Baziron gel na praní: návod k použití

Ne všichni lidé se mohou pochlubit ideální podmínkou kůže.

Obzvlášť často se tyto problémy vyskytují během dospívání.

Vyhněte se tomuto porušení snadno pomůže lékárnickým prostředkům.

Gel na mytí Baziron umožňuje v krátké době významně zlepšit stav kůže.

Složení

Složení přípravku zahrnuje přírodní složky, které mají hypoalergenní vzorec. Zahrnují:

  • výtažky aloe vera a měsíčku - zmírní podráždění, změkčují pokožku, uklidňují;
  • Propylenglykol a glycerin - účinně hydratuje pokožku;
  • tridecet sulfát sodný - poskytuje vynikající čistění dermis.

Náklady na gel Baziron AC závisí na cenové politice lékárny. V průměru cena 120 ml prostředků je 550-600 rublů.

Užitečné vlastnosti

Uvolňující gel na mytí Baziron Control řeší mnoho kožních problémů. Díky použití je možné:

  • sníží syntézu kožního mazu;
  • otevřít póry;
  • zvládnout zánětlivé procesy na pokožce;
  • normalizovat lipidovou rovnováhu;
  • snížit počet výskytů akné;
  • snížit hladinu mastných kyselin;
  • snížit počet komedonů.

Gel z akné Baziron Nezahrnuje alkohol a aromatické přísady. Proto je hrozba alergie minimalizována.

Jako součást neexistují žádné antibakteriální složky, není návyková.

Aplikace tohoto výrobku urychluje proces odlupování mrtvých buněk, což umožňuje rychlé zotavení dermis.

Funkce aplikace

Bazinový gel z akné je potřeba aplikujte na vyčištěnou pokožku na místech lokalizace vyrážky. Přípravek se doporučuje aplikovat dvakrát denně - ráno a večer. Koncentrace účinné látky by měla být předepsána lékařem.

Pokyny pro použití gel Baziron poznamenává, že minimální doba trvání léčby je 4 týdny. Abyste se plně vyrovnali s erupcí akné a akné, musíte kompozici aplikovat nejméně po dobu 3 měsíců.

Během léčebného období je třeba užívat malé přestávky po několik dní každé 2 týdny.

Agenta prakticky nevyvolává závislost, ale proto, že může být používán po dlouhou dobu. Po dokončení úplné léčby byste měli vždy konzultovat s dermatologem.

Pokud nebyl dosažen požadovaný výsledek, je důležité podstoupit komplexní vyšetření a zjistit příčiny vyrážky.

Gel, který snižuje obsah tuku v pokožce, Měl by být aplikován pouze po čištění obličeje nečistot a kosmetiky. Tato látka se nedoporučuje kombinovat s produkty obsahujícími alkohol. To může způsobit suchost a podráždění dermis.

Je důležité, aby se gel nedostal na sliznici. Také se nedoporučuje aplikovat na kůži kolem očí. Pokud by kompozice náhodně spadla na citlivé oblasti, měla by být omyta teplou vodou.

Nežádoucí účinky

V některých případech tento lék způsobuje nežádoucí účinky na zdraví. Patří sem:

  • podráždění dermis;
  • zvýšené sucho;
  • alergie;
  • peeling.

Pokud se objeví tyto příznaky, měli byste navíc používat hydratační krém s nízkým obsahem tuku.

V tomto případě by měla být frekvence aplikace gelu snížena - musí být aplikována každý druhý den. Můžete také použít menší množství léku, které ho aplikuje v tenké vrstvě.

Nepoužívejte dekorativní kosmetiku v procesu léčby, protože to povede k ucpání pórů.

To vyvolá druhý zánět, který je plný vzhledu nové akné. Zvláště je škodlivé použití tónových léků a prášku.

Kontraindikace

Baziron gel je v těchto případech zakázán:

  • přítomnost tendence k alergickým reakcím;
  • těhotenství;
  • laktace;
  • věku méně než 12 let.

Pokud se produkt náhodně dostane na sliznice, musí být opláchnuty vodou. Je důležité, abyste se okamžitě po použití gelu vyhnuli přímému slunečnímu záření, protože to může vést k podráždění.

V případě předávkování lékem mohou se vyskytnout nežádoucí reakce. Výsledkem je zánět nebo podráždění pokožky. V tomto případě musíte několik dní přestat používat gel a pokusit se nepoužívat vysoušecí prostředky.

Gel Baziron je považován za poměrně účinný produkt, který pomáhá snižovat obsah tuku v pokožce a vyrovnává se s erupcí akné. K droze nevede k negativním důsledkům, je velmi důležité dodržovat pokyny jasně.

Pokud se vyskytnou vedlejší účinky Frekvence používání nástroje by měla být snížena.

WomMi.ru

Hlavní navigace

Gel na praní Baziron Galderma

Můj známý s produkty Galderma začal používat gel Baziron pro léčbu akné. Zkušenosti s používáním byly pozitivní, takže když jsem viděl v lékárně, prostředky na mytí Baziron jsem se rozhodl vyzkoušet je.

Existují dva gely: snížení obsahu tuku v pokožce a uklidnění. Oba gely jsou dobré a každý se dokonale vyrovná s těmito úkoly, které jsou uvedeny na obalu. Textura gelů není příliš hustá, výdaj, jak bych řekl, obvykle, jedna láhev stačí na 2 měsíce aplikace dvakrát denně. Náklady na 400 až 600 rublů. Jednou jsem měl štěstí a koupil jsem je za 200 rublů. s uplynutím doby trvanlivosti (zůstalo asi šest měsíců).

Baziron Control uklidňující

Uklidňující gel na mytí Baziron dobře zvládne svou hlavní úlohu a doslova na pár dní snižuje aktivní zánět, odstraňuje zčervenání. Nemohu říci, jak dobře se vyrovná s alergickými reakcemi, protože v zásadě netrpím alergiemi.

Z dlouhodobého hlediska dlouhodobé užívání - gel dobře čistí pokožku a nové kapky se stávají méně. Přestože se postupně snižuje účinek gelu, který se zklidňuje.

Pěnový gel je dobrý, vůně má příjemnou, neutrální povahu, kůže vůbec nevyschne. Objem je poměrně malý 120 ml.

Baziron Control Snížení obsahu tuku v pokožce

Gel Baziron Snížení obsahu tuku v pokožce se mi v letním období obzvlášť líbilo skutečností, že je to stále jediný lék, ze všeho, co slibuje snížit množství mastného lesku, který se vyrovnal s jeho úkolem.

Kůže se stává méně mastnou z tohoto poklesu a počtem nových zánětů.

Gel, stejně jako předchozí, čistí pokožku dobře, dobře pěny, má příjemný neutrální pach a nevysuší pokožku. Objem je stejný 120 ml.

Jedinou nevýhodou obou způsobů je cenová a slabá distribuce v lékárnách, získání gelu je těžké, máme ho pouze v jednom lékárenském řetězci.

