Baziron gelové recenze

Zajímavá je vaše zpětná vazba ohledně užívání přípravku Baziron AC pro akné. Účinnost, vedlejší účinky,...

12/26/2009 9:39 PM, Liska
3 týdny používám Baziron, množství akné se nezmenšilo (kůže se suší silně a odlupuje se (nevím, co dělat, nic mi pomůže..

07.08.2010 19:35, Sasha
Na základě zkušeností s léčbou přípravkem BASIRON bych chtěla říci, že při prvním použití trochu pomohlo a následně pouze vysušilo celou kůži, došlo k olupování a akné se objevilo více než zmizelo.

08.09.2011 8:33, Catherine
Moje rada pro vás je, jak rychle se zbavit akné, mám tuto metodu po dlouhou dobu používání, umyjte si obličej s mýdlem, takže to bylo sucho, pak namazhte akné linkomycin (v lékárně stojí 15 rublů). A jestliže akné vyčnívá každé léto na čelo, je to každé ráno a večer, aby rozmazané čelo neobývané, to je látka přírodního původu. Neoselen je možné zakoupit on-line nebo v prodejnách života, jako je akné nemá rád jablečného octa, takže může vaše akné namazat kyselé jablko.

09/03/2013 07:05, jaro
Čím více usušíte kůži, mýdlo, tím více se ji snaží odstranit, a pak se tento mast zvětší a kde se salát pupeny (

09/28/2011 13:13, Inna
Mám stejný případ: používám bazilon, ale suší kůži a akné, jako jste vy, objevíte se.

02/02/2013 22:50, Lisa
Baziron musí být aplikován bod po bodě, na akné, nikoliv na celou tvář)

04/06/2013 11:34, Mari
Mám od něj alergii. Za prvé, můj obličej spálil strašně malé malé vodní pupínky, které svědčí. Dal jsem mu velké naděje (((

17.1.2013 19:10, Tifa
Mari jste právě vypálili z tohoto léku, musíte ho aplikovat v malém a v menším dávkování nebo použít dětský krém pár hodin po aplikaci

07/27/2013 18:36, Vladimir
Chci vyprávět zajímavý příběh. Ve skutečnosti mučil akné a volba padla na „baziron Jako“ první trubka opravdu pomohl, a efekt byl patrný během jednoho týdne, nebyly žádné problémy, po měsíci koupil 1 tubu, a pak to začalo na 2den použití (toooonenkim vrstva) pokožky pokryté hromadu skvrn a stále ještě není jasné a to všechno na obličeji. Rozhodl sám si naordinovat léčbu na dům bez východu, pil jsem tavegil, ale bohužel, o týden později, nic se nestalo. Rozhodl jsem se jít do soukromé kliniky, protože oprava v průběhu 5 minut od domu, a hádejte co, doktor řekl, že nastal čas, protože oko začal otok, jmenoval spoustu věcí. jmenovitě; 4 kapky 500ml kapaliny, 7 vnutrimyshechnyh (v zadku), injekce každý den, kapátko každý druhý den. Home pití 2vida tablety a potřísněné určitou mastí, kluci mi věřit, že je lepší, aby pára pupínků než jakákoli osoba nepoymi co, teď je všechno pryč, ale stále mají jít do 2ukola a 1kapelnitsu, baziron této chemikálie, a alergická svým vlastnostem v 70protsentov, nemyslete si, že budete nosit. Doufám, že mi někdo zachrání tvář.

08.08.2013 15:07, Anastasia
A víte, že takové slovo je falešný? Nebylo vás divu, že jste z první trubky neměli nic. a z druhé to je to, co. tak snadné byste se mohli dostat do falešného, ​​to je všechno.

21.2.2013 10:47, Maria
Také se rozhodl koupit „zázračný lék“ Baziron řečník, na začátku užívání účinku byla evidentní, pokožka se stala hladká, pupínky prakticky zmizel, ale do konce roku používání tváře na které se vztahuje, jako je akné, že životní prostor není nalezen, nestydí jít ven, a ne Baziron již nepomohlo průběh léčby skončil, já nevím, dělat teď, býval jeden nebo dva pupínky, a poté, co Baziron obecně noční můry, hrůza.. slova nemohou popsat

11/29/2013 7:37 PM, Tatiana
Podporuji svůj názor. Baziron AC klidná hrůza využila 2krát týdně tiché hrůzy na tváři. Nepoužívejte.

12.12.2013 14:52, Tanyuha
Opravdu !! Zde jsem vylezl na toto fórum. Mám také otoky očí! napsali pouze tablety z alergií. Pálení na obličeji. U mě už po prvním dni aplikace přípravku. už dva dny jdu s edémem, těžko jsem spal! Myslíš, že už musíš podniknout nějaké kroky? sám neprojde.

05/05/2014 10:39, Elena
Souhlasím. I škrábnutí týden, vidím, že jsem pokrytý meyelenkoe vyrážka. jako kopřivka, nemá to svědění, ale červený skromný výtěžek pupienků mluví více o alergiích: (omlouvám se

05/03/2014 15:44, Lana
Akné (akné) způsobuje streptokok (bakterie), může být zničen antibiotikem, na který je citlivá, například erythromycin nebo antibiotika série penicilinu. Je třeba léčit složitým způsobem, s výjimkou použití antibiotika, je nutné ošetřit pokožku, snížit aktivitu mazových žláz, ne vysušit kůži. Můžete použít peroxid nebo hydroperit pro kauterizaci akné. Antikoncepční prostředky, hormonální látky také pomáhají. Akné vznikají z nárůstu testosteronu v těle, zatímco estrogen klesá kvůli tomu, dochází k aktivaci mazových a potních žláz, naším úkolem je normalizovat množství těchto hormonů. V kombinaci s antikoncepcí existuje další množství ženských hormonů

08.11.2011 13:14, Prêt-à-Porter
pokuste se jít o dietu: vyloučit mastné, smažené, solené, sladké k řezu. propyl nebo drog Laktrofiltrum Dyuffalak a používat každou noc (první týden) bílého kosmetické hlíny, pak 2 krát týdně, jen jsem zabránit hlínu v uhličité minerální vody (teplé), a na obličeji 20 minut za měsíc, tváří se stala jasnější, jemnější kůže)

04.09.2012 11:33, Selena
zkusit antibiotikum erythromycin. masť vnější aplikace, stojí jen 30 rublů, pomáhá v týdnu)

03/01/2013 17:51, katen'ka
Pochybuji, že antibiotikum za tuto cenu opravdu pomáhá. Akné je onemocnění, které musí být léčeno, odstraněno a většina antibiotik potlačuje infekci a "klepá" dále a hlouběji. Externě akné odchází, ale na vnitřní úrovni se zhoršuje. Ale to je všechno, pak to vyjde. Je lepší léčit se přirozenou cestou, provádět masky sami, z improvizovaných prostředků.

08.08.2013 15:11, Anastasia
Dívka)), například antibiotikum Ammoksitsilin stojí méně než 50 rublů. ale pomáhá hodně z řady nemocí. tak nikdy nehodnoť za cenu nikdy. pamatujte si, zda dražší neznamená lepší!

