou vrstvu. A na ty pupínky, které většinou způsobují nepříjemnosti, aplikuji trochu více gelu.

Z nevýhod: vysušte kůži. To se může stát, pokud se na kůži příliš hodíte. Osobně mám také zarudnutí. A ještě jedna věc. Dávám také gel na ramena, protože můj tričko má trochu vybledlé rukávy.

V zásadě je velmi dobrý lék na akné.

Naposledy dermatolog jmenoval nebo nominoval na mě Baziron po leštění laserem v případě, že pryshchik skáče na lokalizaci. Takový případ přišel - vyskočil dostatek hlubokého pupíku na tvář (a očividně to bylo vyvoláno použitím tohoto opalovacího krému). Ale Baziron mě vůbec nepomáhal, dokonce i při dlouhotrvajícím užívání, jen kůže jim vypálila. Myslím, že věřím, že pro gel není dobře absorbován. I když to nejde o nejúčinnější prostředek - dosavadní rekord pro úplný nedostatek účinku přinesl další oblíbený krém - Aven Triacneal, stejně jako zcela zbytečný gel Curiosine. A konečně, Baziron je poměrně drahý - 600-700 rublů.

Závěr: Baziron je v mé lékárničce, ale zřídka ho používám. Používám pro malé zánětlivé elementy, které občas odlepit v nasolabiálních trojúhelníku a pro vážnější akné za použití účinnější prostředky na kombinovanou konstrukci, dokonale zvládnout akné - gel Effezel, stejně jako velmi dobré zápasy akné vysoce efektivní antibiotikum, objevený mi nedávno - gel Clenzite-C.

Jaké výhody jsem viděl v Bazironu?

  • podsushivanie pryshchikov, v důsledku čehož tvoří kůru a zmizí;
  • má protizánětlivý účinek;
  • snižuje obsah tuku v kůži, ale moje kůže je suchá, takže není nic, co by se snížilo;
  • řeší komedony, které jsou často příčinou podkožní.

Chcete-li dosáhnout požadovaného účinku, aniž byste poškodili kůži, neměli byste se přehýbat použitím přípravku Baziron. V případě, že akné nepokrývá celou plochu, je nutné aplikovat krém posetou tenkou vrstvou, stejně jako jsem to - jen nesou na čele v místech, kde byly byaki.

Používá se 2 krát denně - ráno a večer. Po použití musíte umýt ruce.

Ale stále se situace změnila k lepšímu a částka se snížila, ačkoli Baziron působil slabě na podvodníky a procházeli svým vlastním tempem. Ale lehké malé nebo purulentní se rychle uzdravily. Ale v ideálním případě čistá osoba nakonec bohužel nefungovala. Později se obličej stal čistějším, ale stále viditelným zčervenání a po akné. Na fotografii níže je výsledkem prášek na obličeji. Stopy stále viditelné, a blokovat jim může jen tonalnik + prášku spolu, ale nejsem fanoušek „štukatér“, takže i nadále hledat nové prostředky po akné.

Zaznamenávám odhalené nedostatky krému:

Pro vlastníky suchou pleť krém bude sloužit ne horoschie služby, jak on a sušení byak vyschne a kůže, takže pokud máte stále v úmyslu použít Baziron, je třeba se postarat o hydrataci pokožky.

pokud by došlo k oloupání, pak byste měli snížit množství aplikované smetany a dokonce ji přestat používat úplně.

k nevýhodám lze přičíst a vysokou cenu

neschopnost použití během těhotenství a kojení. Doporučuji však těm, kterým pomáhá, více než ti, kterým nezapadal.

Baziron pouze 3 nedeli.Pervye pěti dny byly absolutně žádný výsledek, ale na konci prvního týdne došlo zázrak akné začaly mizet jen v hodinkách, ale zároveň tam byl hrozný peeling, kůže doslova „slezl dolů“ a aplikovat make-up byl jen prostředek nevozmozhno.No způsobil jsem spoustu nepřípustné, a to i před aplikací problémových oblastí lihem (!) s roztokem kyseliny salicylové, takže v případě takové sucho, těsnost a odlupování vinovata.No já sám jako kůže opravdu mnohem čistší, rozhodl jsem se riskovat a vytáhnout další používání bazironom.Kozha byl peeling strašně 6 dní a pak to všechno hrůza začala procházet a pupínky, mezitím pokračovaly mizet, že jsem byl nesmírně radovalo.Seychas začíná 4. týden mého experimentu s Baziron a mohu říci, že těsnost a odlupování úplně pryč ale tam je mírné zarudnutí (stejně jako po spálení sluncem) a malý zud.V většinou poškrábal tvář, ale že „svědí“ docela terpima.Kozha tedy vypadá téměř dokonalé, existuje jen málo stop pryschey.Ne vědět, co se stane, atd.