Myslím, že pro lepší účinek by oba gely měly pracovat ve spojení: existují záněty - používejte uklidňující gel, žádné záněty - snižte obsah tuku, abyste se jim v budoucnu vyhnuli.

Gely z Galdermy jsou většinou pokřtěny za vysokou cenu a malý objem. Mezi recenze existují obvinění, že gely jsou nejběžnější a jejich peníze nestojí za to, ale osobně bych je vybral mezi běžnou kosmetiku. Podle mého názoru jsou mnohem lepší než mnoho umyvadel, které lze koupit v každém supermarketu. Umožňuje dosáhnout dobrého výsledku na obličeji a dlouhou dobu držet.

Využil jsem je dlouhou dobu, přestal jsem je používat a stále se k nim vrátil. Zatímco to je nejlepší, co jsem zkoušel na kůži, ačkoli je cena opravdu nadhodnocená.

Lék "Baziron Control": pokyny a recenze

Problémová kůže vyžaduje zvláštní péči a výběr speciálních prostředků. Farmaceutický průmysl nabízí širokou škálu léků určených k odstranění vyrážky, mastného lesku, akné. Obrovskou popularitu získala řada prostředků "Baziron Control". Zvažme podrobněji, jaké produkty nabízí výrobce a zda je mají používat.

O výrobci

Problémová kůže může obtěžovat nejen adolescenty. S charakteristickými nepříjemnými příznaky ve formě akné, akné, zvýšené práce na mazových žlázách, muži i ženy čelí v každém věku. Chcete-li zlepšit kvalitu života a zbavit se defektů, jsou schopné pouze lékařská kosmetika. Kvalitní výrobky pro péči o pleť vyrábí společnost Galderma, dceřiná společnost takových známých značek jako jsou Loreal a Nestle.

V roce 2002 se výrobce ohlásil na domácím trhu. Všechny produkty vytvořené společností splňují požadavky dermatologů. Společnost si je vědoma toho, jak důležité je pro lidi všech věkových kategorií mají zdravou kůži a vyrábí produkty pro péči o pleť, efektivně vypořádat s různými problémy pokožky.

Pro problémovou pokožku

Každý výrobce speciální léčivé kosmetiky vyrábí výrobky určené pro péči o problémovou pokožku. Mezi výrobky firmy "Galderma" patří profesionální řada "Baziron Control". Série produktů má složitý účinek na pokožku a pomáhá ji vrátit zpět do normálu. Terapeutická kosmetika má následující užitečné vlastnosti:

  • může snížit obsah tuku v pokožce, regulovat práci mazových žláz;
  • zlepšuje barvu pokožky a eliminuje podráždění;
  • chrání před škodlivým vlivem ultrafialového záření;
  • má antiseptický účinek;
  • hydratuje a zabraňuje vzplanutí suchosti;
  • pečlivě a důkladně čistí kůži od make-upu a nečistot.

Lékařské kosmetické prostředky se odkazují na nekomedogenní a nevyvolávají vzhled akné.

Sestavení série

Specialisté společnosti se postarali o vytvoření celé řady výrobků pro péči o pleť náchylných na vyrážky a akné. Pro dosažení pozitivního účinku a zlepšení stavu epidermis doporučuje výrobce používat celou řadu "Baziron Control", která se skládá z následujících nástrojů:

  1. Čisticí pleťová voda.
  2. Gel na praní "Snížení obsahu tuku v kůži."
  3. Gel s uklidňujícím účinkem.
  4. Vyčistěte z černých teček.
  5. Hydratační krém s ochranou SPF 15.

Co slibuje výrobce?

Řada "Baziron Control" vám umožní pečlivě vyčistit problémovou pokožku a zabránit tvorbě nových vyrážky. To platí zejména v období zánětu, kdy hrozí nebezpečí kontaminace čistých oblastí epidermis. Prostředky mohou eliminovat akné, vyčistit kůži komedonů a akné, vyhlazovat tón a obnovovat obličej.

Aplikujete celou řadu lékařských kosmetických přípravků pravidelně, po 3-4 týdnech můžete vidět první pozitivní změny. Terapeutický účinek bude trvalejší, pokud používáte přípravek po dobu 3 měsíců. V případě potřeby a doporučení dermatologa se postup opakuje.

Gel na praní

První stupeň očisty pokožky je použití gelu "Baziron Control" pro mytí. Jeho složky pečlivě vyčistí epidermis z různých kontaminantů a eliminují podráždění. Podle návodu, jsou přírodní složky ve složení prostředků: měsíček extrakt z aloe a (vyživují, uklidnění dermis), propylenglykolu a glycerolu (má zmírňující účinek). Purifikace epidermis je podporována látkou, jako je tridecet-sulfát sodný (surfaktant). Produkt se uvolní do láhve o objemu 120 ml.

Gel je vhodný pro každodenní použití. Výrobce doporučuje používat ho ráno a večer po dobu 4 týdnů. Pomůže to snížit tvorbu kožního mazu, odstranit zánět, snížit množství vyrážky a komedony, normalizovat rovnováhu lipidů, otevřít póry. Kompozice neobsahuje škodlivé přísady a alkohol

Čisticí pleťová voda

Lotion "Baziron Control" je určen k hlubokému čištění. Může se použít po odstranění zbytků make-upu po gelu. Ve svém složení jsou látky, jako je propylenglykol, cetyl- a stearylalkoholu, laurylsulfát sodný, butylparaben, methylparaben a propylparaben. Pleťový krém nevysuší pokožku a účinně odstraňuje mastný lesk.

Výrobce doporučuje použití při atopické dermatitidě, pimples, komedonech, zvýšené tukové tkáni pokožky, ekzému.

Produkt je k dispozici ve velké lahvičce o objemu 200 ml. Má gelovitou konzistenci a zvláštní vůni. Podle instrukcí je třeba na obličej aplikovat malé množství vody a lehce masírovat. Poté jsou zbytky léku odstraněny pomocí bavlněné vložky nebo ubrousku. V důsledku toho se epidermis stává nudným a příjemným na dotek. Účinek šití pokožky a pocit filmu na obličeji chybí.

Krém "Baziron Control"

Hydratační krém je určen speciálně pro pokožku trpící akné. Příručka naznačuje, že jeho složení obsahuje takové aktivní složky, jako Parsol 1789 (která chrání proti UV-A záření), oktokrylenu (chrání před ultrafialovým zářením B), glycerol, disoprolil adipát, tokoferol acetát, polymethylmethakrylát, cyklomethikon. Produkt má vlastnosti proti slunečnímu záření díky přítomnosti dvou filtrů najednou.

Krém "Baziron Control" (hydratační) lze použít pro různé typy pleti. Účinně odstraňuje suchost a pocit těsné kůže.

Produkt se uvolní do vhodné lahvičky s dávkovačem. Má lehkou strukturu a dobře se absorbuje.

Jak jej používat správně?

Výrobce doporučuje použití krému s ochranou proti ultrafialovému záření po předběžném čištění epidermis. To znamená, že by měl být aplikován po mytí s použitím jiných produktů z linky - gel a lotion.