11.07.2012 01:08, Оленька
Používané Baziron, nic moc pomog..tolko vysuší pokožku a pupínky objeví snova.Devchonki, navrhuji, abyste po vyprání na první noc otřít obličej vatovým tamponem měsíčku tinktury a pak krém (v jeho složení jsou: kyselina salicylová, kafr alkoholu, síra lékárna, chloramfenikol tablety.. vše mix, získaný krém. tyto léky lze koupit v lékárně. není drahý.) je-li před týdnem začal dělat tento postup již můžeme vidět výsledek. Radím vám vyzkoušet!

11.8.2012 14:14, Catherine
Dívka a v jakých poměrech se míchá priparaty pro losonu?

11.8.2012 18:58, Alina
přibližně 1: 1

06.10.2013 14:28, Devchula
S tímto domácí mléko je opatrnější. můžete spálit. musí být aplikován přesně.

31.3.2012 20:23, Elena
U mě je také velmi loupané a na čele dokonce "se objevil popálení", takže kosmetička řekla nebo řekla. na začátku akné skutečně rychle prošel.. teď přestal používat to.. kůže je příliš zanícená. zatím používám hydratační krém

11.8.2012 18:56, Alina
A zředíte ji vodou a poté aplikujte, kůže z tohoto peelingu bude pryč a bude platit pouze pro noc

03.03.2013 14:39, Olya-la
pak příčina není v kůži, ale v těle, jděte na gynekologa a endokrinologa.

03/26/2013 17:59, Marya
Výsledkem bude až po 3 měsících užívání, potřebujeme víc, je nutné vnitřní terapii a strava (ne hladovku, a jiný, užitečnější stravu) více začlenit do stravy oranžové, zelené zeleniny a ovoce, vitamíny lékárna prostřednictvím lepšího doktora!

09/01/2013 09:45, denis
Věř mi! Bazironum by měl být používán třikrát denně, vždy na suché kůži. Nebuďte líní, abyste mohli používat instrukce. Během týdne, jak píšete zde, nevidíte výsledek. Tři měsíce. Jděte a neváhejte a jděte do kosmetičky. Jsem hodně mladý muž, ale můj obličej na některých místech jsou všechny jizvy a otvory z toho, že jsem je běžel. A tento problém musí být okamžitě vyřešen, jak se zdá. Řekněme děkuji rodičům, kteří vám říkají, že se jedná o přechodný věk a vše projde. Jděte k kosmetologovi, procedura trvá 2 hodiny, ale stojí to za to. Neříkám, že se Tipo vyrovnal a pohledný. Prostě neexistuje žádná jiná cesta. A snažím se to zvládnout.

11/11/2014 9:34 PM, Irinka
pouze od začátku srpna, před tím člověk byl tlustý, pupínky zde byly pryč 4 měsíce, tvář hladký, čistý, pravidelně existuje několik míst v přední části PMS, i když je kůže suchá, šupinatá, ale rozmazané jako zvlhčovač) A tak jsem nedoporučujeme házení )) Pokračujte ve stejném duchu k rozmazání) Vše je před námi))

06/07/2015 12:44, Kate
je nutné hydratovat pokožku, koupit hydratační krém na obličej a používat ji společně s bazírem. Léčba je dlouhá, ale citlivá, musíte být trpěliví.

01.12.2010 14:08, Emy
Zpočátku mu pomohl, ale na konci tuby usušil kůži. Nicméně, možná je to kvůli začátku polární noci a zimy.

01/21/2010 08:27 AM, elinabony
Baziron, na rozdíl od zineritom není návykový, mám skoro rok ho používají, snaží se dělat přestávky, takže rozhodně nejsou vyschnou kůže, ale je třeba léčit zevnitř (najít příčinu), radím vám koupit Dorsenval a léčit komplex

14.1.2013 20:27, Lera
Ano, o zenerite je stejný příběh, tři roky jsem si to užil super a teď nemůžu bez něj, nepoužil jsem půl roku a kůže se stala problematickou. zde studuji recenze týkající se basie, vím, že existují i ​​tablety.

29.01.2010 09:49, Tatiana, 26
Basiron ke mně nepomog, oči se zvětšily a skvrny na místě

03/02/2010 23:10, Kira
Použil jsem na radu lékárníka (vlastní matka, která nebude přát špatné), a „Baziron“ a „Differin“ současně. Ceny nejsou malé, ale neviděl jsem výsledek velkého. Dokud nebyla kůže způsobena závislostí, zdálo se, že všechno se zlepšuje, méně tuku, méně zarudnutí. ale po několika týdnech se všechno stalo normálním, ale nebylo nic, co by se mělo oloupat. Stejný účinek jako Skinoren. Kompozice podle mého názoru je podobná. Ale rád bych osobně dodat sám od sebe, že jsem sobstenno zkušenosti si uvědomil, že Lechiva tento problém pouze ve vzhledu - nic moc vliv bude (Začínám být léčeny uvnitř každé byliny, léky působící na žaludek, střeva ZERO účinek může být způsobeno.... věk sedí na „dietu“ každý den za litr a půl litrem kefíru nebo bioyoghurt nulu v peří na tváři -... není výsledkem takového člověka, jak to je nyní nikdy jsem neměl jeden morální pocity a morální propadne zbytek.... - se nemění ((každý den používám krém s hlasovou frekvencí Ale maska ​​je časté mytí jako běžné pravidlo, a navíc, kosmetička jednou nebo dvakrát za 2 měsíce. Proto všechny individuálně a závisí na těle a dědičnosti ((

16.03.2010 00:16, Alexander
Souhlasím s tím, že jsem 27, akné začala léčit 17 let mám rodiče, že přechodový věku, ale neprobudil posledních 10 let jsem vlastně zkušený pouze v době od 17 do 22 let, pak jak to zvykli, ale někdy je to nepříjemné v létě oni jsou méně v zimě a na jaře, mnozí léčit mnoho různých způsobů metod strávil asi 1000 cu. stejná dědičnost se ucítila i jako otec

07.11.2011 11:21, Mary
Alexander neví, jestli máte ještě akné. Ale poradím. Pokud mají vaši rodiče příležitost, nechte je poslat do Francie! V drahém kosmetickém salonu. Ujišťuji Tama, že všechno bude vyléčeno.. Zde v Rusku nebudeš pomáhat.. Jen v zahraničí.. =)) Hodně štěstí.

06/23/2014 16:48, eric
Žil ve Francii po dobu 5 let, navštívil ani jednoho kosmetička a dermatologa, nic mi pomohlo), aby vaše Francie, klobouk!

12.7.2011 13:54, Alice
Nemyslel jsem si, že bys mohl mít krevní problém? Měl jsem jednoho přítele také dědičného, ​​něco s krví, ale ona byla očistěna v několika zasedáních, a to pomohlo, teď je tvář naprosto čistá)

05/13/2012 01:16, Victoria
No, s tváří je vše upravené?

15.04.2013 18:15, Stas
Plně souhlasím s tímto komentářem, že jsem se nepokusil po dobu 5 let, pokusil se a zevnitř a zevnějšku, abych zacházel s nulovými výsledky.

