Tinktura neplodnosti - recenze

CALENDULA CHUŤ
50 ml tinktury v injekční lahvičce

účinné látky: tinktury květin a květinových košů z želé (1:10);
pomocná látka: 70% ethylalkohol.

FARMACOTERAPEUTICKÁ SKUPINA. Antiseptický, protizánětlivý.
Biologicky účinná činidla obsažená v květiny a měsíčku koše (karotenoid a flavonoid glykosidy, saponiny, třísloviny, éterické oleje, organické kyseliny) má antimikrobiální, protizánětlivé a mírný choleretic účinek.

INDIKACE: Měsíček tinktura zevně jako antiseptikum, když infikované (hnisavé), rány, řezné rány, popáleniny kůže a zánět sliznice dutiny ústní, gumy (stomatitida, gingivitida), hltanu, mandlí (faryngitida, angíny) směrem dovnitř - jako žlučopudně biliární na dyskinezí traktu, cholangitida, cholecystitida (v komplexní léčby).

KONTRAINDIKACE: Tinktura z kalendula je kontraindikována v případě individuální intolerance ke kterékoli složce léčiva.
Vzhledem k tomu, droga vstoupí do lihu, tinktura by neměly být používány orálně po dlouhou dobu, stejně jako děti mladší 12 let a žen během těhotenství a kojení.

UPOZORNĚNÍ NA POUŽITÍ. Pokud užíváte naličník tinnudu dovnitř, měli byste se zdržet řízení vozidel a práce s potenciálně nebezpečnými mechanismy.
Interakce s jinými léky. Jestliže užíváte jakékoli jiné léky, ujistěte se, že to oznámíte svému lékaři! Pokud jste sám, poraďte se s lékařem o možnosti užívání drogy.
Měsíček tinktura zvyšuje účinky jiných protizánětlivých a choleretic látek (zejména léky na bázi heřmánek a řebříček).

METODU APLIKACE A DÁVKŮ. Tinktura z kalendula se užívá perorálně 15 až 30 minut před jídlem, chová se v malém množství teplé vařené vody. Pokud lékař nepředepsal jiný léčebný režim, doporučuje se dospělým užívat 10-20 kapek tinktury 3-4krát denně po dobu jednoho měsíce. Děti od 12 let - v poměru 1 kapka tinktury po dobu 1 roku života. Chcete-li opláchnout ústa, 1 čajová lžička z nelunkové tinktury se chová ve sklenici teplé vařené vody.
Způsob aplikace léčiva pro místní aplikace závisí na povaze kožní léze a je určen lékařem.

NEPŘÍMÉ ÚČINKY. Lék je obvykle dobře snášen, ale u některých pacientů s individuálním přecitlivělosti mohou vyskytnout alergické reakce (zarudnutí, vyrážka, svědění, atd.).
V případě neobvyklých reakcí se poraďte se svým lékařem ohledně dalšího užívání drogy!

ŽIVOTNÍ ŽIVOT. Doba použitelnosti léku je 4 roky.

Tinktura žlučníku

Léčba akné dnes se provádí pomocí mnoha moderních nástrojů. Lidé "léčivé přípravky", které jsou již dávno dobře testovány, však zůstávají populární. Za prvé, oni jsou přitahováni svou přirozeností a levost. Ale pokud jde o účinnost takových léků, mnoho pochybností. Například, tinktury neplodu je často nabízena v recenze přesně když se zbavit akné. Je to oprávněné?

Ve skutečnosti jsou léčebné vlastnosti nanuce a tinktury z ní dobře známy. V lidové medicíně s pomocí jí léčí celou řadu ran, včetně řezů, modřin a pimples. Tinktura je velmi dostupná a snadno se používá. Jak efektivní je tinktury nektar z akné, recenze mohou ukázat to nejlepší. Za to stojí za to obrátit se na ně.

Přehledy o tinkturě neplodnosti v léčbě akné

Veronica (18 let, studentka)

Přečtěte si mnoho recenzí o tom, jak dobře tinktury měsíčku pomáhá těm, kteří se snaží porazit akné. Sám teď z takového problému ne trpím příliš silně, ale někdy se objevují oddělené skvrny. Tinktura měsíčku se stala opravdu vynikajícím preventivním prostředkem. Tvářím si tvář ráno a před spaním. S pomocí léčiva je možné udržet pokožku velmi čistou, bez akné. Současně se výrazně zlepšuje tón, objevuje se příjemná matka. Jen chci radit každému v reakci na ty, kteří se rozhodnou používat tinktury z nanuce, dodatečně aplikují hydratační krém. V opačném případě může kůže vysušit kvůli vlastnostem tinktury.

Constantine (25 let, architekt)

Doporučuji, aby každý, kdo by chtěl porazit akné, měl věnovat pozornost tinktu neléče. To není jen nějaký triviální lék z hrudníku lidového lékařství. Ve skutečnosti tinktura neplodu vytváří skutečné zázraky. Trpí akné po dobu 12 let a nic nám nepomohlo. Ale nějak jsem viděl dobré recenze o různých přípravách založených na nanuce. Tinktura byla mezi nimi zmíněna. Až do tohoto okamžiku jsem se bála podívat dokonce i do zrcadla. Zkoušel jsem tinkturu z nanuce - všechno prošlo. Nyní akné není dokonalé. Takový vynikající lék bojuje proti zánětu, pomáhá porazit pustuly. Moja tuková kůže se stala extrémně suchá, což nebylo po dlouhou dobu pozorováno. Nemůžu dát žádnou jinou zpětnou vazbu kromě pozitivních.

Elizabeth (23 let, návrhář)

Není to tak, že jsem kdysi trpěl velmi akné, ale pokožka stále měla problémy pravidelně. Jakmile jsem zjistil, že tinktury nektaru z akné získají recenze o neuvěřitelně "duhovém" obsahu. Tak jsem se rozhodl vyzkoušet si, jaký výsledek bude možné získat. V okamžiku, kdy jsem začal zkoušet tinkturku neplodu, byly malé červené pupínky a bílá. Po pěti dnech použití bílé pupeny úplně zmizely. Ale červení se prakticky nezměnilo. To mě poněkud zklamalo, protože na základě zpětné vazby byl výsledek mnohem více. Ale možná, v tomto případě, žádné štěstí. Nicméně, tinktury neplodu dává pozitivní účinek, takže se nezapomeňte zkusit.

Vika (19 let, prodejce-pokladník)

Informace, že tinktury nealkohol pomáhá při léčbě akné, jsem viděl ve velkém počtu recenzí. Několikrát jsem se snažil zkusit, ale hlavně nebyl dobrý výsledek. Jednou jsem se setkal s jedním, pomyslel jsem si, dobrý recept. Říká se, že tinktura měsíčku neměla být smíchána s levomiketinomem a aspirinem a již takovou chatrboxovou látkou, která by jí třela kůži. Usedly někde po 2 týdnech, nikdy nezmeškávali proceduru. Jak se ukázalo, směs tohoto typu velmi vysušuje kůži. Není to pro mě příliš mastné, takže na konci bylo velmi špatné. V důsledku toho byl účinek dokonce obrácen, protože bílé akné se proplétalo obrovským množstvím. Takže odpověď od mne je nešikovná. Už to nepoužiji.

Daria Trubitsyna (26 let, sekretářka)

Když jsem četl o takové droze, jako tinktury neštovice z akné, recenze, všiml jsem si, že by měla být používána po dlouhou dobu. Ale není tomu tak. Ve skutečnosti lék pomáhá rychle odstranit malé pimples v případě potřeby. Při dlouhodobém užívání můžete dosáhnout silného vyčerpání, protože v tinktře je hodně alkoholu. Akné s jeho pomocí lze léčit na zádech nebo na hrudi. Na obličeji je lepší nechat, protože efekt se může zdát neúspěšný.

Lyudmila Dmitrievna (27 let, servírka)

V recenzích o tinkturě neplodnosti je všechno pravda - dobrý efekt, pokud potřebujete dobýt akné, stále to dává. Chci jen varovat, že je žádoucí použít drogu před spaním. Tinktura zbarví pokožku v oranžovém odstínu. Chystá se někde v této podobě - ​​příliš se stydí. Ale ráno bude kůže matná a zdravá. Ráda používám tinkturu nanuce, protože není příliš drahá, ale výsledek je výborný.

Irina (26 let, obchodník)

Ačkoli je tinktury měsíčku neustále chválena, reakce zřídka říkají, jaké negativní důsledky mohou vyplývat z jejího negramotného užívání. Budete se zbavovat pupienků, nebo alespoň je znatelně snížit. Současně, pokud zneužíváte tinkturu, vysušte tvář velmi. Je efektivnější a bezpečnější aplikovat látku na každou pupenku, a nikoliv politovat celou pokožku. A je vhodné mít čas, kdy se pupínek objevil. Bohužel zřídka tinktury z nehtů z akné získává recenze s takovými doporučeními. Nezapomeňte hydratovat tvář. Pokud budete dodržovat správná doporučení z recenzí, bude výsledek skvělý. V opačném případě se jen zhoršíte.

Tinktura měsíčku, když pupínky: pro nebo proti?

Jak je zřejmé, tinktura neplodu je schopna účinně bojovat s pimples. To potvrzují mnohé recenze. Je však třeba věnovat pozornost tomu, že ve velkém počtu recenzí se říká o škodě takové drogy. Aby nedošlo k negativnímu výsledku, musíte se o sebe postarat komplexně. S touto variantou akné se bude možné zbavit mnohem jednoduššího a bez výskytu nežádoucích účinků.

Tinktura neplodnosti

Zaregistrujte se, abyste nechali recenzi.
Trvá méně než 1 minutu.

Ráda používám neléčkovou tinkturu jako lotion pro dezinfekci problémové pokožky.
Často nemůžete otřít tvář tinkerem. Vyrábí se na bázi alkoholu. Alkohol suší kůži. Tinktura může být zředěna minerální vodou, pak bude méně agresivní.
Plus je, že měsíček velmi rychle odstraňuje zarudnutí a zánět. Při neustálém užívání se množství akné skutečně snižuje.
Také rád dělám akné založené na akné na základě nealkoholické tinktury.
Je nutné přidat do lahvičky drcené tablety aspirinu (3 ks) a levomycetin (3 ks). Boltushku se obličej déle než 1 den za den. Akné z ní rychle projít.

Tinktura Calendula, a to je květiny, Nehty, zdá se, stále používá naše babička. I já se také někdy uchýlují k lidovým prostředkům. Má tinktury v drogerii. Kdo roste na venkově, můžete to udělat sám.
Tinktura neplodu jsem použila následovně. Utrela si obličej a zředila lžíci tinktury na půl šálku vařené vody. Výborně se vyrovnává s obsahem tuku v obličeji, odstraňuje otoky a záněty. Pokud přidáte čajovou lžičku medu a aplikujete ve vrstvách a pak se umyjete, pokožka nebude suchá. Nejdůležitější je to pravidelně: ráno a večer. Pokud reakce na kůži zmizela, je nejlepší ji zastavit, s největší pravděpodobností je to alergie.

Calendula se prodává v různých variantách, a to nejen ve formě tinktury. Toto a vývary, krém, oleje, masti. Ale stále dávám přednost tinktury. Krémy a masti je mnoho dalších spojů, což léky nejsou nejpřirozenější, bylinné čaje jsou velmi slabé, esenciální olej má specifické vlastnosti, a tinktura se skládá ze odvar a alkoholu, takže nejúčinnější ve své přirozené složení a vysoký výkon.
Stejně jako při složení alkoholu, měli byste být opatrní a abyste se vyvarovali popálenin, je lepší, aby se tinktury ředily vodou.
Pokud chcete použít nezředěnou tinkturu, otřete ji pouze na bavlněný tampón na každém pupíku samostatně. Z pravidelného používání této metody, bez pocitu pálení nemůže dělat, tak pravidelně tinktury mohou být nahrazeny okurkou lotion.
Recepty chatterů a masky nebudou uvedeny, existuje mnoho. Ale jsem si jistý, jak velké výhody má tinktury neplodu. Protože obsahuje mnoho biologicky aktivních složek.
Dokonce i otírání čisté obličeje s ohledem na frekvenci aplikace může mít obrovský profylaktický účinek na pokožku. To nejen zabrání vzhledu akné, ale udělá to krásnější a dobře upravené.