V některých případech je terapie doplněna terapeutickým krémem "Baziron AS", který obsahuje benzoylperoxid. Léčba má výrazný antibakteriální účinek a obvykle se používá k léčbě mírného až středně závažného akné. Nicméně, bez předchozí konzultace s dermatologem, je nejlepší, že ji nepoužíváte.

Nepoužívejte hydratační krém "Baziron Control" na kůži v oblasti očí. Pokud dojde k podráždění nebo nepohodlí, je nutné jeho použití opustit.

Vyčistěte

Obličejové křupky jsou velmi oblíbené, protože mají nejvýraznější účinek a dokonale čistí pokožku. Výrobek, který nabízí společnost "Galderma", opravdu zaslouží pozornost.

Křovina ze série "Baziron Control" je vhodná pro všechny typy pleti. Ve svém složení existují takové přírodní složky, jako jsou mikrokrystaly z oxidu hlinitého, rýžový extrakt, bambucké máslo, alantoin. V komplexu tyto látky poskytují protizánětlivý, exfoliační a zvlhčující účinek. Navíc křovina zabraňuje vzniku komedonů a zabraňuje ucpání pórů.

Aplikujte výrobek lépe na pálenou a zvlhčenou pokožku tváře, krku. Po ukončení procedury opláchněte teplou vodou.

Čistící částice jsou velmi malé, ale dobře plní svůj úkol a nepoškozují dermis. Použijte výrobce křovin doporučuje se nejedovat dvakrát týdně.

Výhody léčivé kosmetiky

K léčbě akné, komedonů, akné, tuků je důležité vybrat správnou léčbu. Většina produktů prezentovaných v konvenčních obchodech s krásou není určena pro profesionální péči a nemá náležitý dopad. Optimální volbou, která opravdu pomáhá obnovit normální vzhled pokožky, je použití léčivé kosmetiky.

Společnost "Galderma" se již podařilo získat důvěru díky vývoji a výrobě takových známých prostředků pro problémovou pokožku jako "Baziron" a "Differin". Série "Baziron Control" získala také popularitu. Hodnocení tohoto řádku od dermatologů je pozitivní. Výhody těchto fondů zahrnují přítomnost přírodních složek ve složení, předběžné testování všech výrobků, plnění stanovených úkolů značky.

S využitím celé řady přípravků pro péči o problémovou pokožku v měsíci můžete vidět pozitivní výsledky a výrazné zlepšení stavu pokožky. Stále stojí za to navštívit odborníka, který určí potřebu využití těchto prostředků.

Recenze

Řada profesionálních lékařských přípravků pro problematický typ epidermis získala obrovskou popularitu. Většina pacientů, kteří byli doporučeni dermatologem k použití těchto přípravků v komplexu, byli spokojeni s výsledkem. Pacienti poznamenávají, že nejúčinnějším je gel, který snižuje obsah tuku v kůži, mléce a křoví.

Nejzávažnější reakcí byl hydratační krém "Baziron Control". Z přehledu vyplývá, že produkt je špatně vstřebáván, zanechává mastný film na dermis a upchává póry. Proto je lepší používat je pro ty, jejichž kůže je náchylná k suchu.

Průměrné náklady na léčivé přípravky činí 540-600 rublů. Můžete je zakoupit pouze v lékárnách.

Gel na mytí "Baziron"

Ideální stav pokožky tváře je sen mnoha dívek, a to nejen v dospívání. Nenávistné akné, akné, záněty, zarudnutí mohou doprovázet člověka po celý život. Zabraňte výskytu zánětlivých ložisek léčiv.

Použitím pouze kosmetologie je obtížné vyléčit příčinu vyrážky. Lékárna série "Baziron" znamená zejména gely pro praní, bude se vyrovnávat s problémem neideální pokožky. Tato profesionální lékařská kosmetika zahrnuje všechny nezbytné kroky k čištění a zvlhčení.

Kromě kosmetologie je podle mnoha spotřebitelů důležité použít terapeutické léčivo "AS" ve formě gelu z řady "Baziron". "AS" se aplikuje přímo na postižené oblasti akné a záněty epidermis.

Užitečné vlastnosti

Externí ošetření dosahuje vysokých výsledků vzhledem k účinným vlastnostem kosmetických přípravků řady Baziron. Významnými znaky aplikace těchto léků jsou:

  • Snížení hladiny mastných kyselin v důsledku snížení syntézy mazu;
  • Snížení počtu komedonů, akné;
  • Normalizace rovnováhy lipidů;
  • Antimikrobiální účinky;
  • Absence antibiotik, alkoholů a aromatických přísad;
  • Zrychlená regenerace;
  • Optimální hydratace;
  • Vylepšená barva pokožky při podráždění;
  • Spolehlivá ochrana proti škodlivému UV-A a UV-B záření;
  • Snížení počtu patogenních bakterií.

Dokonce i problémová osoba může mít různé typy, takže byly vyvinuty dva typy čisticích prostředků "Control". Jsou schopni co nejdříve změnit stav kůže k lepšímu.

Pro snížení obsahu tuku v kůži

Navrhovaný nástroj ve formě gelu "Control" dokonale zvládne popsané problémy. Zároveň pokrývá pokožku čerstvou, odpočinutou, bez nadbytečného mastného lesku na obličeji. Tento účinek je dosažen hlubokým čištěním pórů a obnovou pokožky.

Konzistence gelu pro praní od firmy Baziron je homogenní, pach je příjemně trávovitý, lék je výrazně pěnivý a nevysušuje kůži. Má bohatou přírodní složení. Doporučeno pro majitele mastné pokožky bez zánětu a normální kůže s akné.

Základem léku je výtažek listů aloe barbadensis. Tato rostlina hydratuje a nasycuje pokožku vitamíny. Dalšími složkami jsou výtažky z kaštanu a mořské želvy, které mají protizánětlivé a antioxidační vlastnosti. Ke snížení a odstranění obsahu tuku pomůže glukonát zinečnatý, který je součástí čistícího gelu.

Baziron gel na praní: návod k použití

Baziron gel pro praní od akné je účinným nástrojem v boji proti akné a akné pro osoby s problémovou pokožkou. Produkt umožňuje snížit množství vyrážky a normalizovat tvorbu kožního mazu. Abyste získali požadovaný výsledek, měli byste se před použitím seznámit s tím, jak aplikovat produkt správně na kůži.

Vlastnosti gelu

Gel se nazývá uklidňující, jako při použití, kůže není podrážděná a lokální metabolismus v buňkách je normalizován.

Hlavní účinky gelu:

  • uklidňující účinek;
  • snižuje zánět a otok;
  • snižuje počet akné a vyrážky;
  • brání vzniku černých teček;
  • normalizuje tvorbu kožního mazu;
  • normalizuje vodní rovnováhu kožních buněk;
  • Sladí tón pleti.