08.08.2013 15:17, Anastasia
Gdea.A jste si nemysleli, že s problémem kůže.. na kterém akné by neměl používat tonalnikom. Zablokuje pouze póry a pokožku mastné pokožky. Znám sám. Už přestal používat, když to dlouho kosmetika tak silná. to je základ a tonalník, méně akné se stalo

03/26/2010 10:48, Andrew
Stačí jen říct, Baziron - jeden z nejúčinnějších pro mě s jeho klady a zápory (nebudeme je popisovat, protože účinnost je v první řadě). ALE. Jakýkoli způsob akné začíná být skutečně účinný pouze v komplexním, tj. je dieta, sportovní, vzdát se všech špatných návyků, hygieny, příjem vitaminů skupiny A, B, posiluje imunitní systém finančních prostředků, atd Zkoušel mnoho věcí, jsou ty, které opravdu mi pomohl: Zener, Baziron, Skinoren (ztížené, silné svědění kůže), Differin (pouze v noci, tak je to napsáno v návodu). Zenerovy efekt z větší části na povrchu zánětu a jak se mi zdálo, neléčí, to složité Erythromycin-zinek právě zabíjení příčinou zánětu a zabránit jejich znovuobjevení, připomenout, že Zenerova docela efektivní nástroj, ale to se chová - Skinoren komplex Baziron a Differin 1 denně, Differin v noci. Skutečné výsledky budou viditelné po 2-3 týdnech aplikace, po 3 (maximálním) měsíci aplikace všech výše uvedených, budete příjemně překvapeni. Pokud zahájíte léčbu, nemějte paniku, na začátku se může obecný obraz zánětu zhoršit, není to dlouho. Ale. máte onemocnění zažívacího ústrojí, urogenitální systém, hormonální změny, které vyvolávají vznik akné, je třeba vzít v úvahu, a přijmout opatření k jejich odstranění. Hodně štěstí všem, doufám, že moje zkušenost někomu pomůže! Hodně štěstí!

18.04.2010 22:24, Naděje
Použitý měsíční účinek Baziron je dobrý, méně akné a nejdůležitější akné, které je obtížné stáhnout. Nelze použít delší dobu. začaly alergie, obličej, zvětraly oči, zčervenal den. po zastavení akné zpět. Používám bodově, někdy je to účinek

19.6.2011 11:38, lyaisan
Ahoj všichni, poprvé na vašich stránkách, taky strašně sužovaném akné, trpí leze zineritom 3 roky 4krát účinek je již nula, začali používat domácí léčbu, otřete tvář s 70% alkoholem, pak maska ​​s medem a solí v poměru až 20 minut, poté otřete tvář led z vývar s řetězci, a tak každý den, účinek je tam, ale co je nejdůležitější, že (akné), není v žádném případě nemožné, aby se zasadila a poškrábání, která byla dané PTS pro mě těžké. všechny úspěchy

07.08.2011 19:21, Andrew
Dobrý den! Prosím, řekněte mi, kdo může znaet..u drobné skvrnky 9malenkie pryshchichki) Kazhe na hrudi a zadní straně předloktí yagoditsah.periodichesk4i poyavlyayutsya jim gnoynye..hodil dermatologa v KVD. tam oni říkali, že kůže je tolik v tom, co jsem silně pochybovat Pts. a jak s tím vypořádat.

10/29/2011 00:54, kosmetička Jamil
Dobrý den, Andrew. Pokuste se připravit takové lotion: 200 ml alkoholu, 4 tablety aspirinu, 4 tablety levomycetinu, 4 tablety streptocidu. 1. Po koupání, pěnové problémy s dětským nebo mýdlem mýdlem, nalít na malé mýdlo se solným mýdlem a pečlivě škrábat. 2.Protrietsya lotion pak FOOTLY posypeme dětským práškem. První týden soli denně, druhý za tři dny, potřetí v týdnu nedelyu.Tri otřete pleťovou vodu a prach sypané každý den.K tentokrát, problém by měl zmizet, ale pro prevenci může být 1-2 krát týdně otřel losonom.Metod kontrolovat, !! Přeji vám hodně štěstí!

12.05.2012 14:10, Anastasia
Dobrý den, a jaký druh alkoholu mohu vzít? Mohu mít vodku?

20.04.2015 21:32, Leila
Zkuste řeč o resorcinolu, je připravena v lékárnách, jistě to pomůže

02.08.2012 06:42, Olka
Napište svůj názor zde

11.4.2012 20:30, Kisa
Baziron pomohl, ale pouze po 3 měsících užívání. za 3 dny přesně nepomůže, jak píše zde, je to delirium.

Baziron AC

Formy uvolnění

Pokyn Basilonu AC

Basiron AS (účinná látka - benzoylperoxid) je antiseptikem pro léčbu akné. Téměř každý člověk měl smůlu čelit problému akné, tj. úhoře. A pokud někteří z nich mohou vypadat jako jediné přechodné vyrážky, pak ostatní jsou mnohem těžší. Nejčastější akné se vyskytuje ve věku 12 až 24 let. Křivka výskytu dále klesá a po 25 letech se akné vyskytuje pouze u 10% lidí. Muži v důsledku anatomických rysů obličeje pravděpodobně trpí akné. Má se za to, že základem pro vývoj akné jsou dvě vzájemně mechanismy: Androgenní hyperstimulace mazových žláz (což s sebou nese hyperproduction mazu) a follikuyarny hyperkeratóza (což vede k narušené evakuačním mazu a aerobní mikroflóra se začíná rychle množit). Patogenní bakterie v folikulů, mazové žlázy začít sekvenci imunitně zánětlivé reakce, které ničí stěnu žláz, což vede k výstupu z obsahu do dermis tvoří nodulární-pustulární nebo cystických-nodulární prvků. Kromě toho, aerobní patogeny (např., Propionbacteria akné), vylučují proteáz, lipáz, giauluronidazu a podporovat tvorbu volných mastných kyselin, který posune pH pokožky na zásadité a snižuje potenciální baktereostatichesky mazu. Základní léky pro léčbu nodulární-pustulární akné (také volal papuly pustulleznymi) jsou systémové nebo lokální antibiotika. Nedávné významnou nevýhodou je ztráta jejich účinnosti po delším používání v důsledku tvorby mikrobiální rezistence a rozvoj alergických reakcí. U jedinců s již vytvořenou rezistencí na externí antibiotikum se také projevuje necitlivost systémových antibakteriálních léků. V této souvislosti existuje naléhavá potřeba alternativních aktuálních antibiotických antimikrobiálních léků jsou účinné při akné zánětlivého původu. V posledních letech rostoucí popularita praktických lékařů získává drogu basiron AS.

