Acid Remedy Baziron AC - recenze

Zajímavá je vaše zpětná vazba ohledně užívání přípravku Baziron AC pro akné. Účinnost, vedlejší účinky,...

12/26/2009 9:39 PM, Liska
3 týdny používám Baziron, množství akné se nezmenšilo (kůže se suší silně a odlupuje se (nevím, co dělat, nic mi pomůže..

07.08.2010 19:35, Sasha
Na základě zkušeností s léčbou přípravkem BASIRON bych chtěla říci, že při prvním použití trochu pomohlo a následně pouze vysušilo celou kůži, došlo k olupování a akné se objevilo více než zmizelo.

08.09.2011 8:33, Catherine
Moje rada pro vás je, jak rychle se zbavit akné, mám tuto metodu po dlouhou dobu používání, umyjte si obličej s mýdlem, takže to bylo sucho, pak namazhte akné linkomycin (v lékárně stojí 15 rublů). A jestliže akné vyčnívá každé léto na čelo, je to každé ráno a večer, aby rozmazané čelo neobývané, to je látka přírodního původu. Neoselen je možné zakoupit on-line nebo v prodejnách života, jako je akné nemá rád jablečného octa, takže může vaše akné namazat kyselé jablko.

09/03/2013 07:05, jaro
Čím více usušíte kůži, mýdlo, tím více se ji snaží odstranit, a pak se tento mast zvětší a kde se salát pupeny (

09/28/2011 13:13, Inna
Mám stejný případ: používám bazilon, ale suší kůži a akné, jako jste vy, objevíte se.

02/02/2013 22:50, Lisa
Baziron musí být aplikován bod po bodě, na akné, nikoliv na celou tvář)

04/06/2013 11:34, Mari
Mám od něj alergii. Za prvé, můj obličej spálil strašně malé malé vodní pupínky, které svědčí. Dal jsem mu velké naděje (((

17.1.2013 19:10, Tifa
Mari jste právě vypálili z tohoto léku, musíte ho aplikovat v malém a v menším dávkování nebo použít dětský krém pár hodin po aplikaci

07/27/2013 18:36, Vladimir
Chci vyprávět zajímavý příběh. Ve skutečnosti mučil akné a volba padla na „baziron Jako“ první trubka opravdu pomohl, a efekt byl patrný během jednoho týdne, nebyly žádné problémy, po měsíci koupil 1 tubu, a pak to začalo na 2den použití (toooonenkim vrstva) pokožky pokryté hromadu skvrn a stále ještě není jasné a to všechno na obličeji. Rozhodl sám si naordinovat léčbu na dům bez východu, pil jsem tavegil, ale bohužel, o týden později, nic se nestalo. Rozhodl jsem se jít do soukromé kliniky, protože oprava v průběhu 5 minut od domu, a hádejte co, doktor řekl, že nastal čas, protože oko začal otok, jmenoval spoustu věcí. jmenovitě; 4 kapky 500ml kapaliny, 7 vnutrimyshechnyh (v zadku), injekce každý den, kapátko každý druhý den. Home pití 2vida tablety a potřísněné určitou mastí, kluci mi věřit, že je lepší, aby pára pupínků než jakákoli osoba nepoymi co, teď je všechno pryč, ale stále mají jít do 2ukola a 1kapelnitsu, baziron této chemikálie, a alergická svým vlastnostem v 70protsentov, nemyslete si, že budete nosit. Doufám, že mi někdo zachrání tvář.

08.08.2013 15:07, Anastasia
A víte, že takové slovo je falešný? Nebylo vás divu, že jste z první trubky neměli nic. a z druhé to je to, co. tak snadné byste se mohli dostat do falešného, ​​to je všechno.

21.2.2013 10:47, Maria
Také se rozhodl koupit „zázračný lék“ Baziron řečník, na začátku užívání účinku byla evidentní, pokožka se stala hladká, pupínky prakticky zmizel, ale do konce roku používání tváře na které se vztahuje, jako je akné, že životní prostor není nalezen, nestydí jít ven, a ne Baziron již nepomohlo průběh léčby skončil, já nevím, dělat teď, býval jeden nebo dva pupínky, a poté, co Baziron obecně noční můry, hrůza.. slova nemohou popsat

11/29/2013 7:37 PM, Tatiana
Podporuji svůj názor. Baziron AC klidná hrůza využila 2krát týdně tiché hrůzy na tváři. Nepoužívejte.