Vždy jsem radil tinktury neplodu. A já se na ni smála, protože na dvoru 21. století a spoustu drahých specializovaných léků. Když mě vyděsily vyrážky a všechny drahé mastnoty mi nepomohly, koupil jsem z lékárny lahvičku za 18 rublů s tinkturou měsíčků a začal jsem ji používat. Bylo by horší, kdybychom byli přesní, a proto jsme rozmazávali bez zředění a nelitování. O týden později jsem byl překvapen výsledkem. Žádná smetana a mléko by to nemohlo udělat. Nové akné již není vylazili. Všechny staré a velké se výrazně vyschly a staly se mnohem menšími. Tinktura "Babushkina" je dobrá pomoc. Poté jsem začal hledat správné způsoby aplikace, protože tvář začala trochu utažit a na některých místech byla drsnost. Ale to není překvapující, alkohol dělá svou práci, suší nejen akné, ale všechny zdravé oblasti obličeje.
Zušlechtěné jiné způsoby, s výjimkou originálu. Nazývám to tonikum, ačkoli už začalo zředěním tinktury vodou 1:10.
Stále dobré gadgety. Zde zředím tinkturu 1: 3, nanesl jsem nějaký zánět.
No moxibustion je také efektivní metoda. To je to, že v něm nezvyšovat nic, ale vyléčit čisté infuze tvořily pupínky.
Zdá se, že se jedná pouze o phytopreparation, pouze alkohol a měsíčky, a lépe se léčí než specializované chemické sloučeniny.

Tinktura neplodu není vhodná pro mou suchou pokožku, v místech aplikace se kůže stala ještě suchá, dokonce se začala odlupovat. Pro majitelé mastnou pleť tinktura by mělo jít, protože to funguje na akné dobré, vysychá, dezinfikuje i vyhlazuje drobné jizvy zanechané akné. Je-li kůže je velmi mastná, můžete jednou týdně (ne častěji) utírat tinktura z celého obličeje, bude to čistí pokožku a odstraňuje přebytečný tuk.
I nadále ho aplikuji na tělo s kousnutím hmyzem, modřinami a akné na zádech. Měsíček tinktura je dobře kombinovat s jinými léky na akné, aspirin a chloramfenikol, mohou být smíchány nebo aplikovány samostatně. Méně vysušuje kůži směs tinktura měsíčku a běžného dětský zásyp, se ředí na konzistenci husté smetany se aplikuje včas, po vysušení hmotnost klesá, aniž by došlo k podráždění. Dokonce i v tinkturě můžete přidat několik kapek oleje z čajovníku, rozmarýnu a dalších, chrání také pokožku před nadměrným vysycháním. V boji proti akné je hlavní věcí nalézt "váš" lék a trpělivě a pravidelně ho užívat.

Když je tinktury neplodu doporučována proti akné, zapomene si ujasnit, že jde o alkohol. A alkohol suší kůži. Reakce závisí na individuální citlivosti, na lidi s jemnou pokožkou bych tuto metodu v žádném případě nedoporučoval. Pravidelně používám želatinu, protože existuje náchylnost k náhlému výskytu velkých pupínek na obličeji. Jednám ve dvou fázích. První fáze se nejlépe provádí v noci. Pak se vatovým tamponem nebo vatový tampón k odstranění make-upu (ale musí kroutit), namočený v láhvi měsíčku a velmi opatrně, aby nedošlo alkoholátu dostane na kůži, lisované vatu na pupínek. Nemůžete udělat vatovou buničinu příliš vlhkou - tinktury se rozšíří. Vatka by měla být mokrá a ne více než to. Chovám to na pupíku na minutu, už ne. Říkají, že by mělo být spáleno, ale nikdy jsem necítil nepříjemné pocity. To je to, jak akné ošetřené bodem, můžete jít do postele. Ráno se změní na abscesy, mohou být vytlačeny a znovu spáleny neplodem. A proceduru opakujte večer. Nemám příliš citlivou pokožku a druhý den je z pupíku jenom vzpomínka. Ale tato metoda používám pouze na velkých jediných pimples, protože na malém neplodném se může šířit a špatně působí na kůži.

Obecně je dobrým nástrojem pro péči o pleť. Alergie nezpůsobí vedlejší účinky a nepohodlí. Tinktura, jak je vyrobena z alkoholu, má dobrý antiseptický účinek. To nejen dezinfikuje zanícené oblasti, ale když se aplikuje na obličej úplně, zabije všechny bakterie, které poškozují pokožku. A část žloutky vysušuje pupínky, rány, tsaprapinky. A dokonce pomáhá odstranit skvrny, šály nebo jizvy po akné nebo akné. Pokud je pupen jednotlivec, je lepší jej konkrétně aplikovat, než rozmazávat celou tvář. Celá tvář se dobře aplikuje, když je cílem zúžení pórů, takže nejsou příliš ucpané mazovými sekrety a tak nevyvolávají vznik nové akné. Vzhledem k tomu, že kalndu je charakterizován adstringentním a činícím účinkem, nejen omezuje póry, ale také upravuje práci mazových a potních žláz.
Nemám ráda důsledky použití. Zatímco se nedá umýt, pokožka je žlutá, lepkavá, nepříjemná, hořká na chuť. Kromě toho jsou prádlo znečištěné, skvrny z této tinktury, s níž pak nemůžete vyvádět. A nemám rád vůni - nějakou hořkou hořkou-mastnou, velmi nepříjemnou a otravnou.

Mám poměrně velkou pozitivní zkušenost s používáním této tinktury pro problémy s akné. Vždycky jsem to měl v mé lékárničce. A v poslední době sbírám květiny sám. Vzhledem k tomu, že léková tinktúra obsahuje velké množství alkoholu, je možné nadměrně uschnout obličej, pokud je potřísněn koncentrovaným roztokem.
Proto chci radit nezkušeným začátečníkům:
1. Před použitím se ujistěte, že nedošlo k žádné alergické reakci, otřete nenápadnou oblast pokožky. Pokud po 10-15 minutách nezůstane zčervenalost, skvrny, podráždění, pak vám lék vyhovuje.
2. Abyste se vyhnuli nadměrnému vysychání pokožky, můžete tinkturu zředit čistou vodou (1: 1), ale ne celou lahvičku najednou, ale přímo součást, kterou používáte dnes.
3. Můžete zjistit účinek akné na akné. Také se můžete vyhnout vysychání a dodatečně chránit před šířením hub v celém obličeji.
4. Můžete kdykoli vymýtit, čistou kůži, přirozeně. Ale doporučuji to totéž v noci, protože infuze dává kůži matný odstín (lehký účinek opalování), což může způsobit potíže při aplikaci make-upu.
Nechci ani doufat, že moje rada bude zcela vyhovovat všemu, protože hodně závisí na typu kůže, ale pro suchý typ velmi doporučuji poslouchat.

Tento nástroj se používá po dobu 15 let. Pak to bylo pro mě nejvhodnější, protože to stálo za penny. Samotné masky v dospívání nejsou také volbou a dobrý krém stojí za peníze. Zjistil jsem léčebné vlastnosti této rostliny, byl jsem si jistý, že to pomůže s akné. Kompozice nebyla podrobně zkoumána, ale myslím, že s výjimkou měsíčku, není tam nic škodlivá, protože tato tinktura může být dokonce přijata i uvnitř. Ale já jsem použil externě, neodvážil jsem se to vyzkoušet, protože vůně není také nejpříjemnější a ostřejší, ale dá to lék.
Láhev je velmi malá (40 ml) a jednoduchá (tmavá silná obaly), ale trvala 3 týdny.
Po týdnu třením žádný výsledek jsem viděl skoro zklamaný, ale nadále dvakrát utírat obličej denně, ráno a večer.
Do konce druhého týdne se pupeny uschnuly, kůra začala vypadávat, ale některé, zejména hluboké akné zůstaly.
Po 3 týdnech relativního úspěchu jsem si vzal týdenní přestávku. A k velkému zklamání bylo zjištěno, že chybějící pupínky se znovu objevily.
Závěrem tedy je následující: Při pravidelném používání může být dobrý nápad, aby čisté tváře, ale vše vyřešit setřením nějakou tinktura měsíčku nemožné.

Dobrý prostředek pro potírání "kvetoucí" pokožky. tinktina měsíčku je známá svým antimikrobiálním účinkem: zmírňuje zánět, odvádí hnis od začátečníků k tvorbě pupíků a léčí rany po nich. A přesto jej používám pouze v případě, že není k dispozici žádná další kosmetika a osoba potřebuje okamžitě dezinfekci. Za prvé, protože je to stále alkoholická infuze a alkohol je pro kůži škodlivý, usuší ho nemilosrdně, což způsobuje předčasné vrásky, peeling, dehydratace a zhoršení barvy pokožky. Za druhé, po tření tinktury získává obličej nažloutlý odstín - v barvě přípravku. A za třetí, na obličeji vzniká nepříjemná lepkavá vrstva, jako je film, kvůli mírně mastné struktuře samotné tinktury. Takže to není možnost použít dekorativní kosmetiku na nehtovou pleť. A obecně nechat u lidí to není nutné. Ale udělat čistící masky, přidání několika kapek tinktury do výchozího výrobku je velmi užitečné. Ale nejlepší je vařit plátky měsíčku s vařící vodou, pak mrznout a kostky ledu ráno otřete tvář. Účinek je stejný, ale nebudou žádné negativní projevy, jako od hotové tinktury.

Mnohokrát jsem se setkal s tinktura měsíčku jako součást jakýchkoli masek, ale budu používat měsíček v čisté formě s výskytem akné. Kombinovala jsem pokožku, vysušila jsem se na tvářích a na T-zóně jsem tuk. Proto, zejména v horkém čase, mé čelo se pokryje pupínky. Když je nenáviděný pupínek se teprve začíná objevovat, pak beru ušní tyčinku, navlhčete ji měsíčku a uchovávat na zanícené místo na 1 minutu, v tomto okamžiku cítím mírné pálení, to znamená, že agent pronikla kůži.
Každý ví, že mán má protizánětlivý účinek, a proto se pupínek v ráno zbaví bílé, to znamená, že hnis přichází a tím zrychlí rychleji. Vím, že nemusíte vytlačit pupínky, ale takhle nemohu chodit do práce. Proto po dobře dezinfikovaném stavu stále tlačím a znovu namazám horní část žluta, takže je zde také vysoušecí efekt. Výsledkem je, že pupeny zmizí během 2 dnů. To je stále metoda babičky, ale moderní lidová medicína radí nealkohol jako účinnou protizánětlivou drogu. Také tam je v drogistice copeck, je dobré, jestli najít lahvičku nebo baňku s dávkovačem, jako v obvyklých malých lahvích, kryt je velmi nepohodlně otevřen.

Pokusil se použít tinktury neplodu pro léčbu akné. Dojmy z ní jsou nejednoznačné. Tinktura se prodává v lékárnách a je alkoholovou nálevkou z neplodných květin. Objem bublin, hlavně 50 ml. Cena je cenově dostupná.
Hlavním účinkem tinktury neplodu je protizánětlivé a sušení.
Řeknu vám ti o výhodách a nevýhodách, které bych mohl vynechat.
Nevýhodám lze připsat velké množství alkoholu. Pokud používáte tinkturu často, můžete snadno vysušit kůži a zvýšit množství vyrážky. Během používání tinktury by se měly provádět i peelingy, aby nedocházelo k ještě většímu zablokování pórů.
K výhodám budu mít vynikající účinek sušení. Aby nedošlo k nadměrnému osušení pokožky, musíte použít bod tinkury a použít pouze na záněty nebo pupínky. Mírně navlhčím bavlněný tampon v tinktví a zpracovávám úhledně problematické oblasti. Tato aplikace přispívá k rychlému vymizení pupíku.
Pro mě je tinktura neplodu jedním z produktů pro péči o mastnou a problémovou pokožku, ale často ji váhám používat pro celou tvář. I při bodovém použití by nemělo zapomínat na intenzivní hydrataci pokožky.