Výrobek proniká hluboko do dermis a jemně ho očistí. Použití gelu také zabraňuje vstupu infekčních agens, což pomáhá snížit množství vyrážky.

Správná aplikace

Chcete-li dosáhnout požadovaného účinku a snížit množství akné, je nutné si přečíst pokyny pro použití gelu před aplikací na obličej a krk.

Baziron je poměrně snadné. Abyste však získali slíbený výrobce výsledků, je třeba před použitím jej seznámit s návodem k použití:

  1. Čistí tvář a krk od dekorativní kosmetiky.
  2. Vlhký obličej s vodou.
  3. Stlačte malé množství gelu na houbu nebo na ruce.
  4. Aplikujte prostředek kruhovým pohybem na obličej, vyhýbejte se kontaktu s očima a kůží kolem očí.
  5. Důkladně opláchněte teplou vodou.

DŮLEŽITÉ! Zklidňující gel se doporučuje užívat 2krát denně - ráno a večer.

Výrobce doporučuje zabránit tomu, aby se látka dostala na sliznice (nos, ústa), neboť může vyvolat podráždění a vznik alergické reakce. Pokud se produkt stále dostane do očí nebo do úst, okamžitě je opláchněte velkým množstvím tekoucí vody.

Co potřebujete vědět o gelu

Gel na praní obsahuje mnoho účinných látek, které pronikají hluboko do pokožky a jemně ji vyčistí.

Složení uklidňujících prostředků pro praní zahrnuje:

  1. Tridecet síran sodný.
  2. Propylenglykol.
  3. Extrakt z konského kaštanu.
  4. Extrakt žluťáku.
  5. Glycerol
  6. Extrakt z aloe.

Mezi aktivní složky patří také extrakt z citronu a mentolu. Tyto látky jsou prezentovány v minimálním množství, takže nedráždí pokožku, ale poskytují jí čerstvý a odpočinkový vzhled.

Vládce finančních prostředků

Gel Baziron AC je prvním nástrojem pro léčbu problémové pokožky. Účinně čistí pokožku a snižuje množství vyrážky. Nicméně, nemůžete úplně zbavit akné s pomocí jednoho léku.

Chcete-li dosáhnout co nejlepšího účinku, doporučuje výrobce používat celou řadu výrobků pro péči o problémovou pokožku. Obsahuje:

  • Gel na praní Baziron s uklidňujícím účinkem.
  • Čisticí mléko na obličej
  • Gel ke snížení počtu černých teček.
  • Šátky na černé tečky.
  • Hydratační krém s ochranou proti slunečnímu záření.

Komplexní aplikace několika látek umožňuje ovlivnit všechny mechanismy vzhledu akné:

  • Nadměrná tvorba kožního mazu.
  • Penetrace mikroorganismů do vlasového folikulu.
  • Nadměrná akumulace vody v kožních buňkách.
  • Uzavření pórů kůže.

Pouze integrovaný přístup vám umožní získat obličej a krk bez vyrážky.

Cenová politika

Prostředek pro praní se uvolní v objemu 120 ml. Můžete si je zakoupit v lékárnách nebo v specializovaných prodejnách po celé zemi. Zboží lze také objednat z oficiálních webových stránek výrobce.

Cena výrobku v Rusku závisí na konkrétní oblasti a na lékárně. Průměrná cena společnosti Baziron AS v Moskvě je 1200-1300 rublů. V Petrohradě lze zboží zakoupit za cenu 1210 rublů na 1560 rublů.

POZOR! Je nutné se vyhnout nákupu gelu na praní za cenu 400-500 rublů. Při nízkých nákladech může být falešná, která přinejlepším nepřinese slíbený účinek a v nejhorším případě způsobí podráždění kůže.

Chcete-li zachránit a nepoškodit dermis, je nejlepší koupit lék v lékárnách během období zásob nebo prodeje. Ale je také třeba dbát na to, abyste si ověřili datum vypršení platnosti zboží.

Ve videu o použití drogy Baziron

Gel Baziron hluboce čistí pokožku a má uklidňující účinek. Při neustálém použití se množství vyrážkových prvků snižuje a tón pleti se vyrovnává. Doporučeno pro použití ve spojení s ostatními produkty linky.

Baziron gel na mytí recenzí

Zajímavá je vaše zpětná vazba ohledně užívání přípravku Baziron AC pro akné. Účinnost, vedlejší účinky,...

06/27/2010 10:15, Elena
Problém byl původně uvnitř těla. Akné je reakce. Je nezbytné léčit jak kůži, tak gastrointestinální trakt. Nejčastěji reaguje naše pankreas. Odložte kávu a výsledek vás nenechá čekat. Červené víno, sladkosti, slanost, uzené výrobky jsou vyloučeny. Dokonce i když máte hormonální selhání, všechny tyto přípravky způsobují jen zhoršení situace. Nikdo nechce jíst ráno ráno. Je chybou myslet si, že jogurt a jogurt jsou řešení problému. Kyselost žaludeční šťávy se pro všechny liší. Mnoho lidí je alergičtí na mléčné výrobky. Ještě víc. všechny práškové. Ráno je potřeba ovesné vločky. Pro pokožku: 1. Uryazh - neutrální gel na mytí 2. Maska z ovesné kaše 3. NO tonální krémy. prášek, krémy. NIKDY. Pouze praní a tření heřmánek, lipa Nepokoušejte se potírat problémy s pokožkou tonalnikami, krémy, prášky, lotiony. V obchodech, když začínají chválit všechny zázraky. Nenechte se zmást! NIKDY k pokožce není NECESSARILY. Pouze praní a odvar z bylin. Otírejte se s TOWEL! Koupit vycpané disky a namočit pokožku po mytí.

08.07.2010 23:49, YUZHANKA
Jak chodit BEZ PRÁŠKEM a pokud Tonalka čenich tvář skvrny různého svěžesti a akné? NEREALNO.MY TÉTO žen a bolshinsvo Každý z nás se snaží maskovat.

21.7.2010 18:38, Maria
Pro mě lékař zapsal tablety Junidoks Salutab, Baziron a Zinerit. a tak z basidonu se projevil pouze první měsíc (používám zinerit a než jsem věděl, co to bylo).

08/16/2010 09:31, Olga
Horší rada neslyšela. A vy jste měli silné akné, se kterým se styděte, abyste vyšli na ulici? Tráva-müsli, zatraceně. mrtvý obklad.

02/02/2013 11:00, Liza
Um, ale nejsem vůbec

10.7.2010 23:17, Lisa
Naopak, v městských podmínkách je nutné používat tón a prášek, vysoce kvalitní kosmetika chrání kůži. Bojím se, abych si představil, jak můžete vyjít s pouhou kůží ven na ulici, nikdy si to nechám udělat sám. A potřebujete léčit kůži chemickými léky, s vážnými problémy všemi druhy bylin, chamomile lipové nepomůže. Před léčbou byste měli vždy konzultovat s dermatologem. Kontroluje se na vlastní zkušenosti.