12.12.2013 14:52, Tanyuha
Opravdu !! Zde jsem vylezl na toto fórum. Mám také otoky očí! napsali pouze tablety z alergií. Pálení na obličeji. U mě už po prvním dni aplikace přípravku. už dva dny jdu s edémem, těžko jsem spal! Myslíš, že už musíš podniknout nějaké kroky? sám neprojde.

05/05/2014 10:39, Elena
Souhlasím. I škrábnutí týden, vidím, že jsem pokrytý meyelenkoe vyrážka. jako kopřivka, nemá to svědění, ale červený skromný výtěžek pupienků mluví více o alergiích: (omlouvám se

05/03/2014 15:44, Lana
Akné (akné) způsobuje streptokok (bakterie), může být zničen antibiotikem, na který je citlivá, například erythromycin nebo antibiotika série penicilinu. Je třeba léčit složitým způsobem, s výjimkou použití antibiotika, je nutné ošetřit pokožku, snížit aktivitu mazových žláz, ne vysušit kůži. Můžete použít peroxid nebo hydroperit pro kauterizaci akné. Antikoncepční prostředky, hormonální látky také pomáhají. Akné vznikají z nárůstu testosteronu v těle, zatímco estrogen klesá kvůli tomu, dochází k aktivaci mazových a potních žláz, naším úkolem je normalizovat množství těchto hormonů. V kombinaci s antikoncepcí existuje další množství ženských hormonů

08.11.2011 13:14, Prêt-à-Porter
pokuste se jít o dietu: vyloučit mastné, smažené, solené, sladké k řezu. propyl nebo drog Laktrofiltrum Dyuffalak a používat každou noc (první týden) bílého kosmetické hlíny, pak 2 krát týdně, jen jsem zabránit hlínu v uhličité minerální vody (teplé), a na obličeji 20 minut za měsíc, tváří se stala jasnější, jemnější kůže)

04.09.2012 11:33, Selena
zkusit antibiotikum erythromycin. masť vnější aplikace, stojí jen 30 rublů, pomáhá v týdnu)

03/01/2013 17:51, katen'ka
Pochybuji, že antibiotikum za tuto cenu opravdu pomáhá. Akné je onemocnění, které musí být léčeno, odstraněno a většina antibiotik potlačuje infekci a "klepá" dále a hlouběji. Externě akné odchází, ale na vnitřní úrovni se zhoršuje. Ale to je všechno, pak to vyjde. Je lepší léčit se přirozenou cestou, provádět masky sami, z improvizovaných prostředků.

08.08.2013 15:11, Anastasia
Dívka)), například antibiotikum Ammoksitsilin stojí méně než 50 rublů. ale pomáhá hodně z řady nemocí. tak nikdy nehodnoť za cenu nikdy. pamatujte si, zda dražší neznamená lepší!

11.07.2012 01:08, Оленька
Používané Baziron, nic moc pomog..tolko vysuší pokožku a pupínky objeví snova.Devchonki, navrhuji, abyste po vyprání na první noc otřít obličej vatovým tamponem měsíčku tinktury a pak krém (v jeho složení jsou: kyselina salicylová, kafr alkoholu, síra lékárna, chloramfenikol tablety.. vše mix, získaný krém. tyto léky lze koupit v lékárně. není drahý.) je-li před týdnem začal dělat tento postup již můžeme vidět výsledek. Radím vám vyzkoušet!

11.8.2012 14:14, Catherine
Dívka a v jakých poměrech se míchá priparaty pro losonu?

11.8.2012 18:58, Alina
přibližně 1: 1

06.10.2013 14:28, Devchula
S tímto domácí mléko je opatrnější. můžete spálit. musí být aplikován přesně.