Dobrý den. Bazironum AC se používá dlouho, pomohl jsem velmi dobře, ale nedávno také alergie zmizely. Všechny znaky jsou uvedeny výše: zarudnutí, svědění, celá kůže na obličeji hoří.

Nejdřív jsem si myslel ne od něho přestal používat, a včera se rozhodl zkusit to znovu a znovu dnes, takže mám stejnou reakci po celém obličeji krasnoe.Teper mast musorke.Baziron AC je dobrá věc, ale pokud to nebude trvat dlouho.

Právě jsem ho začal používat (asi týden). Bála jsem se a moje kůže byla už docela vysušená. Ale on mi řekl, že za hodinu úžasné odstranit nejsilnější zarudnutí (což jsem nemohl skinorenom měsíc žádosti dosáhnout), ale spíše efekt není příliš nápadné. Samozřejmě, že se stalo mnohem lepší než to bylo, ale stále na ulici vyděsuji lidi. Kůže je příliš suchá. Dehydrované tlusté čelo - není to příjemný pohled. Zbytek tváře je jednoduše dehydratován.. a nos je tak úplně bahnitý pofigu. Zatímco rozprašuji panthenol.

Říká se, že v prvním týdnu přechází většina takové reakce.

Měl jsem akné od puberty, a to je, když to koupil Baziron jsem již na druhý den cítil, že začnou sohnut.Cherez týden můj obličej již bylo jasné, (p / s myslím, že to, co jsem trpěl mnoho let s těmito skvrnami, pokud by snadno mohl být vyléčen) Ale tady mě těší několik měsíců a všechno je dobré, občas být na samostatném, vzácných pupínky, a včera k prevenci aplikovat na celý obličej (a dříve to udělal), to bylo v ranním obličeji začala svědit hrozně jsem se probudila s červená tvář, cítila celý den jako horečka

Mám kůži, když jsem ji popadl, zvláště v prvních dnech. Zřejmě proto, že má také keratolytickou vlastnost.

Poté přestala (ale po tzv. Basilionu také smetana zvlhčující nebo zvlhčující nebo vymačkané.

Léčba akné asi za měsíc, dokonce i méně (čtyři plné týdny), by bylo v zásadě dost a dva, ale rozhodl se dokončit kurz zcela.

Pozitivní zpětná vazba

Sakra, kluci, o čem mluvíte o hororových příbězích? Baziron je vynikajícím nástrojem. Může dojít k alergii pouze na nesnášenlivost komponentů - ale na suchou kůru místo kůže - ano, musíte jít hrůzou střílet! Dobrým nástrojem, hlavním úkolem je využít to nejlepší. A obecně předat analýzu hormonů!
V moderování))) dobře, dobře :) není hororový příběh vůbec, zřejmě většina z nich dělá. Nejsem výjimkou, zažil jsem to před rokem touto hrůzou, rozhodl jsem se, že na bradě šířím jeden pupík, až do konce dne začne kopřivka a můj krk je oteklý. Duck, nezničte své zdraví! Výsledek nezávisí na použitém množství!

Pluses: opravdu pomáhá, zmírňuje návrší, uvolňuje akné, je to ekonomické.

Má kůže je mastná, ale akné trpělo jen v mládí. A teď, když jsem použil jednu nízkokvalitní tonálku, začal jsem vypadat, jako kdyby se pod kůží rozpadly hradby kvůli zaneseným pórám, dokud nebyly vytlačeny ven a seděly. V létě situace vystupňovala a uvědomila jsem si, že na masku na půl hodiny už nemám sílu. Četl jsem recenze a začal si vybrat mezi ZINERITE a BASINON AS, Baziron převážil.

Koupil nebo koupil v lékárně za 480 rublů 5% agent a začal ekzekutsiju nad kůží. Připravovala jsem se na nejhorší: zarudnutí a popáleniny kůže. Nikdy jsem nic takového necítil. Aplikoval jsem nejprve celou cestu na celou obličej (tenkou vrstvu), protože všude byly všude horniny, později byly aplikovány bodově. Jakmile rozmačkáte, začne se pokožka začne mírně mravenit, pak se objeví matný film. Ráno všechny tyto projevy zmizí.

První 2 týdny jsem rozmazal ráno a večer. Příznivý účinek se objevil po týdnu užívání. Kůže se stala rovnoměrnější. V tomto případě jsem aktivně opaloval (léto a moře, kde bez něj). Za celou dobu používat Baziron nikdy potřísněné hydratační krémy (v létě, nemohu stát je), a to i kůže se stala méně mastná. O měsíc prošel jsem přestal používat pravidelně Baziron, ale tvář je čistá a jakmile pupínek, jsem pomlouvat mou nádhernou látku, a ráno všechno půjde tak, jak se později ukázalo, žádný návyku účinek. Trubička ještě neskončila a mé pocity nemohou být řečeny slovem. Tonalka a prášek nejsou pro mě nezbytné, pokožka je čistá a rovnoměrná, stejně jako předtím.