Jeho exkluzivita spočívá v kombinaci farmakologických a kosmetických vlastností. Benzoylperoxid - účinná látka léčiva - je silný oxidant a při kontaktu s bakteriální membránou vykazuje výrazný baktericidní účinek. Kyselina benzoová, vzniklá během rozkladu benzoylperoxidu, inhibuje růst a vývoj bakterií, tj. působí bakteriostaticky. Nehromadí se v tkáních, neabsorbuje se do systémového krevního oběhu a je vylučován ledvinami ve svém původním stavu. Protizánětlivé působení benzoylperoxidu je způsobeno destrukcí volných mastných kyselin a inaktivací volných kyslíkových radikálů v zánětlivém zaměření. Kvůli peroxidu chemické struktury má benzoylperoxid také bělící účinek, který se odráží v odbarvení post-zánětlivých hyperpigmentovaných bodů a jizev. Akrylátový kopolymer basolonu AS gelové báze aktivně absorbuje kožní mazu, potlačí seboreu a snižuje lesk pokožky o 35%. V přípravku je jako pomocná látka glycerin změkčuje a zvlhčuje pokožku, jak se uvolňuje, a vyrovnává dráždivý účinek účinné látky. Baziron AC aktivní proti hlavních představitelů patogenních mikroorganismů, se zasela u pacientů s akné: Staphylococcus epidermidis a P. acnes. Odolnost proti drogu se nevytváří, což umožňuje jeho použití v rámci dlouhodobých léčebných kurzů. Jak ukazují laboratorní studie, benzoylperoxid inhibuje růst P acnes dvakrát tak účinně jako místní formy klindamycinu a erythromycinu. Úspěch léčby proti akné je založen na délce trvání užívání léků. Studie provedená ruskými vědci na základě SPbGMU. acad. IPPavlova ukázala, že stabilní pozitivní účinek užívání basidonu AC byl dosažen pouze s pravidelnou farmakoterapií po dobu 4-6 měsíců.

Komentáře k léčivému přípravku Basiron ac

Zjistili jsme skutečné recenze o produktu Basirron, který publikují naši uživatelé. Nejčastěji jsou odpovědi napsány matkami malých pacientů, ale také popisují osobní historii užívání léku na sebe.

Diskuse

. Kristin, přemýšlíš o tom, jak se to všechno stane, když potřebuješ něco, co se změní v životě (např. Výživa). A ze všech krémů a mluvčích, všechno, co se mi líbilo, bylo Basiron AC krém, 600 rublů v lékárně, to bude trvat dost dlouho. pouze pupeny na pupíku a ne celou tvář. Obsahuje antibiotika a proto se okamžitě odstraní bolestivé pocity (podle CD.

. o v dospívání - jako mrtvý obklad. Již po dobu 6 let jsem z pimples zachránil kombinací OK, bylo to úžasné, žádné problémy. Po jejich zrušení použila Baziron AS krém, pomohla perfektně, ale s těhotenstvím to není možné. Ze všech méně účinných prostředků k akné podle pokynů nalezeno Skinoren krém, nyní používají je, výsledek je vynikající - hladká pokožka a jeden pupínek. Výňatek z pokynů: v průběhu těhotenství a kojení grudyuRezultaty studiích embryotoxicity a teratogenity léku, stejně jako jeho akce v perinatálním období a postanal nenaznačují existenci jakéhokoliv rizika při užívání v těhotenství.

. pečené v troubě, ovoce není sladkiePreparaty a léčba: Na kůži obličeje, hrudníku, zad, protizánětlivé prvky řešení Zerkalin ráno a večer, následované nanesením Baziron gelu tečku (okamžitě bez čekání na sušení zerkalina) na vlasaté kůže Belosalik skalp krém třít noc den 2 nedelipotom 2 krát týdně - 2 nedelipotom 1 krát týdně 2 mesyatsaPerhotal + 1% šampon na čištění pokožky obličeje, hrudníku, zádech, nebo dehtu MYLO.NO IT v mém případě. _______________________________________________________________________________ Závěr: akné není stiskneme, jíme jen zdravé jídlo a obloha jdou k lékaři, a on naznachaetlechenie _________________.

basrimon eso dobře pomáhá

. Okolo jen málo lidí tráví, dobře, jen když si myslíte moudře. že může být absorbován v případě, že horní vrstvy epidermis (stratům corneum, kde přímá stěr dokonce i bez nádoby). baziron přesně přátelský, ale poté, co firma netestovala, a proto je povinen zapsat, že se nedoporučuje, a vzít pokrytí těchto kosmetických přípravků s benzoylperoxid, takže již není ani slovo o tom, protože kosmetika prostě nedělají to bylo popsáno, pak se celá věc v papírových problémech s vydáváním osvědčení o drogách. Differin taky, pokud je to přiměřeně odrážejí, navryatli škodlivé, je to málo vstřebává a ve skutečnosti je to velmi důležité, ty, vitamin, že i když najednou a dostat se do krve.

Baziron AU zkus. Nepomohl jsem během těhotenství.

Vždycky jsem vždy pečlivě přečtěte poznámky)) I používali krém Baziron Ac lépe pomáhá, ve svých poznámkách psáno, že by neměl být používán během těhotenství.. A zineritom nejsou zapsány v poznámkách. A mimochodem není antibiotikum. A taková místní akce, krev neklesá žádným způsobem a neovlivňuje dítě.

. než šel subkutánně, velmi bolest, který netrval měsíc. Samozřejmě, mé standardní nastavení pro obličej (umýt krém Shiseido a Clarans) mě nezachránilo. Rozhodl jsem se zkusit Bazironovi, kdyby nebyl v pořádku. Po použití bazídu šli cystické přílohy, které byly na 3-5 kusů v jednom. Nikdy jsem neměl. Spadl jsem do zoufalství. Rozhodla jsem se jít online, abych vyřešila moje problémy. Nakonec co mi pomohlo a co v současné době používám: 1. Po umytí potřísím obličej papírovými ubrousky na jedno použití. Aby nedošlo k přenosu bakterií. 2. Aplikuji krém na obličej po 10-15 minutách. po umytí nevím, co pomáhá, ale poradili. 3. Pít kolekci bylin Elekasol 2 krát.

Gel Baziron AS: návod k použití akné

Basiron AS je moderní léčivý nehormonální léčivý přípravek, který je k dispozici ve formě krému nebo gelu určeného pro vnější použití.

Pomáhá při léčbě demodektiky a akné a podle hodnocení dokonale čistí obličej pupíků a černých skvrn nazývaných komedony. Jejím výrobcem je francouzská společnost GALDERMA, jejíž farmaceutické výrobky jsou v naší zemi certifikovány.

Na této stránce najdete všechny informace o Baziron AC: Kompletní návod k použití s ​​touto drogou, průměrná cena v lékárnách, úplných a neúplných analogů léku, jakož i svědectví lidí, kteří již používají Baziron AC akné. Chcete opustit svůj názor? Napište prosím do komentářů.

Klinická a farmakologická skupina

Lék na léčbu akné.

Podmínky dovolené z lékáren

Dostupné bez předpisu.

Kolik je Baziron AC? Průměrná cena lékáren je na úrovni 850 rublů.

Forma vydání a složení

Přípravek je ve formě bílého homogenního gelu, jehož hlavní účinnou látkou je benzoylperoxid.

V závislosti na jeho množství se v 1 g (25, 50, 100 mg) vyrobí gel pro vnější použití: 2,5%, 5% a 10% (v polyetylenových zkumavkách 40 g, 1 tubu v kartonu). Součástí produktu je také akrylátový kopolymer / glycerinový komplex, který zajišťuje řízenou adsorpci nadbytečného kožního mazu a pomalého uvolňování glycerinu, hydratační a změkčující pokožku.