31.3.2012 20:23, Elena
U mě je také velmi loupané a na čele dokonce "se objevil popálení", takže kosmetička řekla nebo řekla. na začátku akné skutečně rychle prošel.. teď přestal používat to.. kůže je příliš zanícená. zatím používám hydratační krém

11.8.2012 18:56, Alina
A zředíte ji vodou a poté aplikujte, kůže z tohoto peelingu bude pryč a bude platit pouze pro noc

03.03.2013 14:39, Olya-la
pak příčina není v kůži, ale v těle, jděte na gynekologa a endokrinologa.

03/26/2013 17:59, Marya
Výsledkem bude až po 3 měsících užívání, potřebujeme víc, je nutné vnitřní terapii a strava (ne hladovku, a jiný, užitečnější stravu) více začlenit do stravy oranžové, zelené zeleniny a ovoce, vitamíny lékárna prostřednictvím lepšího doktora!

09/01/2013 09:45, denis
Věř mi! Bazironum by měl být používán třikrát denně, vždy na suché kůži. Nebuďte líní, abyste mohli používat instrukce. Během týdne, jak píšete zde, nevidíte výsledek. Tři měsíce. Jděte a neváhejte a jděte do kosmetičky. Jsem hodně mladý muž, ale můj obličej na některých místech jsou všechny jizvy a otvory z toho, že jsem je běžel. A tento problém musí být okamžitě vyřešen, jak se zdá. Řekněme děkuji rodičům, kteří vám říkají, že se jedná o přechodný věk a vše projde. Jděte k kosmetologovi, procedura trvá 2 hodiny, ale stojí to za to. Neříkám, že se Tipo vyrovnal a pohledný. Prostě neexistuje žádná jiná cesta. A snažím se to zvládnout.

11/11/2014 9:34 PM, Irinka
pouze od začátku srpna, před tím člověk byl tlustý, pupínky zde byly pryč 4 měsíce, tvář hladký, čistý, pravidelně existuje několik míst v přední části PMS, i když je kůže suchá, šupinatá, ale rozmazané jako zvlhčovač) A tak jsem nedoporučujeme házení )) Pokračujte ve stejném duchu k rozmazání) Vše je před námi))

06/07/2015 12:44, Kate
je nutné hydratovat pokožku, koupit hydratační krém na obličej a používat ji společně s bazírem. Léčba je dlouhá, ale citlivá, musíte být trpěliví.

01.12.2010 14:08, Emy
Zpočátku mu pomohl, ale na konci tuby usušil kůži. Nicméně, možná je to kvůli začátku polární noci a zimy.

01/21/2010 08:27 AM, elinabony
Baziron, na rozdíl od zineritom není návykový, mám skoro rok ho používají, snaží se dělat přestávky, takže rozhodně nejsou vyschnou kůže, ale je třeba léčit zevnitř (najít příčinu), radím vám koupit Dorsenval a léčit komplex

14.1.2013 20:27, Lera
Ano, o zenerite je stejný příběh, tři roky jsem si to užil super a teď nemůžu bez něj, nepoužil jsem půl roku a kůže se stala problematickou. zde studuji recenze týkající se basie, vím, že existují i ​​tablety.

29.01.2010 09:49, Tatiana, 26
Basiron ke mně nepomog, oči se zvětšily a skvrny na místě

03/02/2010 23:10, Kira
Použil jsem na radu lékárníka (vlastní matka, která nebude přát špatné), a „Baziron“ a „Differin“ současně. Ceny nejsou malé, ale neviděl jsem výsledek velkého. Dokud nebyla kůže způsobena závislostí, zdálo se, že všechno se zlepšuje, méně tuku, méně zarudnutí. ale po několika týdnech se všechno stalo normálním, ale nebylo nic, co by se mělo oloupat. Stejný účinek jako Skinoren. Kompozice podle mého názoru je podobná. Ale rád bych osobně dodat sám od sebe, že jsem sobstenno zkušenosti si uvědomil, že Lechiva tento problém pouze ve vzhledu - nic moc vliv bude (Začínám být léčeny uvnitř každé byliny, léky působící na žaludek, střeva ZERO účinek může být způsobeno.... věk sedí na „dietu“ každý den za litr a půl litrem kefíru nebo bioyoghurt nulu v peří na tváři -... není výsledkem takového člověka, jak to je nyní nikdy jsem neměl jeden morální pocity a morální propadne zbytek.... - se nemění ((každý den používám krém s hlasovou frekvencí Ale maska ​​je časté mytí jako běžné pravidlo, a navíc, kosmetička jednou nebo dvakrát za 2 měsíce. Proto všechny individuálně a závisí na těle a dědičnosti ((