17.11.2010 13:34, Stranger
Používám již 2 tuby Baziron. Líbí se mi to. Četla jsem hodně recenzí o podrážděnosti a zarudnutí kůže. Nevím... Myslím, že je to všechno zvlášť, protože mi to pomohlo hodně, ačkoli jsem nikdy neměl moc bolestí s akné! Takže radím všem, je to lepší než Klerasil, vrtule a co ještě je.

17.1.2010 19:57, Ulyana
Na mě Baziron způsobil strašlivou alergii. Večer jsem spatřil akné pichlavý, ráno všichni čelili červeným skvrnám, svědění a pálení, pod levým okem se silně zvětšily! Prostě hrůza! Dermatolog jmenoval nebo nominoval Spastin, masť Lokoid a otřel tvář infuzí z heřmánku, celandinu a nealkoholu (led). Uvidíme, co se stane zítra.

29.5.2012 10:04, Vera
Ulyana, mám stejnou reakci, můj obličej byl oteklý, že jsem zavolal sanitku! čerpané I drogu, nádor spal celý den sedí ve vodě a kaše, ale dnes ráno červené skvrny po celém těle, a to i s hlavou a poškrábal po celém těle, oči oteklé, že pití léky proti alergiím. Řekni mi, prosím, jak dlouho jste alergičtí na basidon?

Středa, 14 Červen 2012 21:02, Ulyana
Víra, začal jsem mít 3 dny nežádoucí účinky! Dobře, alespoň další komplikace nebyly! Ale nemohlo se dostat z domu! Kůže se pak dlouhou dobu obnovila, stala se ještě citlivější! Nyní se osvědčuje jen to, že používám. Taková hrůza nepřežije!

04/06/2013 11:53, Mari
V dívkách. A jsem tam také. Sedím na tabletech před tím, než za 20 minut zbarvím v nezvěstném (antialergenním), až poté, co nádor vypadne, jsem obarven. oko je také opuštěno (((Když jsem se probudil a uviděl jsem, že jsem byl trochu šílený, ani nevím, co předstírat.) Musel jsem nejprve vyzkoušet mého manžela))))

08.08.2013 21:53, Vika
Mně také Baziron způsobil nebo vyvolal alergii: na místě, kde se vyskytují problémy, je na místě. Večera, obličej pokrytý skvrnami, av nejbližších dnech, tvář byla oteklá, jako kdybych byl kousnut roj včel !! Saw Suproastin, rozmazaný s masti, Všechny alergické reakce byl jen jeden týden. Během této doby jsem musel snášet nesnesitelné svědění, pálení, a dokonce vyšplhala kůže je velmi silná, měl obrovský smear vrstvu krému nějak hydratuje a zklidňuje pokožku. Naštěstí v létě jsem mohl nosit sluneční brýle, protože to byla nějaká hrůza! Takže byste si neměli koupit žádné léky, ale nejprve požádejte o radu odborníka. Teď používám "Zenirite", efekt na další den, pokud v noci na nátěr. Ale kůže se velmi rychle používá, proto používám pouze v tomto období, kdy existují vyrážky, před kritickými dny.

25.2.2013 01:07, Alexandra
Mně se také objevila alergická reakce na Baziron, obličej prostě cítil jako u Frediho Krugera. ))))) Všechny červené, dokonce ani kůže a vyrážky po celé tváři a dokonce i na krku, všechno hoří a svědí! První dva týdny pomohly masti, ale teď je to prostě plné! Napiji přípitek, doktorovi další 3 dny.

18.1.2010 16:43, Stranger
Je kůže tak citlivá. U mne je kůže nakloněna k alergiím.

18.1.2011 13:25, dívka
bazilon pomáhá více akné než pupínky, ale celkový účinek je viditelný, používám týden, dokud žádné podráždění a alergie samozřejmě nezůstane, ale co dělat

03.07.2011 01:16, RocketQueen
Baziron začít používat do konce ledna, jediná věc, kterou nevolal mi Baziron a Benzac AC 5%. Moji příbuzní z Evropy mi poslali, říkají to! Výsledkem je, ale že takový super viditelný, pak ne! Mám velmi dlouhou historii, akné začalo ve věku 13 let, nyní 17 let. Jsem vyléčen po dobu 3 let! V minulém roce a byl ošetřen začal skinorenom zineritom někam Použití v prosinci, a výsledek, jsem se docela do konce března, toyst trvalo asi čtyři měsíce zcela eliminovat akné. Asi rok mi akné vůbec netrápilo, byla tam čistá tvář, ani jizva. Na začátku ledna dva týdny jsem byl posypán úhoři jako nikdy předtím. Pokud dříve jich bylo jen akné na tvářích, ale teď mám celý obličej byl v nich, a čelo a bradu a tváře. Začalo jít do kosmetička, v uplynulém měsíci žádný výsledek, jsem: kryo postup (což jsem jen dráždí kůži a tyto nové postupy objeví boljuchih úhoři) z 3 loupání účinek také ne, a 20 ošetření laserem čištění krve. Kosmetička mi nic nepomohlo ani mi nepodporovalo, a tak jsem stále přijal trihopol, rozmazaný metrogilový gel. Adresované dermatology taky žádné výsledky, demodikózy Nenašel jsem a bylo mi řečeno, že to není náš problém, přejděte na gastroenterologa a endokrenologu. Určeno gastroenterologist jsem jmenován spoustu testů: jaterních testů, testů na Giardia a jinými parazity, samopal gastrointestinálním traktu, také požití sondu pro identifikaci hilakbaktera. Obecně jsem našel lambliu, teď se věnuji léčbě lambliázy, doufám, že to pomůže. Užívám Unidox Solutab asi měsíc. 3x denně užívám následující léky: Baziron, Skinoren, Isotrexin. Samozřejmě trochu člověk vrátí k normálu, zánět prošel, pravda přišla podkožní pimples boljuchih, které jsou dávno pryč, ale nejsou nijak zvlášť patrné. Jediná věc, kterou chci říct, nepoužívejte tónové zdroje, jsou hrozně ucpávají póry, osobně jsem se od tonalok objeví ještě více pupínků, ale tito boljuchih. Samozřejmě nepříjemné chodit po ulici a všimněte si sami zmrazených pohledy kolemjdoucích, ale opravdu nic dělat. Nejsem zadlužen těmto lidem a jejich názor není absolutně zajímavý pro mě! Nejsme zvyklí, abychom byli v rozpacích našich onemocnění, a akné je onemocnění!

Jak používat Baziron gel: návod k použití

Jedním z nejvíce propagovaných a populárních prostředků používaných při léčbě akné je gel "Baziron AS". Princip činnosti a účinnosti při léčbě akné a akné, způsob použití a možné varování - v našem článku jsou všechny užitečné informace.

K dispozici jsou také další produkty pro péči o pleť ve formě krému a krému.