Další pomocné složky: karbomer 940, poloxamer 182, koloidní bezvodý oxid křemičitý, destilovaná voda, hydroxid sodný, dioktylsulfosukcinát, edetát dvojsodný, propylenglykol.

Farmakologický účinek

Při aplikaci na kůži se benzoylperoxid převádí na kyselinu benzoovou, která proniká do hlubších vrstev kůže a má terapeutický účinek. Poté se kyselina benzoová absorbuje do krve a vylučuje ledvinami beze změny.

Basiron AC má silnou antimikrobiální aktivitu, má protizánětlivé a komedogenní účinky, absorbuje nadbytečné mazové sekrety a inhibuje tvorbu kožního mazu, hydratuje pokožku. V tomto případě lék nemá systémové účinky a je účinný pouze v místě aplikace. Jako silný oxidační prostředek má benzoylperoxid silný baktericidní účinek na mikroorganismy; ale tyto zase nemohou vytvářet kmeny, které jsou odolné vůči benzoylperoxidům. Protizánětlivý účinek benzoylperoxidu spočívá v mechanismu inhibice volných mastných kyselin a inaktivace volných radikálů v místě zánětu.

Basiron AC zajišťuje adsorpci přebytečného kožního mazu s postupným uvolňováním glycerinu, který hydratuje a zjemňuje pokožku.

Indikace pro použití

Baziron gel je indikován pro vývoj následujících patologických stavů:

  1. Komedony (uzavřené bílé a otevřené černé).
  2. Akné a povrchní bodové záněty.
  3. Akné vyrážka (jevy v oblasti vlasové žárovky způsobené zablokováním kanálku pro mazové vlasy), včetně papulopustulárních forem (abscesů).
  4. Trofické vředy. Jedním z nových vlastností, které se ukázalo při praktickém použití přípravku Baziron u trofických vředů, je aktivace krevního oběhu, výživa a okysličení tkání, což urychluje hojení epidermis.

Kontraindikace

Tento krém má takové kontraindikace:

  • Věk do 12 let;
  • Těhotenství a kojení;
  • Individuální intolerance k účinné látce.

Také v přítomnosti purulentních otevřených ran je lepší nepoužívat gel.

Použití v těhotenství a laktaci

Kontrolované klinické studie léku během těhotenství a kojení nebyly provedeny. Po dlouhou dobu klinického použití přípravku Baziron AS nebyly zaznamenány žádné příznaky toxických účinků na plod nebo malformace.

Aplikace v těhotenství a kojení je možná v případech, kdy předpokládaný přínos pro matku převyšuje potenciální riziko pro plod.

Návod k použití

Pokyny pro použití naznačují, že Baziron AC od akné je používán pouze externě.

  • S jemným dotykem naneste gel rovnoměrně na postiženou oblast 1 nebo 2 krát denně (ráno a večer) na čistou a suchou pokožku. Terapeutický účinek se rozvíjí po 4 týdnech léčby, trvalé zlepšení po 3 měsících léčby.

Druhý kurz je možný po konzultaci s dermatologem.

Nežádoucí účinky

Někteří si stěžují na nepříjemné pocity:

  • peeling;
  • suchá kůže;
  • alergické projevy;
  • podráždění.

Možná jste za tyto projevy vinit. Myslíš, že jsi kompozici natolik tlustou, že ji používáš častěji, než by měla podle pokynů? Tyto příznaky nejsou ospravedlněním pro zvedání gelu z akné. Ukončení léčby povede k zablokování kanálků mazových žláz, k opětovnému zánětu. Pravděpodobnost nových vyrážky se bude mnohonásobně zvyšovat.

Zvláštní instrukce

  1. Nedoporučuje se souběžné využití prostředků s exfoliačním, sušícím nebo dráždivým účinkem (například výrobky obsahující alkohol).
  2. Nepoužívejte gel na sliznicích očí, úst a nosu. V případě náhodného požití léku na sliznicích důkladně opláchněte teplou vodou.
  3. Sluneční a ultrafialové záření se nedoporučuje, což je další příčina podráždění pokožky.

Lékové interakce

V současnosti neexistují přesné informace o interakci léku "Baziron AS" s jinými léky. Aby byla zajištěna bezpečnost pacienta v době léčby, bude správnější nepředepsat pro něj žádné další léky.

Recenze

Většina pacientů, kteří dostávali externí léčbu přípravkem Baziron AC, pozitivně zhodnotila vlastnosti gelu a poznamenala, že farmakologický přípravek je skutečně zachránil před akné a akné. Přehledy uvádějí odlišné pojmy, u kterých došlo k jasnému zlepšení, což je způsobeno závažností procesu a přítomností vnitřních provokátů onemocnění a dodržováním všech doporučení ohledně používání přípravku. Jako nevýhoda tohoto léku se zmínil jeho vedlejší účinek - vysoušení pokožky a výskyt podráždění po častém užívání. Chcete-li tomu zabránit, musíte častěji zvlhčit pokožku.

Zaznamenali jsme některou zpětnou vazbu lidí ohledně Baziron SS:

  1. Irina. Basiron ke mně jen poprvé pomáhal nebo pomáhal hurákům, pak je účinek stále méně a méně. A mnozí mají. Jak mi to doktor vysvětlil, znamená to, že příčina vyrážky není odstraněna, ale je to mikrob - propneobakterie akné. Tato bakterie je hluboko v póru žaludku, velmi odolná. Proto je lepší ji porazit antibiotikem, a nikoliv zvenčí, ale zevnitř, a antibiotikum by mělo být správné, na které se bakterie habituace ještě nevyvinuly. Vzal jsem Minolexin, tento lék je silný, ale zároveň měkký, osobně jsem trpěl bez jakýchkoli malých hromad. Pokožka se okamžitě začala čistit, hluboké podkožní úhoře vypukla a nové vyrážky, pokud existují, pak zřídka a sporadicky. Dosud prošel jeden kurz, ale už jsem šťastný. Lékař se bude i nadále rozhodovat, zda potřebuji opakovat kurzy, ale zatím se mi to líbí.
  2. Nastya. Použijte začíná již v roce 2015, je dobrým nástrojem, jsem opravdu pomohlo, když jsem zoufal při léčbě akné (neměl jsem tolik). Poté, co měl alergickou reakci, vzhledem ke slunci (což je zakázáno), kůže zčervenala a poškrábaný, masti, okamžitě jsem odplaveny. Nicméně, používat Baziron 2 roky (tj 5% na 2,5%, což má lékárnu), lze říci, bez přestávky, protože jsem přestala užívat objeví pupínky, stačí dát v noci poseté ve velmi tenké vrstvě, to všechno jde pryč a rychle počáteční fáze. Trubice trpí po dobu 6 měsíců a první je dostačující pro 4.
  3. Dmitry. Osušte kůži. Bílé oblečení a prádlo se neumývají. Nedoporučuji to. Dodatečné náklady Incuru. Existuje dostatek a nikoli nový způsob, jak sušit jednotlivé vyrážky nebo oblasti pokožky - ne tak drahé a ne s tímto účinkem. Jakákoli náprava se vybírá individuálně, ale nejúčinnější lze považovat: kyselinu salicylovou v bodě nebo v oblasti vyrážky; masky bílé / zelené hlíny; maska ​​s blátem mrtvého moře a vyloučení provokativních faktorů - všichni se liší.
  4. Alexandra. Slyšel jsem takový názor, že Baziron AC je vhodnější pro zralou pleť a v dospívání je neúčinný, protože existují další důvody pro vznik akné - v zásadě hyperfunkci mazových žláz a infekce. Proto adolescenti často předepisují drogy plán metrogila a zinkovou masti nebo zinek, a Baziro je vhodnější pro "věku" dámy a muže. Je toto tvrzení pravdivé?
  5. Anna. Baziron mi nepomohl. Při jízdě v dospívání nebylo zachráněno akné. Snažil jsem se o basidon, jako mrtvý obklad. Nic se nezmenšilo, stalo se ještě větší. Vyšetřované a jiné antibiotika pro kůži, ale pomohly hormonálním lékům, které mi předepsal gynekolog. Takže v každém případě potřebujete úplné vyšetření těla a následnou léčbu, a proto jděte k lékaři, je třeba s ním léčit všechny problémy s kůží.
  6. Alice. Používám Baziron AC 5%. Líbilo se mi to nebo ne, upřímně řečeno, dosud jsem se nerozhodl. Udeřil jsem celou kůži na tváři. Neustálý vzhled nových pimples vedle starých, které i já roztrhám. Je to velmi svědivé. Rozhodl se zkusit. No, pokud se rozložíte na jednu nebo dvě pupínky - výsledek je. Ale obávám se, že to budu dát na mou tvář, protože hlava jí kvůli její vůni bolí.