16.03.2010 00:16, Alexander
Souhlasím s tím, že jsem 27, akné začala léčit 17 let mám rodiče, že přechodový věku, ale neprobudil posledních 10 let jsem vlastně zkušený pouze v době od 17 do 22 let, pak jak to zvykli, ale někdy je to nepříjemné v létě oni jsou méně v zimě a na jaře, mnozí léčit mnoho různých způsobů metod strávil asi 1000 cu. stejná dědičnost se ucítila i jako otec

07.11.2011 11:21, Mary
Alexander neví, jestli máte ještě akné. Ale poradím. Pokud mají vaši rodiče příležitost, nechte je poslat do Francie! V drahém kosmetickém salonu. Ujišťuji Tama, že všechno bude vyléčeno.. Zde v Rusku nebudeš pomáhat.. Jen v zahraničí.. =)) Hodně štěstí.

06/23/2014 16:48, eric
Žil ve Francii po dobu 5 let, navštívil ani jednoho kosmetička a dermatologa, nic mi pomohlo), aby vaše Francie, klobouk!

12.7.2011 13:54, Alice
Nemyslel jsem si, že bys mohl mít krevní problém? Měl jsem jednoho přítele také dědičného, ​​něco s krví, ale ona byla očistěna v několika zasedáních, a to pomohlo, teď je tvář naprosto čistá)

05/13/2012 01:16, Victoria
No, s tváří je vše upravené?

15.04.2013 18:15, Stas
Plně souhlasím s tímto komentářem, že jsem se nepokusil po dobu 5 let, pokusil se a zevnitř a zevnějšku, abych zacházel s nulovými výsledky.

08.08.2013 15:17, Anastasia
Gdea.A jste si nemysleli, že s problémem kůže.. na kterém akné by neměl používat tonalnikom. Zablokuje pouze póry a pokožku mastné pokožky. Znám sám. Už přestal používat, když to dlouho kosmetika tak silná. to je základ a tonalník, méně akné se stalo

03/26/2010 10:48, Andrew
Stačí jen říct, Baziron - jeden z nejúčinnějších pro mě s jeho klady a zápory (nebudeme je popisovat, protože účinnost je v první řadě). ALE. Jakýkoli způsob akné začíná být skutečně účinný pouze v komplexním, tj. je dieta, sportovní, vzdát se všech špatných návyků, hygieny, příjem vitaminů skupiny A, B, posiluje imunitní systém finančních prostředků, atd Zkoušel mnoho věcí, jsou ty, které opravdu mi pomohl: Zener, Baziron, Skinoren (ztížené, silné svědění kůže), Differin (pouze v noci, tak je to napsáno v návodu). Zenerovy efekt z větší části na povrchu zánětu a jak se mi zdálo, neléčí, to složité Erythromycin-zinek právě zabíjení příčinou zánětu a zabránit jejich znovuobjevení, připomenout, že Zenerova docela efektivní nástroj, ale to se chová - Skinoren komplex Baziron a Differin 1 denně, Differin v noci. Skutečné výsledky budou viditelné po 2-3 týdnech aplikace, po 3 (maximálním) měsíci aplikace všech výše uvedených, budete příjemně překvapeni. Pokud zahájíte léčbu, nemějte paniku, na začátku se může obecný obraz zánětu zhoršit, není to dlouho. Ale. máte onemocnění zažívacího ústrojí, urogenitální systém, hormonální změny, které vyvolávají vznik akné, je třeba vzít v úvahu, a přijmout opatření k jejich odstranění. Hodně štěstí všem, doufám, že moje zkušenost někomu pomůže! Hodně štěstí!