Složení a farmakologické vlastnosti

Účinek léčiva je založen na hlavní účinné látce - benzoylperoxid. Jeho dezinfekční a antimikrobiální vlastnosti pomáhají při léčbě zánětlivých procesů v kůži. To je zvláště účinná při léčbě akné propionobaktery (Propionibacterium acnes) a Staphylococcus epidermidis (Staphylococcus epidermidis) - hlavní příčinou těchto dermatologických problémů.

Kromě toho účinek léčiva snižuje vylučování kožních žláz a tvorbu tuku. Kůže je lépe nasycená kyslíkem, což také přispívá k rychlejšímu zotavení. Účinné látky nepronikují a nevyvíjejí systémový vliv na tkáně a orgány. Při požití se činidlo převede na kyselinu benzoovou a v téměř nezměněné formě se vylučuje ledvinami.

Indikace pro použití: akné různých míst. Nepředepisujte lék samotný, je nejlepší konzultovat s dermatologem. Gel "Baziron AC" perfektně pomáhá s akné zánětlivou povahou, zejména jeho účinnost je patrná v rozsáhlých zanícených oblastech.

Důvody pro vznik pupíků na bradě jsou popsány zde.

Existují tři typy léků:

  • Gel "Baziron AC" 2,5 - koncentrace účinné látky 2,5% (zkumavka 40 g).
  • Gel "Baziron AC" 5 - koncentrace účinné látky 5% (zkumavka 40 g).
  • Gel "Baziron" 10 - koncentrace účinné látky 10% (zkumavka 40 g).

Ta se často nazývá masti, ale to není úplně pravda, protože neexistuje takový druh a existuje jen gel.

Různé koncentrace účinné látky umožňují zvolit léčbu co nejlépe. V závislosti na závažnosti a postižené oblasti kožních vyrážek můžete použít léky s různým obsahem účinné látky. Je to velmi pohodlné a také pro pacienta bezpečné.

Navíc můžete zakoupit následující produkty pro péči o zanícenou kůži:

  1. Hydratační krém na obličej "Baziron control" s ultrafialovým filtrem SPF 15 - určený k ochraně pokožky (láhev 118 ml).
  2. Čisticí mléko "Baziron control" - vhodné pro každodenní péči (láhev 200 ml).
  3. Gel na praní "Baziron control" - jemně a jemně čistí zapálenou pokožku a dodatečně ji zvlhčuje (láhev 120 ml).

Řada řady Baziron je určena pro jemnou péči a další čištění a ochranu poškozené pokožky. Během aktivního vyrážky se povrch pokožky stává co nejvíce zranitelným, aby se znovu infikoval. Abyste tomu zabránili, je vhodné používat speciální nástroje. Zvláště důležité je chránit pokožku před slunečním ultrafialovým zářením, což představuje nebezpečí pro citlivou strukturu a podporuje další šíření infekce. Pokud není možné omezit pobyt na ulici, je lepší použít krém s ultrafialovou filtrační kompozicí.

Pokud jde o další prostředky z řady výrobků pro péči o pleť, gel a krém pro praní přispívá k dalšímu čištění a je dobře využít v komplexu. Pro dosažení maximálních výsledků bude optimální kombinovat účinek čisticích prostředků a léčebného gelu. Samozřejmě, můžete použít gely pro mytí další značky: Gel pro mytí čistou linii hlubokou akci (více zde), Gel na mytí Garnier, Ch'ing na mytí.

Jak požádat o léčbu vyrážky

Zde není žádné zvláštní tajemství: na dříve očistenou kůži aplikujte gel na oblasti s největší vyrážkou. Lék užívejte lépe dvakrát denně: ráno a večer. Koncentrace účinné látky je nejlépe nechat odborník napsat. Doba léčby je až čtyři týdny. K zaručenému vítězství nad akné a pimplesmi je nutný nejméně tři měsíce léčby. Během období užívání drog je nutné provést malé přestávky, každé dva týdny po dobu dvou až tří dnů.

Droga prakticky není návyková, což znamená, že může být použita po dlouhou dobu, ale v každém případě po úplném průběhu léčby je nutná opakovaná konzultace dermatologa. Pokud léčba nepřinesla očekávané přínosy, možná budete potřebovat kompletní vyšetření těla a užívání hormonálních léků nebo antibiotik. Opakovaný průběh je také striktně podle pokynů.

Na videu - pokyny pro použití Baziron:

Vlastnosti použití pro léčbu akné

Je nutné aplikovat přípravek pouze na čistou pokožku, zbavený denních kontaminantů a dekorativní kosmetiky. Léčivo není kompatibilní s kosmetickými výrobky obsahujícími alkohol, současné užívání může vést k suché kůži a dalším podrážděním. Zabraňte kontaktu se sliznicemi a neaplikujte na pokožku kolem očí. Pokud se produkt náhodně dostane na povrchy sliznice, okamžitě opláchněte teplou vodou.

Při výskytu akné erupce nemůže zůstat na slunci po dlouhou dobu - může způsobit zhoršení stavu a další vyrážky.

Video popisuje funkce použití Baziron AC:

Kontraindikace a vedlejší účinky

Léčba je pacientům velmi dobře tolerována, ve vzácných případech jsou možné alergické reakce na účinné látky. Pokud se objeví jakýkoli projev alergické reakce: klíčení a zarudnutí kůže, svědění a pálení, zastavte nebo omezte užívání léku a kontaktujte lékaře. Je možné lék nahradit analogy, jestliže se projevuje kontaktní dermatitida alergické povahy.

V jakých případech by neměl přípravek Baziron AC užívat:

  • Těhotenství a období kojení (ve výjimečných případech).
  • Děti do 12 let.
  • Přecitlivělost a alergické reakce na obsažené složky.

Náklady, analogie produktů a podmínky prodeje

Tyto léky je možné zakoupit přes pult bez lékařského předpisu, ale poprvé je lepší - stále ještě poradit s dermatologem o vhodnosti léčby akné je to to znamená. Cena série Baziron je značná. Přibližná cena léků a nejbližších analogů je uvedena níže v tabulce. Cena se může lišit v závislosti na lokalitě a typu lékárny.

Přibližná cena Bazironu a jeho analogů:

Recenze lékařů o Baziron

  • Laboratoře Galderma, Francie
  • Doba použitelnosti: do 01.04.2019
  • Galderma Laboratories
  • Doba použitelnosti: do 01.05.2019
  • Galderma Laboratories
  • Doba použitelnosti: do 01.03.2019
  • Galderma Laboratories
  • Doba použitelnosti: do 01.11.2019
  • Galderma Laboratories
  • Doba použitelnosti: do 01.03.2019

Odborné recenze na Baziron

Aby bylo možné ji použít, je to naprosto přesné, zpočátku silně přešla kůži příliš daleko, došlo k otokům a erytému, pak k úděsnému odlupování, ale koneckonců to bylo podkožní pryschiki. Používám další, více lokálně a velmi tenkou vrstvu dvakrát denně, výsledkem je

Náprava je výborná. Po sedm dní zcela nebo nenápadně odstraní vyhledávání, atd. Ti, kteří píší, že suší kůži, bělí věci, je to lež. Zčásti. Zčásti to dělá, pokud (POZOR!) Je nesprávné. Musíte použít nejmenší část a pouze na poškozenou pokožku a nikoli na celou tvář. Bleach to tak, že to může, pokud nečekejte na úplné sušení výrobku nebo se pokuste jej umístit s oděvem, což je velmi zvláštní. Takže můžete bezpečně koupit. Používání pouze není 30/7, ale pouze týden. Pokud efekt nestačí na to, aby se přestal týden a začal znovu používat, jinak se jednoduše stěžuje na vynikající lék jen proto, že nevíte, jak ho používat.