Svědectví lékařů naznačuje, že účinná látka benzoylperoxidu je zdaleka jedním z nejúčinnějších prostředků k překonání akné. Gel velmi rychle vám umožní dosáhnout výrazných výsledků a zbavit se akné. O tom svědčí řada pozitivních recenzí o Bazironu AS, fotografie před a po, které vyrobili ti, kteří používali masti podle pokynů.

Analogy

Mezi analogy přípravku Baziron AC, tj. Přípravky s podobným terapeutickým účinkem, ale nikoliv nezbytně s podobnou účinnou látkou, se dermatologové odlišují:

Před použitím analogů se poraďte se svým lékařem.

Basiron ac - recenze dermatologů a pacientů

Často se divíte, co říká název populárního prostředku pro léčbu kůže? A kdo mezi námi čte obsah drogy na zadní straně balíčku až do konce? Aby nedošlo k přednosti fantazie před zdravým rozumem, uveďme, co dáváme na obličej, snažíme se o jeho krásu a zdraví kůže. Samozřejmě přilákáme opravdové profesionály a zkušené uživatele, kteří vám pomohou.

Složka, o které se dnes diskutuje, je určena k boji proti akné a nazývá se benzoylperoxidem nebo benzoylperoxidem. Nejznámější a cenově dostupnější lék s ním v kompozici je bazilon z akné.

Baziron gel, co to je

Farmaceutický přípravek ve formě gelu nebo krému s výrazným antimikrobiálním účinkem. Jeho hlavní složka patří do organické řady peroxidů, peroxidů. Je součástí finančních prostředků

  • z akné,
  • přípravky k bělení kůže,
  • bělicí gely a pasty na zuby,
  • detergenty s bělicím účinkem.

Nevypadá to jako něco? Ano, je to jedna z forem peroxidu vodíku.

Jak to funguje?

Díky sebostatickému účinku benzoylperoxidu, basonu

  • snižuje sekreci kožního mazu,
  • Komedolytický efekt podporuje čištění a zúžení úst pórů,
  • antibakteriální účinek neumožňuje množení bakterií.

Jednoduše řečeno, vytváří podmínky, které jsou pro život bakterií nemožné. Lék zajišťuje dodatečné molekuly kyslíku v podkožním tuku, kde bakterie, které způsobují akné, žijí a aktivně se množí.

Kmeny bakterií, které způsobují akné, souvisejí s anaerobními mikroorganismy. To znamená, že nemají rádi kyslík. Lék je jednoduše zabije, snižuje velikost kolonie a zanechává malou šanci na vznik akné.

Že zachází s bazalkovým krémem

Dermatologové předepisují basilon pro léčbu a prevenci akné. Může být použita k zánětu na obličeji a těle. Díky vlastnostem zabíjení bakterií je vynikajícím nástrojem prevence.

Kdo musí používat bazilon z akné

Benzoylperoxid je složka, která nemá žádné věkové omezení. Každý pacient s akné může použít.

Na citlivé, náchylné k podráždění a odlupování pokožky se aplikuje v minimální dávce.

Anglický dermatolog Somerville věří, že lék je ideální pro pacienty s mastnou kůží náchylnou k akné.

Kde najdete basilon a analogy

Baziron se prodává v lékárně, je vydáván bez lékařského předpisu spolu s dalšími léky proti akné. Bason analogy:

  • benzoylperoxid,
  • desquam,
  • Proderm,
  • eklaran.

Dermatologové často předepisují schéma léčby akné z bazalónu a jiné drogy, ale je to dobré a nezávislé.

Koncentrace

Baziron gel se prodává s obsahem hlavních složek 2,5%; 5%; 10%. Většina prvních dvou možností je dostatečná.

10% forma může být účinnější, ale pravděpodobnost komplikací se zvyšuje:

  • vzhled suchosti,
  • peeling
  • mikrotrhlinky.

Jak často používáte bazon

Použití basonu dvakrát denně pro léčbu a prevenci je považováno za optimální. Určuje však frekvenci stavu kůže. Postupujte podle pokynů, které doporučují instrukci, pokud dojde k podráždění, můžete snížit dávku nebo vynechat jedno použití.

Jak dlouho se používá

Akné může být vyléčeno, ale pravděpodobnost jejich opakování je vysoká, takže je vždy třeba mít vždy k dispozici nástroj. Takže můžete udržet situaci pod kontrolou a nechat ji zhoršovat, když existují první známky úzkosti. Pro preventivní účely se můžete aplikovat jednou denně v noci.

Pokud by měl být takzvaný tolerance, závislost, léčba v kombinaci s gelovou odlupování (peeling) se zvláštním houbou nebo kartáčem obličeje.

A nakonec málo známý fakt a společný mýtus.

Mnoho lidí neví, že peroxid může zanechat známky vyblednutí na oblečení.

Běžným mýtem je spojení benzoylperoxidu s rakovinou. Vědci popírají tyto pověsti, látka není karcinogenní.

Hodnocení zákazníků

Instrukce slibuje zázraky: při systematickém použití působí efekt měsíc, trubka by měla stačit na tři. Většina zaznamenává zlepšení v týdnu. Ale jsou také zklamáni. Možná nedali drogu šanci?

Co říkají kosmetologové

Mezi odborníky týkajícími se reakcí na basroron ac se také liší:

  • někteří považují za zbytečnou drogu,
  • jiní uznávají účinnost a jsou součástí složitých kosmetologických schémat.

Mezi odpůrci jeho využití ze strany těch, kteří jsou přesvědčeni o správnosti léčbě akné antibiotiky av Baziron vidí důvod strašlivých událostech - kontaktní dermatitidu.