18.04.2010 22:24, Naděje
Použitý měsíční účinek Baziron je dobrý, méně akné a nejdůležitější akné, které je obtížné stáhnout. Nelze použít delší dobu. začaly alergie, obličej, zvětraly oči, zčervenal den. po zastavení akné zpět. Používám bodově, někdy je to účinek

19.6.2011 11:38, lyaisan
Ahoj všichni, poprvé na vašich stránkách, taky strašně sužovaném akné, trpí leze zineritom 3 roky 4krát účinek je již nula, začali používat domácí léčbu, otřete tvář s 70% alkoholem, pak maska ​​s medem a solí v poměru až 20 minut, poté otřete tvář led z vývar s řetězci, a tak každý den, účinek je tam, ale co je nejdůležitější, že (akné), není v žádném případě nemožné, aby se zasadila a poškrábání, která byla dané PTS pro mě těžké. všechny úspěchy

07.08.2011 19:21, Andrew
Dobrý den! Prosím, řekněte mi, kdo může znaet..u drobné skvrnky 9malenkie pryshchichki) Kazhe na hrudi a zadní straně předloktí yagoditsah.periodichesk4i poyavlyayutsya jim gnoynye..hodil dermatologa v KVD. tam oni říkali, že kůže je tolik v tom, co jsem silně pochybovat Pts. a jak s tím vypořádat.

10/29/2011 00:54, kosmetička Jamil
Dobrý den, Andrew. Pokuste se připravit takové lotion: 200 ml alkoholu, 4 tablety aspirinu, 4 tablety levomycetinu, 4 tablety streptocidu. 1. Po koupání, pěnové problémy s dětským nebo mýdlem mýdlem, nalít na malé mýdlo se solným mýdlem a pečlivě škrábat. 2.Protrietsya lotion pak FOOTLY posypeme dětským práškem. První týden soli denně, druhý za tři dny, potřetí v týdnu nedelyu.Tri otřete pleťovou vodu a prach sypané každý den.K tentokrát, problém by měl zmizet, ale pro prevenci může být 1-2 krát týdně otřel losonom.Metod kontrolovat, !! Přeji vám hodně štěstí!

12.05.2012 14:10, Anastasia
Dobrý den, a jaký druh alkoholu mohu vzít? Mohu mít vodku?

20.04.2015 21:32, Leila
Zkuste řeč o resorcinolu, je připravena v lékárnách, jistě to pomůže

02.08.2012 06:42, Olka
Napište svůj názor zde

11.4.2012 20:30, Kisa
Baziron pomohl, ale pouze po 3 měsících užívání. za 3 dny přesně nepomůže, jak píše zde, je to delirium.

Basiron ac - recenze dermatologů a pacientů

Často se divíte, co říká název populárního prostředku pro léčbu kůže? A kdo mezi námi čte obsah drogy na zadní straně balíčku až do konce? Aby nedošlo k přednosti fantazie před zdravým rozumem, uveďme, co dáváme na obličej, snažíme se o jeho krásu a zdraví kůže. Samozřejmě přilákáme opravdové profesionály a zkušené uživatele, kteří vám pomohou.

Složka, o které se dnes diskutuje, je určena k boji proti akné a nazývá se benzoylperoxidem nebo benzoylperoxidem. Nejznámější a cenově dostupnější lék s ním v kompozici je bazilon z akné.

Baziron gel, co to je

Farmaceutický přípravek ve formě gelu nebo krému s výrazným antimikrobiálním účinkem. Jeho hlavní složka patří do organické řady peroxidů, peroxidů. Je součástí finančních prostředků

  • z akné,
  • přípravky k bělení kůže,
  • bělicí gely a pasty na zuby,
  • detergenty s bělicím účinkem.

Nevypadá to jako něco? Ano, je to jedna z forem peroxidu vodíku.

Jak to funguje?

Díky sebostatickému účinku benzoylperoxidu, basonu

  • snižuje sekreci kožního mazu,
  • Komedolytický efekt podporuje čištění a zúžení úst pórů,
  • antibakteriální účinek neumožňuje množení bakterií.