Zatímco nikdo nekladl otázky. Vaše otázka bude první!

Recenze Calendula

Zachytili jsme skutečné recenze o Calendule, které publikují naši uživatelé. Nejčastěji jsou odpovědi napsány matkami malých pacientů, ale také popisují osobní historii užívání léku na sebe.

Diskuse

Obecně platí, že žádná agrese))) Jen antibiotik během těhotenství extrémním opatřením, nemám připojit jakýkoli význam, a po porodu dostala screeningový test pro hluchota dítě, tady jsem a zakolbasilo, ale řekl, že se provádí vždy, pokud tam byly antibiotika v těhotenství, ačkoli Bioparox a místní přípravek, lze říci, vliv mikrokrystalického. ale přesto, že není nutné ji používat stejně jako to, že je lepší, aby vypláchnout měsíček, miramistin pomáhá v pořádku, ale vaše právo být zacházeno tak, jak uznají za vhodné, Nitsche.

a během dne nechat nahý drift, pokud je teplý. nepomůže? Můžete zkusit krém Calendula.. ačkoli ne, může se to dotknout. ale jistě by to pomohlo..

včas potřísněné mastí neplodné, pomáhal nebo asistoval, pravda před každým krmením, aby se velmi umyl, je nutno hořet mast, a tak záchranář stále zachránil.

Přípravek Lizobakt lze užívat během těhotenství, ale vůbec nepomůže. Opláchl jsem si hrdlo odvar z měsíčku a heřmánku a jedl medu na noc. Pomohlo mi to. A i kdyby to nepomohlo, pak je to přinejmenším přirozené a neškodné. Z lysobaku se stále nepoužívá (mnohokrát jsem se snažil před těhotenstvím, nikdy jsem nepomohl). Všechno, co opravdu pomáhá při bolesti v krku, je v těhotenství zakázáno. A protože tato droga je povolena, možná to není tak moc.

Desichin nám pomohl na prvním místě, no tam byl kněz. A teď to nepomůže. Vyzkoušelo se a masť neplodu a Spasitele - žádný obr. ((

Dvakrát jsem se bolela kvůli těhotenství. Laryngitida a faryngitida. Můj syn se narodil zdravý (ttt). Sirupem proti kašli pomáhal stolid. A s tonzilit body pomáhá opláchnout neplodem. Přeji vám zdraví. Nebojte se.

. ale po stavu, který je prostě vynikající nebo odlišný), a nyní málokdy (protože mandle po mytí vynikající nebo jiné) používám strepsily, doktor má vyřešeno až na 3 tabulky. Oplachování propolisu a bylinkami měsíčku

Clotrimazol pomáhá hodně, ale říkají, že způsobuje hoření u některých lidí. Byl jsem trýznivý mléčnou mlčenlivostí po celou dobu svého prvního těhotenství, takže nic nepomohlo. Ale po porodu a krmení jsem vypil průběh nystatinu. Překvapivě je to nyní 27 týdnů a žádné mléko. Tm. Nebojte se, zkuste klotrimazol a lidové léky, jako je ro.

Opláchněte roztokem nanuky, sodou nebo solí. Výborná pomoc. Je sama o sobě 2krát nemocná nebo nemocná pro těhotenství. No a čaj s medem, pokud není alergie nebo malina s citronem. Horké mléko atd.

mast Calendula, stojí za penny, pomáhá perfektně! Postarejte se o zadku!

Otypak leží, ale opravdu nám nepomáhal, když to bylo nutné uprostřed noci. A vždy pomáhá kapku teplé tinktury neplodu.

faryngosept. je to levnější. pouze je nutno přísně pod instruktorem 3 hodiny po příjmu jíst a nepít. i se šalvějí, heřmánkem, opláchnutím neplodu. stále pomáhá medovým plástům žvýkat, během dne mám bolest v krku. ale při opětovném podávání nemůžete být jisti. stále v nemocnici těhotná s něčím hořkým transparentním opláchnutím, nevím, co se říká (také v t.

Když těhotná, můžete opláchnout zředěnou tinkturou neplodu a kapku "influenfron" dokonale pomáhá! A u dalších dětí je to možné. Opakovaně mě zachránil. Dobře!

Mash, překračuj! Z bolestí v krku velmi dobře pomáhá odvar z nealkohol (v lékárně se prodává sušené květiny z nylonu, vaří se vařící vodou a opláchněte hrdlo teplým odfiltrovaným odvar). Vždycky jsem pomáhal. V extrémních případech jsem ještě použil dětský Nazivin, který je od šesti měsíců. + potřísněné hvězdičkou. Stále vždy používám prostředky, kočka velmi pomáhá nebo pomáhá při rinitidě, zachránila mě a během těhotenství a krmení prsou. Vezměte česnek 2-3 keřů, sodík na strouhák, vložte do šálku a naplňte ho ki.

Ano, je to na hranici beletrie))). Než se narodil gemmoroy, nebylo to, ale pak začala rozprávka (strašná))). Byl jsem nesnesený a někde jsem našel zvláštní gymnastiku, ne-li líný, pomáhá)). Nejméně 10 sekund trvá, než se svaly svalují, a to podle několika přístupů každý den. Během porodu to pravděpodobně moc nepomáhá, ale v budoucnu pomáhá, protože tato infekce pak neustále vyskočí, například pokud jde o potíže s toaletou. Ale přesto to nestojí za to znepokojovat, je to obyčejná věc.

Já nejsem, pomohl jsem matný krém z "čisté linie" s neplodem, celé léto to používalo, dokonale matiruet!

nebojte se. V posledních 5 dnech jsem byl nemocný. (Také ráno jsem se probudila v tomto stavu, první bolest v krku, ale nic nepomáhalo, a pak je to všechno dramaticky rozšířila do nosu a příliš dlouho k ničemu, ale dnes je to mnohem lepší.!))) Se nechá reagovat takto: kloktání a mytí nosu (krku zkoušel a opláchnout infuze eukalyptu a měsíčku lékařského, ale ve skutečnosti pomohla pouze fyziologickým nos vymytý, příliš málo vody se solí), na první pohled se zdálo, že mu nepomohl - ale toto je klamné.

Využívám ji už dlouho - od prvního těhotenství. Tam je predispozice k strie (již k dispozici na stehnech po skoku v hmotnosti), aby v co největší míře se stala hydratují pokožku, aby se zabránilo nové strie - po sprše odření 2 krát denně po dobu celého těla. Pocity po příjemné - kůže i po prvním stal sametový, se rychle vstřebává, je snadno použitelná, voní) je velmi potěšen a složení: kromě přírodních olejů z heřmánku, měsíčku, rozmarýnu a levandule, jsou vitamin.

. ruda. Dobrý nástroj, pomohlo mi hodně! Čištění obličeje může být provedeno, ale není ultrazvukem. Masky z hlíny dokonale napomáhají umytí kostek ledu z bylinných odvarů (heřmánek, nealkohol).

Nespoutaný nesmysl v porovnání s hemopatickou mastí z neplodnosti, pomazal jsem jednou, i když praskliny nebyly velké. Lékař stále doporučuje kursy pro těhotné ženy, mluví starým kontrolovaným zařízením a stojí 100 rublů. Také jsem zpočátku příliš rozmazaný s bepentenem. A díky této masti je možné rozmazat dítě s plenkovou vyrážkou. Stručně řečeno, skvělá věc. A kvůli prevenci trhlin v nemocnici řekla po každém krmení mazání mléka.

Calendula officinalis

Název v latině: Calendula officinalis

Synonyma: měsíčku, Krokos dipól, drogerie měsíček, měsíček lékařský, nagidki, naugadki, nagodki, gnityk, hřebíček Zahradnický inventář, kropis, šafrán dipól, barvu oleje, zlatavou barvu, slunovrat, květ mrtvý

  • Léčba nemocí
  • Kontraindikace
  • Recepty
  • Recenze
  • Doktorská rada
Květy obsahují karotenoidy, silice, želatinové látky kalendulin, fytoncidů, sliz, pryskyřice, proteinové látky, stopy alkaloidů, fytosterolů, enzymy, salicylová, pentadecylovou, jablečnou a kyselinu askorbovou; v trávě jsou hořké látky (calenden, arnidiol, Faradiol), taniny a organické kyseliny. Semena obsahují mastné oleje a alkaloidy.

Léčba nemocí

Kalendula se používá k léčbě následujících onemocnění:

Kontraindikace

Příjem kalendula je kontraindikován u:

Recepty 1

Calendula officinalis - s angínou, gastritidou

Používá se také ve formě inhalací, oplachů, lotionů a mytí

2 lžíce rozdrcených květin nalijte 1 šálek vařící vody, trvejte v termosce po dobu 1 hodiny, napnutí. Vezměte 1-2 lžíce třikrát denně.

Společný recept

Externí použití jako lotion, jako vynikající lék na akné; pro odstranění lupů a vypadávání vlasů

2 lžíce rozdrcených květin nalijte 1 šálek vroucí vody do skloviny, zakryjte a zahřejte na vodní lázni po dobu 15 minut, trvá 45 minut, vypusťte. Přiveďte výsledný objem vroucí vody na originál. Vezměte 1 lžíci 2x denně před jídlem.

Tinktura

Aplikoval jako cholagogue, s hypertenzí, s onemocněním srdce doprovázeným otokem, dušností, palpitacemi; s gastritidou, žaludečním vředem a duodenálním vředem, s játry, slezinou, střevem. Tinktura také zmírní bolesti hlavy, zvýší pracovní kapacitu a zlepší spánek. Venku. Několik kapek se rozpustí ve vodě a použity k oplachování ústní dutinu a hrdlo: s angína, faryngitida, laryngitida, chronické angíny, zánětu dásní, stomatitida, periodontitis; pro hojení ran, řezy, modřiny, odřeniny, pro injekční stříkání s erozí a kolpitidou. Tinktura výrazně urychluje hojení ran a regeneraci tkání

Vezměte 1 díl květin nalijte 10 dílů 70% alkoholu, trvejte na chladném tmavém místě po dobu 14 dnů, pravidelně protřepte, vypusťte. Vezměte 10-15 kapek perorálně 3krát denně (zředěné nebo omyté vodou).

Olej

2,5 lžíce nasekaných květin nalijte 250 ml. rostlinný olej, trvá 2 týdny na tmavém místě, pravidelně otřesený, filtrován a nalit do skleněné láhve.

Aplikujte zvenčí uhryznutí, popáleniny, rány, vředy, odřeniny apod.

Květiny rozetřete do stavu prášku. 10 gramů prášku smíchaného se 40 gramami tuku (vepřový roztavený tuk, huslový tuk nebo vazelína), přidávejte tuk postupně a důkladně promíchejte. Na postiženou oblast aplikujte tenkou vrstvu masti třikrát denně.

Čaj. Užitečné pro nemoci žlučníku

1-2 lžičky rozdrcených květin nalijeme 250 ml. vroucí vodu, trvejte jako čaj, vypusťte. Pijte horké 1 šálek 2-3 krát denně.

Recenze

11.09.16 Tatiana

Dobrý den, drahá Evgenievna!

Napil jsem doporučenou sbírku bylin, červený kartáč, Siksu sibiřský, vložte tampony s olejem Calendula. Polyp se postupně snižuje.

Nenechte se nalézt taková slova, která vám vděčím, Yuliya Evgenevna.

16.09.16 Olga

Dobrý den, Julia Evgenievna!

Tyto bylinky, které jsme podnikli s cílem podpořit zdraví a zejména z adenoidů. Všechno je super! O adenoidech si nepamatuje a celý minulý rok neublížil.