Advokáti doporučují kombinovat s odbornou péčí o léčbu lokálních vyrážek. V kombinaci s jiným lékem (retinoevym) se používá k stimulaci peelingu a čištění pórů.

Pro všechny, kteří trpí špatně léčitelnou akné, doporučujeme se sdružovat s dermatologem, s kým lze zaručit, že uspějete.

Recenze Baziron

Jak jsem zkoušel Baziron AC

  • Recenze Baziron
  • Co lékárny pomáhají s akné
  • Existují analogie "Zinerit"

Účinek 100%

Od doby, kdy mi bylo 13 let, trpím problémovou kůží. Teď jsem 21 let a před pouhými půl rokem jsem našel tento úžasný nástroj. Před Bazironem jsem se snažil v mnoha cenových kategoriích hodně akné, ale nic mi pomohlo. Po měsíci, kdy jsem použil Basiron ac, jsem viděl zlepšení a po dalších dvou měsících jsem se začal radovat z mé reflexe. Děkujeme vám výrobcům!

Další zbytečná droga

Opět jsem byl veden k reklamě - koupil jsem si krém z Acne Baziron akné. Opět jednoduché čerpání peněz. Pokusil se jej použít jednou 10 - to všechno bez úspěchu. Možná trochu zarudnutí ustoupí. A pimples jsou stále tam. Ne, možná pod mým typem kůže to nesedí, koupil jsem si sám, bez konzultace s lékařem. Obecně se mi nelíbilo.

Krém pro akné Bazon Ac

Volba v lékárně byla skvělá, upřímně jsem si vybral dražší způsob akné - basuron ac. Jak ukazuje praxe, levné nejsou dobré. Jako výsledek - je to docela šťastné, krém mi pomáhá. Používám je podle potřeby, většinou v noci. Ráno se pupínek snižuje a může být maskovaný.

Celá pravda o Bazironu jako

Basiron ac je zcela zbytečná droga. Byl mi doporučen jeho dermatolog. Za takové peníze jsem čekal zázrak, a podle recenzí je chválen. Ale zdá se, že ne všichni se hodí. Používalo je šest měsíců, ale není žádný výsledek! Kůže se nezměnila, všechny problémy zůstaly. I v některých místech se to zhoršovalo. Velmi zklamán. Možná mám falešné, ale nebudu mít žádné další riziko.

Baziron

Baziron - jeden z nejlepších 5 let trpí pro mě anti-akné sypi.Ugrevoy vyrážka, a poprvé jsem pomáhal něco, který se používá měsíčně, téměř byly uzavřeny všechny viditelné léze, byly malé stopy, ale byly také na jevišti naneste tenkou zazhivleniya.Gel vrstvu po celém obličeji, večer před snom.Kozha mírně spálili, ale to je v pořádku, pak všechno šlo, ale věřte mi, trpí stoit.I přáteli, to je nejlepší umýt s vařeným vodoy.Eto příliš důležitá! Můj milý, za 1 měsíc zapomeneš na pimples, jestli budeš používat barizon. Hodně štěstí !!

Zpětná vazba Basilon As

Problém v pimples a akné stojí před mnou od raného dospívání. Pravděpodobně jsem už všechny drogy zkusil. Nedávno jsem koupil bashron jako. Zatím je používám pouze. Ve srovnání s podobnými látkami je jeho účinek zřejmý - odstraní zarudnutí, sníží velikost akné. Obvykle platí to v noci, protože pod lehkým make-up upozornil na oblasti, na které někdo utrpěl, a silná vrstva make-upu neplatí. V noci funguje perfektně a kůže dýchá.

Basiron Review

Má tento krém přibližně před měsícem. Poprvé jsem o tom slyšel v reklamě. Když jsem přišel do lékárny, chtěl jsem si koupit další, ale viděl jsem bas-ar, vzpomněl jsem si na reklamu a rozhodl se to zkusit. Krém nehoří, výsledek je viditelný následující den. Jediným negativním je, že barva krému je bílá a je patrné, pokud není potlačena pokožka po aplikaci.

Jmenuji se Mark, už dlouho trpím akné

Ale když v lékárně nalezeno baziron AU okamžitě se rozhodl vyzkoušet, protože Ylö nový lék po 2 týdnech léčby začala zlepšovat zarudnutí stal méně pleť se zlepšila! O měsíc později jsem se setkal s jedním z jeho přátel byl ohromen mé kůže na obličeji a po 3 měsících dokonce zapomněl na akné.

Baziron AC

Baziron AC je velmi účinný antimikrobiální prostředek. Začalo se používat na radu kosmetologa. Vhodný pro téměř jakýkoliv typ kůže a nezpůsobuje návyk, že pro mě alergie je nesmírně důležitá. Výsledky aplikace se po prvním týdnu objevily, což je příjemné překvapení. Množství akné klesalo, kůže se stala méně mastnou. Okamžitě odstraňuje zarudnutí od prvního dne! Obrovský plus Baziron - rychle vstřebává, to znamená, že se téměř necítí na kůži a nepociťuje nepohodlí. Obličej se po šesti měsících používání zcela čistý.

Basiron AS krém 5% Galdermy

Zpětná vazba

Po dlouhou dobu jsem psát recenze, ale tohle už asi asi 7 měsíců shromáždil. Můj záznam.) Nejdéle bylo sbírat fotografie.

Raději se nehledejte jako slabé srdce.

Takže, co jsem měl předtím:

Kombinace kůže (mastná T-zóny a suché na lících někdy), zánět, zhoršení bylo v důsledku nesprávně uzavřeno nebo vhodné prostředky pro mě (tónový, umyvalki, prášek), které způsobují alergie a vést k komedonů. Takové uzavřené pachy prošel po dlouhou dobu a nepřišel ven. Pak tam byla hora postakne, skvrny neprošli po celé měsíce, vrstevnaté a všechny tyto hrozivé jizvy a již nějaké kožní onemocnění. Přechodný věk již dávno prošel a bylo nutné provést dlouhý třesk, koupit dobře překrývající se tónové, salicyliky atd. Tehdy se těžké dělostřelectvo dostalo do akce.))

Samotný gel v tubě, který je pro takové lékárny běžný, je vytlačen co nejvíce, já osobně nemám žádné stížnosti. Volba byla procentní a typová masť nebo gel. Byl pouze 5%, přičemž třetí trubici, slovo mast jednou napjaté, takže se gel, mast může a nějak to přijde.

Je to vlastně vypadá (foto provedena na helluin rozhodl diverzifikovat depresivní přezkoumání něco není tak ošklivý, jak čelit hrůze):

Nyní o konzistenci, aplikaci apod. Gel je středně hustý, bíle zbarvený, téměř bez zápachu, pokud je něco, co není úplně odporné, pro mě je to plus. Vyschne rychle. Použijte pouze ne v kosmetice! Aplikuje-li se na celou plochu, je střední vrstva pokryta bílým suchým filmem, který při kontaktu s vodou může být rozveden. S make-up může udělat takovou kaši, že musíte všechno vyprané. Dávám nebo činím v noci po smyvkách a maximální losoně, krém je lepší po tom.