Jednoduše řečeno, vytváří podmínky, které jsou pro život bakterií nemožné. Lék zajišťuje dodatečné molekuly kyslíku v podkožním tuku, kde bakterie, které způsobují akné, žijí a aktivně se množí.

Kmeny bakterií, které způsobují akné, souvisejí s anaerobními mikroorganismy. To znamená, že nemají rádi kyslík. Lék je jednoduše zabije, snižuje velikost kolonie a zanechává malou šanci na vznik akné.

Že zachází s bazalkovým krémem

Dermatologové předepisují basilon pro léčbu a prevenci akné. Může být použita k zánětu na obličeji a těle. Díky vlastnostem zabíjení bakterií je vynikajícím nástrojem prevence.

Kdo musí používat bazilon z akné

Benzoylperoxid je složka, která nemá žádné věkové omezení. Každý pacient s akné může použít.

Na citlivé, náchylné k podráždění a odlupování pokožky se aplikuje v minimální dávce.

Anglický dermatolog Somerville věří, že lék je ideální pro pacienty s mastnou kůží náchylnou k akné.

Kde najdete basilon a analogy

Baziron se prodává v lékárně, je vydáván bez lékařského předpisu spolu s dalšími léky proti akné. Bason analogy:

  • benzoylperoxid,
  • desquam,
  • Proderm,
  • eklaran.

Dermatologové často předepisují schéma léčby akné z bazalónu a jiné drogy, ale je to dobré a nezávislé.

Koncentrace

Baziron gel se prodává s obsahem hlavních složek 2,5%; 5%; 10%. Většina prvních dvou možností je dostatečná.

10% forma může být účinnější, ale pravděpodobnost komplikací se zvyšuje:

  • vzhled suchosti,
  • peeling
  • mikrotrhlinky.

Jak často používáte bazon

Použití basonu dvakrát denně pro léčbu a prevenci je považováno za optimální. Určuje však frekvenci stavu kůže. Postupujte podle pokynů, které doporučují instrukci, pokud dojde k podráždění, můžete snížit dávku nebo vynechat jedno použití.

Jak dlouho se používá

Akné může být vyléčeno, ale pravděpodobnost jejich opakování je vysoká, takže je vždy třeba mít vždy k dispozici nástroj. Takže můžete udržet situaci pod kontrolou a nechat ji zhoršovat, když existují první známky úzkosti. Pro preventivní účely se můžete aplikovat jednou denně v noci.

Pokud by měl být takzvaný tolerance, závislost, léčba v kombinaci s gelovou odlupování (peeling) se zvláštním houbou nebo kartáčem obličeje.

A nakonec málo známý fakt a společný mýtus.

Mnoho lidí neví, že peroxid může zanechat známky vyblednutí na oblečení.

Běžným mýtem je spojení benzoylperoxidu s rakovinou. Vědci popírají tyto pověsti, látka není karcinogenní.

Hodnocení zákazníků

Instrukce slibuje zázraky: při systematickém použití působí efekt měsíc, trubka by měla stačit na tři. Většina zaznamenává zlepšení v týdnu. Ale jsou také zklamáni. Možná nedali drogu šanci?

Co říkají kosmetologové

Mezi odborníky týkajícími se reakcí na basroron ac se také liší:

  • někteří považují za zbytečnou drogu,
  • jiní uznávají účinnost a jsou součástí složitých kosmetologických schémat.

Mezi odpůrci jeho využití ze strany těch, kteří jsou přesvědčeni o správnosti léčbě akné antibiotiky av Baziron vidí důvod strašlivých událostech - kontaktní dermatitidu.

Advokáti doporučují kombinovat s odbornou péčí o léčbu lokálních vyrážek. V kombinaci s jiným lékem (retinoevym) se používá k stimulaci peelingu a čištění pórů.

Pro všechny, kteří trpí špatně léčitelnou akné, doporučujeme se sdružovat s dermatologem, s kým lze zaručit, že uspějete.