Děkuji vám moc. Jste právě poslední příležitostí pro mnohé nemocné, zoufalé a rozčarované v tradiční medicíně.

01.04.16 Daria

Dobrý den, milá Julie Evgenievna!

Chci říct, že jsem začal přijímat poplatek. Kalendula olej je vynikající lék a vůně úžasně lahodná. Od použití ovsova odvaru se zlepšování projevilo již od 3. dne, téměř o měsíc později. Obecně dochází k významným zlepšením, a to zejména pod kožní zánětlivé uzliny, téměř zmizely.

S nejlepším přáním!

12.03.16 Tatiana

Yuliya Evgenevna, ahoj!

Všechna bylinky začaly brát. Pro žlázy jsem napil heřmánek + Calendula + Sage (a opláchl). Přes SARS na angíny, zánětu vedlejších nosních dutin a zánět spojivek na začátku přijímání a přetrvávající bolest v krku na konci dvou týdnů (nemocná jako něco velmi mnoho), mých mandlí čisté a všichni lékaři řekl, že je v nich nyní nulová zánět!

Děkuji vám moc. Jsem tak ráda, že se mi podařilo dostat vaši radu, že se všechno ukáže!

Hodně štěstí všem! Silné zdraví, láska, laskavé a teplé paprsky! Takže vždy a všude byli s vámi a obklopovali vás!

03/01/16 Olga

Dobrý den, Julia Evgenievna!

Po opilých výkonech bylin, tinktury z Comfrey a kouzelného hrášku z kořene burky a kachny se dcera přestala nemocněm. Nos vždy dobře dýchá a zapomněli jsme na adenoidy. Teď je v první třídě, v novém týmu a zároveň podzim a zimu studovala bez průchodu.

Dal jsem jí: Calendula officinalis - 1, Echinacea purpurea - 1 lžička, eukalyptu listy - 1 médium, kořen lékořice - 1 lžička, šípky - 1, Viola tricolor - 1. koule kořen lopuchu a okřehek bažina (1: 5). Pomáhala těmto bylinkám.

30.05.15 Veronica

Dobré odpoledne, drahá Julie Evgenievna!

Pravděpodobně si vzpomenete na mne a na moje pokusy bojovat s nemocí - myom, štítnou žlázou. V listopadu 2014 to dělalo USA po Phytotreatment myomy na vaše doporučení, na nichž myomy se snížila o 1 cm a stal 31h28h33 mm, neproliferativní, MI - 0,66, endometria jednotných - 7 mm. Byl jsem rád, že se uzel snížil a nevyrostl, štítná žláza se uklidnila.

Po celou tuto dobu byly ošetřeny bylinky: rakve, čistota, Durnishnik, Sporysh, immortelle, Buzina, Cetraria, Duckweed, labaznik. Vzal jsem tinkturu olivových skořápek. Přijatá Euphorbia pallas v tinktví. Učinila zavlažovací Cleaner s Badanem, mlékem, Calendulou. Gadgets s comfrey na několik dní, pili šťávu z mrkve. Ultrazvuk mě přesvědčil, teď je možné udělat ultrazvuk nejméně jednou za šest měsíců a ne za měsíc nebo dva, tak jako já, po dynamice.

Teď mě zachází. Pro pitnou trávu: raky, kachna, nemorál, labazník, Tsetraria, Aspenova kůra, někdy přidám Durnishnik. Zavlažování: Čistota, několik kapek tinktury mléka, někdy i Badan. Od dnešního dne dodávám kosmetiku Comfrey.

Děkujeme za pochopení! Opravdu doufám pro vaši podporu.

19.02.15 Victoria

Dobrý den, Julia Evgenievna! Děkuji vám za srdečnost a pomoc lidem. Cured ureaplasma urealyticum, pomocí odpovědi 11.11.12 pro Vera. Sbírka: Tansy, Palina, Kalendula atd. Teď piji (doporučuji pro mě 11.12.14 let) a doufám, že vyléčit zbývající ureaplasma parvum. Přeji vám zdraví.

Doktorská rada

05/28/18 Alexandra

Dobrý den, analýzy hormonů předané v pátý den cyklu. Pokud jde o estradiol, být upřímný - byl jsem překvapen, zdá se mi, že se čísla v laboratoři mísily na místech a mohlo by jít o 22,5, a tak si znovu myslím, že se znovu vrátím jinde. V tomto dopise jsem připojil soubor s analýzou štítné žlázy jen v případě, že tam byly TTG, T3, T4 (předané bez ohledu na cyklus)

A řekni mi, co mám dělat pro případ v mém případě? Například infuze Camomile a Psyllium může nějak pomoci?

Myslím, že všechno je správné. Progesteron je dvakrát vyšší, estradiol je 4krát nižší než prahová hodnota. Je nezbytné, aby téma PMS skončilo a dodávalo estradiol a progesteron od 21 do 23 d.

Pak bude obraz jasný a byliny budou přesné.

Žaludek. Najděte na první místo dietu. Nejsou to jen omezení nebo výjimky z nepoužitelného jídla - jedná se o jídlo podle plánu, jako vlak nebo letadlo!

A množství jídla není víc než hrstka; a teplota nepřesahuje 38 stupňů. Je to teplé jídlo.

1.Sbor byliny pro gastritida s nízkou nebo normální sekreční pískavice řecké seno-1, 3-heřmánek, máta peprná-1, 1-Calendula officinalis ovoce schipovnika-1

- 1 polévková lžíce. směs naléváme 200,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny a pak přivedeme k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Přetáhněte, stiskněte, přidejte 200,0 ml. Pijte 70,0 ml třikrát denně před jídlem. Běh 3-4 týdnů, změna bylin.

SUCCESSES ve všem, Sasha, před komunikací!

05/26/18 Nina

Mám 43 let. Hmotnost 56, výška 175. Mám chronickou hepatitidu C. Pravidelně se vyskytují problémy se zácpou stolice). Piju dostatek vody, vezmu vlákninu a kyselé mléčné výrobky jsou stejné. Kvasový chléb byl vyloučen. Co je možné z hepatitidy, a je vůbec něco?

Jen se snažíte jíst správně, a je to dobré, ale nestačí!

Virus hepatitidy může zůstat aktivní a zabít jaterní buňky! Proto byste měli být pozorováni u hepatologa - ne vyléčená hepatitida může růst do cirhózy. Projít nezbytné kontroly - elastogram, PCR na DNA viru a virovou zátěž plazmy; jaterní testy - bilirubin, kreatinin, AST, APF, GGTP a zahajovací léčba:

1. Kořen Tsimitsifugi je silným antivirovým účinkem u hepatitidy C.

Rozemlete kořen na prášek a jíst 1,0 až 1,5 g třikrát denně, na prázdný žaludek.

Kurs - 1,5 měsíce, přerušte 14 dní a opakujte.

2.MIGI (hydrolyzát mýdel) má silný antivirový účinek na všechny virové hepatitidy)

Rovnoměrně sekání trávy a ovoce na 2-3 mm, kořeny až 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; Trávu bez dávky je třeba užít s lžící.

- 1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pít 100,0 ml 3x denně, před jídlem. Kurz 2 měsíce, výměna bylin.

Doufám, Nina, že jsem tě nevyděsil, ale varoval jsem před možnými důsledky!

S nejlepším přáním, před komunikací!

05/25/18 Anna

Dobré odpoledne. Na mě 43 let. V dubnu jsem měl hysteroskopii při příležitosti polyp endometria. Předtím byly provedeny 2 operace k odstranění ovariálních cyst z obou stran. Diagnóza je endometrióza a

Chronická endometritida. Iz-pro to, nebo to je problém s těhotenstvím. Máme otázku o IVF, ale kvůli endometritidě nelze nic dělat. Na předpis lékaře jsem vypil 2 kurzy antibiotik, tam byly Langidaza, Diflucan, Galavit. Dosud bez výsledku zůstává zánět. Můžete poradit něco?

Ale v čem je zánět vyjádřen? Přidělování, bolest, leukocyty v rozetách?

Potřebujeme jasné objektivní údaje, protože tato otázka je velmi vážná.

Zatímco můžu takovou sbírku doporučit:

1. Hlavní sbírka bylin

Rovnoměrně sekání trávy a ovoce na 2-3 mm, kořeny až 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; Trávu bez dávky je třeba užít s lžící.

- 1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli, stlačte, přidávejte až 300,0 ml; nalijte 1 čajovou lžičku. tinktury Calendula officinalis. Pít 100,0 ml 3x denně, před jídlem. Kurz je 3,5-4 týdnů.

2. Bakteriofág polyvalentní (Sextapage) - pro zavlažování z prvního suchého dne, 10-12krát, podle přiložených instrukcí.

Pokud chcete, poslat všechny své reprodukční hormony, přijdeme s něčím.

DOBRÝ KRAJ a před komunikací!

05/22/18 Julia

Dobrý den, můj dopis se bude zabývat tématem často nemocných dětí. Moje dítě (přesně 3 roky) v září 2017 šlo do mateřské školy. A v roce 2018 se nám podařilo ochromit etmoiditidu, laryngitidu, další stenózu, bronchitidu, klinickou pneumonii (pravděpodobně na pozadí chřipky, krevní test na chřipku neprošel). A v březnu to vůbec není jasné, horečka je až 39,2 a červené hrdlo, všechny příznaky. Po 10 dnech je to stejné. Na tomto pozadí se během dne teplota zvýšila na 37,4 do 2 měsíců po oživení. Krevní test ukazuje pokles bílých krvinek, nyní 4,9 (bylo 3,4 při minimální rychlosti 5,5). Teď opět zadní stěna krku je červená drobivá, zdá se, že nemůžeme vyléčit. Dítě kašle. A dokonce i čas od času jsou na těle malé pupínky s bílou hlavou, podobně jako varu. Byli jsme léčeni hlavně influsicidem, garglingem a lysobaktem resorbovanými. A teď vdechujeme dýcháním s fyzickým ramenem, v krku - Miramistinem a pijeme Tonzilgon. V nosu předepsaný Euphbium po dobu 2 týdnů. Chci podat inokulaci DPT, ale v tomto stavu nechci dítě inokulovat. Honey se vrátil z očkování kvůli první malé hmotnosti (narozené 2.245 kg), a pak alergické reakce - atopická dermatitida. Také od prosince 2015 se erytrocyty objevují v moči a mění se a nezmění se, vyšetřovaly se v urologii a nefrologii - dávají oxalato a fosfaturu a v moči určuje CMV. Pomozte prosím, jak se s touto chorobou vyrovnáváme a pomůžeme organizmu dítěte stát se odolnější vůči infekcím a chtěli bychom vyřešit problém s červenými krvinkami v moči. A zbavte se CMV (léčba podle schématu gruprosinosom 3 měsíce po dobu 10 dnů), ale analýza moči je opět pozitivní u CMV

Všechny děti s oslabenou imunitou potřebují posilovat a revitalizovat tlusté střevo. V něm žijí a pracují užitečné mikroorganismy, které syntetizují pro nás Vitamin B, kyselinofiliny, serotonin a vše, co vyživuje imunitní buňky a protilátky.

Všechny děti by měly být ochlazeny chladem, bez ohledu na to, jak strašně to zní.

Váš syn, který se narodil s nedostatkem jídla, potřebuje jód, vitamíny c, D, F; helio- a aeroterapii (moře, borovice slunce)

Jsem téměř jistý, že dysbióza a nedostatek vitaminů, zejména vitaminu D, má.

1. Tinktura Lepidoptera kopeechnikovoy-antivirální a s renální orientací:

-50,0 gramů nakrájených bylinek nalijte 1 pohár vodky, zavřete víko, trvejte na temném chladném místě po dobu 10 dnů, vypusťte. Pít na 1. lžíci 3x denně, před jídlem.

Chcete-li odstranit alkohol, nalijte jednu dávku do sklenice velmi horké vody (70-80 stupňů) a pijte 15 minut později. Kurz je 3-4 týdny, přestávka 8-10 dní a opakování.