První trubka rychle zmizela, protože na obličeji nebyla téměř žádná tvář, oblékla se na celou tvář. Pak, když byl výsledek již bodem. Je lepší provést test na alergie. Vyschne velmi dobře, pro mě to je srovnatelné s klinikovskim losonom. Po jedné době se může objevit shellusinki, po dvou zčervenání kůže vysuší více. Obecně platí, že pokud to přehnáte, bude to suchý suchar. Dobře hydratační krém je na dosah ruky během období používání bazilonu.

Nyní výsledky. Fotky se provádějí za týden nebo dva. Děsivější foto šíření nebude to opravdu děsivé.)), Konkrétně dělat fotografie box sprchový kout, v žádném případě ne obličeje Za čistotu experimentu.

Můj kus zblízka po:

A tady je další fotka s make-up, která nebyla v žádném případě zachycena, a to zvlášť. U makra je něco vidět, ale byla šokovaná, když se pokožka stala jasnější po všech mých zkouškách a zdokonalení léčby.

A nakonec fotografie v editoru. Doufám, že při čtení mé dlouhé recenze nikdo nespal.

Mnozí vědí o basrisonu a kdo jiný pochyboval, doufám, že moje detailní recenze jsou užitečné!))

BASIRON AS

◊ Gel pro vnější použití 2,5% Bílá nebo téměř bílá homogenní bez cizích částic s charakteristickým zápachem.

Pomocné látky: kopolymer kyseliny methakrylové - 2 g poloxameru 182-0,2gram, karbomer 940 až 0,8 g glycerolu - 4 g dinatrium-edetát - 0,1g dokusát sodný - 0,05 g propylenglykol - 4 g koloidního oxidu křemičitého - 0,021 g, hydroxid sodný - až do pH 5,1-5,5, čištěná voda - do 100 g.

40 g - polyethylenové trubky (1) - kartonové obaly.

◊ Gel pro vnější použití 5% Bílá nebo téměř bílá homogenní bez cizích částic s charakteristickým zápachem.

Pomocné látky: kopolymer kyseliny methakrylové - 2 g poloxameru 182-0,2gram, karbomer 940 až 0,8 g glycerolu - 4 g dinatrium-edetát - 0,1g dokusát sodný - 0,05 g propylenglykol - 4 g koloidního oxidu křemičitého - 0,021 g, hydroxid sodný - až do pH 5,1-5,5, čištěná voda - do 100 g.

40 g - polyethylenové trubky (1) - kartonové obaly.

◊ Gel pro vnější použití 10% Bílá nebo téměř bílá homogenní bez cizích částic s charakteristickým zápachem.

Pomocné látky: kopolymer kyseliny methakrylové - 2 g poloxameru 182-0,2gram, karbomer 940 až 0,8 g glycerolu - 4 g dinatrium-edetát - 0,1g dokusát sodný - 0,05 g propylenglykol - 4 g koloidního oxidu křemičitého - 0,021 g, hydroxid sodný - až do pH 5,1-5,5, čištěná voda - do 100 g.

40 g - polyethylenové trubky (1) - kartonové obaly.

Penetrace benzoylperoxidu skrze kůži je nízká.

Velká část benzoylperoxidu se převede na kyselinu benzoovou, která po absorpci se zavádí do systémového oběhu a rychle se vylučuje ledvinami. V tkáních není kumulace.

Kumulativní použití léku Baziron AS v terapeutických dávkách nevede k vedlejším účinkům systémového účinku.

- přecitlivělost na složky léku;

- Děti do 12 let.

Pouze pro externí použití.

Způsob aplikace: s lehkým dotykem naneste gel jednotně na postižený povrch jednou nebo dvakrát denně (ráno a večer) na čistou a suchou pokožku. Pacientům s citlivou kůží se doporučuje gel aplikovat 1 denně / den večer.

Terapeutický účinek se rozvíjí po 4 týdnech léčby, trvalé zlepšení po 3 měsících léčby.

Opakovaný kurz je možný po konzultaci s lékařem.

Všechny nežádoucí účinky zjištěné v klinických studiích jsou spojeny s kožními poruchami. Se sníženou frekvencí aplikace léku nebo ukončením léčby jsou reverzibilní.

V období po registraci byly zaznamenány případy obličejové opuchy a alergické reakce včetně přecitlivělosti v místě aplikace a anafylaxe s neznámou četností výskytu.

Pokud se kterýkoli z nežádoucích účinků uvedených v návodu k léčbě zhorší nebo jsou zaznamenány jiné nežádoucí účinky uvedené v pokynech, měl by být lékař okamžitě informován.

Benzoylperoxidový gel je přípravek určený pouze k externímu použití. Nadměrná aplikace drogy nepovede k rychlejšímu dosažení výsledku nebo výraznějšímu účinku, může se však vyvinout silné podráždění. V takovém případě je třeba léčbu přerušit a předepsat vhodnou symptomatickou léčbu

První použití drogy může způsobit mírný pocit pálení a několik dní - zarudnutí a odlupování kůže. Většina pacientů v prvních týdnech léčby vykazuje zřetelný odlupování kůže. To není nebezpečné a zpravidla se uskuteční během jednoho až dvou dnů s dočasným ukončením léčby. Pokud dojde k závažnému podráždění kůže, sníží se frekvence aplikace, dočasně nebo úplně přestane léčivo užívat.

Při použití benzoylperoxidu se mohou objevit příznaky, jako je otok a puchýře na kůži. V tomto případě je nutné léčbu přerušit.

Při aplikaci gelu je třeba se vyvarovat mukózních membrán očí, úst a nosu. V případě náhodného požití léku na sliznicích důkladně opláchněte teplou vodou. Při aplikaci drogy do oblasti krku a dalších citlivých oblastí je třeba dbát.

Vyhněte se nadměrnému vystavení slunečnímu záření a UV záření, které jsou další příčinou podráždění pokožky.

Vzhledem k riziku vzniku senzibilizace by neměl být na poškozenou pokožku aplikován gel benzoylperoxidu.

Kontakt s barevnými materiály, včetně vlasů a barvených tkanin, může vést k zbarvení nebo změně barvy.

Účinky na schopnost řídit vozidla a mechanismy

Gel Baziron AS neovlivňuje schopnost řídit vozidla a pracovat s mechanismy.

Klinická zkušenost s externím užíváním benzoylperoxidu během těhotenství chybí nebo má omezený charakter. Údaje o jeho účinku na reprodukční funkci, fertilitu nebo peri- a postnatální vývoj, stejně jako teratogenita a embryotoxické vlastnosti léku při použití u zvířat také chybí. Při rozsáhlých klinických aplikacích na léčbu akné v hmotnostních koncentracích až 10% po několik desetiletí nedocházelo benzoylperoxid k těmto účinkům v lidském těle. Benzoylperoxid by se měl používat u těhotných žen pouze tehdy, pokud je po konzultaci s lékařem jasné důkazy.

Není známo, zda se benzoylperoxid nebo jeho metabolity vylučují do mateřského mléka. Nebezpečí pro novorozence / kojence nelze vyloučit. Abyste se vyhnuli kontaktu dítěte s lékem během kojení, vyvarujte se aplikovat gel Basiron AS na oblast prsu.

Kontraindikováno: děti do 12 let.

Jak se zbavit lipomu bez operace?

Zjistíme důvody, proč akné váhy