A co je nejdůležitější, odstraňuje pupínky a akné. A velmi efektivní. A skutečnost, že kůže suší - je pobochka a bojuje se nejenom - potřebujete dvakrát denně (po sušení basidonu a ráno) rozmazané hydratačním krémem (Vichy se zde zmínil - skvělá volba). Vyloučení provokativních faktorů - zcela souhlaste (dokud nejste na odstavu nejlépe sedět ve stravě).

Osušte kůži. Bílé oblečení a prádlo se neumývají. Nedoporučuji to. Dodatečné náklady Incuru. Existuje dostatek a nikoli nový způsob, jak sušit jednotlivé vyrážky nebo oblasti pokožky - ne tak drahé a ne s tímto účinkem. Jakákoli náprava se vybírá individuálně, ale nejúčinnější lze považovat: kyselinu salicylovou v bodě nebo v oblasti vyrážky; masky bílé / zelené hlíny; maska ​​s blátem mrtvého moře a vyloučení provokativních faktorů - všichni se liší.

Dříve vždycky koupil Baziron, teď chápu, že to byla chyba pro něj, protože jsem se držel tak dlouho, bylo nezbytné a další prostředky, aby se pokusili srovnat. Určitě pomohlo, ale za prvé, je to velmi sušení kůže na mě, a tak je suchý, a když způsobil tento krém, ale i odlepit dokonce dobře, a za druhé, jsou levnější prostředky, které nejsou méně účinně bojovat s akné. Jednou jsem vzal radu lékárníka Ch'ing (Baziron nebyl spravedlivý, lékárník mi nabídl Ch'ing, jsem si koupil), a musím říci, že je velmi šťastný, a nyní jen koupit. Je to levnější a nevysušuje pokožku téměř, ale efekt dává. Tak jsem změnil Baziron)))

Dobrý gel, účinný, je škoda, že v létě nemohou být rozmazané kvůli slunečním paprskům. Jednou jsem dobře pomohl, ale je potřeba smazat kurz, jinak je to zbytečné

Za 26 let se najednou objevily skvrny na čele, ošetřily se téměř dva roky a tablety a různé pokožky. Pomohlo to jen na chvíli. Pouze basilonský AU pomohl. Za dva měsíce nebylo téměř žádné akné! Skvělé! Jsem velmi potěšená a ani mi neušila kůži. Radím všem!

Baziron AC je dobrý prostředek, ale velmi kůži vysychá. Na mně první dny i podráždění z něj nebo z něj bylo. Ale po ošetření pokožka přestala být tak tučná, a akné se zdálo méně. Jakmile byl silně pokropen, využil Metrogila a tak akné jako takové již neexistuje.

Baziron AC ji koupila, pak další chlap, teď její muž z akné na zádech. S pupínky a černými tečkami na zádech, přišel z armády a na jeho obličeji nebylo hodně. Baziron odstranil veškerý zánět a černé skvrny změkčily, že se snadno vytlačily. Také tvář jejího manžela. Jsem rád, že vyřeším kožní problémy s Bazironem, pouze společně s metrogilem, jinak je podráždění silné, ale nakonec lék pomohl

Kvalitativní příprava. Koupil jsem svého syna od dospívajících blackheads, výsledek je viditelný po 2 týdnech. Baziron silně vyschne, ale také pupeny peeling. Dokonce jsem se snažil představit to bylo trochu akné na čele, ale já Baziron způsobit vážné podráždění, vzít ji a dokončit léčit akné metrogilom. Takže, matky, děti s mastnou pleť od dospívání akné léky je vhodný, ale jeho suchý s nějakou vyrážku, je lepší, aby se nepokoušel, lék je příliš silný.

Baziron AS je skvělý prostředek proti akné. A v kombinaci s Metrogile dává jen skvělý výsledek. Zpívám takové chvály, protože jsem se tak zbavil akné na čele, který mě trýznil, až mi bylo 25 let. Konečně nemůžu nosit třesk, který jsem nikdy nešel.

zachránit před pimples!

Měl jsem dvě kurzy Baziron, abych vyléčil pokožku na tváři. Podruhé v kombinaci s metrogilom, protože po prvním kůži byla kůže mnohem suchější než dříve. Ale vždy používejte Baziron není, dělá kůži velmi citlivou. Pokud to nepomůže, je lepší změnit nápravu.

Nelíbilo se mi, že účinek Baziron je, pokud ho používáte. Stojí za to zastavit - všechno se vrátí. Možná je třeba kombinovat s jinými prostředky - Clenzitem nebo Metohilem, číst, že to dělají, ale neskúšeli.

lék je dobrý, ale poté, co vyžaduje hydrataci pokožky, protože citlivá kůže se vysychá

Jsem 33 let, špatné předpis antikoncepce dal zánětu na tváři. Začala jsem užívat Baziron. Zpočátku vše proběhlo, a v den 3, tam byl pocit pálení na tváři, pod očima, pleť kolem očí zarudlé, zanícené a stát stahnut, protože to, co se objevily vrásky, jako stará žena, 60 let ((

Mám problém s akné po holení, ne rosacea samozřejmě, ale také příjemné málo. V léčbě jsem použil metrogilový gel, koupil jsem ho v pravidelné lékárně. Pomohlo mi to.

Úplně souhlasím. I já jsem nebyl spokojen, že je těžce oblečen špinavě. Přešel na metrogil, na něm není takový problém. A pomáhá při léčbě také špatně, stejně jako antimikrobiální lék.

Myslím, že pro každý případ, jeho zacházení. Obecně se doporučuje konzultovat s dermatolistou předem. Byl jsem předepsán antimikrobiální přípravek Metrogil pro léčbu alergického akné. Pomohlo mi hodně.

Masky používám pouze jako fixační prostředek proti akné. A na léčbu koupím metrogil v drogerii. Ne že by to bylo zuby, ale zvláštní, proti akné.

Velmi dobrý antiseptik, pro osoby trpící slabou imunitou kůže. Lidé s mastnou a často zanícenou kůží. Pomáhá mi to velmi dobře. Ale! Pokud používáte nejen na obličeji - nenechte si své oblíbené věci, pokud se trochu potíte - tkanina kvůli bazalku silně vrhá: (Poradím všem!