2. Sběr bylin ve stejné době:

1 hodina. směs naléváme 200,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny a pak přivedeme k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Přetáhněte, stiskněte, přidejte 200,0 ml. Pite 50,0 ml 4x denně před jídlem. Kurz 1,5 měsíce, výměna bylin.

3.Bibiový tuk vyrobený firmou Tver Pharmaceutical Factory. Pijte podle pokynů po dobu 1 měsíce.

3.1. Jedzte jeden stroužek česneku denně, zatímco jíte. Dlouho!

4.1. S bolestí v krku, žvýkat kus kořenu Aira a dělat

- 2 polévkové lžíce směs nalít 400,0 ml vroucí vody do termosky a trvá 2 hodiny.

Naplňte a vypláchněte krkem 5 krát denně roztokem WARM.

5 Vetom 2 v prášku. Pijte podle pokynů!

Můžete pokračovat v dialogu, Julie!

05/22/18 Julia

Dobré odpoledne Julie, moc děkuji za doporučení a knihy jsou pro mě jen úvodem! Druhá kolekce skončila s pitím 26.03, nyní dokončím tinkturu pro regulaci cyklu s vitexem a trávou Echinacea. Cyklus je nyní normální (04.02, 08.03, 03.04, 03.05). O kořenu Echinacea: existuje možnost vykopat, ale chápu, že je nutné počkat na podzim. Poslední kolekce dává sílu, sebevědomí a dokonce i myslet stal se lépe (více překvapením zjistil, viditelné známky ovulace, které nebyly pozorovány), bohužel účinky jsou pryč, spolu se sběrem a 3 týdny později, to byl pocit, že hlava je obecně kurz „no vaření“ Paní jsem se. Obecně lze říci, že trávení se stalo stabilnějším, existují závady, ale také rychleji. Teď také piji Magnelis B6, vetom2, ryacen, dělám tjubazhi (Essentuki 17). Trochu znepokojená láhev s horkou vodou a fibroidy kompatibilní? Julia Evgenevna, pokud je to možné, poradí, prosím, co bylinky pít v budoucnu, budu rád a další doporučení. S pozdravem, Julie.

Věnoval jsem pozornost hormonům štítné žlázy. Myslím, že vy a jód nestačí, a selen. Z tohoto a slabosti.

Myoma máte subseroznaya, to je, že leží blízko pubis, a jednat na tom s lotion a rub. Črevo musí být i nadále osídleno užitečnou flórou.

Jedná se o Bio-Gaia, Rekitsen RD, jogurty a všechny druhy probiotik kyseliny mléčné; Microlaxní křeče s zácpou. A ty bez ohřívačů.

Kořeny kopají na podzim, ale vaše Echinacea se kultivuje, můžete se vykopat koncem srpna.

1. Jodomarin 100 mg. Pít při snídani s tabletami Selenium Asset.

Pohodlné dávkování selenu 300 mkg užívejte 2/3 tablet. Kurz 1, 1,5 měsíce.

1 polévková lžíce. směs nalijte 200,0 ml chladné pitné vody v noci, přiveďte ji k varu ráno a nalijte ji do termos na pár hodin. Přetáhněte, stiskněte, přidejte 200,0 ml. Pijte 70,0 ml třikrát denně před jídlem. Kurz 2 měsíce, výměna bylin.

3. Tinktura kořenového Pallasova mléka pro lotiony s myomy

-20,0 g. drcený kořen 400,0% 40% alkoholu po dobu 2 týdnů.

Jedeme jednou za dva dny. Kmen.

Navlhčete 3 - vrstvou gázu a fixujte na veřejnou a suprapubickou oblast v noci po dobu 1,5-2 hodin. Kurz 1 měsíc, přerušte 10 dní a opakujte.

S nejlepším přáním, Yulechka, před spojením!

05/21/18 Elena

Milá Julia Evgenievna, dobré odpoledne! Předchozí otázka # [2746627575]. Sbírka bylin začala pít 9. dubna. Předala hormony 17. května 2018 (21. den) a 20. května 2013 (třetí den). Poslední dva cykly trvají 19 a 21 dní. měsíčně je mnohem vzácnější. Hormony v den 21 (17.05.2018):.. Progesteron 9,36 nmol / l (Fall fáze 0,32-2.23, 0,92-4,13 vrchol ovulace; února fáze 1,91 až 56,64; menopauze.

05/17/18 Elena

Dobré odpoledne, Julie Evgenievna! Děkujeme za vaši odpověď! Během této doby se objevily nové výsledky. Chci radu o výsledcích testů: w / m proliferace železného epitelu (etropion?). Doporučuje se protizánětlivá léčba.

Bakposove z vagíny-aniserichia.

Hrudník: Uprostřed amfora látka psevdomolozivnye kletki.Nachala pít Vitokan a prozhestozhel- určeny mammalogy BM a Ku prekratila.Kazhdye půl roku „pumpoval“ tekutiny z prsu, po dobu šesti let.

Měsíční přestávka byla 4 měsíce, prošla b / w, 4 dny mírně, před a po hnědých sekreci, pouze 8 dní.

Čekám na vaše doporučení, potřebuji vypít Bm a Ksch po Vitokanovi?

Nebo potřebujete něco, abyste zastavili menstruaci? Za dřívější díky!

Chtěl bych provést průběh zavlažování (10-12) a zopakoval vyšetření děložního čípku.

1 polévková lžíce. směs se nalije 400,0 ml. voda, přivede k varu, vařit na nízké teplotě po dobu 15 minut, trvá na 30-40 minut. Kvůli, stlačte, přidejte do 400,0 ml. a nalijte 1 lžičku želvoviny

Pro zavlažování je zapotřebí 150,0 ml teplého roztoku. Podle všech pravidel plňte roztok stříkačkou nebo pryžovou hruškou o objemu 200,0 ml. Lehněte si do vany, hodte nohy na stranu (v postoji ženy při porodu) a vpište do roztoku po částech a podržte je po dobu 1-2 minut. Na konci procedury namočte hadřík z bavlněného gázu a nalijte jej přes noc.

A nakonec je nutné zastavit menstruaci pouze s krvácením. Dejte vše přírodě a informujte mě, pokud chcete!

05/13/18 Asya

Dobrý den! Jsem 33 let. Za poslední tři roky trpím levostrannou adnexitidou. Před rokem udělali laporaskopii, ale to se zhoršilo. Na diagnostickém vyšetření mluvíme o tom, že v malé pánvi je proces lepidla. Léčím se v nemocnici dvakrát ročně. Dlouho jít do procedury fyziologie, ale bolest zřídka opouští. Před 2,5 měsíci můj ošetřující lékař identifikoval v uzi několik cyst. Zaregistrovala se, aby strávila na pití tři měsíce antikoncepčních tablet a rigévídonu. Jenom mám opuchlé nohy a po celou dobu horečku. Existují dva týdny a opět uzi, a pak to, co lékař řekne. Bolest je někdy přítomna. A v posledním týdnu byly dolní končetiny nemocné. Nikdy jsem se mnou neměl takovou věc. Opravdu potřebuji vaše doporučení. Díky předem!

Dobrý den, Asya!

Takové projevy (včetně kloubů) jsou v případě chlamýdií, na které antibiotika nefungují.

1. Vložíme 2 tinktury

- 30,0 gramů suchých bylin naplní 300,0 ml vodky a trvá 10 dní. Kmen, vytlačte. Pijte 20 kapek třikrát denně před jídlem. Kurz - 3 týdny.

Do infuze můžete kapat pro pití.

- 50,0 gramů listů hovězí dělohy, bez rozdrcení, nalijte 500,0 ml kvalitní vodky, trvejte 3 týdny na tmavém místě a pravidelně protřepejte. Kmen, vytlačte. Pití 25 kapek třikrát denně, před jídlem. Kurz - 1,5 měsíce

První fáze bude zahájena recepcí tinktury klobásy a sbírky bylin

1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pít 100,0 ml 3x denně, před jídlem. Kurz 1-1,5 měsíců.

Opakované bakposedv.U byste měli mít výsledky první bakossevy nebo vyšetření na infekci TORCH.

Dort ze sbírky bylin na pití nalijte 300,0 ml vody a vaříme 20 minut při nízkém ohni. Kmen, nalijte 1 lžičku tinktury dělohy a proveďte injekční stříkačku, ležící na "nemocné" straně.

Při nepřítomnosti tinktury Boronum dočasně používejte 1 lžičku. tinktury Calendula officinalis.

Pro zavlažování je zapotřebí 150,0 ml teplého roztoku. Podle všech pravidel plňte roztok stříkačkou nebo pryžovou hruškou o objemu 200,0 ml. Lehněte si do vany, hodte nohy na stranu (v postoji ženy při porodu) a vpište do roztoku po částech a podržte je po dobu 1-2 minut. Na konci procedury namočte hadřík z bavlněného gázu a nalijte jej přes noc.

Zavlažování probíhá od prvního suchého dne cyklu, 12krát za sebou a opakuje se v dalším cyklu.

Společné obvazy s tinkturou Sabelnik močál (recept na místě)

1. Listy, nebo čípky Longidase, vaginálně.

2. Vezměte tinktury Borovoyova dělohy na dlouhou dobu 1,5-2 měsíců.

3. V případě potřeby znovu použijte.

Kloubové dresy s tinkturou bažiny Sabelnik.

SUCCESS a udržujte mě aktualizovaný!

10.05.18 NATALYA

Dobrý den! Mám vnoučata dvojčata 4 goda.Nachali jít do školky na podzim tohoto goda.Chasto nemocný SARS, atd., Nejdelší dobu návštěvy zahrady 3 nedeli.poslednee staly nemocné s komplikacemi na uších. Prosím, řekněte mi, jaké bylinky a jak můžete zvýšit jejich imunitu a posílit jejich zdraví

Nejdůležitějším spojením imunity u dětí je tlusté střevo. Začněte s tím

1. Správné jídlo - bez smaženého bílého cukru, rafinovaných sladkostí a kvasnic. Místní ovoce a zelenina, mořské plody a kyselé mléčné výrobky (tvaroh, kyselé mléko nebo kvašené mléko, křepelčí vejce)

3.Eradikace střevních parazitů s Chistolonem

O 1/3 tabulky. 3-4 krát denně pro všechny Kursk - 2 týdny.

Rovnoměrně sekání trávy a ovoce na 2-3 mm, kořeny až 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; Trávu bez dávky je třeba užít s lžící.

- 1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. a rozdělené na polovinu.

Každých 50,0 ml pijete 3x denně před jídlem. Kurz 2 měsíce.

5.Ochrana vstupní brány infekce (nos, ústa)

Každé ráno namazat nosní sliznici univerzální emulzí na bázi ricinového oleje z ricinového oleje

S bolestivými ušima k nim padá Riciniol Sageiniy.

Téma imunity je samozřejmě nevyčerpatelné, ale vždy by mělo začít s jednoduchou.

V případě potřeby bude pokračovat.

Váš kód je DĚTI, před připojením a dobrým začátkem!

05/09/18 Nina

Dobré odpoledne, Julie Evgenievna, kontaktoval jsem vás dříve v březnu o neplodnosti a endometrióze. Chtěl bych sdílet výsledky vaší léčby. V prvním cyklu, já spára tinktura Borovoy dělohu po její doby byly zcela bezbolestné, ale je to mnohem hojnější než kdy jindy, je doba trvání byla 5 dní a 5 dní špinění. V dalším cyklu I Stříhání určených sběrných měsíček, kopřiva, lékořice, zimní řeřicha, Tribulus) bez tinktura Borovoy dělohy, bolestivé období byla jako vždy, ale trval 7 dní, a to netrvalo dlouho. masti. Sextapta, můj manžel a já jsme byli léčeni, čekáme na výsledky analýzy. Manžel pije tinkturu likéru a používá semínko po dobu jednoho měsíce. Mám otázku, zda potřebuji pít tuto sbírku (vypil jsem 25 dní od prvního dne cyklu) a jak dlouho? (výsledky mě potěšily). Děkuji vám za vaši pomoc! S pozdravem, Nina, Novosibirsk

Pak to uděláme:

1. Tinktura dělohy Boromi - pokračujte v příjmu, ale pouze ve fázi se zvýšeným estradiolem.

Myslím, že tato analýza je lepší opakovat.