Baziron AC

Formy uvolnění

Pokyn Basilonu AC

Basiron AS (účinná látka - benzoylperoxid) je antiseptikem pro léčbu akné. Téměř každý člověk měl smůlu čelit problému akné, tj. úhoře. A pokud někteří z nich mohou vypadat jako jediné přechodné vyrážky, pak ostatní jsou mnohem těžší. Nejčastější akné se vyskytuje ve věku 12 až 24 let. Křivka výskytu dále klesá a po 25 letech se akné vyskytuje pouze u 10% lidí. Muži v důsledku anatomických rysů obličeje pravděpodobně trpí akné. Má se za to, že základem pro vývoj akné jsou dvě vzájemně mechanismy: Androgenní hyperstimulace mazových žláz (což s sebou nese hyperproduction mazu) a follikuyarny hyperkeratóza (což vede k narušené evakuačním mazu a aerobní mikroflóra se začíná rychle množit). Patogenní bakterie v folikulů, mazové žlázy začít sekvenci imunitně zánětlivé reakce, které ničí stěnu žláz, což vede k výstupu z obsahu do dermis tvoří nodulární-pustulární nebo cystických-nodulární prvků. Kromě toho, aerobní patogeny (např., Propionbacteria akné), vylučují proteáz, lipáz, giauluronidazu a podporovat tvorbu volných mastných kyselin, který posune pH pokožky na zásadité a snižuje potenciální baktereostatichesky mazu. Základní léky pro léčbu nodulární-pustulární akné (také volal papuly pustulleznymi) jsou systémové nebo lokální antibiotika. Nedávné významnou nevýhodou je ztráta jejich účinnosti po delším používání v důsledku tvorby mikrobiální rezistence a rozvoj alergických reakcí. U jedinců s již vytvořenou rezistencí na externí antibiotikum se také projevuje necitlivost systémových antibakteriálních léků. V této souvislosti existuje naléhavá potřeba alternativních aktuálních antibiotických antimikrobiálních léků jsou účinné při akné zánětlivého původu. V posledních letech rostoucí popularita praktických lékařů získává drogu basiron AS.

Jeho exkluzivita spočívá v kombinaci farmakologických a kosmetických vlastností. Benzoylperoxid - účinná látka léčiva - je silný oxidant a při kontaktu s bakteriální membránou vykazuje výrazný baktericidní účinek. Kyselina benzoová, vzniklá během rozkladu benzoylperoxidu, inhibuje růst a vývoj bakterií, tj. působí bakteriostaticky. Nehromadí se v tkáních, neabsorbuje se do systémového krevního oběhu a je vylučován ledvinami ve svém původním stavu. Protizánětlivé působení benzoylperoxidu je způsobeno destrukcí volných mastných kyselin a inaktivací volných kyslíkových radikálů v zánětlivém zaměření. Kvůli peroxidu chemické struktury má benzoylperoxid také bělící účinek, který se odráží v odbarvení post-zánětlivých hyperpigmentovaných bodů a jizev. Akrylátový kopolymer basolonu AS gelové báze aktivně absorbuje kožní mazu, potlačí seboreu a snižuje lesk pokožky o 35%. V přípravku je jako pomocná látka glycerin změkčuje a zvlhčuje pokožku, jak se uvolňuje, a vyrovnává dráždivý účinek účinné látky. Baziron AC aktivní proti hlavních představitelů patogenních mikroorganismů, se zasela u pacientů s akné: Staphylococcus epidermidis a P. acnes. Odolnost proti drogu se nevytváří, což umožňuje jeho použití v rámci dlouhodobých léčebných kurzů. Jak ukazují laboratorní studie, benzoylperoxid inhibuje růst P acnes dvakrát tak účinně jako místní formy klindamycinu a erythromycinu. Úspěch léčby proti akné je založen na délce trvání užívání léků. Studie provedená ruskými vědci na základě SPbGMU. acad. IPPavlova ukázala, že stabilní pozitivní účinek užívání basidonu AC byl dosažen pouze s pravidelnou farmakoterapií po dobu 4-6 měsíců.

Baziron

Popis a pokyny společnosti Bazirona AC

Basiron AC - je lékem pro potírání nemocí a kožních defektů. Aktivní látka, která je základem tohoto léčiva - benzoylperoxid - ničí mikroorganismy, které se množí v epidermis, včetně stafylokoků aureus. Navíc tato komponenta poskytuje resorpci jizev, zlepšuje dodávání povrchových vrstev kůže kyslíkem.