Je mi 30 let a akné jako dítě, a velmi boljuchih. Dermatolog doporučuje, aby se pokusili Baziron, zpočátku jsem byl skeptický na gel, vůně to není tak horké, ale pár dní si všimnout, že akné se snižuje a pokožka se utáhne kolem, dokonce i zmáčknout to není nutné! Po dobu 3 měsíců akné je téměř pryč))

V den 3 na tvářích se objevilo pocit pálení, odplazené, červené obličeje, tfu na cestě. denní cokoli, zatímco jsem rozmazaný pouze na čele.

Už dávno jsem opustil dospívání a akné zůstalo. Zkoušel jsem spoustu všeho, ale uvědomil jsem si, že je lepší, aby benzoylperoxid než cokoli na kůži nefunguje. V zahraničí, víc takových léků, máme pouze basiron, který obsahuje. Pimples prochází velmi rychle. Kůže se v prvních týdnech silně odlupuje, pak přichází nový, čistý, matný. Dokonce i po akné zmizí. Ale trvá to dlouho, než si na to zvyknete!

Funguje to! Před ním jsem zkoušel homeopatické krémy, kosmetiku doroguschy, lidové léky, ale jen bazilión pracoval. Nevyvolá pálení a pokožku po tom, co se neztmavne, rychle uschne hluboké akné, o měsíc později vyrážka na krku úplně zmizela, je to super!

Basiron mi doporučil kosmetiku. Byl jsem velmi zloben s akné na bradě a na nosu. Takže tak skoro přešlo. To je prostě vždycky musím ji využít - pokud se zastaví namazat znovu akné objeví ((((A v letním slunci je třeba se vyhnout, nebo na kůži objeví podráždění ((((

Doporučuji gel.Naruzhno.pri akné, když existuje více než jeden lék nepomůže.Můj neteř používají po dobu 3 měsíců.Nyní má kůže čisté jako dítě.

Barizon na ruském trhu s farmaceutickými výrobky nemá synonyma. Jediný lék, který dává pokožce prodlouženou remisi. Já ji použít pro více než 6 let a dosáhla dobrých výsledků, mnozí si myslí, že to nepomůže zbavit pryschikov- ano, u těžkých forem zřejmě ne. Nobelovu cenu slíbí člověku, který vynalezl lék na akné, takže ho nikdo nevynalezl. A Baziron je pro dnešní den tím nejlepším nástrojem, doporučuji to každému, kdo se s tímto delikátním problémem zabývá. Nebojím se říkat společensky významná, protože nemoc je ve věku, kdy mladí lidé / studenti a tak těžce v časných stádiích vstoupit do dospělosti, a pak tam jsou nenávistné pupínky. Nezoufejte, přistupujte k léčbě komplexním způsobem a vše bude v pořádku!

Komentáře k léčivému přípravku Basiron ac

Zjistili jsme skutečné recenze o produktu Basirron, který publikují naši uživatelé. Nejčastěji jsou odpovědi napsány matkami malých pacientů, ale také popisují osobní historii užívání léku na sebe.

Diskuse

. Kristin, přemýšlíš o tom, jak se to všechno stane, když potřebuješ něco, co se změní v životě (např. Výživa). A ze všech krémů a mluvčích, všechno, co se mi líbilo, bylo Basiron AC krém, 600 rublů v lékárně, to bude trvat dost dlouho. pouze pupeny na pupíku a ne celou tvář. Obsahuje antibiotika a proto se okamžitě odstraní bolestivé pocity (podle CD.

. o v dospívání - jako mrtvý obklad. Již po dobu 6 let jsem z pimples zachránil kombinací OK, bylo to úžasné, žádné problémy. Po jejich zrušení použila Baziron AS krém, pomohla perfektně, ale s těhotenstvím to není možné. Ze všech méně účinných prostředků k akné podle pokynů nalezeno Skinoren krém, nyní používají je, výsledek je vynikající - hladká pokožka a jeden pupínek. Výňatek z pokynů: v průběhu těhotenství a kojení grudyuRezultaty studiích embryotoxicity a teratogenity léku, stejně jako jeho akce v perinatálním období a postanal nenaznačují existenci jakéhokoliv rizika při užívání v těhotenství.

. pečené v troubě, ovoce není sladkiePreparaty a léčba: Na kůži obličeje, hrudníku, zad, protizánětlivé prvky řešení Zerkalin ráno a večer, následované nanesením Baziron gelu tečku (okamžitě bez čekání na sušení zerkalina) na vlasaté kůže Belosalik skalp krém třít noc den 2 nedelipotom 2 krát týdně - 2 nedelipotom 1 krát týdně 2 mesyatsaPerhotal + 1% šampon na čištění pokožky obličeje, hrudníku, zádech, nebo dehtu MYLO.NO IT v mém případě. _______________________________________________________________________________ Závěr: akné není stiskneme, jíme jen zdravé jídlo a obloha jdou k lékaři, a on naznachaetlechenie _________________.

basrimon eso dobře pomáhá

. Okolo jen málo lidí tráví, dobře, jen když si myslíte moudře. že může být absorbován v případě, že horní vrstvy epidermis (stratům corneum, kde přímá stěr dokonce i bez nádoby). baziron přesně přátelský, ale poté, co firma netestovala, a proto je povinen zapsat, že se nedoporučuje, a vzít pokrytí těchto kosmetických přípravků s benzoylperoxid, takže již není ani slovo o tom, protože kosmetika prostě nedělají to bylo popsáno, pak se celá věc v papírových problémech s vydáváním osvědčení o drogách. Differin taky, pokud je to přiměřeně odrážejí, navryatli škodlivé, je to málo vstřebává a ve skutečnosti je to velmi důležité, ty, vitamin, že i když najednou a dostat se do krve.

Baziron AU zkus. Nepomohl jsem během těhotenství.

Vždycky jsem vždy pečlivě přečtěte poznámky)) I používali krém Baziron Ac lépe pomáhá, ve svých poznámkách psáno, že by neměl být používán během těhotenství.. A zineritom nejsou zapsány v poznámkách. A mimochodem není antibiotikum. A taková místní akce, krev neklesá žádným způsobem a neovlivňuje dítě.

. než šel subkutánně, velmi bolest, který netrval měsíc. Samozřejmě, mé standardní nastavení pro obličej (umýt krém Shiseido a Clarans) mě nezachránilo. Rozhodl jsem se zkusit Bazironovi, kdyby nebyl v pořádku. Po použití bazídu šli cystické přílohy, které byly na 3-5 kusů v jednom. Nikdy jsem neměl. Spadl jsem do zoufalství. Rozhodla jsem se jít online, abych vyřešila moje problémy. Nakonec co mi pomohlo a co v současné době používám: 1. Po umytí potřísím obličej papírovými ubrousky na jedno použití. Aby nedošlo k přenosu bakterií. 2. Aplikuji krém na obličej po 10-15 minutách. po umytí nevím, co pomáhá, ale poradili. 3. Pít kolekci bylin Elekasol 2 krát.

AskBody

Jak se vypořádat s pupínky a akné na žaludku