2. Budeme provádět změny ve sbírce. Ale původně to byl sen:

Držte mě vyslán, DOBŘÍ!

05/05/18 Svetlana

Dobrý den, Byla mi diagnostikována dysplázie (počáteční fáze) děložního čípku. (v době před 15 lety na krku vznikly silné mezery). Gynekolog trvá na operaci, jiný doktor říká, že mezery jsou tak hluboké, že mohou během operace zcela odstranit děložní čípek. je možné léčit fyto-doplňky nebo dávky?

jak získat bylinky, pokud žiji v Kyjevě? Děkuji!

Bohužel zboží a bylin z Ruska je nepravděpodobné. Všechno, co přijmete.

Doporučuji tuto sbírku pro pití a zavlažování:

Rovnoměrně sekání trávy a ovoce na 2-3 mm, kořeny až 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; Trávu bez dávky je třeba užít s lžící.

- 1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pít 100,0 ml 3x denně, před jídlem. Kurz 2 měsíce

Po odběru doplňte 200,0 ml vroucí vody a 20 minut vařte. Pour, přidejte 20 kapek Calendula officinalis a posypeme:

Pro zavlažování je zapotřebí 150,0 ml teplého roztoku. Podle všech pravidel plňte roztok stříkačkou nebo pryžovou hruškou o objemu 200,0 ml. Lehněte si do vany, hodte nohy na stranu (v postoji ženy při porodu) a vpište do roztoku po částech a podržte je po dobu 1-2 minut. Na konci procedury namočte hadřík z bavlněného gázu a nalijte jej přes noc.

Zavlažování probíhá od prvního suchého dne cyklu, 12krát za sebou a opakuje se v dalším cyklu.

S přáním úspěchu a všech nejlepších!

05/06/18 Margarita

Dobrý den, milá Julia Evgenievna. Děkujeme za pomoc lidem v obtížných situacích. Tolik pozitivních recenzí. Mé jméno je Margarita, 36 let, hmotnost 65, růst 160. Dvě děti, 12 a 8 let. měsíční pravidelné cykly po 30 dnech, dlouhé, rozmazané s dny 5-6 před a po. bolesti břicha u dna, ale terpimye.Idut hojně soslizyu a velké krevní sraženiny. Během hojnosti Snažím se jít kamkoliv, takže roste, hojně přicházejí 2 dny. Uzi: přední děložní tělo, nezvýšila, obrysy rovný ostrý, se nedeformuje, tvar je správné, změkčování podélný 44, přední částí 38 příčné stěny 44. Obem38,5.Tolschinaperedney děložní myometrium 17mm.Struktura difúzně změnit přední stěny části sníženého echogenicity průměr 9,8 mm, avaskulární u tsdk. Děložní dutiny deformován zadní stěnové části oválné zvýšila schopnost odrazu diametrom4, 4 mm, DRC krevního oběhu ze zadní stěny dělohy v stopkového.Sredinnoe mého velikosti 4,7 mm odpovídá fázi dělohy poliferatsii.Sheyka 29? 23? 24 mm- není uvelich.forma správné obrysy čirý, homogenní rovnye.struktura svalová vrstva v oblasti jednotky venkovní teplota přístřešek cysty na 11mm. 6,8 mm.tservik endocervikálního kanálu uzavřen, vaječníků net.Pravy útvary 30? 19? 20 objem 5,8.raspolozhen dělohy žeber.kontury jasné nerovnye.follikuly pevné periferně, v jednom plátek 6 průměr 4-8mmstroma vaječníku nehomogenní struktura giperehogennaya.levy každý 28? 23? 21 y objem dělohy 7,3 žeber pevné, ostré zubaté. Faul po obvodu v jedné části 5 a průměr 4-7mm.uroven svob kapalina otsutstvuet.zakyuchenie: endometrióza, děložní tělesné 1-2 stupňů endometriální polyp. Echopriznaky chronich dvoustranné periadnexitidy. Krevní testy: TSH 2,13 (0,4-4).progesteron 64,08 (16,2-85,9).estradiol 194 (84,4-510).fsg 5,15 (3,5-13).prolaktin 149,56 (59,4-381) dehydroepiandrosteron-sulfat5 (0,9-11,7) testosteronu v normálním norme.oak gemogl 138 (115-145). Biochemie celkového bilirubinu 7,2 (5-21).alt 15.1 (5-35) 24,2.ast (5-35).obsch protein 74,3 (66-83) 72,6.kreatinin (58- 96).glyukoza 3,72 (4,1-5,9).holesterin celkové 5,32 (2,9-5,2).fibrinogen 4,49 (2-4) modernizované! bolesti hlavy jsou migréna zřídka vpravo, často tlačí. MRI známky nitrolební hypertenze, dolní části zad obchod bolesti. K ručnímu adresátovi jsou opravené obratle. Nastává krize v páteři. Někdy tachykardie: výhřez PSMK 1stepeni.mitralnaya regurgitace není vyyavlena.uzi břišní dutiny: pechenholitsistit, ohnutí žlučníku, chronický zánět slinivky břišní, ledvin normální. V tuto chvíli trpím nespavostí. Tady je banda (dotazem pomoc mi, prosím. Nyní, o nejmladší syn zápisu. 8 let. Narodil se velmi předčasně, psychické problémy, problémy se spánkem. Kdo má antipsychotickou respiridon. Chtěl bych ho dostat pryč. Možná, že tam je nějaká tráva. Děkuji moc předem. Počkám odpověď.

Dobré odpoledne, Margarita!

Hormony ještě nemohou posoudit, nevědí den cyklu a další důležitý hormon - LH.

Ale s hyperplázií je třeba nejprve bojovat, co nedělat na kyretáž; a spánek je lepší, síla je potřebná pro děti a manžela a pro sebe, milované:

- 100,0 gramů nakrájených výhonků z jmelí, které se uvolní do misky, nalijte 500,0 ml 70% alkoholu. Nastříkejte 3 týdny na temné místo při pokojové teplotě a občas se protřepávejte. Pijte 30 kapek 4x denně, půl hodiny před jídlem. Kurz - 2 měsíce, přerušte 14 dní a opakujte kurz. Podržte alespoň 3 kurzy za rok.

Rovnoměrně sekání trávy a ovoce na 2-3 mm, kořeny až 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; Trávu bez dávky je třeba užít s lžící.

- 1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pít 100,0 ml 3x denně, před jídlem. Kurz 2 měsíce, výměna bylin.

Den před měsíčním obdobím ve sbírce před mícháním přidávejte 1,5 lžíce. Byliny Derbennik orientální. Ukončete úplným zastavením krvácení.

Mletí, rovno a promícháme

-1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml. voda, přivede k varu, vařit na nízké teplotě po dobu 15 minut, trvá na 30-40 minut. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pro zavlažování je zapotřebí 150,0 ml teplého roztoku. Duchujte podle všech pravidel, naplňte roztok injekční stříkačkou nebo gumovou hruškou. Lehněte si do vany, hodte nohy na stranu (v postoji ženy při porodu) a vpište do roztoku po částech a podržte je po dobu 1-2 minut. Na konci procedury namočte hadřík z bavlněného gázu a nalijte jej přes noc.

Zavlažování probíhá od prvního suchého dne cyklu, 12krát za sebou a opakuje se v dalším cyklu.

Synu. Pojďme se zabývat Siksem. Pokud se dítě nestalo klidnějším, spojte sběr (viz níže):

- 1 polévkovou lžíci s vrcholem drcené Shikshi trávy nalijte 500,0 ml vody v džbánku smaltu, přivedete k varu a vařte na nízké teplotě po dobu přesně 7 minut. Odstraňte, vychladněte. Tráva z vývaru není vyčištěna, udržujte vývar v chladničce. Ráno je vhodné umístit objem asi 150,0 ml, pít 2-3 gulpy nejméně 5-7 krát denně. Opakujte každý den, dokud není vývar dokončen. Pak opět nalijte stejnou surovinu s 500,0 ml vody a vařte podobně. Kuchařte vývar tak, až bude bledý (2-3 krát) a teprve potom použijte nové suroviny. Kurz - 4 měsíce bez přestávky.

Rovnoměrně sekání trávy a ovoce na 2-3 mm, kořeny až 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; Trávu bez dávky je třeba užít s lžící.

- 1 des.l. směs nalijte 200,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak přivede k varu a nalít do termosu po dobu 2 hodin. Krmení, stlačte a pijte 70,0 ml třikrát denně před jídlem. Kurz je ještě 2 měsíce.

ÚSPĚCH všem a před komunikací!

04/27/18 Veronica

Dobrý den. U dcery 4 roky adenoiditis 2 polévkové lžíce., Stálý vleklé záněty vedlejších nosních dutin, zánět hrtanu časté (jít do zahrady. Před rokem byl odstraněn nosní mandle, ale vstal z mrtvých a 2 měsíce po odstranění. To je nyní 1,5 měsíce sinusitidy jsou léčeni hormonální a kape kapky Nasonex sinus. Hlenu v nose, jak se zdá, listy. podzim kapala z výsypky polyvalentního bakteriofága pomáhal někde na půl roku. Kdo začal dávat kořen pampelišky a měsíček. Unavený a dcerou a I. pomoz mi, prosím, řekněte mi, co se v tradiční medicíně, jaké bylinky stále můžete pomoci svému dítěti?

Dobrý den, Veronica! adenoidy jsou odstraněny až po 6 až 7 letech. Předčasné odstranění pouze stimuluje nový růst. A obecně je nutné využít všech možností konzervativní léčby

Rovnoměrně sekání trávy a ovoce na 2-3 mm, kořeny až 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; Míchejte, aniž byste vzali dávku, abyste si vzali dezertní lžíce.

- 1 des.l. směs naléváme 200,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny a pak přivedeme k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Přetáhněte, stiskněte, přidejte 200,0 ml. Pite 30,0 ml 3x denně, před jídlem. Kurz 1,5 měsíce, výměna bylin.

2. Lymphomyosot. Odkapávejte pod jazykem 5 kapek 4krát denně po dobu 14 dnů. Oddělte 10 dní a opakujte až do nástupu stabilního tepla.

3. Místně. Musíme se naučit umýt dítě dutiny. Mořská sůl je pro to nejlepší.

3.1. Po opláchnutí odkapávejte čerstvou šťávu z aloe, ne více než 4 kapky do každé nosní dírky ráno a večer. Předběžný vzorek s 1 kapkou.

4. tvrzené dítě a naučil se být užitečný hořkost a koření (pelyněk, hřebíček, kurkuma, zázvor s citronem a medem) - jsou vyhnáni z těla studené a vlhké.

5. Chcete-li aktivnější potlačit růst adenoidů, můžete použít infuzi kořenu léčivého přípravku:

-1 des.l. nakrájené na kořenové potraviny z rýže nalijeme 200,0 ml pitné vody v noci. Ráno zahřejte až do páry a vteřte do termosu po dobu jedné hodiny. Kmen.

Prokapávání do nosu po promytí, počínaje 2 kapkami třikrát denně, přidáním 1 kapky do procedury denně. Jděte na 7 kapek třikrát denně a začněte klesat. Dokončete cyklus 2 kapky třikrát denně.

Přestávejte 2 týdny a podle potřeby opakujte.

Váš kód DĚTI, Veronica.

Hodně štěstí a před komunikací!