Můj první týdenní dojem:

Jsem první týden stěru, stěru, a výsledek nedával vnimanie.Potomu, které vypadají v zrcadle ještě nechtěl, protože kromě ošklivé obličeje, bych neviděl tam. Ale co bylo moje překvapení, když se akné dohodlo a většina prošla, víte bez stopy. Akné pořád zůstalo na kůži, ale uplynulo jen týden!

Upozornění z osobních zkušeností.

Nedělejte si obličej na tváře, pokud nejsou postiženy akné. Nebo se objevily drobné pupínky. Ale já jsem s hloupou myslí dal nebo vykládal není přesně, a jako krém, a že si myslíte. Druhé ráno: Svrbení, odlupování, zarudnutí, okamžitě jsem začal rozmazávat všechno známé Boro plus, pak se to všechno zastavilo, to znamená, že je to jen v případě potřeby a v místech potíží.

Protože léčba trvala téměř 3 měsíce.

Obličej získal normální lidskou podobu. Vyjíždění bez make-upu se již zdaleka nelíbí a také jsem přestal potřebovat spoustu převleků.

  • Zóna T není přehnaná a nevyklouzá (alespoň mě. Pokud je sucho, nutně aplikujte hydratační krém)
  • Odstraní začervenost. Mám na mysli počáteční fázi akné, když se právě začínáte objevovat červené skvrny a procházíte do obrovské pupínky.
  • Velmi efektivní. Moje fotografie vám všechno sdělují.
  • Akné na čele skočí méně často, ale stále se objevují.
  • Není návyková.
  • Nehodláme hodně. Lokálně a pouze v problémových oblastech.
  • Ne pro suchou pokožku na obličeji, protože to způsobí škrábance.
  • Během aplikace nepoužívejte dobré oblečení, pokud je výrobek uvíznutý. bude spálit látku na "THAIL".

Používám ji od konce roku 2006. Na problémech pokožka připomíná pár pimples během období PMS. Před Baziron zkoušel všechno, včetně isotretinoinu (viděl rok po zvednutí tváří se stal ještě horší než před recepci), darsonval také pokusil. moje kůže baziron na vrcholu sušení, loupání byl i nyní v běžném používání uvlazhnyalkami platí zejména v zimě - poslední z řady Lanza hydratační emulze. A proč Baziron nebyla vynalezena dříve? :-( Byl jsem 8 let promuchalas akné bez tonalnika nemohl žít, spoustu peněz na všechny druhy skinoren vyčerpaný, normadermy a tak dále, a na isotretinoin a dermotolog v procesu přijímání dalších 60 tisíc.

Měl jsem výsledek asi za 2 týdny. Akné je prostě „vyschnou“, mám kůže sama o sobě je mastná, a po Baziron stal normální) Nyní netrpí) vždycky měla akné, někteří byli ještě objevil, a teď, pokud se objeví před ICP a poté zmizí, protože za Bazironova ruka)))))

Používalo bazilon na začátku podzimu, ať už na pozadí hormonů, ať už stále přitahovalo mnoho pryshchikova na bradu a červené makuly se dostaly ven.
Za měsíc, o všech odstraněných (ačkoli, kromě bazilonu, jsem ještě používá krém, ráno jsem použil umyvadla, jako je čistící gel, dobře, jednou týdně, drhnout.
Je příjemné ji používat, když ji položíte - kůže se trochu ztuhne, ale okamžitě jsem rozmazal krém, takže nebyly žádné nepříjemné důsledky.

Basironovi bylo doporučeno, aby použil kamaráda, která měla s obličejem velmi velké problémy. Jsme opravdu blízko k ní, a tak mi vyprávěla o mnoha lécích, které použila: zinnit, odlišně a pokožku. A já mám velké problémy s tváří nikdy nebyl, ale jen strašně start do 23 ((. Nové body se objeví téměř každý den + velmi zvýšil olejnatost kůže. Ano, existuje růže! Všechny mé minulosti úhledných póry byly ucpané komedonů.

S kamarádem jsme tehdy začali vidět méně. Zkoušel jsem spoustu peněz. Jednou jsme se setkali a mluvili jsme o mém trápení s těmi pupeny. Doporučila používat Baziron. Koupil jsem je, rozmazal jsem je, všechno je standardní :). O tři dny později jsem si všiml, že obsah tuku v kůži se mírně snížil. Když se kadeřník dostal do čistění, vymačkal všechny černé tečky. Poté Baziron právě začal dělat zázraky! Jsem vážný! Po 2 týdnech byl skvělý výsledek (co je nejdůležitější, že kůže se stala zase normální a není mastný. I dokončil jej pomocí o měsíc později, kdy se vše vrací do normálu. Později doktor přítel řekl, že s největší pravděpodobností se jednalo o krátké vspleks. Přítelkyni Zatím děkuji :).

Akné na chrámech: hlavní příčiny vzhledu a způsobů léčby

Jak používat Baziron Ac správně z akné?