Aplikace Baziron AC umožňuje snížit aktivitu mazových žláz, osušit pokožku. Také tento prostředek urychluje hojení vředů různých původů lokalizovaných na nohou. Všechno výše uvedené způsobuje použití tohoto léčiva při léčbě akné, akné a různých vředů na dolních končetinách.

Metoda aplikace Baziron AC - lokální, externí - určuje produkci tohoto léčiva ve formě gelu. Podle pokynu drogy, před použitím pokožku důkladně očistit a použít gel na postižená místa dot.

Tento lék je docela toxický, takže jeho nedoporučuje se předepisovat dětem mladším dvanácti let těhotenství a mladé matky kojení. Také při zahájení léčby je třeba vzít v úvahu pravděpodobnost individuální nesnášenlivosti s komponenty Baziron AC.

Nežádoucí účinky

Nežádoucí účinky léčby tímto léčivem mohou být suchost a odlupování, podráždění a pálení pokožky. Pokud se u pacienta vyskytly podobné příznaky, měl by se poradit s lékařem odpovědným za změnu plánu léčby nebo úplné zrušení Baziron AS.

Analogy levnější než Bazironum

Aktivní účinná látka tohoto léčiva - benzoylperoxid - obsahuje také přípravky jako:

Ale koupit tyto analogy je levnější nebo dražší v našich lékárnách, teď to není možné (s tím, co je spojeno - to není známo). Vzhledem k tomu, že přípravek Basiron AC je používán nejčastěji pro akné a akné, úspornější léčbou je ošetření kůže různými alkoholovými tinkturami. Například, láhev extraktu z měsíčků vás bude stát 50 rublů, což je mnohem levnější. Účinnost těchto různých léků ovšem nelze samozřejmě srovnávat.

Recenze Bazirone AS

Jak bylo očekáváno, je účinnost tohoto léku diskutována velmi aktivně, protože kožní problémy jsou velmi časté. Pozitivní zpětná vazba o společnosti Bazirone AS je velmi lakonická, říkají: "Pomáhá mi - radím všem". Tato stručnost, ve srovnání s rozvíjením negativních názorů, dokonce zpochybňuje upřímnost některých poselství.

Pro mnohé se zkušenost s léčbou přípravkem Baziron AC ukázala jako nejsilnější alergie. Jeden mladý muž dokonce popsal opuch Quincke, který se v něm objevil několik hodin po aplikaci gelu. V jiných případech jsou zmíněny otoky, zarudnutí, pálení a vyrážka. Navíc alergické reakce se často nevyvíjejí okamžitě, v době prvního použití a po několika dnech používání přípravku Baziron AS. Ve vzácných případech se zdá, že léčba se nejdříve zdá být produktivní, ale dochází ke zhoršení a projevuje se nesnášenlivost složek tohoto gelu.

Ti, kteří úspěšně použili Baziron AC během dvou až tří měsíců, často poznamenávají, že jeho účinnost začíná klesat. Tito pacienti jsou přesvědčeni, že na tuto drogu je závislost.

Porovnáním Baziron AC, Differin, Zenerova, Skinoren - lidi, kteří trpí akné nebo akné, neuvolňují žádné z těchto nástrojů, tím účinnější a méně toxické. Mnozí se podělili o své vlastní recepty na pleťové vody na bázi alkoholu s antibiotiky, které jim umožní zbavit kosmetických problémů.

Samozřejmě, že pro obnovení a udržení zdraví pokožky je nutné jednat komplexně. Vnější prostředky samy o sobě nestačí, bez ohledu na to, jak jsou dobré. Stojí za to vyšetření stavu vnitřních orgánů, přizpůsobení životního stylu a stravování. Koneckonců lidská kůže je citlivým ukazatelem, který označuje práci celého organismu. Takže akné není jen kosmetická vada, ale signál o poruše v zažívacích, hormonálních nebo jiných systémech.

Jak vytlačit černé tečky na nos

Jak odstranit subkutánní pupínky různými způsoby