Kurz - 1 měsíc, přestávka 2 týdny a opakování s dobrými účinky. použít jako

04/26/18 Irina

Dobrý den, jmenuji se Irina, mám 34 let. V březnu gynekologické vyšetření odhalilo polyp. Závěr ultrazvuku je polyp cervikálního kanálu 25 o 17 mm. Ovaries bez rysů. (Podlaha před rokem byla v průzkumu u gynekologa, polyp nebyl).. Stále mi byla umbilická kýla, vznikla po druhém rodov.Rekomenduyut hir. Jsem velmi podrážděná a nervózní. Mám 4 děti mladší 2 roky. 1,5 měsíce. zpět exkomunikované. Řekni mi, co mám dělat v mém případě.

Přemýšlel jsem a rozhodl se, že se přihlásím k chirurgům. Musíte se připravit na operaci. Jsi nádherná matka mnoha dětí, takže si vezmeš své děti a ty si je vezmete v ruce, a to navzdory zákazům. Zvedání váhy, dokonce i tak domorodého a milovaného člověka, vás jednoho dne přivede k operačnímu stolu - kýla bude zraněna. A to je velmi bolestivé a velmi nebezpečné.

Poslouchejte lékaře, ale mezitím uzavřete pupík měděným kopečem a přikryjte ho slepenou omítkou napříč.

Odstraňte pouze s akutní potřebu umýt oblast pupíku. polyp velké. Již zabraňuje odlivu krve během menstruace a přeruší tok spermií, pokud ještě plánujete otěhotnět.

Výstup musí být smazán.

Můžeme se pokusit ji konzervativně odstranit, ale neexistuje žádná záruka.

1. Sběr bylin na pití

2 Byliny pro zavlažování

-2 polévkové lžíce Smíchejte rozdrcený kořen kořenů rýže nalijte 400,0 ml pitné vody, přivést do vzhledu páry a nalijte do termosu po dobu 4 hodin.

Vypusťte. kmen a použití pro zavlažování od prvního suchého dne do 15 dní, minimálně 10. Opakujte v dalším cyklu.

2.1. Postup je ukončit dávkou 100 mg ráno a umístěte kapsli hluboko do vagíny. Nejvýše 8krát za měsíc, od 16 do 23 d.c.

A pod podmínkou, že tloušťka endometria není větší než 10 mm

Sledování stavu polypu přesně po 1 měsíci nepřetržité léčby,

Držte mě vyslán!

04/26/18 Elena

Zlato, Julie Evgenevna, ahoj! Jsem 33 let. Oslovuji vás s žádostí o pomoc nebo pomoc při léčbě křečových žil malých pánví. Velmi silná bolest v dolní části břicha, připomínající "gynekologické". Já jim to pojmenuji tak, myslím, že to pochopíš. Bolesti jsou praktické konstanty, jednoduše vyčerpávající, někdy tak silné, že jsou podávány nohám, do dolní části zad. Někdy trochu slabší, většinou v dopoledních hodinách, po pobytu v poloze na zádech, je během několika dní tolerance bolesti. Ale častěji, po dobu asi jedné hodiny, jak stojím, můžete vylézt na zdi bolestí. Zvýšení po defekaci. Už jsi unavený. Při jmenování se gynekolog odebral detralexu po dobu 1,5 měsíce, ale bohužel nedošlo k žádnému výsledku. Detraleks rusky vyrobené, podle několika lidí pomohou. Před týdnem jsem přešel na phlebodia 600. Dávám velké naděje na bylinné ošetření. Přečtěte si recenze, mnoho nápovědy pro zvládnutí křečových žil. Opakovaně vyšetřována nebyla zjištěna gynekologická patologie, nebyla zjištěna žádná infekce. Chci popsat další problém s močovým měchýřem, pravděpodobně způsobený křečovými žilkami. Pokud jsou "gynekologické" bolesti někdy uvolněny, pak je bolest v moči konstantní, velmi silná. Ten pocit, že chci používat toaletu, a neprojde, a tam je někde, a to buď v krčku močového měchýře nebo močové trubice. Zřídka, ale to se stává, že jsou nucení na močení, pocit, že močová plný, ale ve skutečnosti není. Kvůli častým výletům do toalety poklesl objem moči. Bolest při močení, nelze ani popsat, co, stejně jako bolest v močové trubice, hráze, v močovém měchýři zároveň. Během prvních minut po močení se zvyšuje bolest močových cest. Neustále propichuje jak jehly v publi i v perineu. Je nemožné žít, je to den a noc, je nemožné najít místo, které ještě usne. A je to všechno po dobu 8 let, zpočátku všech dobrých nejrůznějších analýz moči, plodin. Cystoskopie stále vykazuje zánět v oblasti trojúhelníku. Někteří urologové diagnostikována - intersticiální cystitis, hyperaktivní močový měchýř, jiní, že ne IC, napsal chronický zánět močového měchýře, někdy specificky cystauchenitis, jiní dělali říkají urologické patologie není, hledat něco jiného. Propyl banda antibiotik, infuze Collargol marně. Jen to zhoršilo. Někteří lékaři předepisují antibiotika, jiní říkají, že není žádný důvod, protože testy jsou normální. Vzhledem k křečové žíly, nebo je tam ještě samostatná zánět submukózní a svalové vrstvy močového a není jasné. Ale

příznaky IC jsou jasné. Poradit něco a léčit cystitidu. Opravdu se těším na vaši pomoc. Děkujeme předem.

Soucit! Ale nemáte pro BPDC příliš typické bolesti, zdá se, že existuje tromboflebitida. Myslím, že je třeba urgentně vyjasnit pomocí ultrazvuku malých pánvových pánve.

Mezitím vám tato opatření pomohou:

1. Anti-varikózní punčochy - neustále se nosí

2. ranní jogging nebo běh na místě; cvičební kolo. To je striktně a nutně!

Při absenci žilní trombózy

3. Přidejte k Flebodii výkřik Kirkzon Lomonosidae

1 lžička nakrájené byliny nalévají 150,0 ml vodky, trvají na tmavém místě 7 dní, pravidelně se třásou, vyčerpají. Pijte 20 kapek třikrát denně. Kurz - 3 týdny.

4. Rektální čípky troxevasinu se střídají se sedavými koupelemi:

5. Sedací lázně

-50,0 gramů nakrájených bylinek nalijte 0,5 litru strmé vařící vody v termosku, trvají 4 hodiny a namnožte. Nalijte do pánve vodou 36 až 37 ° a sedněte 15 minut.

6. Sběr bylin na pití

Rovnoměrně sekání trávy a ovoce na 2-3 mm, kořeny až 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; Trávu bez dávky je třeba užít s lžící.

- 1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pít 100,0 ml 3x denně, před jídlem. Kurz 1-1,5 měsíců, výměna bylin.

DOBRÝ KRAJ pro nás, počkám na první výsledky!

04/26/18 Татьяна

Dobrý den! Jsem 29 To není náhoda jsem objevil velký polyp v Matki. Dosud rozhala.Posovetuyte, prosím, jestli jsem se tinktura z Red kartáčů může být pro léčbu nebo je to nebezpečné?

Máte polyp v děloze. Pak je to zvláštní případ hyperplázie endometria.

Stává se to v důsledku hormonálních poruch. Je třeba dát do pořádku estradiol, progesteron. Jejich normální poměr je stanoven FSH: LH = 2 (v průměru)

Tinktura kořene červeného kartáče stimuluje práci mnoha endokrinních žláz.

Ale u endometriálního polypu je nutná tinktury hovězí dělohy a sbírky bylin:

- 50,0 gramů listů hovězí dělohy, bez rozdrcení, nalijte 500,0 ml kvalitní vodky, trvejte 3 týdny na tmavém místě a pravidelně protřepejte. Kmen, vytlačte. Pití 25 kapek třikrát denně, před jídlem.

Rovnoměrně sekání trávy a ovoce na 2-3 mm, kořeny až 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; Trávu bez dávky je třeba užít s lžící.

- 1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pít 100,0 ml 3x denně, před jídlem. Kurz 2 měsíce, výměna bylin.

1 polévková lžíce. směs se nalije 400,0 ml. voda, přivede k varu, vařit na nízké teplotě po dobu 15 minut, trvá na 30-40 minut. Kvůli, stlačte, přidejte do 400,0 ml. Pro zavlažování je zapotřebí 150,0 ml teplého roztoku. Podle všech pravidel plňte roztok stříkačkou nebo pryžovou hruškou o objemu 200,0 ml. Lehněte si do vany, hodte nohy na stranu (v postoji ženy při porodu) a vpište do roztoku po částech a podržte je po dobu 1-2 minut. Na konci procedury namočte hadřík z bavlněného gázu a nalijte jej přes noc.

Zavlažování probíhá od prvního suchého dne cyklu, 10-12 krát a opakuje se příští měsíc.

Doufám, že dosáhnete dobrých výsledků, ale za předpokladu, že hormony včetně štítné žlázy jsou v pořádku.

04/25/18 Peter

Velice vám děkuji za Vaši odpověď, ano, jsem napsal dříve, a jak se mu po hlavě šel do problému, jen jsem dostal před třemi dny ve výši 33 denní hladu, pořád třese Maltz)) prostě musí přijít a úvěry tak, aby jste napsali, mrtvice prodat na druhý den, a skenuje fotografie připojené k dopisu a poslat vam.Esche ještě jednou díky za odpovědi, možná ne náhodný byl poslán ke mně) jako znamení, že nastal čas, aby se něco menyat.sreda 25. dubna 2018 uživatel napsal: Ahoj Petře !! Ptali jste se na otázku:

Zdrastvujte. Jsem 35 let, před 15 lety pošetile měl nerozvážnost, vyzvednout kytici pohlavně přenosných infekcí kapavky Trichomoniasis chlamydie, dlouho léčit analýzy bylo třídění a čisté, ale vím, že infekce a strčil někam, nebo vynechán v plstí prostaty jinde, ale od té doby se stal obtížně mocheispuskaem, nochnye naléhavosti, slabý proud, atd atd atd chlamydie dána komplikací a kloubů, Reiterova nemoc byla představena, najednou šel na syrové strava pro téměř rok surovin foodists, byla úleva, zejména v kloubech, které míjeli, ale se sexuálním systémem, bohužel, hladem L 30 dnů taky, bohužel, jsem otchaine mladý druh a kalhoty není tam uložil i errektsii problémy je jemný přístup na vaší straně mého problému a dobře zvolené byliny slyšel o Borovo dělohy, což zmírňuje chlamydie, které a vzhledem k tomu, komplikace v podobě prostatitv, už ne tolerovat svou sílu, pomoc!?

Zdá se, že jste nám již napsali? Pokud tomu tak není, problém je jasný. Ale emoce zde nepomáhají, potřebujeme množství protilátek nebo mikrobiálních těl pro chlamydii, gonokoky a trichomonády.

Předpokládejme, že nejhorší je, že jsou všechny čtyři.

Pak začněte izdaleka- odložili na chvíli se snaží, aby si sexuální život a váš celkový zdravotní stav (nepít, nekouřit, ne blouznit o, jíst a spát v té době neměl zchladit nohy léčit všechna střediska chronické infektsii zuby, mandle Všechny tyto „maličkosti. "mají velký význam)

20,0 g rozdrcených kořenů nalije 100,0 ml 60% alkoholu, nebo farmaceutického Gerbotona (nebo tinktury Calendula officinalis, ředění až 60 tabulky c.) A trvají 8 dnů v temnu. Pijte 20 kapek třikrát denně před jídlem a popíjení vodou. Kurz - 3 týdny.

2. Přejděte na lék Lutenurign (prasečí žlutá).

Napijte tablety podle pokynů; mast tam, kde je to možné, lokálně (v podmínkách urologické kabinetu)

Rovnoměrně sekání trávy a ovoce na 2-3 mm, kořeny až 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; Trávu bez dávky je třeba užít s lžící.

-1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pít 100,0 ml 3x denně, před jídlem. Kurz 2 měsíce, výměna bylin.

3.Swechi Polyoxidonium-10 rektální čípky, přestávka po 7 dní a jít do Longidaz svíček, 10 svíček každý druhý den.

Použijte současně body 1.3.4.

Po 1,5 měsíci léčby kontrolní skvrny.

SUCCESS, Peter, a držte mě vyslán!

S pozdravem Julia Evgenievna

Jste velmi striktní vůči sobě, proč se vám nelituje.

Teď se musíte dostat z hladu správně, a to je nejdůležitější věc pro vaše ledviny!

Správně se dostat ven - bez soli, na velmi malých porcích vařené zeleniny, s velmi postupným začleněním bílkovin do potravy!

Bohužel, hladování nefunguje u STI! Kromě toho by Lutenurin, který by vás určitě zachránil před STI, nyní musí být pečlivě používán, jen pod kontrolou JAB a OAM.

NEBO použít obecně!

Postarejte se o sebe, zotavení a psaní!

Dobrý štěstí, zoufalý člověk! :-)

25.04.18 Eugenia

Dobrý den, Julia Evgenievna. Pili jsme bylinné kurz, který jste přiřadili manžela. Podle analýzy koncem března: 111 hemoglobinu, ESR 28, 20,22 urea, kreatinin 361 anisocytóza + 1,77 vápník, bílkoviny v moči není, Neg cukr, kyselé reakce, bílé krvinky a epitel je plochá. Přes rozdělení moči - čítala kolem 2,5 litru na den pití, přiděluje řekl normálně (neměří kolik), otok Nemám muže. Snižuje nohu, je to pravděpodobně z nedostatku vápníku. Co je snadné trávit poradit na účtech vápníku? Nyní jsou všechny nápoj jako tlak lerkamen 10 mg 2 krát lorista 50 + 1 krát, tlak se udržuje na asi 145 až 150/90 až 100 níže se nestane. O 10 dnů kurz koupil železa totem, mírně zvýšit hemoglobin, a těžkou únavu a letargii. Stále probíhají ledvin balzám nyní koupil čaj jako součást - trávy Thlaspi, fireweed listy, brusinky, tužebník, květy heřmánku, Hedysarum kořeny, tráva řepky, třezalka tečkovaná, ostružinové listí, kopřiva, bylinkové šalvěj, měsíček květy, to je manžel síly připojeny a více energie., řekl. Brewing Lespedeza za 2 lžíce za půl litru dávám také drink.

Na manžela našli bakterie helikobakter pilari, pokusili se léčit antibiotika, nezbavili se. Jenom vím, že železo je špatně strávené, pokud je v těle, můžete s ním nějak bojovat?

Řekněte mi, co dělat dál, účinky bylin nebyly přijaty, ukazatele stojí, možná dokonce trochu vyrostly. Možná něco dám, nebo vůbec to vůbec nepotřebuji, opravdu, prosím ošetrujte, doufal jsem, že bylinky budou trochu zmírnit stav. Velmi se těším na slyšení.

Myslím, že můj manžel musí ležet v nemocnici. Tlak neklesá, vzrůstá močovina, objevují se anizocyty, a proto se také zvyšuje anémie. křeče jsou spojeny s draslíkem, musí být také vyšetřeny v krvi.

Prokapayut, prokolyt, zvedněte hypotenzní schéma. To znamená, že povedou k relativní normě. A zde můžete lépe jednat s bylinkami.

Nemůžu ovládat příjem bylin, ani dietu.

Avšak maso a bílkoviny by měly být dočasně vyloučeny ze stravy. Při ledvinové anémii se snažíme, aby železo nebylo uvnitř. Existuje lék Eralfon pro injekce. helikobakter - je možné zacházet bez záruky propolisu.

Obvykle potřebuji hospitalizaci ve specializovaném oddělení.

DOBRÝ KRAJ a před komunikací!

04/25/18 Elena

Dobrý den, Na webu jsem našel své stránky a jsem velmi šťastný.

Pomozte prosím radu.

Byla mi diagnostikována "nespecifikovaná ulcerózní kolitida". Porážka tlustého střeva je 60 cm s krvácenými vředy. Obecně platí, že mučivá plynatost, tenesmus, volná stolice s hlenem a krví 4-6krát denně (zvlášť ráno). Informujte o plánu léčby bylin.

V tuto chvíli piji:

- ráno na prázdný žaludek 1 lžička řepkový olej;

- pak sbírka 4 polévkové lžíce. Camomiles, 2 polévkové lžíce. Třezalka tečkovaná, 2 polévkové lžíce. Psyllium pro 600 ml vody 30 minut před každým jídlem;

- infuze 1 lžičky. Dub kůry pro 500 ml vody (během dne?);

- dobře, místo Calendula čaje a slabé Chicory.

Chci zkusit Cetraria islandský. Stojí to za to?

Budu rád pomoct! A používám Tsetrariyu, ale lepší v mléce a v noci (1 čajová lžička nalije 180,0 ml mléka a vaříme 20 minut. Kmen a pít mléko bude trpět, pokud teplym-)

Ale zkusme další shromáždění. Fenugreek dává více Sliz, a ne tak hořký jako Cetraria. Začneme s tím?

Rovnoměrně sekání trávy a ovoce na 2-3 mm, kořeny až 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; Trávu bez dávky je třeba užít s lžící.

- 1 polévková lžíce. směs naléváme 300,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak se přivede k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Kvůli stlačování přidat až 300,0 ml. Pít 100,0 ml 3x denně, před jídlem. Kurz 2 měsíce, výměna bylin.

2. Sibiřská sikša vytvoří příznivé emocionální pozadí

- 1 polévkovou lžíci s vrcholem drcené Shikshi trávy nalijte 500,0 ml vody v džbánku smaltu, přivedete k varu a vařte na nízké teplotě po dobu přesně 7 minut. Odstraňte, vychladněte. Tráva z vývaru není vyčištěna, udržujte vývar v chladničce. Ráno se hodí k odlití objemu asi 150,0 ml, pít 2-3-4 žlábky nejméně 5krát denně. Opakujte každý den, dokud není vývar dokončen. Pak opět nalijte stejnou surovinu s 500,0 ml vody a vařte podobně. Kuchařte vývar tak, až bude bledý (2-3 krát) a teprve potom použijte nové suroviny. Kurz - 4 měsíce bez přestávky.

Neoplajím olej na prázdný žaludek, vyvolává častou stolici. Možná je lepší dát rektální tampóny. Ze žaludku do tlustého střeva je příliš dlouhá, takže je třeba aplikovat lokální léčbu!

Suspenze nebo PENA rektální dávka Salofalk! Jsem si jistá, že urychlí odpuštění.

Udržujte mě vyslanou, Lena, před komunikací a DOBRÝ LUCK pro nás!

24.04.18 Valentin

Také bych se ráda zeptala na svou ženu. Její imunita je také slabá. Stále tlakové skoky. To je 114/80 a pak 100/70. Hemoglobin v jejím 100 (120-150). Leukocyty 3, 44 (3, 39-9, 00). Předal analýzu na onkotsitologiju. Závěr: mírná dysplázie se změnami charakteristickými pro infekci papilomaviru. Má kondylomální vulvu, a tak jsme udělali PCR pro HPV. Výsledky jsou negativní. Pořád má pms, bolesti hlavy jsou před menstruací. Řekni mi, prosím, od HPV a od vpg se zbavit ano? V těle zůstávají i nadále v neaktivní formě? Velmi se zeptám na vaši pomoc.

Valentine, pozdravím vás a vaši ženu!

O léčbě virů. Je možné s nepřetržitou podporou imunitních sil a trvalými kurzy antivirové terapie.

Ve skutečnosti je třeba léčit 3-4krát ročně

- při každém zhoršení; a po ní, aby se zabránilo další exacerbaci.

Druhým důležitým bodem je kombinace oficiálních antivirotik a bylin. Budete muset použít schéma, malované infekční onemocnění nebo virologa; Vezmu trávu.

Třetí je ukončení "křížového opylení".

Představte si, že ve skleníku vedle rostou dýně a okurky. Okurka se zhoršila, po chvíli se dýně zlehalo.

Co byste udělali, abyste zabránili infekci? Izolovat rostliny, každý zpracovaný s jednotlivými nástroji, pracoval v rukavicích.

Totéž musí být provedeno v životě - kondomy, jednotlivé ručníky, ložní prádlo atd.

1. Tinktury pro společné užívání, v pořadí podle priority.

- 2,0 g suché trávy se nalije 100,0 ml 60% alkoholu, trvat 7 dní, napětí a pít 10-12 kapek 3 x denně, před jídlem, 1 lžíce vody. Samozřejmě - 1 měsíc, 10 dní přerušit a jít do dalšího tinktury:

50,0 g nasekaných borovicových jehel trvá na 200,0 ml vodky po dobu 10-12 dní. Deformace, použití externě a perorálně

Pro orální podání užívejte 10 kapek vodou dvakrát denně po dobu 2-3 týdnů. Přerušte 10 dní a jděte na poslední tinkturu kurzu:

Lehce brousíme suchou trávu

-50,0 gramů suroviny naléváme 500,0 ml vodky a trváme 10 dní. Zředíme a vypijeme 25 kapek třikrát denně. Kurz 3 týdny

2. Polyoxidonové svíčky, rektálně / vaginálně, každý s 10 svíčky

3. Sběr bylin základní

Rovnoměrně sekání trávy a ovoce na 2-3 mm, kořeny až 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; Trávu bez dávky je třeba užít s lžící.

- 2 polévkové lžíce Směs naléváme 600,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak přivedeme k varu. Rozkrájejte na nízkém teple nebo vařící vodní lázni, pod víkem, 15 minut. Odstraňte a trvejte hodinu. Deformujte, stlačte a přidejte 600,0 ml.

Rozložte na polovinu, přidejte 1 čajovou lžičku na každou polovinu. Farmaceutická tinktéra Calendula officinalis.

Pít 100,0 ml 3x denně, před jídlem. Kurz 1,5 měsíce, výměna bylin.

3.1. Ženeva - 7 dnů před začátkem infuze lumbální louky:

-1 lžička suché byliny nalijeme 200,0 ml pitné vody při pokojové teplotě a trváme 4 hodiny. Naplňte a pijte 30-40 ml 5krát denně.

Nepřekračujte denní dávku -200,0 ml!

Ukončete jmenování na konci měsíce.

Předat krev na hormony - Progesteron a estradiol.

HUSBAND Mix 1: 1 masti Viferon a gel Panavir. Aplikujte 2-3 dny denně po dobu 10 dnů, s exacerbací a každých 2,5-3 měsíců - po dobu 7 dnů.

- Smíchejte masti Viferon a gel Epigen Intim. Použijte stejné.

- Zavlažování velkou čistotou s přídavkem trávy

- PO 30,0 gramů suchého práškového chelidonii a cudweed vyplnit 1,0 litru vody, přivede k varu a vařit po dobu 20 minut na mírném ohni. Nechte vychladnout, poté roztáhněte a vyhoďte.

Pro zavlažování je zapotřebí 100,0 ml teplého roztoku. Podle všech pravidel plňte roztok stříkačkou nebo pryžovou hruškou o objemu 200,0 ml. Lehněte si do vany, hodte nohy na stranu (v postoji ženy při porodu) a vpište do roztoku po částech a podržte je po dobu 1-2 minut. Na konci procedury namočte hadřík z bavlněného gázu a nalijte jej přes noc.

Zavlažování probíhá od prvního suchého dne cyklu, 10krát za sebou a opakuje se v dalším cyklu.

Připojte příjem přípravků železa - Totem, Maltofer, Srbifer Durules, Aloe sirup se železem; pokrmy z jater, šťávy z mrkve, řepa, horský popel, granátové jablko; hematogen, hořká čokoláda; špenát.

To nevylučuje profesionální léčbu v podmínkách gynekologické a urologické chirurgie.

Problémy s erekcí. Musíme nejprve posílit obecné zdraví, proč sportovat, jíst správně; chůze, vyberte si multivitamin.

Připojení k léčbě Kapky Jezdec bronzu a pití v cyklech 5-7 dní.

S přáním úspěchu a zotavení, s nástupem jara!

Malé vodnaté pupínky na rukách

Maska s aspirinem